Az adatok biztonsági mentése az FTP (File Transfer Protocol) kapcsolatokkal ritkaság. A modern felhőalapú tárolási szolgáltatások általában távoli fájlhozzáférési és -átviteli szolgáltatásokat nyújtanak böngésző alapú felületek vagy letölthető kliens szoftverek útján. Ennek eredményeként az FTP biztonsági mentések elavulttá válnak.


Ugyanakkor csak azért, mert az FTP biztonsági másolatát nehezebb megtalálni, még nem jelenti azt, hogy nem hasznos. És azok számára, akik már használják az FTP-t a mindennapi munkájuk során - ez egy legitim biztonsági mentési módszer, amelyet könnyen be lehet vezetni munkafolyamatba.

Az embereknek szerencsére még mindig vannak kiváló lehetőségek, amelyek FTP-kapcsolatot biztosítanak a felhőfeltöltésekhez. Ebben a cikkben meghatároztuk az FTP biztonsági másolatának készítésére szolgáló öt legjobb szolgáltatást, így az adatok felhőbe történő mentésével probléma nélkül megkeresheti őket..

A legjobb szolgáltatások az FTP biztonsági mentéshez

Az alábbiakban felsoroltuk az öt legjobb FTP biztonsági mentési szolgáltatást. Ha további információra van szüksége ezekről a szolgáltatásokról, akkor tekintse meg az egyes szolgáltatások ezen szakasz alatt található összefoglalóit, vagy kattintson az alábbi linkeket használó webhelyekre.

 1. Livedrive

 2. ADrive

 3. Bakop

 4. Védd a tárhelyet

 5. Hajt a HQ

5 legjobb FTP biztonsági mentési szolgáltatás

Az alábbiakban összefoglaljuk mindazt, ami ezeket a szolgáltatásokat kiválóvá teszi! Ha további információra van szüksége az alább felsorolt ​​szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor nézd meg a szolgáltató weboldalát.

1. LiveDrive

 • Árazás

  Tól től $ 8.00
  / hónap

A LiveDrive azon kevés szolgáltatók egyike, amelyek továbbra is biztosítanak FTP biztonsági másolatot, beleértve a fájlok feltöltésének és a letöltés folytatásának funkcióit is. És a szolgáltatás biztonságos FTPS-t (más néven FTPES, FTP-SSL és FTP Secure) is biztosít..

A Mac és a Windows felhasználók bármilyen FTP kliens szoftvert (például FileZilla, Cyberduck vagy Panic Transmit) használhatnak a Livedrive tárolóhoz való kapcsolódáshoz. Az FTP funkcionalitás mellett a Livedrive számos más funkciót is kínál, amelyek a vállalkozások számára hasznosak lesznek a rendszerek és webhelyek (valamint ügyfeleik, ha ellenőrzik őket) biztonsági mentésekor. Ez magában foglalja az integrált fájlmegosztást, a NAS kompatibilitást és a helyi tárhelyet.

Érdemes megjegyezni, hogy az FTP biztonsági mentést csak a Livedrive-ben kínálják’s Aktatáska és Pro Suite tervek.

2. ADrive

 • Árazás

  Tól től $ 25.00
  / hónap

Az ADrive kiváló lehetőség mindenkinek, aki olyan Cloud szolgáltatót keres, amely támogatja az FTP biztonsági mentését az FTP-n keresztül történő feltöltéssel és letöltéssel. Nem csak egyszerűen használható, de számos hasznos funkcióval is rendelkezik, beleértve az online együttműködést, az integrált fájlmegosztást és a nagyméretű fájltámogatást..

A felhasználók bármilyen FTP-ügyfélen keresztül hozzáférhetnek az ADrive fájlokhoz, ami azt jelenti, hogy szabadon használhatja a már meglévő szoftvert. Az ADrive lehetővé teszi az AUTH TLS használatát a fájlok biztonságos átviteléhez, valamint az SSH kulcsok biztonságos, automatizált eléréséhez történő kezelésének lehetőségét. Ez teszi az ADrive-t’s FTP biztonsági mentés ideális bárki számára, aki biztonságos FTP-t igényel.

Mint a Livedrive-nél is, az ADrive az FTP-támogatást néhány kiválasztott tervre korlátozza, nevezetesen a tervre Személyes prémium és Üzleti terveket. Ezért az FTP biztonsági mentésekhez az egyik ilyen előfizetési tervre lesz szüksége.

3. Bakop

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

A Bakop egy másik felhőtároló szolgáltatás, amely FTP-kapcsolatokat biztosít a fájlok feltöltéséhez és letöltéséhez. A Bakop azonban egyedülálló, mivel egy olyan szolgáltatás, amelyet az FTP biztonsági másolatok készítésére szenteltek.

A Bakop webhelyét és szervereit rendkívül könnyű beállítani és használni. És a felhasználók pontosan kiválaszthatják, hogy hol szeretnék az adatok biztonsági másolatát.

A Bakop olyan népszerű FTP szoftvereket támogat, mint a Secure Transfer, az rsync és az egyre népszerűbb FileZilla. Ez tehát Bakop jó választás, ha Ön’újból szeretné bemutatni az FTP biztonsági mentéseket egy munkahelyen és a donon’Nem akarjuk megbénítani az alkalmazottakat bonyolult új szoftverekkel.

Az egyik hátránya, melyet az FTP-re összpontosítva összpontosít, az, hogy hiányzik sok olyan szolgáltatás, amelyet számos szabványos felhőalapú tárolási szolgáltatás nyújt. Ezért a Bakop ideális az FTP biztonsági mentéshez, de nyert’Nem lehet hasznos, ha vállalkozása sokféle szoftverre épül, változatos igényekkel.

4. Védje a tárhelyet

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

A Defend Hosting egy felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az adatok FTP-kliensekkel biztonsági másolatát készítsék felhőkiszolgálóikra. Ez lehetővé teszi az adatok biztonsági mentésének elindítását anélkül, hogy új felületet vagy szoftvert kellene megtanulnia, és ez azt jelenti, hogy a Filezilla, a SmartFTP vagy bármilyen más FTP kliens használhatja.

A Defend Hosting biztonságos átviteli lehetőségeket is kínál, ideértve az FTP-eket (FTP SSL / TLS felett) és az SFTP fájlokat (SSH fájlátviteli protokoll). Mit’Sőt, a szolgáltatás 24 órás támogatást nyújt annak biztosítása érdekében, hogy mindig képesek legyenek fájlokat biztonsági másolatot készíteni az FTP-n keresztül a szervereire.

Azt állítják, hogy ez a szolgáltató gyors sebességet nyújt, és az árak havi 5 dollárból kezdődnek, ha 20 GB helyet havonta 20 dollárra emelnek, 500 GB-os havonta pedig a szolgáltatás sem különösebben drága..

5. Haladjon a HQ-n

 • Árazás

  Tól től $ 1.99
  Havi számlázás

A DriveHQ egy másik szolgáltatás, amely felhő biztonsági másolatot nyújt az FTP-n keresztül. A biztonsági mentési kiszolgálók bármilyen FTP-ügyfélen keresztül használhatók, beleértve a FileZilla, CuteFTP, WsFTP, SmartFTP, Fetch, CoreFTP vagy Cyberduck fájlokat. A DriveHQ Cloud FTP Server szintén kompatibilis az összes FTP (SFTP / FTPS) kliens szoftverrel.

A felhasználók felhőmeghajtóként térképezhetik fel, vagy használhatják a DriveHQ natív FileManager szoftvert, amely állítása szerint könnyebb, mint a szokásos FTP-vel. A szolgáltatás szintén gyors, és az FTP mellett széles körű szolgáltatással és biztonsági mentéssel is rendelkezik.

Személyes és vállalati előfizetési modellek érhetők el. És a felhasználók teljes mértékben testreszabhatják előfizetéseiket, hogy szükség esetén további tárhelyet vagy felhasználót hozzanak létre. A bővítés lehetősége nagy, mivel akár 1000 felhasználó számára is elérhető fiókok hatalmas mennyiségű tárhelyet kínálnak.

A kritériumaink

A ProPrivacy.com webhelyen hajlamosak vagyunk olyan biztonságos felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatásokra, amelyek teljes körű titkosítást biztosítanak. Ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy adatai mindig teljesen biztonságosak legyenek. Az FTP biztonsági mentéseknél azonban kevesebb lehetőség van, ami azt jelenti, hogy nem lehet olyan válogatós és válogatós.

A cikk kutatása során olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek nemcsak FTP-kapcsolatokat kínálnak a biztonsági mentési szerverekhez, hanem rengeteg más funkcióval és jó hírnévvel bírnak a felhasználókkal szemben.

A listán szereplő szolgáltatókat jellemzőik, használhatóság, ár-érték arány és általános teljesítményük alapján választottuk meg. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy kiemeljük mind erősségeinket, mind gyengeségeiket, hogy teljes körűen megalapozott döntést hozzon a regisztráció előtt.

Sajnos a fent felsorolt ​​szolgáltatások nem kínálnak ingyenes lehetőséget, ha ingyenes szolgáltatást keresnek, nézzük meg az ingyenes felhő biztonsági mentési listánkat.

Ha azonban az Ön vállalkozása megköveteli az adatok továbbítását és a HIPAA vagy a GDPR megfelelését, javasoljuk, hogy közvetlenül kommunikáljon az Ön által preferált szolgáltatással, hogy biztosítsák az FTP biztonsági másolatok készítését az említett adatvédelmi előírások betartásával..

5 legjobb szolgáltatás az FTP biztonsági mentési következtetéshez

Az FTP egyre ritkább és ritkább, amikor a vállalkozások és az egyének biztonságosabb biztonsági mentési formákra lépnek, amelyek megfelelnek a legújabb kialakuló adatvédelmi előírásoknak, például a GDPR-nek. Azonban azoknak a cégeknek vagy magánszemélyeknek, akiknek továbbra is szükségük van vagy igényelnek FTP biztonsági másolatot, továbbra is vannak olyan szolgáltatások a piacon, amelyek FTP-protokollon keresztül feltöltést és letöltést biztosítanak felhőkiszolgálókra..

Függetlenül attól, hogy FTP-specifikus felhőalapú szolgáltatást keres - vagy egyszerűen olyan szolgáltatót, amely más funkciók között FTP-mentést is kínál - ez a lista segít meghatározni a 2020-ban elérhető legjobb szolgáltatások néhányát..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me