Ha a közelmúltban figyeltek a hírekre, akkor tudni fogod, hogy az ESPN április 12-én bocsátja ki a TV-streaming szolgáltatást - csupán havi 4,99 USD-ért. A TV-streaming szolgáltatás „ESPN Plus” néven szerepel, és magában foglalja az élő sportokat, az exkluzív eredeti példányokat és a finomságokkal teli igény szerinti könyvtárat. Sajnos földrajzi korlátozások miatt csak hivatalosan lesz elérhető az Egyesült Államokban. A jó hír az, hogy bárki feloldhatja az ESPN + blokkolását egy VPN segítségével az ESPN számára, hogy Amerikában színleljék.


Nem számít, ha a TV-jén vagy az ESPN webhelyének PlayESPN-jén szeretné elérni az ESPN + alkalmazást, az ESPN Plus VPN ideális megoldás. Szakértő VPN-véleményezőink több mint 150 VPN-t teszteltek az elmúlt öt évben, és megkeresették a legjobb VPN-ket. A streamingről gyors VPN-re van szükség, különben állandó és bosszantó pufferolást fog szenvedni..

Az ESPN 5 legjobb VPN-jének listája

Ha előbb szeretne több információt megtudni, görgessen lefelé. A cikk későbbi részében az öt legfontosabb ESPN + VPN újra felsorolásra kerül, részletes összefoglalókkal összehasonlítva.

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

A legjobb VPN az ESPN GYIK-hez

ESPN Plus áttekintés

Az ESPN Plus már egy ideje meg van állítva, és végül 2020. április 12-én jelenik meg. Ez a TV-streaming szolgáltatás állítólag sok olyan dolgot tartalmaz, amelyeket a WatchESPN kínál, kivéve a kábel / műholdas TV előfizetését. t szükséges. A legjobb az egész, hogy rendkívül olcsó!

Másrészt sok hírportál arról számol be, hogy az ESPN Plus nem „kábelvágók” (az emberek, akik nem használnak kábel- / műholdas TV-t), mivel az ESPN Plus nem fogja majdnem azt a tartalommennyiséget közzétenni, amelyet kábel / műholdas csatornája tartalmaz. TV társajánlatok. Az Egyesült Államokon kívül élő emberek számára, akik egyáltalán nem kapnak ESPN-t, ez a szolgáltatás csak jegy lehet!

Mi az ESPN Plus VPN??

A VPN vagy a virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha egy másik országban tartózkodna, és így hozzáférést kap számos TV-streaming szolgáltatás és webhely földrajzilag korlátozott tartalmához. Ezenkívül a VPN titkosított kapcsolatot biztosít Önnek, amely biztonságban tartja az internetet.

A VPN-k ideálisak a digitális magánélet fenntartásához, így senki - sem az internetszolgáltató, sem a kormány, vagy bárki más nem tudja megmondani, mit csinál online. Az ESPN Plus VPN-nek is rendkívül gyorsnak kell lennie. A legtöbb VPN kiszolgáló lassú, mivel a gyors kiszolgálók sokat fizetnek. Az ESPN streamingéhez azonban a lassú szerverek nem fogják ezt megtenni. Ezért az összes ajánlott ESPN VPN-t gondosan kiválasztottuk, hogy villámgyors sebességet biztosítsunk.

Miért van szükségem VPN-re az ESPN-mel??

Sok szolgáltatáshoz hasonlóan az ESPN-t a szerzői jogok és az engedélyezési korlátozások miatt földrajzilag korlátozott tartalom sújtja. Más szavakkal, csak az ESPN által az adott ország számára biztosított tartalomhoz férhet hozzá. Ez bosszantó lehet, különösen akkor, ha USA-ban lakóhellyel jár, és hazaért a tartalomért.

Ha fizet egy szolgáltatásért, akkor megérdemel minden, amit a szolgáltatás kínál. Itt jön létre egy VPN. Ha az ESPN-t VPN-vel kombinálja, hozzáférhet annak tartalmához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Sőt, ha az ESPN-t nem kínálják abban az országban, ahol lakik, a VPN lehetővé teszi a hozzáférést.

Hogyan kell nézni az ESPN-t

Az ESPN feliratkozásához olyan országban kell tartózkodnia, ahol elérhető az ESPN. Ha külföldre utazik olyan helyre, ahol nem kínál ESPN-t, akkor általában hiányzik a szerencséje. Szerencsére van megoldás.

Az első lépés egy harmadik fél által nyújtott szolgáltatás, például a Sling TV vagy az xfinity használata az ESPN hálózathoz és / vagy a WatchESPN eléréséhez. Ha előfizet egy harmadik fél streaming szolgáltatására, akkor kábel- vagy műholdas TV-előfizetés nélkül elérheti kedvenc TV-csatornáit.

Virtuális kártyák

Sajnos szüksége lehet egy érvényes amerikai fizetési módra a Sling TV (és más amerikai streaming szolgáltatások) megszerzéséhez. A jó hír az, hogy virtuális amerikai fizetési módot szerezhet online. Virtuális kártya használatával megvásárolhatja a Sling TV előfizetést, mint minden más ember az Egyesült Államokban.

Noha nem volt esélyünk arra, hogy kipróbáljuk a szolgáltatásokat, a legjobb értékelésekkel megvizsgáltuk a virtuális kártyákat, és készítettünk néhány eredményt. Az első weboldal az Entropay - egy online hitelkártya-szolgáltató, amely lehetővé teszi az online fizetést, mint egy amerikai lakos. A Money Polo egy másik pletyka, amely szerint azt mondják, hogy egy kicsit olcsóbb, mint az Entropay. Ha nem akarja a tényleges virtuális kártya gondját, akkor az EcoPayzhez hasonló webhelyet használhat egyszeri fizetéshez.

Ne feledje, hogy mielőtt megvásárol egy virtuális kártyát, végezzen kutatást azon a webhelyen, amelyet használni szándékozik, annak ellenőrzése érdekében.

VPN szempontok

A VPN-szolgáltató kiválasztásakor fontos számos tényezőt figyelembe venni. Például egy ESPN VPN esetén VPN szolgáltatót szeretne, különféle kiszolgálóhelyekkel (különösen az Egyesült Államokban), és gyors streaming sebesség. Vessen egy pillantást néhány fontos tényezőre, amelyet figyelembe kell venni a VPN-előfizetés megvásárlása előtt:

 • A szerver helyeinek száma
 • Szerver sebessége
 • A titkosítás szintje
 • Adatvédelmi irányelvek
 • P2P házirend
 • Könnyű beállítás / felhasználóbarát alkalmazás
 • Vevőszolgálat

Szerencsére a ProPrivacy.com webhelyen pontot teszünk az általunk ajánlott VPN-k kutatására, mielőtt ajánlom őket. Az ebben az öt legjobb útmutatóban felsorolt ​​összes VPN ideális az ESPN-nézők számára.

Hogyan használhatunk VPN-t az ESPN-sel

A VPN használata ESPN-vel rendkívül egyszerű:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót, amely megfelel az Ön igényeinek
 2. Regisztráljon velük
 3. Töltse le az operációs rendszerhez megfelelő szoftvert
 4. Telepítés után nyissa meg az ügyfelet
 5. Ellenőrizze, hogy a legerősebb titkosítási protokollt használja-e (OpenVPN ajánlott)
 6. Válasszon szervert olyan országból, amelynek ESPN-tartalmához hozzáférni szeretne
 7. Csatlakozás a szerverhez
 8. Keresse meg az ESPN webhelyet vagy a Sling TV-t
 9. Élvezze az ESPN teljes hozzáférését!

Vessen egy pillantást az ESPN öt legfontosabb VPN-jére!

A legjobb VPN-k az ESPN-hez: Következtetés

Millió oka van annak, hogy miért használjon VPN-t az ESPN-előfizetéssel, és még több oka van annak, hogy miért kellene általában a VPN-t használni. Most, hogy az ESPN Plus ilyen olcsón elérhető - a VPN használatával - az ESPN hirtelen kiváló lehetőséggé vált, hogy sok amerikai sportot elkényeztessen a tengerentúlról.!

Az ebben az öt legfontosabb útmutatóban javasolt VPN-szolgáltatók kiválóan alkalmasak mindenkinek, aki korlátozások nélkül szeretne hozzáférni az ESPN-hez. Sőt, még jobb, hogy segítenek elérni számos egyéb szolgáltatás, például a Netflix és a Hulu blokkolt tartalmát. További információt a VPN használatáról a Netflix számára, vagy ha az Egyesült Államokon kívüli hulu-t szeretne nézni, olvassa el útmutatásainkat.

Nos akkor mire vársz még? Próbáld ki az 5 legfontosabb ESPN VPN-t ma, és könnyedén hozzáférhetsz az ESPN vagy az ESPN Plushoz!

ESPN VPN-k: Összefoglaló egymás mellett

 1. ExpressVPN

  - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással

 2. NordVPN

  - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési ár

 3. CyberGhost VPN

  - Régóta kiemelkedő VPN, kiváló áron és sebességgel

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Az egyik legolcsóbb VPN, de még mindig jó szolgáltatást nyújt

Kép jóváírás: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me