Ha Mac felhasználó, akkor valószínűleg tudja, hogy a macOS csomaghoz tartozik egy kritikusok által elismert Time Machine nevű biztonsági program. Ez nagyszerű, de a dobozban lévő Time Machine az adatokat csak külső fizikai meghajtóra vagy helyi NAS rendszerre menti, amely támogatja a Time Machine protokollokat..


A helyes adatmentési gyakorlat azonban követi az arany 3-2-1 szabályt, amely szerint az Ön adatainak legalább három példányát megőrzik a bármilyen veszteség elkerülése érdekében..

A hagyományos formula az, hogy egy példányt a készüléken (az eredeti példányt) tartson, egy példányát helyben tárolja, de a számítógéphez nem csatlakoztatva (például NAS-en vagy külső merevlemezen) biztonságosan távol minden olyan vírustól, amely a számítógépet érintheti, és egy másik példány online tárolására.

Elvégre el lehet lopni egy helyi meghajtót, elveszhet a tűzben, megsérülhet a víz, vagy ki tudja mit!

A következő felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások és termékek támogatják az időgép adatainak egyszerű és automatikus biztonsági mentését egy felhőalapú fiókba, hogy erőteljes 3-2-1 védelmet nyújtsanak..

Tisztában kell lennie azzal, hogy duplikációt okozhat a Time Machine által mentett adatok és a felhőalapú fiókjába a szokásos módon feltöltött adatok között. Annak megakadályozása érdekében, hogy ez a párhuzamos felhasználás elpusztítsa az értékes felhőkiszolgáló-helyet, érdemes lehet kizárni, hogy egyes mappákat feltöltsen a Time Machine vagy a biztonsági mentési szoftver..

5 legjobb időgép-mentés

Az alábbiakban felsoroltuk az öt legjobb időgéppel készített biztonsági másolatot. Ha további információt szeretne kapni ezekről a szolgáltatásokról, görgessen az alábbiakban, hogy elolvassa az egyes szolgáltatások összefoglalását, vagy kattintson az alábbiakban található hivatkozások segítségével a webhelyükre.

 1. Én vezetek

  - Felhasználóbarát | Költséghatékony | Teljes körű titkosítás

 2. iBackup

  - Mobil alkalmazások | Üzleti központú | Teljes körű titkosítás

 3. Törpemálna

  - Tárhely lehetőségek Freemium | Időgép támogatás

 4. DollyDrive

  - Mac & iOS-központú | DollyClone | Felhasználóbarát

 5. adás

  - Pánik szinkron | Támogatás 11 felhőszolgáltatáshoz Ügyféloldali e2e titkosítás

5 legjobb biztonsági mentés az Time Machine-re - Összefoglalások

Vessen egy pillantást a legjobb időgép-biztonsági mentési szolgáltatások alább felsorolt ​​listájára, kattintson a webhelyre, hogy további információt kapjon a szolgáltatásról.

1. IDrive

Az IDrive kedvező árú lehet, de nem pazarolja a szolgáltatásokat

 • Árazás

  Tól től $ 17.38
  évente

Az IDrive egy kedvező árú biztonsági mentési szolgáltató, amely erőteljes végpontok közötti kliensoldali titkosítást használ. Online fájlok szinkronizálását, több eszközről készített biztonsági mentést, legfeljebb 30 korábbi verzió fájlkiadását tartalmazza. Különösen fontos, hogy az IDrive támogatja a Linux felhő biztonsági mentését egy grafikus felhasználói felületen vagy szkriptek csomagján keresztül.

A fájlok másolatának elkerülése érdekében az IDrive alapértelmezés szerint kizárja a Time Machine adatmappáját a biztonsági mentésekből. Könnyen beilleszthető azonban a Beállítások menübe -> Kizárt fájlok / mappák a biztonsági mentésből -> Fájlok / mappák részleges nevekkel, és a Backups.backupdb mappa kijelölésének törlése.

A Time Machine biztonsági másolatát ezután elmenti az IDrive tárolójába, az Ön útvonalával, amelyet a Mac időzóna beállításaiban konfigurált..

2. IBackup

Az IBackup elsősorban a vállalkozásokra koncentrál, erős e2e titkosítást és katasztrófa utáni helyreállítást kínálva

 • Árazás

  Tól től $ 9.95
  / hónap

Ez a felhő-szolgáltató nagy hangsúlyt fektet a kisvállalkozások adatainak biztonsági mentésére. Mint ilyen, a szolgáltatások listája olyan dolgokból áll, mint a teljes biztonsági mentés, a katasztrófa utáni helyreállítási (DR) terv, több alszámla, HIPAA, Sarbanes-Oxley, GLBA és SEC / FINRA megfelelés és még sok más.

Az IBackup azonban tökéletesen használható személyes biztonsági mentési szolgáltatásként, és mindenki megtalálhatja az iOS és az Android mobilalkalmazásait. Alapértelmezés szerint az adatok titkosítva vannak szerveroldalon az AES-256 használatával, de lehetséges egy privát titkosítási kulcs használata, amelyet az IBackup nem tárol.’ehelyett szervereket.

A Time Machine biztonsági másolatának engedélyezéséhez az IBackup fiókjával egyszerűen nyissa meg a Mac asztali klienst, nyissa meg a Beállítások pontot, és ellenőrizze, hogy a Time Machine biztonsági másolatot kiválasztotta-e..

3. CloudBerry

A Cloudberry teljesen testreszabható, hostolási lehetőségekkel és különféle kiszolgálókkal

 • Árazás

  Tól től $ 49.99
  évente

A Cloudberry Explorer egy ingyenes szoftver (elérhető egy prémium Pro verzióval), amely lehetővé teszi a fájlok kezelését és biztonsági mentését az Amazon S3, a Microsoft Azure, a Google Cloud és az Openstack fiókokba. A Cloudberry teljes mértékben üzemeltetett előfizetési szolgáltatást is kínál ezen felhő SaaS szolgáltatók választása alapján.

Akár csak az ingyenes szoftvert használja a személyes felhőalapú szolgáltatásával, akár a Cloudberry szolgáltatással’Előfizetői szolgáltatásként a Cloudberry támogatja a Time Machine mentését a felhőbe.

Ehhez valamivel több konfigurációra van szükség, mint a fenti két szolgáltatáshoz képest, de világos utasítások érhetők el a weboldalon. Ez alapvetően csak az Ön időgépének kiválasztását jelenti’külső biztonsági mentés’A gyökér Backups.backupdb mappa, mint a biztonsági mentési forrás.

4. DollyDrive

A DollyDrive rendelkezik saját védett funkcióval, amely a teljes rendszer biztonsági mentését végzi - a DollyClone

 • Árazás

  Tól től $ 5.00
  / hónap

A DollyDrive egy felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, amelyet az alapoktól kezdve a macOS számára fejlesztettek ki. Az összes szokásos dolgot elvégzi, amire számíthat egy ilyen szolgáltatástól, és rendelkezik egy iOS-alkalmazással, amellyel fájljait bárhonnan elérheti és kezelheti..

Rendkívül szokatlan, hogy a DollyDrive egy jellegzetesen DollyClone nevű funkciót kínál, amely teljes biztonsági másolatot készít a teljes rendszerről. Csakúgy, mint a Time Machine, kivéve ezt a biztonsági mentést a felhőbe. Tehát, míg a DollyDrive nem’Nem készíthet biztonsági másolatot a Time Machine tényleges adatairól a felhőbe, ugyanolyan eredményt ér el.

Természetesen a DollyClone-t is felhasználhatja magához az Time Machine-hez, hogy az összes adatot helyben biztonsági másolatként készítse.

5. Adás

A Transmit a Panic Sync funkciónak köszönhetően kiemelkedik a tömegből

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

A Transmit egy FTP-ügyfél, amely beépített támogatást nyújt a 11 legnépszerűbb felhőszolgáltatáshoz, kezdve a fogyasztóközpontú szolgáltatásokat, például a Dropboxot és a Google Drive-ot, a SaaS-szolgáltatásokig, például az Amazon S3-ig és a Microsoft Azure-ig. Nincs azonban iCloud támogatás.

Ami a Transmit-et különbözteti meg a millió másik FTP-klienstől, az a Panic Sync funkció. Ahogy a neve is sugallja, ez valós idejű biztonsági másolatot biztosít az Ön adataihoz, ha szinkronizálja azokat az Ön által választott felhővel. Mivel támogatja a külső merevlemez-meghajtók és a NAS-meghajtók szinkronizálását, felhasználhatja arra, hogy automatikusan biztonsági másolatot készítsen a Time Machine meghajtóról.

Végső gondolatok

Soha nem kaphat túl sok másolatot a létfontosságú adataiból, és a Time Machine rendkívül magas szintű védelmet nyújt a katasztrófák ellen, ha mindenről biztonsági másolatot készít a Mac-en. A fenti szolgáltatások és termékek lehetővé teszik, hogy megtakarítsa a Time Machine védelmi szintjét a felhőben, így függetlenül attól, hogy mi történik, Ön teljes rendszert visszaállíthat. És ez nagyon sok nyugalmat hoz.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me