Aki a hackerek elsődleges célpontja, ha bejelentkezik egy szállodába internet-csatlakoztatott eszközökkel. Ha meg akarja óvni személyes adatait és elkerülni a kémek bekerülését a vállalati hálózatba, akkor használjon egy erős VPN-t a szállodájában, amely megállíthatja ezeket a kúszásokat a pályájukban..


A legjobb VPN-k listája a szállodák számára

Ha gyors választ keres, akkor tekintse meg az alábbi táblázatot, hogy megnézze, mi szakértőink minősítették a szállodák legjobb VPN-jeit. Görgessen az alábbival további információkért.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Különböző trükkök teszik lehetővé a rossz fiúk számára, hogy okostelefonodat vagy számítógépüket minden olyan adat vagy hálózat átjárójaként használják, amelyhez az eszköz hozzáfér. A fenti védelem érdekében a több mint 150 VPN-véleményből álló hatalmas archívumunkból kiválasztottuk a 5 legjobb VPN-t a szállodákhoz. Mindegyik gyors, rendkívül robusztus titkosítási technológiát használ, és megóvhatja magánéletét gyakorlatilag minden fenyegetéstől.

Az elektronikus kémkedés több milliárd dolláros iparág, és mindenki célpontja. A VPN-k egyikének használata bármelyik meglátogatott szállodában a legjobb védelem.

A legjobb VPN-k a szállodák számára: Megfontolások

Maradjon biztonságban a szálloda WiFi hálózatán

Régebben volt, hogy a rossz fiúknak fizikai hozzáférésre van szükségük a felszerelésedhez, hogy behatolhassanak. Ma ezt az internetes kapcsolaton keresztül meg tudják csinálni. Használhatják a szálloda ingyenes WiFi-kapcsolatát arra, hogy kémprogramokat juttassanak el telefonjára vagy számítógépére.

Ettől kezdve bármilyen hozzáféréssel rendelkeznek, amelyhez az eszköz csatlakozik. Jelentkezzen be otthoni hálózatába az utazás után, és minden ott elérhető. Jelentkezzen be a vállalati hálózatba, és ellophatják a szellemi tulajdont, behatárolhatják a társaságot valamilyen elkövetett bűncselekményért, sőt meg is nyomhatnak más eszközöket.

A rémálom megakadályozása érdekében hatékony, biztonságos VPN-t kell használnia. Ez megóvja Önt mind a szállodában, mind a többi felmerült WiFi hotspotnál. Ha beállítja a VPN-t a maximális biztonságért, beleértve az automatikus Wi-Fi védelmet és a gyilkos kapcsolót, gyakorlatilag lehetetlenné teszi a rossz fiúk számára, hogy az eszközükbe bejuthassanak az internetkapcsolaton keresztül..

A tartalom feloldásának feloldása külföldön

Még ha figyelmen kívül hagyjuk a hackerek és kémek fenyegetését is, akkor van értelme VPN-t használni a szállodában. A szállodai hálózatok nem mindig teszik lehetővé a kívánt tartalom elérését. A helyi önkormányzat politikai vagy vallási okokból kényszerítheti őket bizonyos tartalmak blokkolására. Vagy a szálloda vezetősége nem akarja, hogy felhasználja az összes sávszélességet online játékokhoz.

Ezekben az esetekben a VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje a blokádokat. A VPN mindent titkosít, amely a számítógépére érkezik, vagy onnan. Mivel a szállodai hálózat nem látja, hogy tiltott webhelyet látogat vagy játszott, ezért nem tudják blokkolni.

Ha egy másik országban tartózkodik, valószínűleg másfajta blokkolt tartalmat fog futni. A streaming szolgáltatások általában korlátozzák azt a helyet, ahol a tartalom alkotóival kötött szerződések miatt megnézheti tartalmát. Még ha fizetett előfizetéssel is fizet egy szolgáltatást a saját országában, a szolgáltatás megakadályozhatja, hogy kedvenc műsorát más országban nézzék meg.

A VPN segíthet a probléma megoldásában, ha rácsapja a streaming szolgáltatást arra, hogy azt gondolja, hogy valahol tartózkodsz, hogy a kívánt tartalom törvényesen elérhető. Nem minden VPN blokkolja az összes blokkolást, de ha kiválaszt egy olyan szolgáltatást, amely felülmúlja az Ön által használt streaming szolgáltatásokat, bármelyik szállodából hozzáférhet a tartalmaihoz.

Szállodák VPN: Következtetés

A okostelefonokba és számítógépekbe történő becsapódás a Hotel WiFi kapcsolaton keresztül mindenki számára kedvelt időtöltést jelent, kezdve a kicsi idejű hackerektől a kormány által támogatott számítógépes bűnözőkig és az ellenséges kormányokig. Rendkívül veszélyes lehet, ha a szállodában tartózkodás közben eszközeit védelem nélkül hagyja.

Ne vállaljon semmilyen kockázatot, ha szállodában marad, és szerezzen ma a szálloda öt legjobb VPN-jét!

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me