În acest comentariu și ghid ARCTIC Accelero Hybrid III, vă voi arăta cum să-l asamblați cu AMD Radeon RX480, să aruncați o privire la unele rezultate de referință și să evaluați dacă merită să obțineți unul dacă vă uitați la entuziast. o opțiune de răcire cu apă.


PROS

  • Mare companie cu produse grozave
  • Garanție personalizată pentru răcire GPU
  • Vizual neatractiv
  • Radiatoarele termice VRM nu sunt cele mai bine proiectate

CONS

  • Câteva puncte rele
  • Vino aici

Despre ARCTIC

ARCTIC (inițial Arctic Cooling) este o companie elvețiană care există în jurul anului 2001 și oferă soluții de răcire entuziaști pentru persoane din întreaga lume. Nu voi efectua o revizuire completă a acestora, deoarece există o mulțime de companii mai calificate pentru acest lucru, precum Linus Tech Tips și JayzTwoCents. Cu toate acestea, compania a fost suficient de amabilă să ne ofere patru ediții Accelero Hybrid III - 140mm pentru a le folosi cu platforma noastră Ethereum Mining. Accelero Hybrid III este o soluție de răcire cu apă AIO GPU, care vă permite să obțineți toate avantajele răcirii cu apă, fără dificultățile rezervoarelor și posibilitățile de scurgere.

De când, de mai bine de 3 ani, Freezer i30 funcționează pe computerul de acasă, cu performanțe deosebite și fără degradare, am avut mari speranțe pentru Accelero Hybrid III. Mă bucur să spun că nu a dezamăgit.

Prețuri

Accelero Hybrid III se afișează la 99 USD. În comparație cu alte soluții de răcire de pe piață, acesta este același pachet de bilă ca și alte oferte și blocuri de apă. Desigur, cu blocuri de apă, trebuie să aveți un întreg circuit de răcire pregătit, în timp ce, cu asta, este destul de mult plug and play.

Prețuri ARCTIC

ARCTIC vinde, de asemenea, o serie de alte soluții de răcire cu apă, precum și răcitoare de aer cu performanțe îmbunătățite în comparație cu versiunile de stoc.

Instalare video

Aruncați o privire la videoclipul de mai jos pentru a vedea cât de ușor este să asamblați Accelero Hybrid III.

ARCTIC pretinde temperaturi considerabil mai reci (până la 42-46C), precum și o funcționare semnificativ mai liniștită. În timpul acestei recenzii, am avut plăcerea să experimentez că ambele afirmații nu sunt numai adevărate, dar cool a reușit considerabil și așteptările mele! Vedeți videoclipul de mai sus, pentru a vedea toate acestea pentru tine.

A sustine

În general, sprijinul oferit de echipa ARCTIC a fost fantastic. Din păcate, cea mai mare limitare a fost aceea că nu oferă instrucțiuni generice ale plăcilor grafice. Deși aceasta nu a fost o problemă pentru mine, pentru cei care folosesc un cooler AIO pentru prima dată, acest lucru ar putea fi problematic. Din fericire, pe YouTube există o mulțime de tutoriale care vizează acest lucru.

Instalare și testare

În general, am găsit procesul de asamblare a Accelero Hybrid cu RX 480 o sarcină foarte simplă, care mi-a luat aproximativ 30 de minute (cu excepția timpului de uscare de 60 de minute pentru lipici termic).

Începi cu demontarea soluției de răcire a stocului. Pe RX480 acest lucru merge după cum urmează. Șase șuruburi mici pentru capacul din plastic. Patru șuruburi pentru blocul de răcire GPU. 11 șuruburi spate și două șuruburi din față pentru radiatorul și ventilatorul. După ce ați ajuns doar la PCB, va trebui să curățați cipul principal al GPU cu un prosop de hârtie.

Ansamblu de răcire cu apă RX480

Odată cu demontarea completă, puteți începe asamblarea răcirii cu apă AIO. În primul rând, aliniați PCB-ul, cu blocul de răcire cu apă și cu radiatorul personalizat care este furnizat. Aplicați acum un mic dollop din compusul / pasta termică pe GPU. Aliniați blocul, PCB și radiatorul și înșurubați-le împreună folosind șuruburile, arcurile și șaibele furnizate. Asigurați-vă că strângeți fiecare șurub câteva rotiri simultan, mergând în sens orar. Trebuie să faceți acest lucru pentru ca compusul termic să fie distribuit uniform și ca blocul și radiatorul să stea corespunzător. Odată montat, încercați ușor și mutați blocul de răcire pentru a vă asigura că se potrivește perfect.

Acum, va trebui să adăugați heatsink-urile VRM. Din păcate, pentru RX480 oferă setul generic. Pentru a vă da seama unde trebuie să mergeți termopanele, puteți privi unde sunt plăcuțele de căldură pe radiatorul original. Aflați unde veți plasa fiecare radiator și creați-vă o diagramă (mentală sau pe hârtie). Aplicați fiecare radiator cu o cantitate mică de adeziv termic, asigurați-vă că acesta rămâne în poziție și nu împletiți componente electrice cu radiatorul. Odată ce pasta termică este uscată, puteți adăuga ventilatorul de răcire termic VRM.

Conectați ventilatoarele, iar acum puteți introduce GPU în sistemul dvs..

Performanţă

Am testat performanța ARCTIC Accelero Hybrid III folosind câteva repere diferite și testul nostru personalizat - extragerea Ethereum. Pentru reperele pe care le-am folosit: PassMark și 3D Mark. Performanța stocului a fost de 74C, respectiv 81C, în timp ce pentru sistemul AIO a fost de doar 38C și 40C.

Cu toate acestea, cel mai de încredere test este Ethereum Mining. Ethereum Mining necesită utilizarea GPU-ului dvs. la 100%, 24/7. Nu am efectuat un test de stres, deoarece s-ar uita mai mult la performanța GPU decât la răcire. Desigur, puteți utiliza performanțele mai bune de răcire pentru a obține o performanță mai bună a GPU.

Accelero Hybrid III - RX480 Performance

Rezultatele arată că Accelero Hybrid oferă de departe o soluție de răcire superioară. Din păcate, nu am soluții de răcire cu apă pentru a-l compara cu rezultatele; Aș recomanda tuturor. Chiar și cu viteza ventilatorului setată la 10%, temperatura nu a depășit 45C! Mai mult, sistemul a rulat și mult mai liniștit. Cu excepția cazului în care computerul dvs. este blocat într-un dulap, nu ați dori niciodată să-l rulați la viteze atât de mari, încât este destul de asurzitor.

Alte produse

Pe lângă răcirea GPU (atât aer cât și apă), ARCTIC vinde, de asemenea, soluții de procesare și răcire cu memorie și accesorii pentru a vă ajuta. De asemenea, vând suporturi pentru monitor, căști și alte câteva articole. Dacă doriți să aruncați o privire la oricare dintre acestea, atunci accesați site-ul web ARCTIC.

Concluzia ARCTIC

În general, Accelero Hybrid III de ARCTIC este o soluție excelentă, dacă doriți să aveți o răcire mai bună și mai liniștită pe GPU. Fie că este vorba despre AMD Radeon RX 480, cum ar fi pentru mine, sau un alt GPU acceptat. Cu toate acestea, nu l-aș recomanda dacă intenționați să utilizați AIO pe mai multe decât componente, deoarece se poate obține în mod corect, iar heatsink-urile VRM personalizate reprezintă un imens efect personal. În acest caz, probabil că sunteți mai bine să folosiți un sistem personalizat de răcire cu apă. Dar, în concluzie, pentru unul sau două GPU-uri Accelero Hybrid III este fantastic, iar ARCTIC are, de asemenea, o mulțime de alte sisteme de răcire AIO cu performanțe probabil comparabile..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me