A Fülöp-szigeteken az internettel kapcsolatos legnagyobb probléma a korlátozott hozzáférés, amelyet az adatfolyam-kiszolgálók és a játékszabályok írnak elő a felhasználók számára.


VPN Philippines

Noha nem kell legyőznie a Fülöp-szigeteken található kormányzati blokkokat, be kell csapnia a tengerentúli médiaszervereket, hogy engedjék magukat. A streaming oldalak regionális korlátozásainak megkerülésére a legjobb módszer a VPN alkalmazása..

A VPN megvédi személyazonosságát, és arra készteti a távoli kiszolgálókat, hogy azt gondolják, hogy a működési régiójukban helyezkednek el. A médiaoldalak hozzáférési ellenőrzésének megkerülése technikailag a szerzői jogok megsértésének egyik formája. Annak ellenére, hogy senkit sem ítéltek el erre a gyakorlatra, mindig jobb, ha óvatos.

Hasonlóképpen, a torrentekkel történő letöltés a büntetőeljárás kockázatát teszi ki. Ezért annyira fontos a VPN-ek által biztosított adatvédelem.

A regionális korlátozásokról alább olvashat. Először nézzük meg a Fülöp-szigetek öt legjobb VPN-jét.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Ha további információra van szüksége az ezen az oldalon bemutatott VPN-kkel kapcsolatban, tekintse meg az alábbiakban bemutatott részletes listánkat.

A legjobb VPN Fülöp-szigetek

Fülöp-szigeteki VPN szempontok

A Freedom House az internetet a Fülöp-szigeteken „ingyenesnek” sorolja. A kormány nem korlátozza sok korlátozást az internet-hozzáférésre. Vannak bizonyos aggodalmak a kormány által a 2012-es számítógépes bűnözés megelőzéséről szóló törvényben biztosított hatáskörökkel kapcsolatban. Az ország Legfelsõbb Bírósága azonban a 2014-ben hozott határozatban kihúzta e törvény szigorúbb rendelkezéseit.

A számítógépes bűnözés megelőzéséről szóló törvény olyan záradékokat tartalmaz, amelyek tiltják a kalózkodást. Ezek azokra vonatkoznak, akik a torrentekkel letöltik a szerzői joggal védett anyagokat. A szerzői jogok megsértéséért kiszabott szankciók magukban foglalják a pénzbírságokat és a börtönbüntetéseket is. A letartóztatások azonban ritkák, és a Fülöp-szigeteken elterjedt a BitTorrent protokoll használata.VPN használata a Fülöp-szigeteken

A weboldalak tilalmának egyetlen esetét a Fülöp-szigeteken 2014-ben, amikor az Ashley Madison társkereső oldalt egy hónapra blokkolták, és 2017-ben, amikor a kormány betiltotta számos pornó webhelyet, köztük a Pornhubot és az Xtube-t. Ezek a blokkok folyamatban vannak.

Sok szomszédos országgal ellentétben a Fülöp-szigetek nem blokkolja a csevegést vagy az internetes telefonálási alkalmazásokat. A közösségi média oldalai hasonlóan mozdulatlanok. A kormány azonban számos figyelmeztetést adott ki a politikusokat sértő álláshelyek ellen. Az internethasználat egyetlen aspektusa, amely úgy tűnik, hogy aggasztja a hatóságokat, a gyermekpornográfia terjesztése.

Gyors VPN Fülöp-szigeteken

Az internetkapcsolat sebessége nem mindig gondolkodik a Fülöp-szigeteken. Ezért a Fülöp-szigeteki VPN egyik legfontosabb tulajdonsága a rendkívül gyors kiszolgálók. Az ebben az útmutatóban javasolt VPN-k mindegyike hozzáférést biztosít a gyors VPN-kiszolgálókhoz, amelyek a lehető legkisebb mértékben lelassítják az internetkapcsolatot. Ne feledje azonban, hogy még a leggyorsabb VPN-k is kissé lelassítják az internetkapcsolatot. Így ha az internetkapcsolat, amelyért fizet az ISP-jét, elsősorban lassú, akkor biztosítania kell a lehető leggyorsabb Fülöp-szigeteki VPN elérését..

Streaming szolgáltatások

Streaming szolgáltatások

A streaming-szolgáltatásoknak minden lehetséges lépést meg kell tenniük a határokon átnyúló hozzáférés megakadályozása érdekében. Magában foglalja a VPN-forgalom észlelését és blokkolását. Mint ilyen, nehéz megtalálni a VPN-t, amely bejuthat a tengerentúli streaming szolgáltatásokba. A Netflix rendelkezik a legfejlettebb VPN-észlelő szoftverrel a világon, így nagyon kevés szolgáltatás működik ezen a webhelyen. A listánkban szereplő összes VPN befektetésbe került olyan álcázási módszerekbe, amelyek legyőzik az észlelési eljárásokat, és hozzáférést biztosítanak a tengerentúlról..

A sikeres VPN-k bónuszt kapnak, ha még nem rendelkezik Netflix-szel. A Netflix ára országonként változik. Ha feliratkozik a Fülöp-szigeteken, kevesebbet fizet, mint az Egyesült Államok ügyfelei. Ezután alkalmazhat egy VPN-t egy amerikai szerverrel a Netflix-kapcsolatra, és figyelheti az amerikai szolgáltatást, annak ellenére, hogy előfizetéssel rendelkezik a Fülöp-szigeteken.

Hogyan kell nézni az American Netflix-et?

A VPN alapján úgy tűnik, hogy egy másik helyen vagy. A VPN bekapcsolásakor ki kell választania egy kiszolgálót a helyek listájából. Amint a VPN fut, úgy tűnik, hogy a tartózkodási hely a VPN-kiszolgáló helyén van, és nem a hol tartózkodik. A Netflix-hez ugyanazzal a címmel csatlakozik, bárhol is van: Netflix.com. Amikor a Netflix szerver megkapja a böngészőtől a webhely kezdőlapjára vonatkozó kérelmet, akkor eljuttatja azt az oldalt, amely elérhető az Ön tartózkodási helyén. Ha a Fülöp-szigetekről érkezik a webhelyre, megkapja az adott ország Netflix webhelyét, és nem az az ország, ahol feliratkoztál.Hozzáférés az USA Netflixhez

Sajnos az streaming szolgáltatásokat (beleértve a Netflixet) a szerzői jogok tulajdonosaival kötött megállapodások kötelezik. Ezek meghatározzák, mely országokban vetíthetik elő műsoraikat. Ez az oka annak, hogy a Netflix USA-n nézhető műsorok közül néhány nem érhető el a Fülöp-szigeteken. A társaságot minden ország törvényei kötelezik, amelyben működik. Ezért nem engedheti meg, hogy az egyik ország ügyfelei megnézhessék azokat a műsorokat, amelyeket egy másik országban tett elérhetővé. Az Egyesült Államokban elérhető műsorok nem mindegyik alkalmas a Fülöp-szigeteken történő megtekintésre a különféle rágalmazási és istenkáromlási törvények miatt. Így még ha a Netflix Fülöp-szigeteknél olyan műsort is látunk, amely a Netflix USA-ban is elérhető, valószínűleg másképp szerkeszthető, tehát nem lesz ugyanaz.

Az USA Netflix külföldi megfigyelésével kapcsolatos további információkért olvassa el a Netflix VPN útmutatót.

Alternatív megoldásként az amerikai amazon premier megtekintésével kapcsolatos információkért tekintse meg az Amazon VPN útmutatóját.

Következtetés

A fülöp-szigeteki kormány által végrehajtott cenzúra nem túl szigorú. Bizonyos pornó oldalak 2017. évi tilalma azonban jelezheti a jövőbeni további korlátozásokat.A legjobb Fülöp-szigeteki VPN-k következtetése

A Fülöp-szigetek öt legjobb VPN-jének listáján szereplő összes VPN kiválóan megakadályozza az észlelést nagyon korlátozó országokban, például Kínában és Iránban. Ezen szolgáltatások egyikének megvásárlása biztosítja az internet szabadságának jövőbeni biztonságát, és felkészíti Önt minden olyan webes hozzáférési korlátozásra, amelyet a Fülöp-szigeteki hatóságok felvehetnek a jelenlegi tilalmaik listájához..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me