A Whatsapp az egyik legjobb üzenetküldő alkalmazás, különös tekintettel a titkosításra. Sajnos a végpontok közötti titkosítás által biztosított adatvédelem azt jelenti, hogy az alkalmazás sok országban homlokát rontja. Egyes helyeken az Internet szolgáltatók (ISP) teljesen blokkolják a WhatsApp alkalmazást. Szerencsére a WhatsApp virtuális magánhálózattal (VPN) bárki bárhonnan bárhonnan újra hozzáférhet a népszerű alkalmazáshoz.


A WhatsApp megbízható és megbízható VPN-je lehetővé teszi, hogy biztonságosan úgy teszel, mintha egy másik országban lennének. Ennek eredményeként könnyen legyőzheti az internetszolgáltatók és a kormányok által bevezetett helyi korlátozásokat. Valójában egy VPN lehetővé teszi, hogy ne csak a cenzúrát, hanem a földrajzi korlátozásokat is legyőzze. Ez azt jelenti, hogy a VPN-t nemcsak a WhatsApp biztonságos eléréséhez és használatához használhatja, hanem más tartalmak feloldásához is a világ minden tájáról.

Ebben a cikkben mindent elmondunk neked, amit tudnia kell a WhatsApp VPN-jének megszerzéséről. Leírjuk, mi a VPN és hogyan oldja fel a népszerű messenger alkalmazást. Azt is áttekintjük, hogyan állítsuk be a WhatsApp VPN-t, és elmagyarázzuk, miért tartózkodjon távol néhány VPN-től..

Ezenkívül mindent elmagyarázunk, amit a WhatsApp megbízható VPN-ével megtehetsz. Valójában e cikk végére biztosak vagyunk abban, hogy rendelkeznek a szükséges információkkal ahhoz, hogy sikeresen csatlakozzon a WhatsApp jelenleg élvező milliárd emberéhez. Merüljünk be!

A legjobb VPN-k a WhatsApp számára

Az alábbi VPN-ket azért választottuk, mert fantasztikus titkosítást nyújtanak, és képesek megkerülni a korlátozásokat. Fantasztikus Android VPN és iOS VPN alkalmazásokat kínálnak.

 1. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 2. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

Mi a VPN a WhatsApp számára?

A virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az online blokkok és korlátozások leküzdését. Ez azt jelenti, hogy visszanyerheti a WhatsApp elérését olyan helyeken, ahol azt blokkolják.

A VPN-k ezt úgy teszik, hogy lehetővé teszik a VPN-kiszolgálók hálózatának csatlakoztatását. Amikor csatlakozik egy külföldi szerverhez, a VPN elrejti a valódi IP-címét. Az eredmény az, hogy úgy érheti el az internetet, mintha abban a külföldi országban lenne.

Ha attól tart, hogy kockázatosnak tűnik, az a jó hír, hogy a VPN titkosítást is nyújt. Sajnos sok VPN-nek van adatvédelmi politikája és / vagy rosszul van végrehajtva a titkosítása. Ugyanakkor gondosan kiválasztottuk a VPN-eket ebben az útmutatóban, mivel ezek vízhatlan adatvédelmi irányelveket és katonai titkosítást tartalmaznak.

Ez a titkosítás azt jelenti, hogy gond nélkül továbbléphet és letöltheti és felhasználhatja a WhatsApp alkalmazást.

Kaphatok egy ingyenes WhatsApp VPN-t?

Igen tudsz. Vannak ingyenes VPN-k a piacon. Számos ingyenes VPN-szolgáltatásnak azonban nagyon zavaró adatvédelmi politikája van, amely lehetővé teszi számukra, hogy felhasználói adatokat harmadik fél számára értékesítsék. Ez óriási kockázat. Ez pontosan ellentétes azzal, amit a neves VPN-szolgáltatók tesznek. A VPN-nek biztosítania kell az adatvédelmet, ezért kérjük, gondolja át, mielőtt megbízhatatlan, ingyenes VPN-t használ, rossz adatvédelmi politikával és elavult titkosítással..

Ha valóban ingyenes VPN-t akar használni, akkor a legjobb ingyenes VPN-útmutató. Ezek a VPN-k olyan ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek nem merítik ki a biztonságot. Ezeket a szolgáltatásokat kínálják, hogy ösztönözzék az embereket a teljes előfizetés megszerzésére. Mint ilyenek, a letöltés és a sávszélesség korlátozása korlátozott. Ennek ellenére az általunk ajánlott ingyenes szolgáltatások jó módszer a VPN kipróbálására, ha még soha nem használta.

Melyik VPN-t kell elérnem a WhatsApp feloldásához?

Azért választottuk ki a VPN-eket ebben az útmutatóban, mert kiváló adatvédelmi irányelveikkel rendelkeznek és erős titkosítást nyújtanak. Ezen felül „lopakodó üzemmód” technológiával rendelkeznek az ISP fojtása és a tűzfalak megkerülésére.

Ez a technológia nagyon hasznos, ha VPN-t használ az Egyesült Arab Emírségek, Dubai, Irán, Kína és más nemzetek számára, amelyek blokkolják a VPN-ek használatát. A lopakodó mód a VPN-titkosított webes forgalmat szokásos HTTPS-forgalomként rejti el. Ha olyan helyen él, ahol a magánélet fontos, kérjük, ügyeljen a VPN lopakodó módjára.

Ezen kívül az összes általunk kiválasztott VPN-nek nagyon gyors kiszolgálói vannak a világ minden tájáról. Ezek kiválóan alkalmasak nagyobb fájlok, például videók küldésére és fogadására, valamint video-üzenetküldéshez barátaival.

A nap végén rajtad múlik, melyik VPN-t választja. Szerencsére az ebben az útmutatóban a WhatsApp összes VPN-je pénz-visszafizetési garanciákkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kockázat nélkül tesztelheti azt, amelyik tetszik, mielőtt eldönti, hogy melyiket részesíti előnyben.

Hol van a WhatsApp betiltva?

A Freedom House szerint a következő helyek ideiglenesen vagy véglegesen betiltották a WhatsApp alkalmazását:

 • Banglades
 • Brazília
 • Kína
 • Egyiptom
 • Etiópia
 • Jordánia
 • Kazahsztán
 • Montenegró
 • Szaud-Arábia
 • Gambia
 • pulyka
 • Uganda
 • Zimbabwe

Ezenkívül egyes nemzetek, amelyek lehetővé teszik a WhatsApp alkalmazását, megtiltják az embereknek, hogy használják a hanghívás (VoIP) szolgáltatást. Ennek oka a távközlési társaságok által a kormányokra gyakorolt ​​nyomás. Ezek a nemzetek:

 • Azerbajdzsán
 • Bahrein
 • Marokkó
 • Egyesült Arab Emírségek
 • Üzbegisztán

VPN és az Access WhatsApp beállítása

Ha az Ön országában a WhatsApp le van tiltva, akkor előfizetnie kell egy VPN-t. Ehhez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy VPN-t a WhatsApp számára a fent felsorolt ​​öt közül. A legjobb megoldás az ExpressVPN, mivel erős titkosítással, rengeteg gyors kiszolgálóval és kiváló lopakodó módú technológiával rendelkezik.
 2. Kattintson a választott VPN-re, és iratkozzon fel.
 3. Töltse le és telepítse a szoftvert. Ne felejtse el megszerezni a platform megfelelő verzióját.
 4. Telepítse a szoftvert a képernyőn megjelenő utasítások követésével. Csak néhány percet vehet igénybe.
 5. Győződjön meg arról, hogy a beállításokban kiválasztotta a lopakodó módot, valamint az OpenVPN titkosítást és a kill kapcsolót. A megszakító kapcsoló megakadályozza az adatok szivárogását az internetszolgáltatóhoz, ha a VPN-kapcsolat kiesik.
 6. Most, hogy az összes biztonsági beállítás konfigurálva van, válasszon olyan szervert egy országban, amely lehetővé teszi a WhatsApp használatát.
 7. Keresse meg a szokásos alkalmazásboltot, és töltse le a WhatsApp alkalmazást. Ha a WhatsApp nem szerepel a listán, akkor előfordulhat, hogy kijelentkeznie kell, és csatlakoznia kell az App Store-hoz egy új fiókkal, a csatlakozási ország címe alapján (ez igaz az Apple App Store-ra).
 8. Most, hogy úgy tűnik, hogy tengerentúli, a WhatsApp-ot, mint mindenki más használhatja!

Ha problémái vannak a WhatsApp feloldásával, érdemes közvetlenül kapcsolatba lépni a VPN-fel. Lehet, hogy speciális kiszolgálói vannak a WhatsApp feloldásához. A kormányok az internetszolgáltatók szintjén blokkolják a webhelyeket és az online szolgáltatásokat. Néhány internetszolgáltató blokkolja a VPN-khez tartozó IP-címeket. A VPN-ben azonban valószínűleg lesz olyan kiszolgáló, amelyet még nem tiltottak le.

Feltétlenül használja a VPN lopakodó módját, mivel ez segíthet az ISP tűzfalának megkerülésében. Az összes VPN-t kiválasztottuk ebben a cikkben, mert fantasztikus ügyfélszolgálatot és pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ne félj kommunikálni a VPN-sel - és ha nem sikerül a WhatsApp működni, akkor mindig kérheti pénzét. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy ezek a VPN-ek mind feloldják a WhatsApp 2017-es blokkolását.

Miért használjon VPN-t a WhatsApp használatával??

Mióta a Facebook megvásárolta a WhatsApp-ot 2014-ben, számos biztonsági kérdés merült fel. Ezt szem előtt tartva érdemes egy VPN-t használni a WhatsApp segítségével, hogy további biztonsági réteget adjon a kommunikációhoz.

A Wikileaks-hez hasonló weboldalak folyamatosan feltárják a magas szintű megfigyelési képességeket, amelyeket a kormányhivatalok, mint például a CIA és az NSA. Ezt szem előtt tartva erősen ajánlott évente kb. 79 USD-t költeni egy újabb erős réteg hozzáadásához a WhatsApp kommunikációhoz és minden egyéb internetes adathoz..

Jogos-e a WhatsApp használata VPN-sel?

Egyes helyeken a hatóságok letartóztattak embereket azért, hogy üzeneteket küldtek a WhatsApp segítségével. Ezekben az esetekben a tiltott tartalmat, például explicit anyagot és rágalmazó vagy rágalmazó tartalmat elküldő személyekkel kapcsolatos díjak.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek nem voltak olyan esetek, amikor a kormányok visszafejtették az emberek üzeneteit. Ehelyett a hatóságok arra kényszerítették az embereket, hogy telefonjaik kinyitására kerüljön sor egy olyan vizsgálat során, amelyben az üzenet címzettje letette őket. Ez mégis megtörténhet, ha VPN-t használ.

VPN használatával az adatok biztonságosabbá válnak. Néhány hely azonban a VPN használatával összevonta a homlokát. Mint ilyen, érdemes a lopakodó módot használni annak érdekében, hogy elrejtse a VPN használatát az internetszolgáltatójától.

Mi mást tehetek VPN-sel??

Az útmutatóban szereplő VPN-knek szerverei vannak a világ minden tájáról. Ez azt jelenti, hogy számtalan lehetőség létezik! A világ minden tájáról a kiszolgálókkal való csatlakozás lehetővé teszi a korlátozott TV-folyamok, filmek, online szolgáltatások és fiókok biztonságos elérését ezekben az országokban..

A sport rajongók számára ez azt jelenti, hogy sokféle nemzet versenyét lehet nézni: például Wimbledon a BBC iPlayer-en. Netflix előfizetők esetén a VPN hozzáférhető a nagyobb amerikai katalógushoz vagy az USA kábeltelevíziójához a Sling TV-n. A VPN bármit felold, tehát végtelen szabadságot biztosít.

Legjobb WhatsApp VPN: Következtetés

A világ minden táján az emberek a Facebook WhatsApp messengerét akarják használni VPN-sel. Ezzel lehetővé teszi az üzenetküldő használatát olyan helyeken, ahol az állami korlátozások miatt blokkolva van.

Az ebben a cikkben szereplő VPN-ket kifejezetten azért választottuk ki, mert világszerte gyors kiszolgálókkal rendelkeznek a WhatsApp feloldásához. Ezen túlmenően, ezek a VPN-ek megbízhatóak, közel 100% -os üzemidővel rendelkeznek minden szerverükön, és fantasztikus ügyfélszolgálatot nyújtanak.

Annak miatt, hogy a WhatsApp feloldása néhány országban rosszalló lehet, felveszünk olyan VPN-ket, amelyek ölési kapcsolóval és lopakodó móddal rendelkeznek. A kill kapcsoló kikapcsolja az internetkapcsolatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem szivárog-e adat, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A lopakodó mód a VPN-titkosított forgalmat szokásos HTTPS-forgalomként rejti el, így az internetszolgáltató nem ismeri fel.

Lakhelyétől függően érdemes ezeket a funkciókat használni, ezért kérjük, mindenképpen olvassa el figyelmesen az összefoglalókat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő VPN-t kap az Ön számára.

Legjobb WhatsApp VPN: Összegzés

 1. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 2. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

 5. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me