Az Ön lakóhelye miatt kizárva vannak a World of Warcraft-ból (WoW)? Lehet, hogy nem blokkolnak, de a kapcsolat elmarad vagy a szerver gyakran csökken. Ha igen, a Azta VPN lehet a megoldás a problémájára.

WoW VPN

A VPN lehetővé teszi, hogy úgy jelentkezzen be, mintha valahol nem lenne blokkolva, vagy csatlakozhat egy megbízhatóbb szerverhez. Néhány ritka esetben a VPN még csökkentheti a kapcsolat késését is, ha a kapcsolat jobb irányításával vezet, mint az internetszolgáltató.

Az elmúlt öt évben több mint 150 vállalat VPN-jét teszteltük. És kiszáradtunk a piacon, keresve a szolgáltatásokat a Legjobb Jellemzők a WoW játékosok számára. Az eredmény a következő lista 5 legjobb VPN a World of Warcraft számára.

 1. ExpressVPN


  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

További információra van szüksége? Nézze meg az alábbiakban bemutatott részletes listánkat az ezen az oldalon bemutatott összes VPN-ről.

A World of Warcraft legjobb VPN-jeinek listája

Miért van szükségem egy WoW VPN-re??

Számos okból lehet szüksége a WoW VPN-re. Egyes országokban vagy régiókban (néhány ázsiai országban, Iránban és a Krím-félszigeten példák) az emberek nem tudnak kapcsolódni a WoW szerverhez (a World of Warcraftban a szervereket birodalmaknak nevezik). VPN használatával úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha nem blokkolt helyről csatlakozik.

Időnként problémákba ütközhet akkor is, ha a világ része nem blokkolva van. Például találhat magát egy szállodában vagy más helyen, amely megakadályozza, hogy a programok bizonyos kommunikációs portokat biztonsági célokra használják. Ha a World of Warcraftnak szüksége van ezekre a kikötőkre, akkor valószínűleg egy blokkolt országban is tartózkodik. A VPN használatával teljes mértékben megkerülheti ezeket a problémákat, és bárhol élvezheti a játékot!

A WoW VPN még akkor is segíthet, ha problémák nélkül csatlakozhat egy birodalomba. Bizonyos esetekben a VPN használatával csökkentheti a WoW késését és a késleltetést (a játékban „ping” néven). Bár nem olyan megoldás, amely minden helyzetben működni fog, a VPN segíthet stabilizálni a kapcsolatot, vagy lehetővé teszi, hogy különféle kiszolgálókhoz csatlakozzon, amelyek jobban teljesítenek.

Fontos felismerni, hogy a VPN legtöbb esetben lelassítja a World of Warcraft birodalmához való kapcsolódását. A forgalom titkosításával és a forgalom irányításával a VPN-kiszolgálón keresztül enyhén csökken a sebesség. Ez olyasmi, amelyre ki kell próbálnia magát, és itt hasznosak a VPN visszatérítési garanciák.

A WoW VPN használatának egyik végső oka az, hogy megvédje magát a hackerek és a dühös játékosok ellen. A hackerek folyamatosan próbálják megszerezni a World of Warcraft számlák ellenőrzését és még a hitelkártya-információkat is. A VPN képes ezeket a kúszásokat tartani. Az eSport világában olyan jelentések vannak, hogy a játékosok DDoS támadásokat használnak, hogy kritikus pillanatokban megtámadják ellenfeleiket. Bár nem hallottunk a World of Warcraft játékosaival szembeni hasonló támadásokról, a VPN megvédi Önt az ilyen támadásoktól, ha valaha az Ön irányába irányulnak..

Megjegyzés: Az online játékok DDoS-megelőzéséről itt olvashat bővebben.

Hogyan javíthatom a WoW VPN-m sebességét??

Ha azt akarja, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt érje el VPN a World of Warcraft számára, érdemes lehet megváltoztatni a VPN alapértelmezett protokollt. További információt a legjobb VPN játékhoz című útmutatónkban talál.

A legjobb VPN a WoW számára

A legtöbb WoW-játékosnak jelenleg nincs szüksége VPN-re. De ha a kapcsolat ping-sebessége rossz, vagy ha a kapcsolata folyamatosan csökken, akkor a WoW VPN javíthatja a helyzetet az Ön számára.

Ha valahol él, a WoW hozzáférés teljesen blokkolva van, vagy ha az internetszolgáltató sávszélesség-szabályozása befolyásolja a játékod: feltétlenül próbáld ki a World of Warcraft 5 legjobb VPN-jének egyikét. Ezek lehetővé teszik, hogy úgy tűnik, hogy egy olyan országban található, amelyet nem blokkolnak, így könnyen bejelentkezhet a játékba. A listában szereplő összes választás kiváló általános célú szolgáltatás, amely a VPN összes előnyeit biztosítja, miközben potenciálisan javítja a játékélményt.

Használja ki az ingyenes próbaverziók és a pénz-visszafizetési garanciák előnyeit, amelyeket ezek a minőségi VPN-ek kínálnak, és ellenőrizze, hogy a WoW VPN megfelelő-e az Ön számára.

Ha további információra van szüksége a játék VPN használatáról, tekintse meg a VPN játéktechnikai útmutatóját.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

További információt a VPN más játékokkal és platformokkal való használatáról az alábbiakban olvashat:

 • VPN az Xbox számára
 • VPN a PS4 számára
 • VPN PC-hez
 • A leggyorsabb VPN a játékhoz
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me