A gyors VPN-szolgáltatások az egyetlen lehetőség, ha HD-formátumban szeretne adatfolyamot közvetíteni, videokonferenciákat folytatni vagy online játékot játszani. Az adatigényes feladatokhoz szupergyors VPN szükséges, ami azt jelenti, hogy távol kell maradnia a VPN 99% -ától. A legtöbb VPN-t nem robusztus Tier-1 szerverhálózatokkal építik fel, jó hír az, hogy vannak ilyenek.

A ProPrivacy.com webhelyen célzott szervereket használunk gigabites vonallal a világ leggyorsabb VPN-jének tesztelésére. Napi háromszor futtatjuk a tudományos VPN sebesség-teszteinket. Ennek eredményeként bízhat ebben a cikkben, hogy megmutassa, melyik VPN-ek a leggyorsabb VPN-ek - a teljes hamisított igazság.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg a hasznos útmutatót a VPN-sebesség javításával kapcsolatos további információkért:

 • Mi a legjobb VPN-protokoll használni??
 • Ping tesztelése VPN-en keresztül

Melyek a leggyorsabb VPN-k?

Az alábbi táblázat a leggyorsabb VPN-ket mutatja be. Ez a táblázat valós időben automatikusan frissül, hogy a legfrissebb eredményeket kaphassuk a sebesség-teszt szervereinkről. A tesztek elvégzésével kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa tovább. Ha többet szeretne tudni az egyes VPN-kről, görgessen le a részletes összefoglalókhoz.


Hely
ellátó
Átlagsebesség
Teljes sebesség
Látogasson el a webhelyre
1.

PureVPN

96.73
Mbit / s
295,96
Mbit / s
2.

Ivacy

88,15
Mbit / s
184,15
Mbit / s
3.

ExpressVPN

82.77
Mbit / s
212,09
Mbit / s
4.

StrongVPN

76,39
Mbit / s
221,73
Mbit / s
5.

NordVPN

74.58
Mbit / s
249,3
Mbit / s

A teszteink bolond és pontosak, ami azt jelenti, hogy ezen az oldalon jönhet minden nap a leggyorsabb VPN-ek ellenőrzésére. Az elmúlt három évben egyéni sebesség-tesztrendszerünket használtuk a világ vezető VPN-jének tesztelésére, több mint 250 000 alkalommal. Ebben a cikkben láthatja a legfrissebb eredményeket, automatikusan frissítve.

A VPN sebessége az idő múlásával

Noha a leggyorsabb VPN-ek általában nagyon konzisztensek maradnak a top 10 között, folyamatosan mozognak. Az alábbi ábra segít abban, hogy biztosítja az öt leggyorsabb VPN 7 napos átlagos letöltési sebességét.

Miért hoztunk létre ezt a VPN sebesség-tesztet?

Egyedülálló szerver-alapú sebesség-tesztelési módszerünk sokkal pontosabb eredményeket tud nyújtani, mint a többi VPN-összehasonlító webhely. Ezek a webhelyek online sebesség-teszt eszközöket és webhelyeket használnak - csakúgy, mint azokat, amelyeket otthon internetes sebességének tesztelésére használnak.

Ez egy rendkívül jó módja annak, hogy kipróbálhassa a VPN sebességét otthon. Ez azonban nem egy pontos módszer a VPN értékelésére. A VPN-kiszolgálónak nagy terhelése lehet a tesztelés ideje alatt, ami azt jelenti, hogy a recenzens nagyon pontatlan eredményeket tehet közzé..

Módszerünk pontos eredményeket ad, mivel a VPN-eket laboratóriumi környezetben teszteljük - naponta háromszor, a hét hét napján, az év 365 napján. A látott eredmények az elmúlt 7 nap átlaga. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatónak folyamatosan gyors sebességgel kell rendelkeznie, ha esélyt akar állni arra, hogy a ProPrivacy ajánlja.

VPN sebesség-tesztelési módszer

 1. Először azt kérjük, hogy a VPN-től OpenVPN konfigurációs (.ovpn) fájlt kérjünk Hong Kongban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában működő szerverekhez..
 2. Fejlesztőink ezután hozzáadják ezeket.ovpn fájlokat a szerver alapú sebesség-teszt rendszerhez.
 3. Ezután ezeket a kiszolgáló helyeket a burst (maximális) sebesség * tesztelésére használjuk egy helyi alapú teszt szerver segítségével.
 4. Ezután teszteljük az átlagos letöltési sebességet azáltal, hogy megkapjuk a sebesség eredményeit mind a négy kiszolgálón, amelyhez konfigurációs fájlokat használunk.
 5. Ezt a folyamatot minden VPN-hez naponta háromszor megismételjük.

Az ezen az oldalon kapott eredmények átlaga az alábbi adatokból származik ezekből az adatokból:

 • Az átlagos letöltési sebesség 60% -a
 • A kitörési sebesség 40% -a

Miért ezek a százalékok??

Ha figyelembe vesszük a legmagasabb sebességet és az átlagos sebességet egyaránt, sokkal jobban megértjük a VPN teljes sebességét. Ez sokkal hasznosabb a végfelhasználó számára, mert a sebesség-teszt eredményeinek tisztességes eloszlása ​​különféle szerverek között, maximális sebességektől és átlagoktól.

Napi háromszor azt választjuk, mert úgy gondoljuk, hogy ez alapos, és lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy valós időben folyamatosan elemezzék a VPN-sebességet, ha akarják. Ez azt is jelenti, hogy eredményeink aktuálisak és relevánsak - nem sok hónappal ezelőtt véletlenszerű délutánból!

Megtapasztalom a felsorolt ​​VPN-sebességeket?

A VPN soha nem gyorsítja fel az internetkapcsolatot.

A VPN-nek titkosítania kell az adatait, és a titkosított alagúton keresztül el kell küldenie a VPN-kiszolgálóra a végső rendeltetési hely felé vezető úton (a meglátogatott webhelyek). Az adatokat ezután a VPN-kiszolgálón keresztül kell továbbítani, amikor visszatérnek a webhelyről az eszközére. Ez a folyamat kissé lelassítja az internet használatát.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a titkosítás hogyan befolyásolja a kapcsolat sebességét, olvassa el a VPN titkosítási útmutatónkat.

Szóval, miért engedheti meg magának ezt a gyors VPN-kkel való aggódást? A gyors VPN egyszerűen egy szolgáltatás, amely a lehető leggyorsabb VPN szervereket biztosítja. Minél gyorsabbak a VPN-kiszolgálók - és annál több kapacitást tudnak kezelni -, annál kevesebb a torlódás és a sebességveszteség. Az általunk felülvizsgált VPN-ek annyira gyorsak, hogy észrevehetetlen összegre lelassítják a kapcsolatot.

A cikkben szereplő gyors VPN-ek olyan kiszolgálóhálózatokkal rendelkeznek, amelyek sebessége messze meghaladja otthona internetét. De még mindig nem tudják felgyorsítani a kapcsolatot, mert a hálózat sebességét az internetszolgáltató diktálja, és hogy mennyit fizet nekik

Így ha 10 MB / s sebességű internet-kapcsolati sebességet fizet, akkor nem fog hirtelen gyorsabb internet elérni, csak azért, mert VPN-jének szupergyors kiszolgálói vannak, ahogy teszteinkben idéztük..

De a VPN-én felgyorsítom a hálómat! Miért?

Néhány internetszolgáltató szerte a világon figyeli a felhasználók forgalmát, és csúcsidőben fojtja a sávszélességet, hogy elkerüljék a hálózati torlódásokat. Ehhez gátolják az streaming, torrent letöltést, játékot stb. Nyújtó embereket. Az internetszolgáltatók ezt megtehetik, mert pontosan tudják, mit csinálnak a felhasználóik online, és milyen webhelyeket látogatnak meg..

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, a titkosítás megakadályozza, hogy az internetszolgáltató figyelje, amit csinál, és ha nem tudja, hogy szolgáltatásokat keres, akkor nagy sávszélességet használ - megállíthatja a fojtást. Ez nagyon ritka, mivel az internetszolgáltatók egyszerűen figyelemmel kísérhetik az egyes felhasználók által fogyasztott sávszélességet, és fojthatják a küszöbértéket is..

Néhány felhasználó, különösen a mobil felhasználók, egy VPN-t használtak a fojtás megkerülésére - ami a VPN-nek köszönhetően jobb sebességet eredményezett! Ez ismét nagyon ritka, és nagyon sajátos körülmények miatt, ezért nem számíthat arra, hogy VPN használatával nagyobb sebességet szerezzen.

Kaphatok egy ingyenes gyors VPN-t?

Sajnos az ingyenes VPN-k nem biztosítanak gyors sebességet. A gyors kiszolgálókhoz való hozzáférés biztosítása költséges, ami azt jelenti, hogy az ingyenes szolgáltatások általában lassúak. Még a prémium VPN-k is, amelyek ingyenes indulási terv fojtószelepet biztosítanak, hogy ösztönözzék az embereket a fizetős terveikre való áttérésre.

A gyors VPN ingyenes megszerzésének legjobb módja a pénz-visszatérítési garancia igénybevétele. Kipróbálhatja a gyors VPN-listánk bármelyik szolgáltatását kockázatmentesen, próbapolitikáiknak köszönhetően. Ezek különböznek a szolgáltatótól a szolgáltatónál, néhány szolgáltatás hatalmas 45 napos VPN pénz-visszafizetési garanciát kínál. Sok olcsó VPN-szolgáltatás is rendelkezésre áll, így havonta kevesebb, mint 2 dollárért kaphat nagysebességű szolgáltatást..

VPN sebesség összehasonlítása

Az alábbi listában felsoroltuk a világ 30 leggyorsabb VPN-jének átlagos sebességét Mbit / s-ban. Ezek az eredmények hét napos átlagok, amelyeket naponta frissítenek. Ha a VPN nem szerepel az alábbiakban; lassabb, mint a 30. VPN.

Leggyorsabb lista

 • PureVPN (96,73 Mb / s)
 • Ivacy (88,15 Mb / s)
 • ExpressVPN (82,77 Mbit / s)
 • ErősVPN (76,39 Mb / s)
 • NordVPN (74,58 Mbit / s)
 • Pufferelt (73,63 Mb / s)
 • TunnelBear (72,46 Mb / s)
 • Mullvad (69,55 Mb / s)
 • CactusVPN (69,52 Mb / s)
 • LeVPN (67,06 Mb / s)
 • PrivateInternetAccess (64,83 Mbit / s)
 • Hide.me (64,46 Mb / s)
 • iVPN (63,87 Mb / s)
 • HMA (62,5 Mb / s)
 • Titkosítás.me (61.74 Mb / s)
 • AirVPN (61,67 Mb / s)
 • IPVanish (58,89 Mb / s)
 • VPNArea (58,4 Mb / s)
 • CyberGhost VPN (57,02 Mb / s)
 • VPN.Asia (56,58 Mb / s)
 • UltraVPN (55,7 Mb / s)
 • ibVPN (53,04 Mb / s)
 • ZoogVPN (49,84 Mb / s)
 • VyprVPN (44,67 Mb / s)
 • ZenMate VPN (42,72 Mb / s)
 • Privát VPN (37,25 Mb / s)
 • Korlátlan VPN (22,47 Mb / s)
 • GOOSE VPN (9,13 Mb / s)

Vajon a VPN mindig lelassítja az internetet?

Igen, az összes VPN egy kicsit lelassítja az internet használatát. Ennek oka az, hogy időt vesz igénybe az adatok titkosítása és a VPN-kiszolgálóra irányítása. A világ leggyorsabb VPN-jeinek olyan Tier 1 kiszolgálói vannak, amelyek a szükségesnél nem fogják lelassítani a forgalmat.

A VPN túlnyomó többsége ennél sokkal lelassítja a forgalmat, mert lassú és túlzottan feliratkozott szerverekkel rendelkeznek. Ez az oka annak, hogy a legjobb VPN-ek több ezer szerverrel rendelkeznek, és rengeteg IP-címet tartalmaznak minden helyszínen, amelyhez kapcsolódhatnak. Ennek eredményeként nincs torlódás, és az Ön adatai sebességveszteség nélkül átjuthatnak szerverein.

Soha ne számítson gyors VPN-re az internet sebességének felgyorsítására. Az internetkapcsolat felgyorsítása érdekében fizetnie kell az internetszolgáltatónak a gyorsabb kapcsolatért.

Hogyan lehet gyorsabb VPN-sebességet elérni - legnépszerűbb tippek

A lehető leggyorsabb VPN-sebesség elérése érdekében az alábbi lépéseket javasoljuk:

 1. Csatlakozzon a lehető legközelebb lévő szerverhez. Ha olyan kiszolgálót választ, amely közelebb áll, akkor a kapcsolat sebessége javul.
 2. Használja a leggyorsabb VPN protokollt - az OpenVPN a leggyorsabb VPN protokoll, amely szintén biztonságos. A PPTP gyors, de csak akkor szabad használni, ha nincs adatvédelem.
 3. Csatlakoztassa az útválasztót egy ethernet kábellel. Ha vezetékkel csatlakoztatja a számítógépet az útválasztóhoz, akkor optimalizálja a kapcsolat sebességét.
 4. Hozzon létre egy VPN-villogó útválasztót. A VPN befolyásolhatja a számítógép vagy az eszköz teljesítményét, és lelassíthatja azt. A VPN útválasztó felszabadíthat értékes számítási teljesítményt. A lassú útválasztó azonban problémákat is okozhat - szerezzen olyan útválasztót, amely elegendő energiával rendelkezik a VPN futtatásához.
 5. Válasszon másik portot. Az internetszolgáltatók néha fojtják az egyes kikötőkből származó forgalmat. Ha a VPN-alkalmazás lehetővé teszi a portok váltását: próbáld ki.
 6. Próbálja ki VPN-jét egy másik eszközön. A régi eszközök nem mindig kezelik a VPN-kapcsolatot. Próbáljon ki különböző eszközöket, hogy megnézze, vajon a lassú sebesség VPN-e, vagy az eszköz hibája.
 7. Kapcsolja ki a víruskereső alkalmazást. A víruskereső szoftverek ütközhetnek a VPN-sel és lassú sebességet eredményezhetnek. Ha a sebesség jobb, ha az antivírus ki van kapcsolva, vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Cím címe: Ievgenii Meyer / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me