A weboldal cenzúrája óriási probléma Törökországban. A kormány arra kényszeríti az internetszolgáltatót, hogy kulcsszavakat használjon az AKP-t kritizáló webhelyek feketelistájához. A 2016-os katonai puccs még rosszabbá tette a helyzetet, és a kormányt még több weboldal elfogyasztására késztette. Ezen felül, ez év márciusában új törvényeket fogadtak el, amelyek lehetővé tették a Törökország médiafigyelőjének, az RTUK-nak, hogy még nagyobb tartalmat cenzúráljon. Most, a korai választások meghirdetésével jelentések készülnek az cenzúra és a szociális média blokkok növekedéséről az országban.

A legjobb megoldás Törökország virtuális magánhálózata (VPN). A VPN feloldja a webhelyeket, és adatvédelmet biztosít, hogy bárki hozzáférhessen a blokkolt webhelyekhez, attól tartva, hogy nem követik őket. A törökországi VPN használatával a polgárok úgy tesznek, mintha egy másik országban tartózkodnának. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megkerüljék az összes kormányzati cenzúrát, és hozzáférjenek a korlátozott hírvivőkhöz és a közösségi média webhelyein

A megbízható VPN titkosítást is biztosít, így senki sem tudja megmondani, mit csinál online. Szabadság és digitális magánélet: a tökéletes kombináció!

Legjobb VPN Törökországban: Ár-összehasonlítás

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN


  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha idegen országban tartózkodsz. Ha Törökországon kívüli szerverhez csatlakozik, meglátogathatja a kívánt webhelyeket. A kormány cenzúrája tehetetlenné válik, mert amint a VPN csatlakozik, elrejti a valódi IP-címét - és helyettesíti a VPN IP-jével..

Nem számít, miért történik a korlátozás - akár Internet szolgáltató (ISP), kormány, munkahely, iskola vagy háztulajdonos miatt -, a VPN segítségével visszatérhet a teljes hozzáféréshez. Valójában, mivel lehetővé teszi, hogy egy másik országban úgy teszel, mintha egy VPN képes lesz legyőzni a földrajzi korlátozásokat is. Ez lehetővé teszi a BBC iPlayer nézését, a Netflix USA elérését és a világ minden tájáról érkező helyi sportversenyek megtekintését, ha úgy dönt..

Megjegyzés: A ProPrivacy.com nem ismeri el a szerzői jogok megsértését. Miközben tisztában vagyunk azzal, hogy a VPN-k felhasználhatók az Ön helyzetének egy másik országba való hamisítására, és így a földrajzi korlátozások leküzdésére, elsődleges célja az, hogy online biztonságot és adatvédelmet biztosítson Önnek. Mindenekelőtt ezért javasoljuk a VPN használatát.

Miért van szüksége VPN-re??

A törökországi politikai helyzet nagyon feszült. A kormány nagyon sokáig cenzúrázza azokat a webhelyeket, amelyek rezsim-, vallásellenes és / vagy erkölcstelennek érzik magukat. Azoknak a polgároknak, újságíróknak, politikai disszidenseknek és másoknak, akik elfogulatlan hírekhez, weboldalakhoz és online szolgáltatásokhoz kívánnak hozzáférni az Erdoğan szigorú rezsim által létrehozott buborékon kívül, a megfelelő török ​​VPN a tökéletes megoldás.

Ha a törökországi VPN-t használja a valódi IP-cím (hely) elrejtésére - és egy erőteljes katonai titkosítást használ - azt jelenti, hogy a védett eszközöktől érkező és elmenő összes adat elérhetetlen. Mint ilyen, a VPN páratlan szintű digitális adatvédelmet biztosít. Ezzel a magánélettel és a csalás elleni képességgel bármilyen weboldalhoz hozzáférhet, amelyet a török ​​kormány blokkolt, anélkül, hogy megfigyeléstől félne..

Törökország választások

A korai török ​​választásokra hamarosan sor kerül, és Törökország belsejéből jelentések készülnek a cenzúra növekedéséről. A márciusban elfogadott új törvények lehetővé teszik a médiafigyelő számára, hogy könnyebben blokkolja az Erdoğan kormányát kritizáló nemzeti és nemzetközi webhelyek tartalmát..

Noha a választások várhatóan közel vannak, várhatóan Erdoğan nyer egy két fordulós elnökversenyt. Elnökként Erdoğan több hatalommal fog élni, mint valaha.

Ez rendkívül valószínűvé teszi, hogy Törökország továbbra is növekvő szintű felügyeletet és cenzúrát tapasztaljon meg. Ezért nagyon fontos, hogy a török ​​állampolgárok VPN-vel megvédjék magukat a választások előtt, alatt és után.

A török ​​törvények rövid áttekintése

Törökországban az internet szigorú ellenőrzés alatt áll néhány invazív törvénynek köszönhetően: az elektronikus hírközlési törvény (ECL) és az internetes törvény. Az Információs és Kommunikációs Technológiai Hatóság (ICTA) és a Távközlési és Kommunikációs Elnökség (PTC) érvényesíti ezt a jogszabályt.

Márciusban új törvényeket fogadtak el, amelyek a török ​​médiafigyelőnek, az RTUK-nak még nagyobb hatalommal bírnak az online tartalom cenzúrálása nélkül, felügyelet nélkül..

Az olyan szervezetek, mint az Human Rights Watch, súlyosan kritizálták Erdoğan ironikus ellenőrzését a nemzet felett. A sikertelen katonai puccs óta a megfigyelés és a cenzúra drasztikusan megnőtt. A hatóságok hatalmas számú Erdoğan-ellenes rendõrt, valamint újságírókat börtönöztek be, akik mernek felszólalni a rezsim magatartása ellen.

A török ​​állampolgárok számára, akik nem értenek egyet ezekkel a szélsőséges és korlátozó politikákkal - és olyan híreket akarnak olvasni, amelyeket a propaganda nem szenved el - az internet hasznos eszköz. A török ​​kormány azonban nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy bezárja az olyan anyagokhoz való hozzáférést, amelyeket problematikusnak tart.

A török ​​VPN egy tökéletes megoldás a biztosított titkosítás miatt. Ez azt jelenti, hogy bármit megtehet az interneten, anélkül, hogy az internetszolgáltató vagy a kormány tudná, mit csinál.

A puccs óta Törökország számos webhelyet cenzúrázott, mint például a Twitter, a Facebook és a Youtube. A törökországi VPN használatával, ha ezeket a webhelyeket vagy másokat a jövőben ismét blokkolják, akkor továbbra is hozzáférhet hozzájuk!

Mit tehetek egy VPN-sel Törökországban??

Még ha nem is érdekli a Törökországban tiltott hírek olvasása, sok dolgot megtehetsz egy VPN-sel. Törökország VPN-je az útlevél az egész világ internetéhez. A földrajzi korlátozások frusztrálóak, függetlenül attól, hogy hol laksz. A VPN használatával soha nem kell sóhajtnia, és vissza kell kattintania a Google-ra a kereséshez.

Az általunk ajánlott VPN-knek hatalmas szerverhálózata van a világ minden táján. Ezek a hálózatok lehetővé teszik, hogy csatlakozzon a kívánt országhoz, hogy hozzáférjen a földrajzilag korlátozott webhelyekhez.

Ezenkívül, mivel a VPN adatvédelmet biztosít, szabadon hozzáférhet kalóz anyaghoz (például TV-műsorokhoz és filmekhez). A listában szereplő néhány VPN még peer-to-peer (P2P) torrentet is lehetővé tesz. A torrent oldalak VPN-jével kapcsolatos további információkért tekintse meg a legjobb torrent VPN-útmutatónkat.

Ezenkívül a sportrajongók szeretik a VPN-eket, mert a világ minden tájáról megtekinthetik a földrajzilag korlátozott versenyeket.

Cenzúra Törökországban: mely webhelyeket blokkolják?

Törökország általában rövid ideig korlátozza a weboldalakhoz való hozzáférést. Például ismert volt a Facebook, a Twitter és a YouTube blokkolása (sok más webhely között) a politikai felfordulás idején. Ezenkívül a kormány a politikai válság idején, például a tiltakozások során a sávszélesség-csökkentéshez folyamodik.

A tavalyi katonai puccs után a török ​​kormány sok weboldalhoz akadályozta meg a hozzáférést. Azóta visszaállította a hozzáférést több webhelyhez. A helyzet azonban nagyon változatos, és Erdoğan valószínűleg ismét blokkolja a weboldalakat azokban az időkben, amikor kormánya úgy érzi, hogy erre szükség van..

Néhány véglegesen blokkolt webhely közé tartozik a YouPorn, az Mrstiff, a The Pirate Bay, a Megaupload, a Deezer, a Tagged, a Slide és a ShoutCast. Időnként a Google összes webhelyét blokkolták, ideértve a következőket: Google Docs, Google Translate, Google Books, Google Analytics és Google Tools.

Más időnként letiltott webhelyek a Google Drive, a GitHub, a Dropbox és a Microsoft OneDrive. Valójában az Engelliweb.com szerint az Erdogan kormánya több mint 114 000 webhelyet blokkolt.

A VPN segítségével megkerülheti a török ​​cenzúrát és visszatérhet minden blokkolt webhelyhez.

Jogi a VPN-ek?

A VPN használata Törökországban nem illegális. A tartalom feloldása és a kormány által elrejtett tevékenységek azonban bajba kerülhetnek. A jelenlegi kormány problémája az, hogy kvázi-diktatúrává válik. A rendõrség és a jogrend nagyrészt Erdoğan hülye alatt áll. Így ha a kormány úgy dönt, hogy érdeklődésre számot tartó személy, akkor letartóztathat téged - még akkor is, ha valójában nem tett semmi rosszat.

A katonai puccs után polgárok ezreit (köztük rendőröket, kormányzati dolgozókat, újságírókat, tanárokat és még sokan) börtönbe vették a puccs támogatása érdekében. Úgy tűnik azonban, hogy sok ilyen ember soha nem bizonyult bűnösnek. Ehelyett a kormány bebörtönzte őket, hogy magánküldőket használják végpontok közötti titkosítással.

Mint ilyen, a VPN legális használata Törökországban szürke terület. Ezt szem előtt tartva az állampolgároknak azt tanácsolják, hogy ne csak a rendkívül biztonságos VPN-ket használják, hanem vigyázzanak arra is, hogy honnan származnak ezek a VPN-ek. Ha otthoni IP-címéről VPN-ket keres, előfordulhat, hogy érdeklődő személyként jelöl meg. Ezért érdemes lehet nyilvános WiFi-t használni a VPN megszerzéséhez, nem pedig az otthoni internet-kapcsolathoz. Ez kissé paranoidnak tűnhet, de véleményem szerint érdemes lehet.

Ezenkívül a VPN felhasználóknak a lehető legjobb titkosítást (OpenVPN) és a VPN lopakodó módot (VPN obfuskációs technológia) kell használniuk a VPN használat elrejtése és a VPN blokkok megkerülése érdekében..

VPN blokkok

A török ​​internetszolgáltatók a kormány nevében blokkolják a VPN IP-címeket. Ez megnehezítheti a VPN használatát Törökországban. Áttekintésünkben szereplő VPN-eknek azonban több ezer IP-címe van. Mindig újakat adnak hozzá. Ez azt jelenti, hogy mindig rendelkezésre állnak IP-k. Ha a VPN nem működik, akkor lehet, hogy port-továbbítást vagy lopakodó módot kell használnia az ISP VPN tűzfal körülkerüléséhez..

Megkerülni a VPN blokkot: Port kiválasztása

Az internetszolgáltatók kereshetik a forgalmat a VPN használatához. Ha észleli a VPN használatát, az internetszolgáltató egyszerűen tűzfalat készíthet az internetkapcsolaton, amíg ki nem kapcsolja a VPN-t. Szerencsére a VPN lopakodó módját vagy a portválasztást használhatja annak megakadályozására, hogy az internetszolgáltató észlelje a VPN-t. Az OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) portválasztása a 443. porton keresztül - az OpenVPN forgalmat szokásos HTTPS-ként álcázza.

A HTTPS a szokásos internetes titkosítási protokoll, amelyet a webböngészés forgalmának (jelszavak, bejelentkezési adatok stb.) Biztonságának biztosítására használnak. Mivel szinte minden webhely és online szolgáltatás HTTPS-t használ, az internetszolgáltatók nem tudják blokkolni. Tehát amikor egy VPN HTTPS-ként elrejti az OpenVPN-t, az internetszolgáltató nem tudja, hogy VPN van-e használatban. Ez azt jelenti, hogy elkerülheti a tűzfal elkerülését.

Az ISP VPN tűzfalak elkerülésének másik módja a kiválasztott VPN használata "lopakodó mód." A lopakodó üzemmód (más néven obfuzkációs technológia) elrejti a VPN-forgalmat, így az internetszolgáltatók nem tudják észlelni. Így nem tudják blokkolni a VPN-t. A lopakodó mód általános formái a Stunnel és az Obfsproxy. Egyes VPN-knek szabadalmaztatott lopakodási technológiája is van, amely sikeresen működik.

A törökországi politikai helyzet miatt érdemes használni a VPN-megtisztítási technológiát akkor is, ha a VPN-t nem blokkolja. Ezzel megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató VPN-felhasználóként jelölje meg Önt (és ezért érdekes személyként)..

VPN kiválasztása Törökország számára

A törökországi VPN-nek rendkívül megbízhatónak kell lennie. Sok VPN-nek rossz adatvédelmi politikája van, amely lehetővé teszi számukra az adatok tárolását rólad. Ennek problémája az, hogy ha egy kormány felkéri a VPN-t az adatok átadására, akkor képes megtartani a nyomozást.

Az útmutatóban szereplő VPN-k nem tartalmaznak felhasználási naplókat, és nem tartalmaznak olyan kapcsolatnaplókat, amelyek segítségével megbizonyosodhat arról, hogy mit tett online. Ez azt jelenti, hogy még ha egy kormányzati ügynökség nyilvántartást is kér az online tevékenységeiről, a VPN-nek nincs átadása.

A Törökország számára VPN-t kereső személyeknek erőteljes adatvédelmi politikával, robusztus titkosítással és olyan fontos funkciókkal rendelkező VPN-re van szükségük, mint például a kikapcsoló, a szivárgás elleni védelem és a lopakodó mód vagy a portok továbbítása. Az útmutatóban szereplő összes VPN rendelkezik ezekkel a fontos jellemzőkkel.

A jó VPN-nek is sok kiszolgálóhelyre van szüksége. Minél több kiszolgáló található a VPN-nél, annál több helyet tehet úgy, mintha benne lenne. Ez sokkal több szabadságot és választási lehetőséget biztosít Önnek..

Általános szabály, hogy nem ajánljuk az ingyenes VPN-szolgáltatásokat. Ennek oka elsősorban az, hogy az általuk kínált szolgáltatás gyakran nem elég robusztus streaming, letöltés és egyéb adatigényes feladatok elvégzéséhez, és egyes szolgáltatók értékesítik az Ön adatait a legmagasabb ajánlattevőnek. Ha azonban biztos benne, hogy ingyenes VPN-t akar próbaidőszakra futtatni, akkor nézzen meg ingyenes VPN-oldalunkat, ahol minden szolgáltatót megvizsgáltak és megbízhatóak lehetnek..

Kérjen török ​​IP-címet

Sokan a VPN adatvédelmét is használni akarják, amikor török ​​weboldalakra lépnek. Azoknak az embereknek, akik török ​​IP-címet akarnak, az útmutatóban szereplő VPN-ek mindegyikének szerverei vannak Törökországon belül. A török ​​VPN szerverhez való csatlakozás elrejti a valódi IP-címét (tartózkodási helyét), de lehetővé teszi az internet használatának folytatását, mintha Törökországban lenne. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató és a kormány látja az Ön böngészési forgalmát.

Szerverek és a kapcsolat sebessége

Egy jó VPN Törökországnak rengeteg szerverrel kell rendelkeznie a világ minden tájáról. Számos ember használja a VPN-eket úgy, hogy úgy tesznek, mintha egy másik országban lennének. Ez lehetővé teszi számukra a helyi cenzúra megkerülését. A cikkben szereplő összes VPN rendelkezik világszerte működő VPN-kiszolgálók világszínvonalú hálózataival. Ezek a szerverek optimális szinten teljesítenek. Ez azt jelenti, hogy villámgyorsak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy adatigényes feladatokat végezzenek, mint például HD formátumban történő streaming. Ez azért fontos, mert sok VPN rendkívül lassú, azaz nem túl szórakoztató a használata, és folyamatos pufferelést eredményeznek, amikor megpróbálsz streaming videót nézni.

Ebben a cikkben megtalálja a leggyorsabb VPN-t Törökország számára, és számos más, közeli VPN-t! Tehát ha a leggyorsabb VPN-re van szüksége, ezek a VPN-k ideálisak!

Törökország VPN beállítása

A VPN létrehozása Törökországban nem különösebben nehéz. Ehhez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egyet a török ​​VPN-kből ebben az útmutatóban. Törökországban történő felhasználáshoz az ExpressVPN-t ajánljuk, mivel mindent tartalmaz, amire szüksége van a csúcskategóriás VPN-től. Az adatvédelem és a titkosítás rendkívüli, és a VPN-nek szupergyors szerverei vannak az egész világon.
 2. Keresse meg kedvenc VPN-jét a linkre kattintva. Ha hosszabb ideig előfizet, alacsonyabb lesz a VPN-előfizetés költsége, ezért feltétlenül használja ki az árengedményt, ha egész évben szándékozik használni a VPN-t..
 3. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. A VPN szoftver (VPN kliens néven ismert) több platformon érhető el, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékéhez megfelelő-e. Az ExpressVPN három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így a VPN-t használhatja laptopján, táblagépén és okostelefonján.
 4. Most, hogy a VPN telepítve van, válassza ki a szükséges szolgáltatásokat. Törökországban az OpenVPN titkosítást, a megszakító kapcsolót, az automatikus csatlakoztatást, a NAT tűzfalat, a szivárgás elleni védelmet és a lopakodó módot javasoljuk. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy VPN-je az adatvédelem optimális szintjén működjön.
 5. Válasszon ki egy kiszolgálót a listából, és kattintson a Csatlakozás gombra.
 6. Amint a VPN csatlakozik, a titkosítási protokoll védi az adatokat. Ezenkívül a valódi IP-cím rejtve van, és úgy tűnik, hogy a kiválasztott távoli helyen tartózkodik.
 7. Élvezze a korlátlan hozzáférést az internethez teljes magánéletben, az új VPN-nek köszönhetően!

VPN-kapcsolata révén nyugodtan streamálhat, P2P-torrentot készíthet, vagy feloldhatja a kívánt tartalmat - mert a VPN páratlan digitális adatvédelmet biztosít Önnek..

Tesztelje VPN-jét

A ProPrivacy.com webhelyen szakértői csapatunk rendszeresen teszteli és felülvizsgálja a VPN szolgáltatásokat. Ezért a VPN sebességének és teljesítményének ellenőrzésének legjobb módja az, hogy elolvassa a szolgáltatás áttekintését. Büszkék vagyunk arra, hogy naprakész és elfogulatlan információkat szolgáltatunk az összes VPN-ről, így a megfelelő információhoz juthat a döntések meghozatalához..

A ProPrivacy.com rendelkezik a világ legfejlettebb VPN sebesség-tesztelési infrastruktúrájával és módszertanával. Ez lehetővé teszi, hogy pontos információkat nyújtsunk a VPN-kapcsolat sebességéről - amit valamelyik versenytársunk nem képes megtenni.

Ezen felül megértjük, hogy érdemes saját magának tesztelnie a VPN-jét. Ehhez egyszerűen lépjen át az ipleak.net webhelyre, hogy ellenőrizze a szivárgásokat. Az ebben a cikkben szereplő VPN-ket Törökországban való használatra választották ki, mert kiválóan kezelik a magánélet védelmét, tehát semmilyen szivárgást nem fog észlelni.

Ne felejtsen el kiválasztani egy közeli tesztszervert, és ellenőrizze az internet sebességét csatlakoztatott VPN-sel és anélkül, hogy összehasonlíthassa a kettőt. Ne feledje azonban, hogy az online sebességteszt nem bizonytalan. Nem adnak pontos eredményeket, mint például a célzottan felállított tesztkiszolgálók. A leggyorsabb VPN-szolgáltatások sebességteszt eredményeinek megtekintéséhez kérjük, olvassa el ezt a cikket.

Hozza ki a legtöbbet a VPN-ből

Az útmutatóban szereplő VPN-szolgáltatók mind a VPN-ipar csúcsán helyezkednek el. Ezek a lehető legjobb teljesítményt és sebességet biztosítják. Még mindig van néhány teendő, hogy a VPN optimális szinten működjön. A magánélet védelme érdekében kövesse a telepítési útmutató utasításait, a cikk további részében. Az OpenVPN kiválasztása, a kikapcsoló, a szivárgás elleni védelem és a lopakodó mód / port továbbítás (TCP a 443 porton keresztül) mindegyikével segíteni fogja a magántulajdonban maradást.

A legjobb sebesség elérése érdekében javasoljuk, hogy csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, amely közelebb van Önhöz. Azonban azt javaslom, hogy a török ​​VPN-kiszolgálókhoz vagy a Törökországon kívüli szerverekhez csatlakozzanak. Ezért válassza ki a kiszolgálót, amely közeli, de egy szomszédos európai nemzetiségű magánszemély számára jó (például Svájc vagy Hollandia). Csak akkor használjon VPN-kiszolgálót Törökországban, ha kifejezetten török ​​földrajzilag korlátozott szolgáltatásokat kell használnia, mivel ez csökkenti annak esélyét, hogy a kormány a VPN-kiszolgálót megcélozza..

Miután ezt mondta - valójában nincs semmi aggódása, mert az útmutatóban szereplő VPN-szolgáltatók nem tartanak naplót. Mint ilyen, még ha a török ​​kormány egy VPN szolgáltatást is megcéloz, akkor nem lesz elérhető adatgyűjtés. A fentiek csak egy extra óvintézkedés.

Legjobb VPN protokollok

Néhány VPN-protokoll (alagútkezelési protokoll) jobb biztonságot és adatvédelmet biztosít, mint mások. Különböző csatlakozási sebességeket is biztosítanak. A ProPrivacy.com webhelyen javasoljuk az OpenVPN titkosítás használatát, mivel ez a legbiztonságosabb. Itt van egy lista a rendelkezésre álló lehetőségekről, hogy választhasson az alagutazási protokollok között, ha szeretné:

 • PPTP. A pont-pont alagút protokoll a legkevésbé biztonságos VPN protokoll. Javasoljuk, hogy kerülje el. A PPTP-t meg lehet támadni, ezért sebezhető a kormány hírszerző ügynökségei ellen. Mivel azonban gyenge, nagyon gyors.
 • L2TP / IPsec. A 2. réteg alagút protokollja / az Internet protokoll biztonsága biztonságosabb, mint a PPTP, de egy kicsit lassabb. Ez elég biztonságos adatvédelmi okokból történő felhasználáshoz - de nem olyan erős, mint az OpenVPN. Az iOS-eszközök gyakran használják az L2TP / IPsec-et, mert natív módon kompatibilisek az iPad és iPhone készülékekkel.
 • SSTP. A Secure Socket Tunneling Protocol a biztonságos titkosítás egy másik formája, amely elég jó sebességet biztosít. Nem olyan jó, mint az OpenVPN, de a magánélet szempontjából minden bizonnyal jónak tekinthető.
 • IKEv2. Az Internet Key Exchange 2. verziója egy másik, viszonylag gyors és biztonságos titkosítási protokoll.
 • OpenVPN. Ez a legjobb VPN-titkosítás a piacon - ha helyesen hajtják végre. Az útmutatóban szereplő összes VPN kiválóan megvalósítja. Az OpenVPN titkosításnak két formája van: OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) és OpenVPN User Datagram Protocol (UDP). A TCP valamivel jobb az adatvédelem szempontjából, de a privát streaminghez az OpenVPN UDP-t javasoljuk, mert gyorsabb.

A VPN titkosítás teljes megsemmisítéséhez kérjük, olvassa el kezdő útmutatónkat.

Proxies Vs. VPN

Használhat proxy-webhelyet vagy böngésző-kiterjesztésű proxy-t a cenzúra leküzdéséhez Törökországban. Miközben egy proxy feloldja a webhelyek blokkolását, ez nem biztosítja a VPN-szolgáltatások által biztosított magas szintű adatvédelmet. Ha a kívánt tartalom feloldását böngészőbővítménnyel kívánja elérni, akkor számos VPN biztosítja a böngésző proxyk szolgáltatásaik részeként. Erősen javasoljuk azonban, hogy ragaszkodjon a VPN-szoftverekhez, amelyek az OpenVPN-t használják a forgalom titkosításához - ez az egyetlen módja a legmagasabb szintű digitális adatvédelem elérésének..

VPN for Mobile

Ha Törökország VPN-t keres Android-táblagéphez vagy okostelefonhoz, vagy VPN-t iPhone-hoz (iPad vagy iPhone), akkor az ebben az útmutatóban szereplő VPN-k tökéletesek. Az összes ajánlott törökországi VPN-nek van VPN szoftvere a mobil eszközökhöz. A mobil VPN kliens telepítéséhez egyszerűen töltse le a fájlt a VPN letöltési oldaláról. Az alkalmazás ugyanúgy fog működni, mint bármely más alkalmazás a mobil eszközön. Indításához válassza ki a használni kívánt biztonsági beállításokat, majd csatlakozzon a szerverhez.

Ne felejtse el használni a VPN-t, amikor nyilvános WiFi hotspotot használ. A VPN megvédi adatait a számítógépes bűnözők és a hackerek ellen ugyanazt a WiFi-t használva. A VPN titkosítása megakadályozza, hogy a hackerek ellopják az Ön bejelentkezési adatait, jelszavait és hitelkártya adatait..

Következtetés

A választások elõtt Törökország több weboldalt blokkol, mint valaha. Várhatóan lesz a közösségi média áramszünetek is. Azok számára, akik online adatvédelmet akarnak, és készen állnak arra, hogy legközelebb készen álljanak arra, hogy Törökország korlátozó kormánya blokkolja a weboldalakat, a megbízható és megalapozott VPN tökéletes.

Az ebben a cikkben szereplő VPN-k biztonságos használata, és lehetővé teszi a kívánt webhelyek biztonságos feloldását. Ezen felül az összes Törökország számára ajánlott VPN-kódunk erősen titkosított, és biztonságban tartja Önt nyilvános WiFi-n keresztül.

A cikkben világosan megfogalmazott mindent, amit tudnia kell, erős helyzetben van ahhoz, hogy VPN-t válasszon Törökország számára. A listában szereplő összes VPN rendkívül megbízható, ám ezek mindegyike kissé különbözik egymástól, ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy alaposan megvizsgálja a lehetőségeket. Ha így tesz, feliratkozhat a tökéletes VPN-re.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me