Blokkolva van a Facebook, ahol élsz? Aggódik a Facebook használata miatt, mert valaki megtudhatja, és bajba kerülhet? A Facebook VPN-jével biztonságosan feloldhatja a Facebook bárhol való feloldását. Használjon egy Facebook VPN-t a Facebook feloldásához Kínában, Iránban vagy az Egyesült Államokban a munkahelyen. A legjobb az, hogy a Facebook-ot is használhatja anélkül, hogy internetszolgáltatója, a kormány, a bérbeadó, az iskola vagy a munkáltató tudná, hogy megcsinálta. A VPN a digitális adatvédelmet biztosítja a Facebook üzenetküldő feloldásához is.


Sietve? Nézze meg az alábbi táblázatban, mely szakértőink teszik közzé szakértőink top 5-et a Facebookra. További információt szeretne? Folytassa a görgetést a részletes elemzéshez.

Facebook VPN összefoglalók:

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Mi a Facebook VPN??

A VPN egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy két dolgot tegyenek. Először is, a VPN-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bárki más országban tartózkodhasson. Ezzel a VPN-előfizetők hozzáférhetnek a Facebookhoz (és a Facebook messengerhez) akkor is, ha azt a kormány blokkolja.

Másodszor, a VPN katonai titkosítást biztosít. Ez megakadályozza, hogy az Internet szolgáltatók és a helyi hálózati rendszergazdák meg tudják mondani, mit csinál egy VPN-felhasználó online. Ez a vízhatlan digitális adatvédelem bárki bárhol és bárhol felhasználhatja a Facebookot anélkül, hogy paranoidnak kellene lennie a felfedezés során.

A Facebook feloldása utazás közben

Egy másik ok, ami miatt az emberek vágyhatnak a Facebook VPN-re, az az, hogy utazni készülnek. Azok az emberek, akik olyan országokba utaznak, mint Törökország, Oroszország, Kína, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Irán - és még sokan mások - távolról nem férnek hozzá Facebook-fiókjukhoz. A VPN lehetővé teszi a Facebook feloldását, bárhol is van. Az utazáshoz használt VPN-kkel kapcsolatos további információkért tekintse meg az 5 legjobb utazási VPN-oldalt. Fontos megjegyezni, hogy óvatosnak kell lennie, amikor az Egyesült Arab Emírségek VPN-jét vagy VPN-t használ Kínában, valamint a fenti országokban.

A Facebook használata otthon Paranoia nélkül

Ha a Facebook-ot tiltják az Ön országában, akkor félhet attól, hogy otthon használja a Facebook-ot, különösen akkor, ha közös szálláson tartózkodik, vagy ingatlant bérbe ad ingatlanról. A jó hír az, hogy a VPN által biztosított titkosítás megakadályozza, hogy bárki megtudja, hogy otthon használja a Facebook-ot. A VPN megakadályozza azt is, hogy otthoni IP-címét megjelöljék Facebook-használatra.

Ne feledje, hogy amikor a Facebook-ot használja, akkor is meg fogja tudni, hogy ki vagy, mert valódi nevével jelentkezik be a szolgáltatásba. A VPN azonban becsapja a Facebookot arra, hogy azt gondolja, hogy egy másik helyen tartózkodik. Ha azt akarja, hogy a Facebook-fiók névtelen is legyen, a magánélethez VPN-t kell használnia, és hamis név alatt kell regisztrálnia. Ezt nagyon nehéz elérni. Elméletileg azonban, ha soha nem ad valóságos információt a Facebook-ról magadról, vagy nem ad valós fotókat - egy VPN használatával nem szabad tudnia, hogy hol vagy ki vagy.

A Facebook feloldása munkahelyen vagy az iskolában

A Facebook pestis lehet a termelékenység terén. A munkavállalók és a diákok köztudottan olyan szociális médiafüggőséggel rendelkeznek, amely megakadályozhatja őket abban, hogy munkát végezzenek. A legtöbb munkáltató és tanulási intézmény - ideértve az iskolákat, főiskolákat és egyetemeket - felkéri a helyi hálózati rendszergazdát, hogy tiltsa le a Facebook hozzáférését. A jó hír az, hogy a Facebook VPN-jével hozzáférhet a Facebookhoz még akkor is, ha le van tiltva. Csatlakozzon egy VPN szerverhez, és úgy tűnik, hogy már nem jár az iskolába; ugyanez vonatkozik a munkára.

Szintén fantasztikus: a VPN-titkosítás lehetetlenné teszi a munkáltatójának vagy az iskolai hálózat adminisztrátorának, hogy elmondja, mit csinál online. A VPN titkosítás az egyetlen módja annak, hogy bajba kerüljön a Facebook használatával az iskolában vagy a munkahelyen, ha valaki mögötte sétál, és elkapja a szolgáltatást.

Érdemes megjegyezni, hogy egyre több intézmény vonzza a VPN-eket, és egyre gyakoribb a VPN-ek blokkolása. Kérjük, olvassa el a VPN blokkok megkerülésének útmutatóját, amelyben megtalálhatja a VPN blokkok megkerülésével kapcsolatos információkat.

Hogyan használhatunk VPN-t a Facebook feloldásához

A Facebook feloldása olyan helyről, ahol le van tiltva (iskola, munkahely vagy ország), rendkívül egyszerű. Ehhez kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy VPN-t a Facebook számára. A Facebook feloldásához javasoljuk a VyprVPN alkalmazást
  mert biztonságos és megbízható szolgáltató, amely rendelkezik mindennel, amire szükség van a Facebook feloldásához. Ide tartozik a lopakodó mód a Facebook feloldásához akkor is, ha a VPN-ket szintén blokkolják. A jelen útmutatóban szereplő VPN-k bármelyike ​​azonban remek lehetőség, ezért kérjük, olvassa el az összes összefoglalót, hogy megtudja, alkalmas-e az Ön számára.
 2. Kattintson a Facebook kedvenc VPN-jére. Miután döntött egy VPN-ről, navigálhat a webhelyre és feliratkozás a VPN-re
 3. Miután feliratkozott, megteheti jelentkezzen be a VPN webhelyére, és töltse le a VPN szoftvert (a "VPN kliens").
 4. Ne felejtse el megszerezni a készülékéhez megfelelő szoftvert. A VyprVPN lehetővé teszi a VPN telepítését és használatát öt eszközön. csatlakozhat a VPN-hez és a Facebook-ot használhatja ezen eszközökön egyszerre!
 5. Válassza az OpenVPN titkosítást. Ez a legerősebb és legmegbízhatóbb VPN titkosítás, ezért kérjük, használja.
 6. Kapcsolja be a VPN álcázást (szintén tudja "VPN lopakodó mód" és "VPN obfuzációs technológia"). Ha olyan helyen él, ahol a VPN-használat blokkolva van, vagy ha a VPN-eket egy helyi hálózati rendszergazda blokkolja, akkor a VPN-elrejtést kell használnia. VyprVPN
  , ExpressVPN
  és Torguard
  mindegyik kiváló álcázási tulajdonságokkal rendelkezik.
 7. Kapcsolja be a Killswitch és a DNS szivárgás elleni védelmet (biztonsági funkciók, amelyek megakadályozzák, hogy bárki megtudja, hogy használtad a Facebook-ot).
 8. Válassza ki a VPN-kiszolgálót a listából. ne felejtsen el olyan helyet választani, ahol a Facebook engedélyezett. Az Önhöz közelebb lévő szerver jobb sebességet fog biztosítani.
 9. Kattintson a Csatlakozás elemre.
 10. Amint a VPN csatlakozik, megteheti menj a Facebookra, és csatlakozz. Szüksége lesz egy e-mail fiókra, hogy csatlakozzon a Facebook-hoz, és adatvédelmi okokból esetleg nem akarja használni a szokásos e-mail címét.
 11. Miután feliratkoztál, ne felejtsd el bármikor csatlakozhat a VPN-hez, amikor a Facebook-ot használja. Annak biztosítása érdekében, hogy ne szivárogjon adat az internetszolgáltatóra (amely felfedheti, hogy a Facebook-ot használja), kapcsolja be a Killswitch funkciót.

Facebook VPN-k: Biztonsági szempontok

Jóval több mint 850 VPN található a piacon, és ezek túlnyomó többsége nem megbízható. Amikor a Facebookot olyan országban használja, ahol a kormány blokkolja, a megbízhatóság rendkívül fontos. Ezért elengedhetetlen, hogy ne folytassunk egy nem biztonságos szolgáltatást.

Néhány VPN, például a legolcsóbb VPN (PureVPN), kiválóan alkalmas az online streaming tartalom feloldására. A PureVPN azonban nem tekinthető elég biztonságosnak, hogy megvédje Önt egy olyan országban, ahol a Facebook le van tiltva. Ezért döntő fontosságú a Facebook számára ajánlott VPN kiválasztása - és nem csak a régi VPN szolgáltatások!

A magánélet védelme érdekében a Facebook VPN használatakor a következő funkciókat is használnia kell:

 • DNS szivárgás elleni védelem. ez megakadályozza a DNS-kérelmek szivárogását az internetszolgáltatóhoz. Egy DNS-szivárgás feltárhatja, hogy a Facebook-ot használta, ezért kérjük, kapcsolja be a DNS-szivárgás elleni védelmet.
 • Killswitch. ez a szolgáltatás megakadályozza, hogy minden olyan forgalmat kiszivárogtasson az internetszolgáltatóra, amely felfedheti a Facebook elérését.
 • Autoconnect. Ez a szolgáltatás újracsatlakozik a VPN-hez, ha a kapcsolat megszűnik.
 • Lopakodó mód vagy "álcázó". Ez elrejti a VPN használatát, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy a VPN-ket olyan helyeken használják, amelyek blokkolják a VPN-kapcsolatokat.

Hogyan működik a Facebook VPN?

Általában, amikor csatlakozik az internethez, először csatlakozik az internetszolgáltatóhoz (ISP), amely ezt követően csatlakozik a Facebookhoz (például). Az összes internetes forgalom áthalad az internetszolgáltató szerverein, és az internetszolgáltató megnézheti.

VPN használatakor azonban titkosított kapcsolaton keresztül kapcsolódik a VPN szolgáltatója által üzemeltetett szerverhez („VPN szerver”) (amelyet néha „VPN alagútnak” is hívnak). Ez azt jelenti, hogy a számítógép és a VPN szerver között átutazó összes adat titkosítva van, így csak Ön és a VPN szerver láthatja azt..

Így sem az internetszolgáltató, sem senki más, aki figyeli a számítógép (vagy táblagép vagy okostelefon) és az internet közötti forgalmat, nem látja, mit hoz fel online. Ide tartozik a Facebook látogatása.

Hol van a Facebook blokkolva??

Számos kormány blokkolja a Facebook-ot, mert nem tetszik, hogy a Facebook lehetővé teszi a polgárok számára, hogy az eltérő nézeteket és ötleteket megbeszéljék a világ minden tájáról származó emberekkel. A kormányok a Facebookot hatalom veszélyének tekintik. A következő országok cenzúrázzák a Facebook hozzáférését. Vegye figyelembe, hogy ezek az információk megváltozhatnak.

A Facebook feloldása Kínában

A Facebook teljesen le van tiltva Kínában. Vagy legalább ez az elmélet. A nagy tűzfal megvalósításának következetlenségei azt jelentik, hogy a gyakorlatban előfordulhat, hogy bizonyos helyeken és különböző időpontokban elérhető. Kína polgárainak nagy többsége számára ez nem jelentős probléma, mivel az otthoni 51.com, a renren és a 开心 网 (Kaixin001) közösségi hálózatok sokkal népszerűbbek..

Ennek ellenére Kínában becslések szerint fél millió Facebook-felhasználó van. És a kínai külföldiek és látogatók általában szívesen férnek hozzá a közösségi média szolgáltatáshoz. Részletesebb információt arról, hogyan lehet elérni a Facebook-ot Kínából, kérjük, olvassa el a legjobb VPN Kínában útmutatót. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Facebook nem cenzúrálódik Hongkongban.

A Facebook feloldása Iránban

Iránban a Facebook-ot tiltják. Ezenkívül az iráni kormány kifejezetten kiképzett „számítógépes politikai egységeket” alkalmaz" feladata a tiltott webhelyek látogatói nyomon követése, ideértve a Facebookot is. Hallottunk arról, hogy kétségbeesetten iráni irodák fordultak a helyi VPN-szolgáltatókhoz az online tevékenységeik elrejtése érdekében. Sajnos, bár ezek olcsók, úgy tűnik, hogy sokan kormány által irányított mézeskannák.

Azokat az embereket, akiket megpróbáltak elkerülni a kormány tilalmait, letartóztatással, kihallgatásokkal, kínzásokkal, börtönökkel és akár halállal szembesülnek. Bár általában nem szeretem engedelmeskedni az ilyen megfélemlítésnek, határozottan azt javaslom, hogy Iránban bárki gondolja át alaposan, mielőtt VPN-t (vagy más módszert) használna a tiltott tartalmak elérésére..

Ha úgy gondolja, hogy érdemes kockázatot vállalni, akkor vegyen igénybe egy külföldi VPN-szolgáltatót (valószínűleg a legjobb megoldás az Európában székhellyel rendelkező VPN-szolgáltató), és használja a tengerentúli VPN-kiszolgálókat. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy használja MINDEN az elérhető VPN biztonsági szolgáltatás.

facebook-khameni

Furcsa módon, figyelembe véve a helyzetet, az ajatollah Ali Khamenei nemcsak maga használja a Facebook-ot, hanem 2012 óta saját Facebook oldalát is működteti! Az írás idején oldala mintegy 150 000 kedveltséget vonzott

A Facebook feloldása Észak-Koreában

Az elnyomó rendszerekkel teli világban Észak-Korea a leginkább elnyomó. A lakosság túlnyomó többségének egyáltalán nincs internet-hozzáférése. Kína néhány szélessávú vonalat szállít Észak-Korea számára, így néhány kiválasztott kormány és párt tisztviselője valószínűleg korlátozottan fér hozzá az internethez. Nagyon valószínűtlen, hogy ezek a hozzáférés a Facebook megismerésére használható fel.

A Facebook feloldása Szíriában

A Fcebook sok helyen blokkolódik mind a kormány, mind az ISIS miatt, a VPN fantasztikus megoldás. Nagyon óvatosan sürgetik a hollandokat a folyamatban lévő háború politikai helyzete.

A Facebook feloldása Vietnamban

A Facebook-ot „nem hivatalosan” tiltják, ám ennek ellenére úgy tűnik, hogy széles körben elérhető az otthoni felhasználók számára. Ez valószínűleg annak a ténynek tulajdonítható, hogy a tilalom ellenére 13,5 millió vietnami ember (a lakosság körülbelül 15% -a) használja a Facebook-ot.

Számos szálloda és internetes kávézó telepítette a VPN szoftvert a tilalom megkerülésére. A látogatóknak ugyanakkor vigyázni kell, hogy ezeket a számítógépeket gyakran súlyosan fertőzik meg vírusok és más rosszindulatú programok. Nézze meg a Vietnam 5 legjobb VPN-jét további témákról.

VPN a Facebook Messenger számára

A Facebook Messenger számos országban be van tiltva. Kínában, Iránban és Észak-Koreában a Facebook és a messenger állandó tilalma van. Számos más ország, köztük Banglades, Szíria, Egyiptom és Törökország azonban esetenként elsötétíti a közösségi média oldalait és a hírvivőket - általában politikailag érzékeny események, például tiltakozások során. Szaúd-Arábiában a Facebook Messenger állandó tilalma van, a Facebookon azonban nem. Ez a tilalom a szaúd állami állami telekommunikációs cég jövedelmének védelme.

A Facebook messenger most is tartalmazza "Titkos beszélgetések" Ez a szolgáltatás a Signal protokoll használatával teljes körű titkosítást ad a beszélgetésekhez. Ezért arra számíthat, hogy a Facebook Messenger elérése bonyolultabbá válik a világ egyre több országában. Szerencsére bárhonnan bárhonnan hozzáférhet a Facebook messengerhez a virtuális magánhálózat (VPN) segítségével.

Facebook VPN-k: Következtetés

A Facebookot a világ sok országában blokkolják. Még azokban az országokban, ahol a Facebook engedélyezett, a munkahelyek és az iskolák gyakran blokkolják a Facebookot. Ebben a cikkben mindent elmagyarázott, amit tudnia kell a VPN kiválasztásáról a Facebookra. Az Ön igényeitől függően ebben az útmutatóban megtalálható egy tökéletes VPN a Facebook számára. Ezért kérjük, olvassa el és megértse a cikk minden részét, mielőtt megnézné a VPN-összefoglalókat.

Ha azonban rohanás alatt áll, és a legjobb VPN-t szeretné a Facebook-ra, akkor a VyprVPN-t
tökéletes és kiemelkedő érték. Ugyanakkor az útmutatóban szereplő összes VPN világszínvonalú, ezért érdemes megfontolni az Ön igényeitől függően. Ha bármilyen kérdése van a VPN kiválasztásakor, kérjük, hagyjon üzenetet nekünk: mindig örömmel segítünk.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me