Gondjai vannak a Overwatch-kapcsolattal? Bár a Overwatch VPN nem képes megoldani minden problémát, ez lehet a szükséges megoldás! Ha blokkolja a csevegési funkció használatát, vagy teljesen ki van zárva a játékból, egy gyors, megbízható VPN megkerülheti ezeket a blokkokat, ha engedi, hogy úgy tegyen, mintha egy másik országban tartózkodik..

Overwatch VPN

Ha maga az internet-kapcsolat okozza a problémát, akkor a VPN segíthet. Bizonyos helyzetekben a VPN titkosított hálózata elkerülheti azokat a problémákat, amelyek egyébként zavarnák a játékot. Az elmúlt években több mint 150 VPN-t vizsgáltunk át, és pontosan meghatároztuk a 5 a legjobb VPN-k az Overwatch lejátszók számára.

Az alábbi táblázat segítségével összehasonlíthatja a legjobb Overwatch VPN-ekkel kapcsolatos válogatásainkat

 1. ExpressVPN


  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mi az a overwatch VPN??

A virtuális magánhálózat (VPN) egy előfizetési szolgáltatás, amely elrejtheti személyazonosságát, és lehetővé teszi, hogy más országban tartózkodjon. A Overwatch VPN egy olyan VPN, amely különösen hasznos a Overwatch lejátszásához. Nem számít, hogy hol tartózkodsz, vagy hol vásároltad az előfizetést: A Overwatch VPN segítségével elkerülhetők számos olyan probléma, amely zavarhatja a játékot.

Fontos tudni, hogy a VPN legtöbb esetben lelassítja a Overwatch-kapcsolattal való kapcsolatát. A forgalom titkosításával és a forgalom irányításával a VPN-kiszolgálón keresztül enyhén csökken a sebesség. Hogy ez megéri - a helyzetétől függ (sok ember számára megéri).

Ha nem tud bejelentkezni a játékba, vagy nem tud beszélgetni a csapattársakkal, egy kissé lassúbb kapcsolat lehet egy alacsony ár, amelyet fizetni kell. Annak eldöntése érdekében, hogy az adott helyzetben megéri-e a kompromisszum (ha nagyon gyors nettal rendelkezik). A VPN pénz-visszafizetési garanciája itt hasznos lehet - mert ellenőrizheti magát.

Íme néhány helyzet, amikor a Overwatch VPN érdemes befektetés lehet.

Ön nincs tiltva a Overwatch lejátszásáról

A Overwatchnek problémái voltak Ázsia egyes részein szereplő játékosok csalásaival és hackeivel. Ennek eredményeként a Blizzard (a játék kiadója) számos kapcsolatot blokkolt a világ e részén. Ez kiszabadítja a rossz szereplőket, de befolyásolhatja a szokásos játékosokat is. A megoldás az, hogy egy Overwatch VPN segítségével jelentkezzen be a játékba egy másik területen található VPN szerverről.

Még ha be is jelentkezik a játékba, előfordulhat, hogy nem tudja használni a csapat csevegési funkcióit. Számos ország (különösen a Közel-Keleten) blokkolja a csevegés típusú internetes szolgáltatások használatát. Ismét a megoldás az, ha a Overwatch VPN használatával jelentkezik be a játékba olyan helyről, amely nem cenzúrálja a csevegőszolgáltatásokat..

A játékhoz való kapcsolódás problémái

A Overwatch egy valós idejű játék, amely gyors, megbízható internetkapcsolatot igényel. De a kapcsolata a játékkal elmaradhat. Lehet, hogy nem megbízható, ezért a lehető legrosszabb időn belül leválaszthatja a játékot. Ezekben az esetekben a nagysebességű VPN segíthet.

Ha a Overwatch hosszú időt vesz igénybe a játékban szereplő parancsok megválaszolásakor, akkor késés tapasztalható. A késést az ISP okozhatja, ha sávszélesség-szabályozást használnak. A túl sok internetforgalom valahol közted és a Overwatch szerverek között ezt okozhatja. Vagy a probléma az adott kiszolgálóval kapcsolatos, amelyhez a játék alapértelmezés szerint kapcsolódik.

Egy Overwatch VPN segíthet. A játékkal való kapcsolat titkosítása lehetővé teszi, hogy elkerülje a sávszélesség fojtását. A Overwatch VPN lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az útvonalat közted és a játék között úgy, hogy különféle szerverekhez kapcsolódik a különböző országokban. Lehet, hogy olyan útvonalat talál, amely ilyen módon kevesebb forgalommal rendelkezik. Az útvonal megváltoztatásának lehetősége megbízhatóbb kapcsolatot is biztosíthat az alapértelmezett Overwatch szerverrel, vagy teljesen más kiszolgálóra jelentkezhet be..

Legjobb overwatch VPN-k: Következtetés

Ebben a Overwatch VPN útmutatóban beszéltünk azokról a problémákról, amelyek akkor merülhetnek fel, ha megpróbálja játszani ezt a népszerű játékot. Láttuk, hogy egy Overwatch VPN hogyan juthat el a játékba, amikor a hatalmak megpróbálják megakadályozni vagy korlátozni. Láttuk olyan eseteket, amikor egy VPN segíthet elkerülni a felbukkanó ritkábban felmerülő kapcsolódási problémákat.

Ha valamelyik problémával szembesül, amelyet itt tárgyaltunk, akkor tudja, mi következik. Az egyetlen módja annak, hogy biztosan tudjuk, hogy egy Overwatch VPN megoldja-e a játékkal kapcsolatos problémáit, az, ha telepítesz egyet, és látni! A listán szereplő összes VPN minőségi szolgáltatás, amely ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszatérítési garanciát kínál, tehát valójában nincs ok arra, hogy ne próbáljuk meg ellenőrizni ezt az öt legjobb VPN-t a Overwatch számára.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

További információt a VPN-nek a kívánt konzolon történő átfedéshez való használatáról az alábbiakban olvashat:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me