A jelszókezelők fantasztikus adatvédelmi eszközök, de még jobbak, ha ingyenesek! Ebben a cikkben felsoroljuk az öt legjobb ingyenes jelszókezelőt. Amellett, hogy teljesen ingyenesek, a cikkben szereplő szolgáltatások tiszteletben tartják az Ön személyes adatait, fantasztikus biztonsági funkciókat kínálnak és nyílt forráskódúak.

Ha belefáradt az összes online fiók és szolgáltatás jelszavainak eszébe juttatásában, akkor valószínűleg fontolóra veszi a jelszókezelő beszerzését.

A jelszavak emlékezésének nehézsége egy jelszókezelővel elpárolog, így minden fiókhoz trükkös, egyedi jelszavakat állíthat be..

Megértjük azonban, hogy nem mindenkinek van sok pénzköltsége, ezért elemeztük a piacot, hogy megtaláljuk a legjobb ingyenes és biztonságos jelszókezelőket. Javaslataink az összes platformon működnek, és mivel ismertek, hogy erőteljesek a magánélet és a biztonság szempontjából - választhatják ezeket az ingyenes jelszókezelőket anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságát.


A legjobb ingyenes jelszókezelők

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb ingyenes jelszókezelők listáját. Ezek a szolgáltatások fantasztikus funkciókat kínálnak, tehát, ha többet szeretne megtudni az alábbi szolgáltatásokról, kattintson a szolgáltató webhelyére mutató linkekre, vagy görgessen ezen lista alatt az összefoglaló megtekintéséhez, ami mindegyik szolgáltatást nagyszerűvé teszi.

 1. KeePass

  - Kiváló ingyenes jelszókezelő

 2. Bitwarden

  - Nyílt forráskódú jelszókezelő, amely felhasználóbarát

 3. Jelszó biztonságos

  - Biztonságában, egy jelszó egy időben

 4. LastPass

  - Az ingyenes réteg nem sokat vándorol a prémium szolgáltatásból

 5. RoboForm

  - Nagyon kiemelt és könnyen használható

Ingyenes jelszókezelők - összefoglalók

Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a funkciókat, amelyek a legjobb ingyenes jelszókezelőket teszik lehetővé. Ha további információra van szüksége ezeknek a szolgáltatásoknak a webhelyén.

1. Keepass

A KeePass kiváló szolgáltatás, amelyet a legjobb ingyenes jelszókezelőnek tartunk.

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

Ez egy nyílt forrású szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a kódot bármilyen biztonsági szakember ellenőrizheti. És teljes mértékben ellenőrizheti a jelszavait, mivel teljes körű titkosítást biztosít.

Ez azt jelenti, hogy a jelszavak nem állíthatók helyre, tehát soha nem szabad elfelejteni a fő jelszavát. Ugyanakkor, ebből a kényelemből feláldozva a KeePass-t, mint a jelszókezelési biztonság aranyszabványát.

Ezen felül a KeePass nagyon rugalmas, rengeteg elérhető kiegészítővel rendelkezik, és teljes ellenőrzést biztosít a .kbdx adatbázisok felett. Bár a KeePass alapértelmezés szerint csak helyben tárolja a jelszavakat, a .kbdx adatbázist biztonságos online tárolási platformon keresztül könnyedén megoszthatja..

Amíg nem adsz’Figyelembe véve a használatát, a KeePass egy kiemelkedő funkcióval ellátott jelszókezelő, amely lehetővé teszi, hogy bármit megtehessen a jelszavakkal, amelyekre gondolhat. Igaz, hogy a KeePass kicsit trükkösebb a használata, mint a második számú javaslatunk, a Bitwarden. Ez azt jelenti, hogy jobb lenne, ha ragaszkodnánk a többi szolgáltatáshoz, ha teljes technofób.

A KeePass minden népszerű platformon elérhető, és beállítható úgy, hogy a KeeForm, a KeePass HTTP-csatlakozó segítségével működjön böngészőkkel, amely lehetővé teszi a jelszavak automatikus kitöltését az összes népszerű böngészőben..

2. Bitwarden

A Bitwarden kiváló nyílt forráskódú, könnyen használható jelszókezelő!

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

A Bitwarden minden népszerű platformhoz elérhető (Linux, macOS, Windows, Android és iOS). A nyílt forráskódú eszköz azt jelenti, hogy a szoftver minden biztonsági szakember számára szabadon elérhető online, az ellenőrzéshez. Ennek eredményeként ez a jelszókezelő megbízható abban, hogy pontosan azt teszi, amit állít a jelszavakkal.

Az egyik legfontosabb tényező a jelszókezelésnél az, hogy a jelszavak védettek-e végpontok közötti titkosítással (e2ee). Az e2ee esetén csak akkor tartja meg a jelszavak fő kulcsát, ami azt jelenti, hogy azok teljesen biztonságosak. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha elfelejti a fő jelszavát, akkor automatikusan ki lesz zárva az ügyféltől, és így a fennmaradó jelszavak.

A Bitwarden használatával az összes jelszót e2ee védi, amely biztonsági okokból tökéletes. Ha azonban nagyon aggódik amiatt, hogy helyreállíthatja fiókjához való hozzáférést (jelszó elvesztése esetén), érdemes választania egy másik szolgáltatást.

Az összes platformon futó alkalmazások mellett a Bitwarden kiterjesztéseket tartalmaz a Chrome, a Firefox, az Opera, a Microsoft Edge és a Safari számára is. Ezek a kiterjesztések lehetővé teszik a jelszavak egyszerű hozzáadását az adatbázishoz, amikor bejelentkezik -, és lehetővé teszik a jelszavak egyszerű kitöltését menet közben..

Úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legjobb ingyenesen elérhető nyílt forráskódú jelszókezelő, amely gond nélkül gondoskodik a jelszavak tárolásához szükséges mindentől.

3. Jelszó biztonságos

E2e titkosítás & A nyílt forrású alapok teszik a Jelszó biztonságosnak a biztonságosabb jelszókezelők egyikét!

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

A Jelszóbiztonság egy nyílt forráskódú opció, amely erős végpontok közötti titkosítást biztosít. Ez a jelszókezelő nemcsak kiváló tulajdonságai miatt népszerű, hanem azért, mert eredetileg a világhírű kriptográfia-szakértő, Bruce Schneier fejlesztette ki..

A Password Safe elérhető a Windows rendszerhez, és klónokat tartalmaz az Android, iOS, Linux és Mac számára. Ezen klónok többsége megtalálható a pwsafe webhelyen. A PWSafe for Windows nem minimalista megközelítésének köszönhetően nem nehéz használni, azonban a szolgáltatások hiánya azt jelenti, hogy nem könnyedén integrálódik kedvenc böngészőjébe.

Az automatikus kitöltés elérhető, de az egyszerűen telepíthető kiterjesztés nem működik. Ahol ez a jelszókezelő kitűnő, abban áll, hogy a jelszavak rendkívül hatékonyan kereshetők és rendezhetők. A felhasználók jelszavakat probléma nélkül is importálhatnak és exportálhatnak más jelszókezelőkhöz.

A legfontosabb hátránya, hogy a felhő szinkronizálása nem érhető el - tehát meg kell osztania a jelszó-tárolót USB-n keresztül. A jelszógenerátor szintén tartalmazza a robusztus jelszavak elkészítésének szép és egyszerű használatát. Kényelmetlensége miatt a Password Safe továbbra is egyszerű, de hatékony jelszókezelő, amely az aktív nyílt forrású közösségnek köszönhetően minden platformon elérhető..

4. LastPass

A LastPass inkább háztartási név, mint versenytársa, ingyenes és prémium szolgáltatásokat kínálva

 • Árazás

  Tól től $ 3.00
  / hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

Ez az ingyenes jelszókezelő kiváló lehetőség azoknak az alkalmi internet-felhasználóknak, akik olyan jelszókezelőt keresnek, amely egyszerre rendelkezik szolgáltatásgazdag és ingyenes. Bárki számára, aki egy könnyen használható jelszókezelőt keres, amely tartalmazza az összes kivágást, ez a jelszókezelő minden bizonnyal sok négyzetet bejelöl. A LastPass minden platformon elérhető, és erős végpontok közötti titkosítást biztosít a jelszavak biztonságának biztosítása érdekében. Sajnos a LastPass nem teljesen nyílt forráskódú, mint például a listán szereplő jelszókezelők esetében.

Ennek a kis hátránynak ellenére, amely a személyes fenyegetés modelljétől függően elkerülheti vagy elbocsáthatja Önt, a LastPass kiváló jelszókezelő, amely boldoggá teszi az ingyenes jelszókezelőt igénylő fogyasztók többségét..

Egyetlen felhasználó ingyen hozzáférhet korlátlan jelszó tároláshoz, jelszó-hozzáféréshez minden eszközön, 2FA-hoz, biztonságos jelszómegosztási funkcióhoz, biztonságos jegyzetekhez, jelszógenerátorhoz és egy eszközhez a jelszavak biztonságának ellenőrzésére. Ezek a szolgáltatások teszik a LastPass-ot a piacon a legszélesebb körű ingyenes jelszókezelőkké; ideális bárki számára, aki olyan egyszerű megoldást akar, amely gyakorlatilag nincs tanulási görbe nélkül.

Igaz, hogy a LastPass az évek során rossz nyomást szenvedett néhány biztonsági rés felfedezése miatt. A LastPass azonban gyorsan megoldotta a biztonsági szakemberek által felfedezett problémákat, amelyek idővel erősebb termékhez vezettek.

5. RoboForm

A RoboForm ingyenes rétege több funkciót tartalmaz, mint amennyire el lehet rázni - de mégis megéri az olcsó frissítést

 • Árazás

  Tól től $ 1.79
  /hónap

 • Támogatott platformok


  • ablakok

  • Linux

A RoboForm egy ingyenes jelszókezelő, amely lenyűgöző. Az ingyenes verzió nagyon kiemelkedő, és könnyen kezelhető. A RoboForm minden népszerű platformhoz elérhető, és kiterjesztéseket kínál az automatikus kitöltéshez a Chrome-on, Firefoxon és Safari-on. A biztonságos bejelentkezés megosztása elérhető - tehát ha meg kell osztania a jelszavakat, megteheti e-mailben.

Ha azonban jelszó szinkronizálására és a 2FA hozzáadott biztonságára van szüksége, akkor frissítenie kell a fizetett tervet. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a RoboForm nem’t nyílt forráskódú - ami egyes embereket elbocsáthat. De amikor a szolgáltatásokról szól, ez az ingyenes jelszókezelő valóban lenyűgöző, és rendelkezik biztonságos e2ee-vel, ami azt jelenti, hogy bízhat benne a jelszavak biztonságában..

Mindaddig, amíg elsősorban egy eszköz jelszókezelésére van szüksége - ez egy ingyenes jelszókezelő lesz, amely az Ön számára működik. Ha azonban fontos a szinkronizálás az Ön számára - javasoljuk, hogy maradjon a fenti szolgáltatások egyikében.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me