A VPN-k adatvédelmet és biztonságot nyújtanak, és mint ilyenek, ideálisak olyan fizetési processzorokhoz, mint például a PayPal. Az online fizetés olyan eljárás, amelynél soha nem rendelkezhet elegendő védelemmel, ezért a VPN használata a PayPal elérésekor mindig jó ötlet. A PayPal VPN-jei más okokból is hasznosak lehetnek, például a szolgáltatás eléréséhez a világ minden tájáról.


VPN a Paypal számára

Annak ellenére, hogy vannak olyan beszámolók, amelyek szerint az előfizetőket figyelmeztetik vagy esetenként tiltják a gyakorlat miatt, a VPN használata továbbra is népszerű, hasznos és biztonságos módja a PayPal szolgáltatások elérésének..

Mint minden alkalmazás esetében, a PayPal összes VPN-jét nem azonos módon készítik el. Az elmúlt öt évben több mint 150 különféle VPN-szolgáltatót vizsgáltunk meg és elemeztük őket, különös tekintettel a PayPal használatához, és ezek a Paypal 5 legjobb VPN-je, amelyeket felfedeztünk:

Ha gyors választ keres, akkor nézze meg az alábbi táblázatot, és hasonlítsa össze szakértőink véleménye szerint a PayPal legjobb VPN-jeit..

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

További részletet szeretne? Az alábbiakban bemutatott részletes listánk tárgyát képezi. Nézze meg a PayPal legjobb VPN-jeit:

A PayPal legjobb VPN-jeinek listája

Mi a PayPal VPN-je??

A VPN biztonságot és adatvédelmet biztosít függetlenül attól, hogy otthoni kapcsolatot létesít, egy nem biztonságos Wi-Fi hálózaton keresztül egy kávézóban, vagy az irodai hálózaton keresztül. Ennek oka az, hogy minden, a készülékre és a készülékről a VPN szerverre továbbított adat titkosítva van.

Még ha útközben is elfogják, például nem biztonságos Wi-Fi hálózaton keresztül, erős titkosítási algoritmusok használata miatt, az adatok nem lesznek megfejtethetők. Ez azt jelenti, hogy személyes adatait bizalmasan kezelik.

A VPN-k lehetővé teszik a webhelyekhez való hozzáférést anélkül, hogy feltárnák a fizikai helyét. Számos webhely a földrajzi helymeghatározást használja a tartalomhoz való hozzáférés korlátozására, egy VPN-rel úgy állíthatja, hogy egy másik országban tartózkodik, hogy megkerüli ezeket a blokkokat. Ez a VPN kulcsfontosságú jellemzője, amely nagyon előnyös lehet a PayPal fizetési szolgáltatásának használatakor.

Miért van szüksége VPN-re a PayPalhoz??

Miért szeretne VPN-t használni, vagy ahhoz kellene hozzáférnie a PayPal eléréséhez? Nos, számos ok miatt nagyon hasznos. Először: a VPN további biztonsági réteget ad az interneten végrehajtott tranzakciókhoz.

Nem biztonságos hálózatok, például nyílt Wi-Fi kapcsolat használata esetén a VPN használata azt jelenti, hogy a forgalom, a pénzügyi információk és az összes bizalmas adat bizalmas marad..

Igen, a PayPal webhely biztonságos protokollokat használ tranzakcióinak végrehajtásához. Ha többet szeretne megtudni a biztonságos protokollok működéséről, vessen egy pillantást a következő cikkről: HTTP magyarázat. Elegendő azonban azt mondani, hogy a protokollokkal kapcsolatban a múltban biztonsági problémák merültek fel. Annak ellenére, hogy tökéletesen megalapozottak, ha a biztonság hatalmas kérdés az Ön számára, és biztonságosabbnak érzi magát a VPN által biztosított kiegészítő titkosítással, akkor a VPN használata ideális megoldás.

Ha többet szeretne tudni az SSL / TLS-ről, olvassa el a témáról szóló cikkünket: https magyarázat

Másodszor, érdemes lehet csatlakoznia a PayPal-hoz anélkül, hogy feltárná a fizikai helyét. Lehet, hogy utazás közben használja a PayPal szolgáltatást, és nem akarja, hogy a PayPal tudja, hol van. Ezenkívül a PayPal szigorú biztonsági irányelvei kizárhatják Önt a fiókjából, ha a tranzakcióknak az otthoni országon kívüli helyről zajlik.

Ezenkívül előfordulhat, hogy a PayPal nem érhető el az Ön országában, és érdemes hamisítani a tartózkodási helyét, hogy hozzáférjen az egyébként elérhetetlen PayPal szolgáltatásokhoz. Bármi is legyen az oka, a tartózkodási helyének elrejtése nagyon hasznos lehet, ha a PayPal szolgáltatást használja.

Mi teszi a jó PayPal VPN-t??

A VPN-szolgáltatók értékelésekor elemeztünk bizonyos attribútumokat és funkciókat, hogy megtaláljuk a legjobb Paypal VPN-ket. Két alapvető tulajdonság, amelyet keresettünk: erős titkosítás (az Ön személyes adatainak és biztonságának fenntartása érdekében) és a szerver helyszíne.

A magánélet vonatkozásában a VPN vitathatatlanul a legfontosabb jellemzői a naplózási politika és a VPN alapjául szolgáló joghatóság. Ezek meg fogják határozni, hogy az online tevékenységek naplóit fenntartják-e, vagy sem, és ha vannak, ki láthatja ezeket, és milyen körülmények között tehetők elérhetővé.

A megvizsgált további jellemzők, amelyek az alkalmazástól függetlenül valamennyi VPN-re vonatkoznak, tartalmazzák a költségeket, a sebességet, az ügyfélszolgálat minőségét, valamint a rendelkezésre álló fizetési módszereket..

Engedélyezhetem a PayPal használatát VPN-sel?

Egyesek szerint a PayPal megtiltja a VPN-ek használatát szolgáltatásaik eléréséhez. Valójában a több fórum egyszerű böngészése azt jelzi, hogy néhány felhasználó figyelmeztetéseket kapott, mások fiókját pedig a PayPal VPN-irányelve miatt felfüggesztették. Sokan azonban a PayPal-t egy VPN-en keresztül nem használják.

Az írás dátuma óta azonban a PayPal jelenlegi felhasználói megállapodásában nem található meg a VPN-ek említése. Ez tényleg a személyes tapasztalatokra vezethető vissza.

Amikor VPN-t használ, ne felejtse el, hogy a PayPal rendelkezik módszerekkel a VPN használatának észlelésére. Ha több PayPal előfizető ugyanazt a VPN szolgáltatót használja a szolgáltatás eléréséhez, a Paypal blokkolhatja a VPN IP címet. Ha ez történik, próbáljon meg egy másik szervert ellenőrizni, hogy működik-e.

Bizonyosnak tűnik az, hogy soha nem leszel elválasztva szolgálatról, ha először nem kapott figyelmeztető e-mail formájában közmondási pofon a csuklójára.

Ezen túlmenően valószínűtlennek tűnik, hogy bajba kerül a jogos PayPal-számla otthonról történő használatakor, ha külföldön tartózkodik. Azok az emberek, akiknek problémái voltak, sokkal valószínűbb, hogy olyan országból fizetnek Paypal-számlát, ahol nem élnek.

VPN fizetés a PayPal használatával

Sok VPN-szolgáltató elfogadja a PayPal-t fizetési módként. Valójában a cikkben felsoroltak mindegyike elfogadja a PayPal szolgáltatást, mivel ez fontos fizetési lehetőség minden online szolgáltatáshoz. Ennek előnye nyilvánvaló - a PayPal könnyen használható, időt takarít meg, kiváló vitarendezési központot kínál, és szinte bárki számára egyszerűen küld pénzt..

Más VPN-szolgáltatók elfogadják a PayPal-t fizetési módszerként, ideértve az ExpressVPN-t, a NordVPN-t, a VyprVPN-t, a pufferelt és a VPNArea-t, hogy említsen néhány nehéz ütközőt. Tehát ha Ön már előfizetője ezek egyikére, és eljött az ideje, hogy megújítsa előfizetését, akkor is fizethet a VPN szolgáltatásért a PayPal szolgáltatásban, maga a VPN szolgáltatáson keresztül. Beszéljünk egy hurokról.

Hogyan teszteljük a PayPal VPN-t szivárgás szempontjából

Mielőtt ténylegesen felhasználná a VPN-t PayPal tranzakciók végrehajtására, mindig jó dolog, ha teszteled a VPN-t szivárgás szempontjából. A VPN szolgáltatók állíthatják, hogy megóvják névtelenségét és adatait, de vannak módok az igények tesztelésére. A VPN-eket már teszteltük a listánkban, de nem tartjuk be a szót, tesszük ki őket.

Számos olyan VPN-tesztelési webhely található, amelyek elmondhatják, hogy néz ki az interneten, miként néznek ki. Ezek olyan információkat tartalmaznak, mint például az IP-cím, a fizikai hely, valamint a DNS és a WebRTC adatok. Az IP-szivárgások teljes útmutatójában található részletes információ a VPN szivárgás teszteléséről.

ProPrivacy a Paypal következtetéshez

A VPN-k nagyon hasznos és sokoldalú eszközök, anonimitás és biztonság szempontjából az interneten. Ha aggódik amiatt, hogy a PayPal tranzakciói veszélybe kerülnek, vagy a PayPal előfizetéseknél fennálló helyalapú korlátozások miatt, akkor a VPN-ek a végleges megoldás.

Kisebb gonddal és ismeretekkel a pénzügyi szolgáltatók esetleges hátrányaival kapcsolatban, amelyek miatt a VPN szolgáltatásaikhoz való hozzáférésük miatt összezavarodnak a szolgáltatásai, sokat tehet a PayPal élményének javítása és magánéletének fenntartása érdekében..

Az ebben a cikkben szereplő VPN-ket az erősségeik alapján választották ki, kifejezetten a PayPal szolgáltatásokhoz való felhasználásra. De az a döntés, hogy a fenti öt VPN szolgáltatás közül melyik a legmegfelelőbb az Ön számára, valójában az ön döntése.

Az összes javasolt szolgáltatás ingyenes próbaverziót vagy olcsó kezdeti felhasználási tervet biztosít (pénz-visszatérítési garanciával), lehetővé téve, hogy első kézből megtapasztalhassák őket, és teszteljék névtelenségüket a rendelkezésre álló eszközökkel. Reméljük, hogy ezek az ajánlások informatív jellegűek és a Paypal VPN-hez vezető legjobb választáshoz vezetnek.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Címcím: Billion Photos / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me