A legjobb VPN-ek Dél-Afrikában

A dél-afrikai szórakoztatás széles választékának eléréséhez virtuális magánhálózatra (VPN) van szüksége. Az ilyen típusú szoftver szolgáltatás arra késztetheti Önt, hogy egy másik helyen tartózkodjon, így feloldhatja az USA Netflix vagy DSTV feloldását. Ez a hely attól függ, hogy melyik VPN-kiszolgálót választja. A VPN-társaságok számos országban működnek szerverekkel. Győződjön meg arról, hogy az előfizettekének vannak szerverei abban az országban, ahonnan videót szeretne kapni.

Legjobb VPN Dél-Afrikában

Több száz VPN-szolgáltatás létezik a világon. Mindazonáltal nem mindegyik jön be streaming webhelyekre. A keresés szűkítése érdekében felsoroltuk az öt legjobb VPN-t Dél-Afrikában.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN


  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Dél-afrikai VPN-szempontok

Dél-Afrikának nehéz helyzetben van a múltja, de jövője fényesnek tűnik. Az ország távoli elhelyezkedése évszázadokon át az európai előőrsé tette. Úgy tekintették, mint a világkereskedelmi útvonalak közvetítési pontját, de mindig az idő mögött. Az internet mindezt megváltoztatta. Dél-Afrika jelenleg erős regionális hatalom, óriási kulturális és kereskedelmi befolyással. A nemzetközi színtéren az angol és a holland nyelv elterjedtsége megkönnyíti a multinacionális vállalkozások, a bank-konglomerátumok és a hajózási társaságok alapját..A VPN használata Dél-Afrikában

A Dél-Afrika erős ipari és oktatási ágazata, valamint az ország hatalmas ásványianyag-tartalma azt jelenti, hogy a világ minden tájáról az emberek karrierépítésre költöznek. Ha hosszú távra költözik Dél-Afrikába, magával viheti családját. A nagyszerű éghajlat, a kiváló iskolák, az egyedi táj és a vadvilág hihetetlenül vonzó. A gyerekeknek azonban kétségkívül hiányzik a tévékészülék otthonról.

Szerencsére más országok TV-szolgáltatásaiba is bejuthat az interneten, Dél-Afrikából. A helyzet azonban nem olyan egyszerű. Ezeket a video szolgáltatásokat nem akarják bevinni. Érvényes okok miatt a video cégek, például a Netflix, az Amazon Prime és a DSTV Now nem engedik meg, hogy tartalmaikat a tengerentúlon megtekintsék..

Először nézzük meg, hogyan lehet megkerülni ezeket a hozzáférési korlátozásokat a videooldalakon, amikor Dél-Afrikában tartózkodik.

Video streaming hozzáférési korlátozások

A Netflix, az Amazon Prime, a Sky és a DSTV Now a világ legjobb műsorát és filmeit nyújthatja Önnek otthonában, Dél-Afrikában. Netflix és DSTV esetén külföldön is elérheti fiókját az interneten keresztül. A TV-csatornák mindegyike olyan webszolgáltatást működtet, amely lehetővé teszi a műsorok élő közvetítését, vagy hozzáférést a felzárkóztató TV könyvtárainak. Ide tartoznak a BBC és a Channel 4 az Egyesült Királyságban, valamint a nagy amerikai televíziós állomások, például az ABC és az NBC. Az egyetlen probléma az, hogy ezek a webhelyek nem akarják engedni, hogy külföldi tartalmaikat nézzék meg. Az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban található szerverhez történő csatlakozásról az alábbiakban olvashat:Streaming szolgáltatások

 • Legjobb VPN UK
 • USA VPN szolgáltatás

Ezeknek a korlátozásoknak az okai a korlátozások, amelyeket a szerzői jogok tulajdonosai a TV-állomásokra helyeznek. Amikor egy TV-állomás megvásárolja a sorozat vagy film megjelenítésének jogát, beleegyezik abba, hogy melyik területen jeleníti meg ezt a tartalmat. A TV-állomásnak a műsorért fizetendő ár a piac értékétől függ, amelyet sugározni kíván. Hagyományosan , A TV-állomások egyetlen otthoni piacra összpontosítottak.

Az internet azt jelenti, hogy a vállalatok videókat mutathatnak a világ minden tájáról. Így működnek a Netflix és az Amazon Prime. Ezek a csatornák azonban csak az egyes videók meghatározott országokban történő megjelenítésének jogáért fizetnek.

Az országok között fennálló eltérő jogi és erkölcsi normák tovább bonyolítják a kérdéseket. Ha a Netflix filmet akar mutatni Dél-Afrikában, ezt a helyi cenzúrákkal kell tisztáznia. Nincs olyan nemzetközi szerződés, amely az egyik ország cenzúráját átlépő filmet automatikusan alkalmassá tenné egy másik országban való megtekintésre. A külföldi kormányok bírságolnák a TV-csatornákat, ha tartalmuk külföldön jelenne meg. Ahol a műsorszórási jogokkal rendelkeznek, ezeknek a video streaming webhelyeknek cenzúrával jóváhagyott szerkesztéseket kell kiadniuk. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon videó más változata változik minden országban.

Hogyan működik egy VPN??

Vessen egy pillantást a folyamatra, amely lehetővé teszi a Dél-Afrikából származó Netflix elérését. Ha Netflix előfizetéssel rendelkezik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy másutt, Dél-Afrikában érheti el a Netflix szolgáltatást. Látni fogja azonban a dél-afrikai Netflix könyvtárat. A Netflix amerikai verzióján szereplő számos műsor más országokban is elérhető, de nem mindegyikben. Ha félúton néz egy sorozatot, akkor valószínűleg nem lesz képes folytatni, amikor Dél-Afrikába érkezik.

Hogyan működik a VPN?

A VPN használata a Netflix számára javítja a problémát. Ha van Netflix előfizetése, és Dél-Afrikából szeretne bejutni az amerikai verzióba, akkor ezt megteheti. Csak válassza ki a szerverét az Egyesült Államokban a számítógép VPN alkalmazásának listájából. Miután bekapcsolta a VPN-t, minden számítógépes kommunikáció az interneten keresztül az Egyesült Államok szerverén megy keresztül.

A számítógép és az USA VPN szerver közötti utazás során a kérés teljesen titkosítva van, tehát nem észlelhető. Amikor a Netflix webhelyre vonatkozó kérelme eléri a VPN szervert, az ott található szoftver dekódolja és továbbítja azt a számítógépre, amely a Netflix webhelyet üzemelteti. A VPN-kiszolgáló eredeteként a kérésre helyezi a címet.

A Netflix szerver az egyes kérések forráscíme alapján láthatja, hogy honnan származnak kérések. A szerver minden látogatót átirányít a Netflix honlapjára abban az országban, ahonnan a kérés származik. Ezért, ha Dél-Afrikából érkezik a Netflixhez, látni fogja a Netflix Dél-Afrikát. Ha azonban az Egyesült Államokbeli VPN-kiszolgálón keresztül fér hozzá a webhelyhez, akkor látni fogja a Netflix USA webhelyét.

A legjobb ingyenes VPN Dél-Afrikában

Noha sok ingyenes VPN-szolgáltatás található a környéken, ezek többsége így vagy úgy korlátozódik. Sőt, már tudják, hogy eladják az adatait! Vannak azonban jó hírű, ingyenes VPN-k, amelyek felsorolását itt találja.

Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et Dél-Afrikában

Földrajzilag korlátozott tartalomszolgáltatások

A video streaming webhelyek tudják, hogy az emberek VPN-ket használnak a rendszerük becsapására. VPN-forgalmat keresnek, és blokkolják. A Netflix rendelkezik a világ egyik legkeményebb VPN-észlelő rendszerével. Szinte egyetlen VPN sem tud megkerülni. Bár a VPN blokkolja a Netflix alkalmazását, amikor rákattint egy videó megtekintésére. Számos VPN hozzáférhet az USA Netflix webhelyéhez, de csak kevesen juthatnak el téged ahhoz, hogy videót nézzenek. Szerencsére a felsorolt ​​legtöbbjük ezt megteheti. Másik lehetőségként megnézheti a Netflix VPN útmutatót, hogy megtalálja azokat, amelyek garantáltan működnek.

A nemzetközi hozzáférési blokkokat szinte minden video streaming szolgáltatás megvalósítja. A Netflix egy kicsit szokatlan, mert hozzáférést biztosít bárhonnan, de meg kell nézni a könyvtár verzióját, amelyet a Netflix összeállított a tartózkodási helyére..

DSTV Dél-Afrika

A Netflixhez hasonlóan a DSTV hozzáférést is biztosít Önnek, de csak a helyéhez hozzárendelt könyvtárhoz. Ha például van DSTV előfizetése Nigériában, továbbra is megnézheti a DSTV Now internetet Dél-Afrikából. Azonban a dél-afrikai DSTV-hez irányítják.DSTV

Ha Nigériában szeretne bejutni a DSTV-be, akkor ezt Nigériában lévő VPN-kiszolgálón keresztül kell elérnie. Ha DSTV-t fog kapni, amikor Afrikán kívül tartózkodik, akkor ezt csak az otthoni VPN-kiszolgáló használatával érheti el. Az Amazon Prime szolgáltatásait szigorúan felosztva tartja, tehát ha az Egyesült Királyságban van Amazon Prime előfizetése, csak az Egyesült Királyságban érheti el. Ez akkor van, ha VPN-t nem használ az amazon prime számára.

A Dél-Afrikában használható legjobb VPN-k: Következtetés

Dél-Afrika nagyszerű találkozási pont a kultúrák, a vállalkozások és az emberek számára. Az élet egy nagy kulturális olvasztóban egy kicsit ijesztő lehet. Dél-Afrikában valószínűleg várja az ismerős dolgokat. Így az otthoni TV segít esténként pihenni.A legjobb dél-afrikai VPN-k következtetése

Szerezzen VPN-t Dél-Afrikában az internet szabadságáért és magánéletéért. Fókuszálja a keresést az öt szolgáltatásra, amelyeket ebben az áttekintésben ajánlunk. Használja ki a VPN-k mindegyikének nyújtott pénz-visszatérítési garanciát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek jól működnek az Ön számára. Nem kockáztat, ha előfizet egy ilyen VPN-szolgáltatásra - ezek Dél-Afrikának az öt legjobb VPN-je..

Ha a VPN árai aggodalomra adnak okot, akkor jó hír, hogy rengeteg nagyszerű olcsó VPN található odakint, további információért olvassa el az olcsó VPN-útmutatókat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me