A reklámozás szükséges gonosz ahhoz, hogy sok webhely hozzáférhetõ maradjon, jövedelmüket ehelyett külsõ partnerségek biztosítják. Sajnos ezt az üzleti modellt egyre inkább visszaélésszerűvé teszik, a tolakodó felbukkanó hirdetésekkel, a sütikben található nyomkövetőkkel és a csalókkal szemben a felhasználók jelentős fáradtságát okozza. Szerencsére az Adblock használatával a Chrome-felhasználók elkerülhetik a bosszantó hirdetéseket, és megakadályozhatják a hirdetőket abban, hogy nyomon kövessék online tevékenységeiket!


Melyek a legjobb AdBlock Chrome-bővítmények?

Zavaró lehet tudni, hogy mikor kezdje meg, hogy hány Chrome Adblock kiterjesztés van odakint, ezért felsoroltuk a Google Chrome számára jelenleg elérhető legjobb öt hirdetést blokkoló bővítményt:

 1. uBlock Origin

 2. Adblock Plus

 3. Ghostery

 4. AdGuard

 5. AdBlocker Ultimate

A legjobb hirdetés-blokkoló a Chrome-hoz: Mélyreható elemzés

1. uBlock Origin

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Az uBlock Origin teljesen ingyenes, hasonlóan a lista többi kiterjesztéséhez, és teljesen nyílt forrású. Fenntartja a páratlan átláthatóságot, amely elválasztja a többitől, és statisztikai bontást mutat arról, hogy a hirdetés-blokkoló hogyan teljesített a jelenlegi munkamenet során.

A csúcskategóriás szűrőlistákat blokkolják a tolakodó hirdetések, rosszindulatú programok és nyomkövetők, köztük az AdServer List, Advanced Tracking List, EasyPrivacy List és Malware Domains számára. Az uBlock Origin lehetővé teszi a felhasználók számára is, hogy külön választhassák-e az előugró ablakokat, a nagyméretű médiaelemeket, a kozmetikai szűrést, a távoli betűkészleteket és a JavaScriptet, miközben továbbra is könnyűek. A legfontosabb prioritás a hatékonyság, az uBlock Origin ideális egy viszonylag erőforrás-igényes böngészőhöz, például a Chrome-hoz, mivel sokkal kevésbé adóztatja a rendszerét, mint az alacsony erőforrás-ráfordításokkal járó többi verseny.

Kedveltek

 • Ingyenes
 • Nyílt forráskód
 • 10 millió + letöltés
 • 49 nyelv támogatott
 • Könnyűsúlyú

2. Adblock Plus

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Eredetileg nevet adott magának a Mozilla-on’s A Firefox, az Adblock Plus azóta az egyik legnépszerűbb kiterjesztés a Chrome-ban. Nyílt forráskódú megközelítése számos figyelemreméltó versenytársat váltott ki, hasonlóan elnevezett, de nem csatlakozók között ‘AdBlock’ az Adblock Plus használatával’ forráskód. A mögötte levő szervezet felelős a legátfogóbb szűrőlista létrehozásáért, 52 különböző nyelv támogatásáért és a kiterjesztésért a leggyakrabban frissített listán..

A szervezet az utóbbi években kritikájára engedte vissza ‘Elfogadható hirdetések’ program, amely felsorolja a partnervállalatokat és reklámügynökségeket. Alapértelmezés szerint engedélyezve van annak érdekében, hogy a legális webhelyek természetesen bevételt szerezzenek, ám az Ön belátása szerint letiltható és testreszabható. Viszonylag adóztat, ha több nyitott lap van, amelyik nem’Nem jó, ha maga a Chrome néha erőforrás-éhes lehet.

Kedveltek

 • Ingyenes
 • Nyílt forráskód
 • 10 millió + letöltés
 • 52 nyelv támogatott

3. Szellem

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

A Ghostery a magánélet fókuszában épül, és célja a követők megállítása és a hirdetések blokkolása. A kiterjesztés alapértelmezés szerint blokkolja a hirdetéseket, a webhely-elemzést és a felnőtt hirdetési nyomkövetőket, de ezt igényeinek megfelelően mélyre szabhatja. A nem blokkolt és ismeretlen nyomkövetőket is anonimizálják a fokozott nyomkövető-védelemmel.

Míg az összes bővítmény névtelen emberi webes adatokat gyűjt a szolgáltatás javítása érdekében, a Ghostery egyike azon kevés kiegészítőknek, amelyek tudatában vannak ezzel, és lehetővé teszi a telepítés során való leiratkozást. A kiterjesztés teljesen ingyenes, bár néhány kisebb funkciót bezártak egy fizetőfal mögött. Havonta 2 dollárért az előfizetők hozzáférhetnek az új témákhoz a karcsú megjelenésű felhasználói felületen, a korábbi blokkolási statisztikákon és az elsőbbségi támogatáson, de ehhez ehhez fiókot kell létrehoznia az e-mail címmel.

Kedveltek

 • Ingyenes
 • 2.6 letöltés
 • 14 nyelv támogatott

4. AdGuard

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Több mint 5 millió letöltéssel az AdGuard’Felhasználói bázisa megközelítőleg a felének felel meg az uBlock Origin és az Adblock Plusénak, de tiszteletreméltó 4,7 az 5-ös besorolásból a 39 000 felhasználó között önmagáért beszél. Azt állítja, hogy létezik “a világ’legfejlettebb hirdetésgátló” minden bizonnyal vita tárgyát képezi, de AdGuard’Az könnyű megközelítés rendszeresen felülmúlja riválisainak nagyságát.

AdGuard’s A Tracking Protection szűrőt úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nyomkövetés minden formáját egy olyan szűrőlista segítségével, amely még nagyobb, mint a Ghosteryé. Ez egy kétélű kard, mivel ehhez több idő szükséges a testreszabáshoz. Ez a lehetőség különösen a Facebookon és a YouTube-on videohirdetésekben szenvedő betegek számára jó, de az AdGuard azt javasolja a felhasználóknak, hogy az asztali és a mobil alkalmazások használatát válasszák, hogy a legtöbbet hozhassák ki a szolgáltatásból, mivel a böngészőbővítmények korlátozzák.

Kedveltek

 • Ingyenes
 • Nyílt forráskód
 • 5,7 millió letöltés
 • 46 nyelv támogatott
 • Könnyűsúlyú
 • Blokkolja a YouTube hirdetéseket

5. AdBlocker Ultimate

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Az AdBlocker Ultimate megígéri, hogy teljes mértékben eltávolítja az összes hirdetést, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat, nem mutatva ezzel kegyelmet. Nem’Nem számít, ha banner, pop-up, pop-under, overlay vagy videohirdetésről van szó, a bővítmény arra törekszik, hogy mindet eltüntesse. Ez teljes mértékben a kezedben hagyja az engedélyezési listát.

Ezen a listán a legmagasabb a 4,8 csillag, de felhasználói bázisa egyelőre határozottan 1 millió alatt van. Nonprofit projektként az AdBlocker Ultimate a felhasználói bázis adományaira támaszkodik, ezért nem’Nem frissül olyan gyakran, mint a versenytársa. Ennek ellenére a fejlesztőknek már 20 nyelvet is sikerült támogatniuk a közösségi lokalizációs projektek folyamatos támogatásával.

Kedveltek

 • Ingyenes
 • Nyílt forráskód
 • 842.000 letöltés
 • Közösségi vezérelt lokalizáció

Miért van szükségem blokkolóra??

Minden weboldal eltérő élményt nyújt, de a legtöbbnek van egy közös dolga: mindannyian megpróbálják az érdeklődési körének személyes profilját az adatok nyomon követésével vagy a hirdetésekre való kattintások kényszerítésére készíteni. Ezek a hirdetések néha zavaróak, és adókat róhatnak a rendszerre, amikor megpróbálják betölteni őket. Más esetekben megtévesztőek, és az adatlopó malware terjesztésére használják. Egyes webhelyek akár a kripto-jack kódot is felhasználják a háttérben lévő kriptovaluta bányászatához, a hardver és a villamos energia rovására..

Hogyan védi a hirdetés blokkoló a böngészőt??

A listán szereplő blokkolókat a magánélet és a biztonság szem előtt tartásával építették fel, segítve az online névtelenség megóvásában és a rosszindulatú kódok elleni védelmet. A szűrőlista széles választéka segít azonosítani a nyomkövetőket, blokkolni a hirdetéseket és az ismert online csalások százezreinek feketelistáját. Fontos, hogy óvatosan válassza ki a hirdetés-blokkolót, mivel azok egy kattintással történő elérhetősége számos másolatot készített és csalókat váltott ki az évek során, ezért az ehhez a kutatáshoz elengedhetetlen a kutatás. Ha a listánk nem csinálja meg a trükköt az Ön számára, akkor az áttekintések áttekintése és az, hogy hány ember telepített bővítményt, segíthet a gyanújának rendezésében..

A kiterjesztések alternatívái

A bővítményeket mindig arra a böngészőre hívják, amelyhez csatlakoznak, még ugyanazokkal a rejtjelezési korlátozásokkal. Annak ellenére, hogy a Google biztosítja a felhasználókat, hogy nem próbál megölni a hirdetést blokkoló bővítményeket, a vállalat 2018. októberében kiadott Manifest v3 hosszú szabályok listáját javasolja, amelyek végül akadályozhatják ezeket a kiegészítőket. A dokumentumot még mindig módosítja a reklámcég, de a Ghostery fenyegette a monopóliumellenes pert, ha jelenlegi állapotában megy keresztül..

Noha ez nehéz börtönöket jelenthet a böngésző-kiterjesztések számára, még mindig rengeteg alternatív módszer van a hirdetés-blokkolásra az interneten való szörfözés során, például asztali alkalmazások, extra funkciókkal rendelkező VPN-k és útválasztóval betöltött hirdetésblokkolók.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me