A jelszókezelő használata Mac esetén biztosítja az online fiókok biztonságát és magántulajdonát. Milyen félelmetes adatokkal való visszaélések olyannyira elterjedtek, hogy elveszítették a sokkoló képességüket, ám továbbra is komoly veszélyt jelentenek az Ön személyes adatainak védelmére.

Az adatainak messze a legjobb védelme az, ha minden meglátogatott webhelyre külön erős jelszót használ. És az „erős” alatt olyanokat értünk, mint a vE} [e-mail védett] ~ 9VuW]) C + [8 - nem a macskád neve!

A szegényeknek egyszerűen nincs módjuk emlékezni egy ilyen biztonságos jelszóra, nem is számítva tucatnyiról. De szerencsére nem kell. Ehelyett hagyhatjuk, hogy a számítógépes programok nehéz helyzetbe hozzák a számunkra.

A jelszókezelők valóban biztonságos jelszavakat hozhatnak létre minden egyes használt webhelyhez, alkalmazáshoz és online szolgáltatáshoz, emlékezhetnek rájuk, és automatikusan kitölthetik őket, amikor ezt a szolgáltatást használják. Mint ilyen, ezeket jogosan kell tekinteni az adatvédelmi páncélzat legfontosabb eszközének. Valójában, ha csak egy adatvédelmi eszközt használ, akkor ennek jó jelszókezelőnek kell lennie.


A legjobb jelszókezelők Mac-hez

Sok kutatás után felsorolhatjuk az öt legjobb jelszókezelőt a Mac számára. Ha további információra van szüksége az alább felsorolt ​​szolgáltatásokról, kattintson az alábbi linkekre, vagy görgessen a lista alatt, hogy összefoglalja, mi teszi ezeket a szolgáltatásokat remekül.

 1. Bitwarden

  - A Mac leginkább felhasználóbarát jelszókezelője

 2. KeepassXC

  - Nyílt forráskódú jelszókezelő az összes Apple-fiók védelme érdekében

 3. RoboForm

  - Hihetetlenül robusztus funkciókkal bír, amelyek kiegészítik a macOS-t

 4. macOS Keychain Access

  - a macOS beépített jelszókezelő megoldása

 5. Passbolt

  - Harmadik fél általi ellenőrzés azt jelenti, hogy ez egy jelszókezelő, amelyben megbízhat

A legjobb Mac jelszókezelők

Az alábbiakban részletesebben áttekintettük a Mac legjobb jelszókezelőit.

1. Bitwarden

Védje fiókjait a Bitwarden segítségével - a Mac leginkább elérhető és felhasználóbarát jelszókezelőjével!

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

A Bitwarden egy nyílt forrású, platformok közötti jelszókezelő. Minden alapvető tulajdonsága ingyenes, bár egy havi dollár segít támogatni a fejlesztőt, és néhány szép (de nem nélkülözhetetlen) extrát kínál. Ezek között szerepel az önálló házigazda képessége, amely kiváló lehetőség az ottani adatvédelmi rajongók számára.

Bitwarden’Fő vonzereje az, hogy egy (nagyrészt) ingyenes nyílt forráskódú jelszókezelő csinos, és ugyanolyan könnyen használható, mint nagynevű kereskedelmi versenytársai. A Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera és Brave böngésző-kiegészítői lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes automatikus kitöltést a macOS-ban.

Kódját a Cure53 teljes mértékben ellenőrizte, erős végpontok közötti titkosítást használ, és támogatja a kétfaktoros hitelesítés különböző formáit..

2. KeepassXC

A KeePass for Windows alkalmazásához adaptálva a KeePassXC több módon is meghaladja elődjét.

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

A KeePassXC egy kiváló KeePass jelszókezelő nem hivatalos platformközi portja a Windows számára. A Mono használatával most már telepíthető az eredeti KeePass a Mac-re, de a KeePassXC sokkal szebb és sokkal több “anyanyelvi” a macOS-hoz.

A KeePassXC teljes mértékben interoperábilis a KeePass összes többi verziójával és villájával, és zökkenőmentesen szinkronizálódik a platformok között azáltal, hogy egyszerűen tárolja a .kbdx tárolóeszközöket a választott felhőszolgáltatáson. Ezek a konténerek nagyon biztonságosak, és csak a teljes végpont közötti titkosításhoz vannak helyileg visszafejtve, így nem számít, ha nem biztonságos platformon (például Dropbox) szinkronizálja őket..

A Firefox és a Chrome böngésző plug-injének (bár nem a Safari-nak) lehetővé kell tennie az automatikus automatikus kitöltést ezekben a böngészőkben, ám jelenleg problémák vannak vele. Bár a KeePassHttp-Connector kiegészítő hivatalosan leértékelődött, továbbra is tökéletesen működik.

A KeePassXC nem olyan szép vagy felhasználóbarát, mint a Bitwarden, és mivel a KeePass plugins nem támogatja, kevésbé rugalmas, mint a szülőprogramja. Nagyon jó az ingyenes, egyszerű és rendkívül biztonságos platformközi jelszókezelés és szinkronizálás a népszerű nyílt forráskódú KeePass .kbdx fájlformátum használatával..

3. RoboForm

A RoboForm stílusos megközelítése szépen illeszkedik az Apple esztétikájához - lezárja a jelszavait!

 • Árazás

  Tól től $ 1.79
  /hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

Itt a ProPrivacy-nál hatalmas rajongók vagyunk a szabad és a nyílt forrású szoftvereknek, de elismerjük a kiválóságot, amikor azt látjuk. A RoboForm egy karcsú és elegáns, platformok közötti jelszókezelő, amely mindent megtesz, amit a jelszókezelőnek szeretne.

Ide tartozik a platformok közötti és a böngészők közötti jelszó szinkronizálása, biztonságos jegyzetek, könyvjelzők, többszörös “identitások” a fejlett űrlap kitöltéshez, a jelszavak biztonságos küldéséhez és szinkronizálásához, és még sok más. Ingyenes verzió is elérhető, de valószínűleg érdemes havonta 2 dollárt kiosztani a szinkronizálási szolgáltatások miatt.

A teljes Mac mellett “Biztonsági Központ” alkalmazásban az összes RoboForm legfontosabb szolgáltatás elérhető a Safari, a Firefox és a Chrome böngésző kiegészítőivel. Még egy alkalmazás is van az Apple Watch számára!

A RoboForm zárt forrású, és egy amerikai cég üzemelteti, de az a tény, hogy erős végpontok közötti titkosítást használ, ezeket a pontokat akadémiássá teszi. Ha élni tud azzal, hogy a RoboForm szabadalmaztatott termék, akkor ez az egyik leglátványosabb jelszókezelő, amelyet felülvizsgáltunk.

4. macOS Keychain hozzáférés

A macOS Keychain Access nem olyan funkciókban gazdag, mint a versenytársak, de nagyon hozzáférhető és készen áll a használatra!

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Ha Mac tulajdonosa van, akkor már van tisztességes (ha kissé korlátozott) jelszókezelője - a macOS Keychain Access. Ez nagyszerű feladat a jelszavak emlékezetében, amikor beírja őket a legtöbb Mac alkalmazásba és a Safari bejelentkezési űrlapba, majd később automatikusan kitölti őket.

Automatikusan szinkronizálódik iPhone-jával és iPadjével, integrálva az iOS 12+ hitelesítési szolgáltatások keretrendszerével a zökkenőmentes automatikus kitöltésre az újabb iOS-eszközökön a legtöbb böngészőben és sok alkalmazásban.

Ha elkötelezett Apple-felhasználó vagy, akkor a macOS Keychain Access teljesítheti az összes jelszóigényt. De ha szinkronizálni kívánja nem Apple eszközökkel, akkor harmadik féltől származó alternatívát kell használnia.

A másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a Keychain Access csak a felhasználónév / jelszó bejelentkezésekkel foglalkozik. Nem automatikusan kitölti a bonyolultabb űrlapokat, nem tárolja a bank adatait, lehetővé teszi fájlok vagy megjegyzések csatolását a jelszavakhoz, vagy bármilyen más dolgot, még a legalapvetőbb harmadik fél által kínált megoldásokkal is..

5. Passbolt

Eredetileg üzleti központú szolgáltatóként a Passbolt mindenki számára erőteljes jelszókezelési megoldásokat kínál

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

A jelszókezelő piac nevetségesen versenyképes jelenleg. Tehát ahelyett, hogy a szokásos LastPass vagy 1Password ajánlásokkal járnánk (amelyek jóak a maOS-on, ha nem’szem előtt tartva a nagyon kereskedett zárt forrású termékeket, amelyek azonban úgy gondoljuk, hogy a Bitwardennél semmit sem tesznek jobbá, az utolsó ajánlásunk egy kicsit más.

A Passbolt nyílt forráskódú csapat jelszókezelője. Elsősorban vállalkozásokra irányul, de tökéletesen működik személyes vagy családi használatra. Fizetett hosztolt tervek állnak rendelkezésre, de a program alapvető közösségi kiadása 100% -ban ingyenes, és a saját Mac hardverén (virtuális gép belsejében) vagy önállóan bérelt szerverterületen önállóan is üzemeltethető..

A Passbolt által használt összes kód nyílt forráskódú, és harmadik fél függetlenül ellenőrzi. Bár, amint maga Passbolt mondja, “a kód-áttekintési munkát soha nem fogjuk elvégezni,” ennek nagy részét valójában alaposan felülvizsgálták és ellenőrizték - ami nagyszerű.

A jelszavak kezelése egy webes felületen keresztül történik, ami a Passboltot nagyrészt platform-agnosztikussá teszi. A böngészők integrációját a Chrome és a Firefox kiegészítőkkel érik el, bár sajnos nem a Safari. Ha szüksége van egy nyílt forráskódú jelszókezelőre, amely jól működik az összes asztali platformon, akkor a Passbolt nehéz legyőzni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me