Annak ellenére, hogy rendkívül népszerű szolgáltató, a Comcastnak sok korlátozása van az internetfogyasztásra vonatkozóan. Amellett, hogy ténylegesen korlátozza a szolgáltatásaik által biztosított internetmennyiséget, a Comcast arról is ismert, hogy korlátozza a kapcsolat sebességét a használt webhelyektől vagy alkalmazásoktól függően - ezt gyakorlatnak nevezik.


Comcast VPN

Itt jön be a Comcast VPN. A virtuális magánhálózat (VPN) használatával feloldhatja a korlátozott webhelyek blokkolását, és ugyanazon internetes kapcsolaton keresztül hozzáférhet a blokkolt tartalmakhoz. Ugyanakkor a Comcast számára a legjobb VPN megtalálása javíthatja a kapcsolat teljesítményét azáltal, hogy elkerüli a vállalat bosszantó sebességkorlátozásait.

Ezen az oldalon áttekintjük a Comcast legjobb VPN-jét, megvitatjuk az Xfinity alapjait, és lépésről lépésre átadjuk Önnek ezeket a fantasztikus virtuális magánhálózatokat a számítógépére..

De először az alábbi táblázat segítségével hasonlítsa össze a legjobb VPN-kat a Comcast kapcsolathoz

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mi az a Comcast Xfinity??

A Comcast egy technológiai konglomerátum, amely internetes, kábel- és telefonszolgáltatásokat nyújt az Egyesült Államok egész területén. Az ország legnagyobb internetszolgáltatójának (ISP) nevezik a vállalat gyors kapcsolatokat kínál, amelyek ideálisak a torrent és a video streaminghez.

Vagy legalább papíron vannak! (erről bővebben!)

Az Xfinity a Comcast mindhárom alaptermékének, valamint az új mobiltelefon-szolgáltatásuknak a leírására szolgáló esernyő.

Az Xfinity márkanevet néhány okból hozták létre - elsősorban azért, mert a Comcast egyesült az NBC-vel, és új márkát akart létrehozni, hogy elkerülje a félreértéseket a fogyasztók nevében. A sub-par ügyfélszolgálat ismeretében a vállalat megpróbálta átállni az Xfinity-ra, hogy elkerülje ezt a negatív hírnevet.

Ugyanakkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ezeknek a kísérleteknek egyike sem működött. A legtöbb fogyasztó nem ismeri a különbséget a Comcast és az Xfinity között. Sokan mindkét nevet egyedül az internetszolgáltatásra utalják (észreveszi a címsorunkat?), Ami a vállalat szempontjából nem jó hír.

Mi a VPN az Xfinity számára?

A virtuális magánhálózat, vagy VPN, a biztonság javítására szolgáló eszköz. A VPN-k további biztonsági réteget biztosítanak privát vagy nyilvános hálózat használata közben (a VPN titkosításnak köszönhetően).

Az általános biztonság javítása mellett a VPN lehetővé teszi az adatok privát küldését és fogadását is. Ez azt jelenti, hogy a hackerek, az internetszolgáltatók, például a Comcast, és a forgalmi előzményekhez való hozzáférés iránt érdeklődő emberek felügyelete nélkül böngészhet az interneten..

Ugyanakkor a VPN-ket különféle célokra is lehet használni, például:

 • Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz
 • Ingyenes P2P-megosztás engedélyezése (ha bármilyen okból korlátozva van)
 • Maszk IP-címet bizonyos szolgáltatások, például az online banki szolgáltatások eléréséhez
 • Nyújtson magas szintű online névtelenséget
 • Javítani kell a kapcsolat sebességét

A legjobb VPN-k a Comcast kapcsolat felgyorsításához

A VPN rendkívül sokoldalú. Noha ezeket gyakran használják a biztonság javítására és a földrajzi korlátozások megkerülésére, az internetes kapcsolat sebességének javításában is segíthetnek.

Itt található a legfontosabb választás, amikor a Comcast legjobb VPN-jére vonatkoznak, teljesítményük, funkcióik és költségük alapján.

Szükségem van VPN-re a Comcast útválasztó adatvédelme érdekében?

Ha fizet egy Comcast internetkapcsolatért és egy Comcast útválasztót használ, akkor magánéletét érintő problémákkal teheti ki magát. Karan Saini és Ryan Stevenson biztonsági kutatók által készített tanulmány ebben az évben felfedezett egy hibát a Comcast webhelyével kapcsolatban, amelyet az Xfinity útválasztók aktiválására használtak..

Ha rendelkezik a következő modellek bármelyikével: "vezeték nélküli átjáró" útválasztók, komolyan mérlegelnie kell a cikkben javasolt VPN-szolgáltatások egyikét:

 • Vezeték nélküli 1. átjáró (modellszám: TG862G és TC8305C)
 • Vezeték nélküli 3. átjáró (modellszám TC8717C)
 • Xfinity xFi vezeték nélküli átjáró (modellek száma: DPC3939, DPC3941T és TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (típusszám: TG3482G és CGM4140COM)

A májusban megjelent hiba feltárja, hogy az Xfinity webhely egyszerűen szöveges formában elküldi a Comcast felhasználó SSID-jét és jelszavát az interneten keresztül. Ez mindenki számára elérhetővé teszi a hálózatán szippantókat. Ezenkívül a weboldal működtetése révén a hackerek hozzáférhetnek a Comcast ügyfél útválasztójának SSID-jéhez és jelszavához olyan adatokkal, amelyeket könnyen ellopnak az emberek régi számláitól..

Ez hatalmas kockázat, mert azt jelentheti, hogy a hackerek hozzáférnek a hálózatához, hogy olvassa el a titkosítatlan forgalmat. Szerencsére a VPN a válasz. A VPN titkosítása által biztosított adatvédelem biztosítja az összes adatot, hogy azokat ne szimatolhassa meg valaki, aki hallgat a hálózaton..

Miért van szüksége VPN-re az Xfinity kapcsolat felgyorsításához?

Gondolkodhat - ha az Xfinity a legnagyobb szolgáltató az Egyesült Államokban, és szupergyors kapcsolatot kínál, akkor miért lenne szüksége VPN-re?

A VPN-k hozzájárulhatnak a biztonság fokozásához, ha otthon vagy otthon, vagy nyilvános WiFi-vel jár, de ezek az eszközök segíthetnek megkerülni a Comcast és más internetszolgáltatók által bevezetett bizonyos korlátozásokat is..

Annak megértése érdekében, hogy ezek a korlátozások hogyan működnek, keressünk néhány alapvető fogalmat és röviden áttekintjük a Comcast történetét.

A legrosszabb a boldog ügyfelek között

A Comcast nem idegen a kritikához, mivel a cég hosszú története van a rossz vevői elégedettségről. Amellett, hogy az iparágban a legrosszabb ügyfélszolgálati replikák vannak, a fogyasztók rejtett költségekkel és egyéb csúnya meglepetéssel is panaszkodnak.

A társaság határozott álláspontot képvisel a hálózatsemlegesség ellen is. Azoknak, akik nem tudják, a hálózatsemlegesség az a koncepció, hogy az interneten minden forgalmat egyenlően kell kezelni. Érdemes megjegyezni, hogy a hálózatsemlegesség forró vita témája az amerikai jogalkotók körében.

És itt kezdődik korlátozásuk.

Az online streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, nagyon népszerűek. De ezeknek a platformoknak a használata nagy sávszélességet igényel. Ez végső soron lelassíthatja a teljes hálózatot minden felhasználó számára.

A fojtás érve

A Comcasthoz hasonló cégek azt állítják, hogy a gyors szolgáltatások biztosítása mindenki számára, miközben a felhasználók számára a sávszélesség nagy részének elfoglalása sok pénzbe kerül. Ahelyett, hogy megszerezte volna a slágereket és boldoggá tenné a fogyasztókat, a Comcast úgy döntött, hogy végrehajtja a fojtást.

A fojtószelep az internetkapcsolatok lelassítását jelenti a sávszélesség-torlódások kezelése érdekében. És bár a gázszabályozás illegálissága továbbra is bizonytalan, enyhén szólva etikátlan. Nem is beszélve arról, hogy ez óriási fájdalom lehet a felhasználók számára, akik hatalmas mennyiségű adatot fogyasztanak.

Comcast fojtószelep P2P és Netflix kapcsolatok, ez nem titok. Noha a társaság egyszer megtagadta a fojtószelepek minden formáját, elismerte, hogy a vitathatatlan bizonyítékok megjelenése után bizonyos típusú forgalom lelassul..

Noha a Netflixnek sikerült megállapodást kötnie ezzel az internetszolgáltatóval, hogy megállítsa a videofolyam-szolgáltatás fojtását, a tény az, hogy a Comcast továbbra is aktívan gátat szab a P2P-nek és minden egyéb olyan internetes forgalomnak, amelyet megfelelőnek tartanak.

VPN-k használata a fojtás ellen

A VPN-kapcsolatok titkosított alagúton vezetik át. Ez megvédi az Ön adatait minden olyan jogalany ellen, akik esetleg hozzáférni kívánnak hozzájuk - beleértve a kormányt, a hackereket és az internetszolgáltatót.

A Comcast nem láthatja a forgalmat, ha megbízható VPN-t használ. Más szavakkal, a Comcast nem fogja tudni gördíteni a kapcsolatait, vagy korlátozásokat vezetni be a forgalmára: mert az nem tudja, mit csinál.

A legjobb VPN kiválasztása az Xfinity számára

Míg a legjobb VPN kiválasztása az Xfinity számára segít elkerülni a sebességkorlátozásokat, számos egyéb funkciót is figyelembe kell vennie. Mivel valószínűleg minden alkalommal használni szeretné a VPN-t, amikor csatlakozik az internethez, meg kell találnia egy szolgáltatót, akinek nincs adatfogyasztási korlátozása.

A sebesség mindig fontos tényező a VPN kiválasztásakor, vegye át az általa kínált biztonsági funkciókat is. A legjobb VPN-k az iparágvezető titkosítási protokollokat, például az OpenVPN UDP-t 256-bites kulccsal valósítják meg..

És bár nincs közvetlen fenyegetés a VPN-ekkel szemben, mérlegelnie kell a Comcast hajlandóságát is egyszerűen blokkolni azt a forgalmat, amely nem tetszik. Nem őrült azt gondolni, hogy a Comcast egyszerűen elkezdheti a VPN-forgalom fojtását a használati korlátozások érvényesítése érdekében. Ebben az esetben az olyan szolgáltató kiválasztása, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a VPN-álcázás, álcázhatja a kapcsolat típusát, ezzel védve a jövőbeni fojtástól.

Sok felhasználó keres VPN-t a P2P megosztási sebességének javítása érdekében. Ne felejtse el mindig ellenőrizni, hogy a VPN megengedi-e a P2P torrent alkalmazását. Végül be kell szereznie egy VPN-t, amely rendelkezik kill kapcsoló funkcióval, így az internetkapcsolat azonnal megszakad, ha a VPN bármilyen okból meghiúsul..

További információt a VPN torrent használatával kapcsolatban, olvassa el a legjobb torrent oldalakhoz tartozó VPN útmutatónkban.

Telepítési lehetőségek

Ha nincs sok műszaki ismerete, akkor mindig meg kell vizsgálnia, hogy milyen hosszú a telepítés. A VPN-ek automatizált telepítőkkel jönnek, vagy manuális telepítést igényelhetnek.

Az automatizált szoftver a VPN telepítési módszer legnépszerűbb típusa, és ez a leggyakoribb a nagy márkák körében. Csak annyit kell tennie, hogy letölt egy alkalmazást, nyissa meg azt, és kövesse a képernyőn megjelenő lépésről lépésre szóló utasításokat. Az ilyen típusú telepítési módszer nagyon egyszerű és a legtöbbször nem igényel műszaki ismereteket.

Olyan VPN-ket is talál, amelyek részleges vagy teljes kézi telepítést igényelnek. Jó az, hogy ezek több lehetőséget és beállítást tartalmaznak, de ehhez bizonyos mértékű műszaki ismeretekre van szükségük ezek beállításához. Ne feledje, hogy a VPN-szolgáltatók többsége, ha nem is, pontos utasításokat kínál. Megtekintheti a „The Process” című részt a dedikált VPN-áttekintéseinkben is.

VPN telepítése az Xfinity számára

A VPN telepítése a Comcast számára nagyon egyszerű, még akkor is, ha még soha nem állított be ilyen beállítást. Itt található egy lépésről lépésre a VPN automatikus szoftverrel történő telepítéséhez:

 1. Válassza ki a VPN-t az Xfinity számára a leginkább szükséges szolgáltatások alapján. A legjobb Xfinity VPN-re vonatkozó javaslatok pufferelték, de érdemes megjegyezni, hogy az IPVanish és a NordVPN szintén kiváló választás.
 2. Regisztrálj a kedvenc VPN-hez.
 3. Töltse le és futtassa a telepítő szoftvert. A fantasztikus VPN-szolgáltató mindig biztosítja a mobil és asztali alkalmazásokat, de ellenőrizze újra a támogatott eszközöket arra az esetre, ha más modulokat is használni szeretne.
 4. Futtassa az alkalmazást miután telepítette és befejezte az utolsó telepítési biteket. Ezen a ponton lehetősége van arra is, hogy kiválasztja a beállítást.
 5. Csatlakozás az Egyesült Államokban található szerverhez vagy az Ön által választott ország, és készen állsz az internet böngészésére! Ne felejtse el, hogy minél közelebb van a kiszolgálóhoz, annál gyorsabb lesz a kapcsolat, így jobban válasszon egyet a városában vagy a következőt.

A Comcast engedélyezi a VPN-ek használatát?

Ellentétben néhány olyan internetszolgáltatóval, amelyek fogalma nem egyértelmű, a Comcast zöld fényt ad ügyfeleinek a VPN-k szabad felhasználására, mindaddig, amíg személyes, nem kereskedelmi használatra szolgálnak. Ugyanakkor érdemes áttekinteni azok feltételeit és használati irányelveit, mert a VPN-használat nem sértheti ezeket sem!

Még tovább javítja a kapcsolatát

A VPN-ket általában a biztonság érdekében és a korlátozások megkerülésére használják, de néhány Comcast-ügyfél jelentősen javíthatja összekötési sebességét. Segít a kapcsolat sebességének javításában és a VPN teljesítményének optimalizálásában:

 • A tartózkodási helyéhez közeli VPN-kiszolgáló kiválasztása
 • Tartsa a telefont és más eszközöket leválasztva az internetről, amikor nem használja
 • Még egyszer ellenőrizze az internet-kapcsolat / doboz megfelelő működését
 • Próbáljon ki különböző protokolltípusokat, és nézze meg, hogy melyik működik gyorsabban az Ön esetében, de biztonsági okokból mindig javasoljuk az OpenVPN UDP használatát.

A legjobb VPN az Xfinity számára - Következtetés

Az egyik dolog az Xfinity sima marketingjének elmulasztása, de az ígért internetes sebesség elmulasztása teljesen más kérdés. A Comcast számára a legjobb VPN kiválasztása segíthet elkerülni a kellemetlen korlátozásokat, miközben a biztonsági előírásokat egyetlen lépéssel javítja.

Ne feledje, hogy az egyes esetek eltérőek, ezért a VPN-választást a valóban szükséges szolgáltatásokra kell alapoznia. Javasoljuk, hogy tekintse át az egyes VPN-eket ebben a cikkben, olvassa el a legjobban tetszőket, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az összes szükséges szolgáltatással, mielőtt feliratkoznának a szolgáltatásra. A cikkben szereplő összes VPN a VPN játék tetején található, tehát az összes kívánt funkcióval rendelkezzenek!

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me