Sokan úgy döntnek, hogy nem biztonságos e-mail szolgáltatókat hagynak, mint például az Outlook, a Yahoo és a Gmail. Ezekről a szolgáltatásokról kimutatták, hogy a felhasználói e-maileket keresik hirdetési adatok keresése céljából. És még azért is elkaptak, hogy hozzáférést biztosítsanak az e-mailek tartalmához az NSA kormányzati snoopjai számára.


Ha betegsége van az adatvédelem megsértése miatt, akkor azon tűnődhet, vajon lehetséges-e jobb e-mail biztonságot nyújtani ingyen. A jó hír az, hogy rengeteg biztonságos e-mail szolgáltatót kínál a piacon, amely ingyenes, egyszerű cím szolgáltatást nyújt.

Miközben nem feltétlenül szükséges nagy mennyiségű tárhely, és a Google-fiókhoz mellékelt összes kiegészítő szolgáltatás biztos, titkosított üzenetküldést is igénybe vesz; ami azt jelenti, hogy amikor e-maileket küld és fogad, akkor tudja, hogy csak ezekhez az e-mailekhez férhet hozzá.

Felsoroltuk a 4 legjobb ingyenes privát e-mail szolgáltatót. A listában szereplő összes ingyenes szolgáltatás biztonságos végpontok közötti titkosítást használ, remek alkalmazásokat és PGP (Pretty Good Privacy) támogatást kínál..

Melyek a legjobb ingyenes biztonságos e-mail szolgáltatók?

 1. ProtonMail

 2. Tutanota

 3. Mailfence

 4. Hushmail

A legjobb ingyenes, biztonságos e-mail szolgáltatók: Mélyreható elemzés

Az alábbiakban felsoroltuk a 4 legbiztonságosabb ingyenes e-mail szolgáltatót. Mindezek a szolgáltatások privát e-maileket fognak magántulajdonban tartani, és kiváló alternatívája a Gmail, az Outlook és más szolgáltatásoknak, amelyek az Ön adatait eladják a legmagasabb ajánlatot nyújtónak. Kattintson az e-mail szolgáltató webhelyére további információkért a szolgáltatásukról.

1. ProtonMail

500 MB tárhely mentes - Nem tárol naplót az e-mail tevékenységeiről - iOS és Android alkalmazás

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  Legfeljebb 500mb

A ProtonMail székhelye Svájcban van, és ezt a helyet sokkal jobbnak tekintik, mint az invazív joghatóságokon, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Ez azt jelenti, hogy a cég szigorú adatvédelmi politikát nyújthat, amely megígéri, hogy soha nem tárolja az Ön IP-címét vagy más személyesen azonosítható adatait.

Noha lehetséges, hogy a svájci hatóságok a vállalkozást felkérik arra, hogy bármilyen adatot megadhassanak, mivel nem tart nyilvántartást (a fizetési információk kivételével), nem lenne semmi, amit átadna.

Az ingyenes felhasználókat azonban felkérjük, hogy igazolják fiókjukat, ami azt jelenti, hogy a fiók létrehozásakor új e-mail címet kell megadnia. Ez nem ideális, és azt jelenti, hogy egy ingyenes számla indításához még nem jön létre’t hozzá van kötve, szüksége lesz egy “égő” e-mail cím máshol.

A legfontosabb, hogy a ProtonMail nyílt forráskódú és auditált. Ezen felül teljes PGP kompatibilitást biztosít a titkosított e-mailek küldéséhez. Az összes e-mailt biztonságosan titkosítja a szerverén nyugalmi állapotban.

Ez lenyűgöző, tekintve, hogy ingyenesen felhasználhatja egy cím és 500 MB tárhely mellett. Ha értékeli a magánélet és a don’Egynél több e-mail címre nincs szükség - valójában nincs oka, hogy ne hagyja hátra az AOL és a Yahoo kedvelőit.

2. Tutanota

1 GB szabad tárhely - biztonságosan küldhet és fogadhat e-maileket PGP nélkül - Alkalmazások Windows, Mac, Linux, Android és iPhone

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

A Tutanota egy igazán kiváló e-mail szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára egy e-mail cím és 1 GB tárhely ingyenes használatát. Ez igazán kiemelkedő, különösen, ha kezdődik a biztonságos e-mailek küldésében, és nem akarja megismerni a PGP-kulcsokat (a PGP-titkosított e-maileknek lehet egy kicsit meredek tanulási görbéje)..

A Tutanota segítségével lehetősége van biztonságos e-mailek küldésére és fogadására PGP kulcsok nélkül. Ezt erős AES titkosítással és tökéletes titkosítással hajtják végre. Mit jelent ez? A Tutanota-val egy speciális linkrendszert és egy jelszót használhat, hogy mindenki számára titkosított e-maileket küldjön, függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatást használnak jelenleg.

Mit’Sőt, a Tutanota célja az, hogy eltávolítsa az IP-címeket az e-mailek fejlécéből, és még a metaadatokat is titkosítsa. Ennek eredményeként rendkívül biztonságos e-mail szolgáltatást kap, amely nagyon megnehezíti bárki számára az e-mailek nyomon követését, és lehetetlenné teszi számukra a tartalom megtekintését. A felhasználók akár önpusztító e-maileket is küldhetnek!

Talán az egyetlen hátránya, hogy a cég 5 napig minimális metaadat-naplót tárol a szolgáltatás segítségével elküldött üzenetekről (a szolgáltatás zökkenőmentes működése érdekében). Ennek azonban nem kell aggódnia a felhasználók 99,9 százaléka számára.

3. Mailfence

1 GB tárhely (500 MB e-mail, 500 MB dokumentumok) - Két tényezős hitelesítés - E-mail támogatás

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Ez a biztonságos e-mail szolgáltatás Belgiumban található, és nagyon lenyűgöző szolgáltatás. Ingyenes, a felhasználók számára egyetlen e-mail cím szerezhető 500 MB tárhelyen. És ennek a szolgáltatásnak számos előnye van.

A végpontok közötti titkosítást az erős PGP kompatibilitásnak köszönhetően biztosítják. A kezdők számára azonban lehetőség van az e-mailek biztonságos titkosítására a “megosztott titok” jelszó rendszer. Ez azt jelenti, hogy bárki azonnal elindíthatja a biztonságos e-maileket - anélkül, hogy meg kellene tanulnia a bonyolult PGP-kulcsokról.

A Mailfence fantasztikus extra funkciókkal rendelkezik, mint például naptár, névjegyek és dokumentumok tárolása. Ezenkívül a szolgáltatás szinkronizálása az összes eszközén egyszerű, és lehetővé teszi a régi névjegyek gyors importálását a régi e-mail címből egy CSV-fájl használatával.

Míg a Mailfence néhány naplót tárol a felhasználókról - ideértve a felhasználói IP-címeket és metaadatokat -, csak a belga jogszabályok betartása érdekében tárolja. És teljes átláthatósági jelentést nyújt, amely pontosan feltárja, hány kérést kér a hatóságoktól.

Azonban függetlenül attól, hogy milyen garanciát kapott, soha nem lesz képes hozzáférést biztosítani az e-mailek tartalmához, az általuk nyújtott erőteljes, végponttól való titkosításnak köszönhetően. Kiváló kezdőknek.

4. Hushmail

15 MB tárhely - Teljes PGP kompatibilitás - App for iPhone

 • Árazás

  Tól től $ 0.00
  / hónap

Ez a kanadai szolgáltató egy másik biztonságos e-mail szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenes fiókot szerezzenek. Fizetés nélkül a fogyasztók egyetlen címet kaphatnak 15 MB tárhellyel. Igaz, hogy ez nem sok tárhely, ami azt jelenti, hogy nem fog képes masszív mellékletekkel e-maileket fogadni, vagy nem lesz olyan nagy postafiókja, amelyet nem szabad törölni. Ha azonban örömmel törli e-maileit, ahogy megy, akkor ez az ingyenes szolgáltatás rendben lehet.

A felhasználók a teljes PGP kompatibilitásnak köszönhetően teljes körű, titkosított e-maileket kapnak, és minden e-mailt biztonságosan tárolják nyugalomban. Az IMAP és a POP támogatott, ami azt jelenti, hogy ezt az e-mail fiókot harmadik fél klienseivel is felhasználhatja, hogy elkerülje a Javascript esetleges sérülékenységeit.

Kanadában való székhely, amely az 5 szem része, azt jelenti, hogy olyan országból származik, amelyet nem tartanak kitűnő adatvédelmi szempontból. Ez elég lehet ahhoz, hogy néhány embert lekapcsoljon a szolgáltatásról. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a teljes körű titkosítás azt jelenti, hogy még ha a hatóságok megkeresik is a céget, akkor nem lesznek képesek hozzáférni a titkosított e-mailek tartalmához..

Nem olyan jó, mint néhány, ebben a cikkben szereplő szolgáltatás, de egy ingyenes, biztonságos e-mail szolgáltató, amely sokkal jobb, mint a Google kedvelt szolgáltatása.

Ingyenes biztonságos e-mail alternatíva

Jel

Korlátlan tárhely - titkosított üzenetek - Android- és iPhone-alkalmazások

Ok, szóval kezdjük azzal, hogy beismerjük, hogy ez valójában nem e-mail szolgáltatás. Ez azonban ingyenes, és amikor erőteljes végpontok közötti titkosítással kell üzeneteket küldeni, akkor semmi sem igazán riválisa. Jelzés a könnyű használatért és a biztonságért.

A jel teljesen biztonságos, és egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyek soha nem ígérnek együttműködést a kormányzati hatóságokkal. A Singal fejlesztője, az Open Whisper fejlesztője azt állítja, hogy soha nem nyújt hátsó ajtót a hatóságok számára, és a Signal protokoll nyílt forráskódú és rendkívül robusztus.

A Signalnál az a jó dolog, hogy teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy bárki bárhonnan bárhol fizethet üzeneteket a szolgáltatás használatával. És a Signal használatával tudod, hogy senki sem látja az üzenet tartalmát - kivéve a kívánt címzettet.

Tehát, bár ez műszakilag nem e-mail szolgáltatás, lehetővé teszi titkosított üzenetek küldését az interneten keresztül. Úgy gondoljuk, hogy sok ember számára a Signal jobb választás a kommunikációhoz, mint e-mail címen keresztül egy olyan nagy technológiai céggel, mint a Google. Ezért azt javasoljuk az embereknek, hogy vizsgálják meg ezt az ingyenes szolgáltatást!

Következtetés

Ha ingyenesen szeretne elküldeni a biztonságos e-maileket, akkor szüksége lesz egy e-mail szolgáltatóra, amely teljes értelemben titkosítást biztosít. Ez rendkívül ritka, mivel az erős végponttól való titkosítás nem könnyű.

Számos ingyenes e-mailes szolgáltatás létezik, például a KOLAB Now, és ezeket a szolgáltatásokat jobban tekintik, mint a Gmail, mivel nem aktív behatolással a felhasználói e-mailekbe marketing célú beolvasás céljából. Ezeknek az e-mail szolgáltatóknak azonban sokasága nem biztosítja az adatok titkosítását nyugalmi állapotban vagy a végpontok közötti titkosítást.

Ennek eredményeként ezeket az ingyenes e-mail fiókokat nem lehet biztonságosnak tekinteni. Mert ha a kormány felkéri őket egy kormány parancsával, akkor hozzáférést kell biztosítaniuk (és képeseknek kell lenniük) az e-mailek tartalmához..

Ebben az útmutatóban csak azokat az e-mail szolgáltatásokat soroltuk fel, amelyek erős titkosítást biztosítanak, amely biztosítja, hogy csak az üzenetek küldői és címzettjei férjenek hozzá a tartalomhoz. Ez az igazi e-mail biztonság, és ezek a szolgáltatások ingyenes.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me