Annak ellenére, hogy Olaszország az Európai Unió tagja, ez nem azt jelenti, hogy biztonságban vagy az internet böngészésekor.VPN Olaszország

Ebből adódóan, mindig extra biztonsági lépéseket kell tennie, például egy olasz VPN használatával.

Továbbá, a VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését mint például a Netflix, a Hulu és a Rai TV. Tehát nemcsak vissza fogja kérni magánéletét, hanem fantasztikus műsorokat és filmeket is nézhet, bárhol is van. Felár nélkül.

Legjobb olasz VPN-k

Tekintse meg alább az olaszországi VPN-k kiválasztását.

 1. ExpressVPN


  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

  - Nagy értékű VPN olyan szerverrel, amely az olasz SkyGo és a Netflix elérésére szolgál

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

VPN használata Olaszországban: Megfontolások

Olvassa el az alábbi pontokat, hogy megtudja, miért fontos a VPN használata. Ezenkívül kiemeljük az olasz törvényeknek a magánéletre és a biztonságra gyakorolt ​​hatásait.

Olasz sajtószabadság

Olasz sajtószabadságOlaszország nagyon politikailag polarizált ország.

Ezért az ország számos hírét torzítják, és azok szélessége korlátozott.

Ezenkívül más hírforrások gyorsan korlátozhatók a szerzői jogi és rágalmazási törvények felhasználásával.

Noha ennek nagy része a korábbi kormány maradványa, a mai napig is fennáll. Mint ilyen, megvédje magát a jogi vádemeléstől, erősen ajánlott a VPN használata Olaszországban. Ez lehetővé teszi a korlátozott hírek elérését, és megvédi a korlátozott tartalom közzétételekor is.

Lehallgatás

Az Autistici / Inventati egy olasz székhelyű biztonságos e-mail szolgáltató, aki szintén segíthet a személyes kommunikáció védelmében. Alapvető fontosságú, mivel Olaszország nagyon vágyakozik a vezeték nélküli lehallgatásra és a személyes adatok gyors elérésére (opció nélkül).Lehallgatás

Az adatok titkosítatlanul hagyása manapság csak rossz forma. Bár vannak olyan módok, amelyek biztosítják, hogy a potenciális helyi áttekintési kezdeményezések ne veszélyeztessék az Ön adatait.

A visszacsatoló programok általában (bár nem mindig) egy ország határain belül zajlanak. Ebben az esetben, ügyeljen arra, hogy idegen VPN szerverhez csatlakozzon. Ez megvédi Önt minden kormányzati ügynökségtől és lehallgatóktól.

Szerzői jogi problémák

Szerzői jog Olaszországban

Az olasz kormánynak volt az Internet adatvédelmi és szerzői jogi kérdéseivel szembeni hatalmas fellépés, annyira, hogy az amerikai kormány dicsérte őket! Számos esetben fordultak elő a webhelyek eltávolítása csak kisebb problémák miatt.

Ezek közül pár az esetek egybeesnek a sajtószabadsággal (lásd fent) - és célja, hogy korlátozza az emberek hozzáférését a szélesebb hírekhez.

Rágalmazás

A rágalmazás szintén komoly kérdés,

és egy konkrét esetben egy Facebook-felhasználót bírság megfizetésére kötelezték a munkáltató saját Facebook oldalán történő rágalmazása miatt - ez egy olyan jogi eljárás, amely sok ajtót nyithat hasonló tevékenységekre.

Ez csak néhány olyan fő kérdés, amely megmutatja, mennyire kell aggódnia a magánélet miatt, és miért kellene külön lépéseket tennie ehhez..

Kalóz ellenes

Nemrégiben volt egy sor új kalózkodásellenes törvény, amelyek még jobban megnehezítik a fájlmegosztást és a P2P-t Olaszországban. Évekkel ezelőtt a dolgok viszonylag gyenge és szabályozatlanok voltak. Most úgy tűnik, hogy az inga tovább mozog a másik irányba.Olasz kalózkodás elleni törvények

A szerzői jogok tulajdonosai örültek, amikor az olasz kormány a kalózkodás elleni módosítások mellett döntött.

Valójában, egyaz önkormányzatoknak nem is kell próbát tartaniuk annak érdekében, hogy blokkolják a kalóz tartalmat tároló vagy arra hivatkozó webhelyeket. És bár sok belső csoport - beleértve az internetszolgáltatót is - azt állította, hogy az új jogszabály emberi jogokat sért, az új határozatok továbbra is érvényben vannak.

Vessen egy pillantást a torrentek legjobb VPN-cikkeire, hogy többet megtudjon.

Olasz VPN-kiszolgálók

Ez a cikk a következőkre fókuszál: Az olaszországi kiszolgálókat kínáló VPN szolgáltatók. Az olasz szerver használata azonban nem ideális, ha a magánélet a VPN használatának fő oka. Ennek oka a fent említett szigorú szerzői jogi jogérvényesítés és különféle felügyeleti kérdések (ideértve az NSA által az olasz közlemények tömeges megfigyelését is)..Olasz VPN-kiszolgálók

A magánélet felé gondolkodó felhasználók számára jobb lenne a Svájcban, a Cseh Köztársaságban, Luxemburgban vagy Romániában található szervereket választani. A közeli országok kiszolgálói segítenek minimálisra csökkenteni az internetkapcsolathoz kapcsolódó általános költségeket és késést. Ennek ellenére érdemes lehet kapcsolódni egy homályosabb helyhez.

Nézze meg a Rai TV-t Olaszországon kívül

A VPN segítségével olasz tartalmakat is elérhet Olaszországban kívül. Számos olasz csatorna nézhető, de a legfontosabb, hogy a Rai TV-t Olaszországon kívül is megnézheti.

A Rai TV az olasz nemzeti műsorszóró társaság, amely 12 online csatornát kínál, amelyekhez VPN segítségével férhet hozzá. A regionális korlátozások miatt a Rai TV csak Olaszországban elérhető. Ezért, ha csatlakozik egy olasz VPN szerverhez, akkor Olaszországon kívül is megnézheti.

Legjobb VPN Olaszország számára: Következtetés

Az olaszországi VPN használata ugyanolyan egyszerű, mint a szolgáltatás fizetése és telepítése. Ebben a cikkben, megmutattuk az öt legjobb VPN-t Olaszország számára. Legjobb VPN Olaszország következtetés

Most ezeket felhasználhatja magának a védelmére és a nézésre földrajzilag korlátozott tartalom.

Tehát folytassa és iratkozzon fel az olasz VPN-szolgáltatások egyikére ma, hogy megvédje magánéletét!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me