În timp ce VPN-urile pot fi utilizate pentru a debloca conținutul geo-restrâns, mulți furnizori de streaming de plata pe viziune, servicii muzicale și servicii sportive de specialitate necesită să plătiți cu un card de debit local sau de credit. Încercarea de a plăti cu un card din propria țară și un cod poștal fals funcționează rar. Din fericire, există o soluție.


Deoarece multe persoane doresc să achiziționeze servicii online restricționate în regiune, există un număr tot mai mare de furnizori care oferă "carduri de debit virtual". Aceste servicii de plată digitală permit oamenilor să transfere fonduri pe un card de debit preplătit într-o țară pe care o aleg. Majoritatea oamenilor doresc să deblocheze serviciile în Marea Britanie și SUA, cu toate acestea, există carduri virtuale disponibile în aproape fiecare țară.

Dacă aveți unul dintre cele mai bune VPN-uri și doriți să plătiți pentru un serviciu străin, precum HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports sau Spotify, puteți utiliza unul dintre serviciile de plată virtuale recomandate în acest articol!

Cod poștal card virtual

Cât costă un card de credit virtual?

Un lucru demn de reținut este faptul că există o taxă de configurare pentru cardurile de plată virtuale. Majoritatea firmelor percep o taxă unică pentru emiterea numărului cardului. Această taxă este de obicei între 5-15 $. Dincolo de asta, firmele tind să perceapă o taxă pentru rambursarea cardului. Această taxă este cuprinsă între 1-5% din transfer.

Cele mai bune servicii de plată virtuală

Înțelegem că dacă v-ați abonat la un VPN pentru a debloca ceva online, s-ar putea să vă grăbiți. De aceea, am creat acest ghid rapid al celor mai bune servicii de plată virtuale. Toate aceste servicii sunt furnizori de plăți online de încredere, cunoscuți și folosiți de consumatorii de pe tot globul ...

 1. Cardul de viză virtual deblocat din SUA

  Noi deblocați

  Acest serviciu de plată este absolut ideal pentru oricine dorește să achiziționeze un serviciu american, precum HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - sau orice alt tip. US Unlocked oferă un card de debit virtual preîncărcat care este acceptat pe scară largă în magazinele online din SUA.

  US Unlocked este un card Visa virtual reutilizabil care vine cu o adresă de facturare valabilă din SUA. Taxa de înscriere unică este de 15 USD, iar taxa lunară de serviciu este de 3,50 USD. Taxa suplimentară variază în funcție de metoda pe care doriți să o depuneți fonduri: dar sunt de obicei 3 și 3%. Deși această soluție este puțin costisitoare, vine cu o adresă validă, este foarte utilă pentru înscrierea la o mulțime de servicii TV americane!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz vă oferă un card virtual sigur pentru o singură utilizare, care vă oferă un plus de liniște sufletească. Chiar dacă numărul cardului este furat în timpul unei tranzacții online, acesta nu poate fi folosit pentru a doua oară. Aceasta face o opțiune populară pentru cei care cumpără bunuri din magazinele online în care nu au încredere deosebită.

  EcoPayz poate fi comandat în EUR, USD și GBR. Taxa de emisie unică este de 1,80 EUR, iar taxa de tranzacție de 4%. Consumatorii pot deschide trei carduri preplătite (cu o singură utilizare) simultan. Aceasta înseamnă că puteți utiliza acest serviciu pentru a achiziționa mai multe servicii online pentru diferite țări, dacă doriți.

 3. Card rapid Virtual MoneyPolo

  Moneypolo

  MoneyPolo oferă atât o carte unică, cât și o opțiune de top-up card. Taxa de configurare cu această firmă este destul de mare la 15 dolari. Taxa de adăugare este de 3 dolari pe tranzacție, așa că, la fel ca SUA deblocate, această opțiune este pe partea de preț. O particularitate a acestui serviciu este că, dacă nu folosiți cardul dvs. timp de 60 de zile, va trebui să plătiți o taxă de administrare de 10 USD pentru a-l relua. Din acest motiv, acest card este recomandat doar pe o singură utilizare - sau dacă intenționați să utilizați cardul virtual în mod regulat.

 4. Cardul Worldcore Ultimate MasterCard

  WorldPay

  Worldcoreis cu sediul în Republica Cehă. Permite oamenilor să creeze un card de debit preplătit virtual pentru doar 5 euro. Cardul poate fi achiziționat în cele mai populare trei valute - USD, Euro sau Sterling. Asta înseamnă că puteți utiliza Worldcore pentru a achiziționa cele mai multe servicii online de care v-ar putea interesa. Puteți încărca fonduri pe un card Worldcore din orice cont bancar sau cu monede digitale. Taxa de actualizare este de doar 0,99 EUR, ceea ce credem că este o afacere.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Acest serviciu este ușor diferit de celelalte din această listă, deoarece de fapt vă livrează o carte fizică. Pentru a obține una sau mai multe dintre aceste carduri, va trebui să fiți verificat KYC. După efectuarea acestei verificări simple, puteți obține două cărți gratuit. Lucrul bun despre LeuPay este că oferă 10 valute diferite, așa că dacă doriți să deblocați ceva într-o regiune mai neobișnuită, acest card merită luat în considerare. Un alt mare punct de vânzare - încărcarea de bani pe un card LeuPay este gratuită pentru rezidenții UE și doar 2% în alte părți.

Ce este un card de debit virtual?

Lucrul frumos despre cardurile de debit virtual este că nu ai nevoie de o bancă care să te aprobe. Deoarece îl încasați cu bani pe parcursul derulării, nu este nevoie de verificări de credit. Asta înseamnă că puteți comanda unul și să-l livrați la adresa dvs. de e-mail într-o clipă.

Spre deosebire de un card de debit fizic, care este o bucată de plastic fizică pe care o țineți pe mână, o carte de plată virtuală nu este altceva decât numerele importante pe care le găsiți scrise pe card. Numărul cardului, data de expirare a acestuia și codul CVV, de obicei, localizat pe spatele unei cărți fizice, sunt tot ce trebuie să cumpărați online.

Cardurile virtuale pot fi comandate în diferite monede populare din lume, cum ar fi dolari americani, lire sau euro. Acest lucru vă permite să cumpărați de la magazine online din anumite țări. Și mai bine, vă permite să plătiți pentru serviciile online restricționate în regiune, cum ar fi canalele TV prin cablu din SUA.

Cardurile virtuale vin în două soiuri diferite. Unul poate fi completat iar și iar, ceea ce este util dacă intenționați să utilizați cardul în mod repetat. Al doilea este un card unic care expiră după ce ai cheltuit toate fondurile pe care le încarci pe el.

Câtă carte

O adresă americană pentru cardul dvs.

În cele din urmă, este posibil să aveți nevoie de o adresă americană pentru a achiziționa anumite servicii. Dacă acesta este cazul, pur și simplu folosiți o adresă de redirecționare a pachetului când plecați.

Titlu credit imagine: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me