La fiecare câțiva ani tehnologia aduce noi posibilități și experiențe în viața noastră. Următoarea mare frontieră pare a fi internetul Lucrurilor!


IoT a captivat companii mari, cum ar fi Amazon și Google, precum și startup-uri și inventatori amatori deopotrivă. Primele două grupuri merg la lungimi mari pentru a-și face publicitatea produselor, astfel că acest articol este despre cel din urmă.

Am colectat unele dintre cele mai inspirate proiecte de internet din lucruri. Unele sunt de casă și le puteți face singuri, altele sunt produse profesionale, dar toate sunt minunate și merită verificate.

Petcube

Nu vă mirați niciodată ce este Fido din nou! Cu Petcube, puteți monitoriza animalul dvs. de companie atunci când sunteți plecat și interacționați după cum este necesar.Petcube

Dacă vă aflați la mijlocul antrenamentului, utilizați Petcube pentru a distribui plăcintele când este timpul potrivit. Puteți vorbi cu animalul dvs. de companie prin intermediul unității pentru a le anunța că sunteți de acord (sau nu!) Sau acțiunile lor. Activați laserul încorporat pentru redare sau utilizați serviciul de înregistrare în cloud pentru a fi atent la cel mai bun prieten al omului atunci când nu o puteți face singur.

Chiar și atunci când nu sunteți acasă, animalele de companie nu se vor simți niciodată singure cu Petcube.

Ceas cu privire

Zilele noastre se învârt în jurul timpului.Ceas cu privire

Ea stabilește unde mergem, ce facem, cine vedem și cum planificăm pentru viitor. Ceasul de vedere vă poate ajuta să vă profitați la maxim de timp. Este un ceas inteligent care vă avertizează atunci când este nevoie și face ușor să știți exact cum ar trebui să vă petreceți ziua. Poate fi folosit ca un ceas deșteptător general sau un cronometru. De asemenea, trimite mementouri despre întâlniri și evenimente. Îți va spune când se deschide o ușă în casa ta sau care este vremea afară.

Indiferent de ceea ce trebuie să știți, ceasul de vedere vă poate anunța, bine, o privire. Designul său luminos și codat de culori vă va asigura că nu veți pierde niciodată cel mai valoros material - timpul.

Revio

Impulsul este o alarmă de motocicletă care se apropie și care face mai mult decât alarma standard.Revio

Acesta trimite alerte atunci când o bicicletă este atinsă, oferind proprietarului șansa de a porni alarma, de a inspecta bicicleta sau de a împărtăși alerta cu autoritățile. Dacă cineva decolează cu o bicicletă, funcția GPS le va urmări. Impulsul protejează de asemenea proprietarul în timp ce călărește. Dacă are loc un accident, Impulse trimite ajutor, notificând autorităților despre poziția lor exactă. Hardware-ul este ușor de instalat și poate fi ascuns sub scaun, așa că prin surprindere îi prinde hoți.

Spațiu de lucru ideal

Faceți cunoștință cu Altizen, stația de lucru inteligentă.Spațiu de lucru ideal de Altizen

Dacă te-ai săturat să ai o durere în spate sau să lupți pentru a rămâne treaz la birou după prânz în fiecare după-amiază, este timpul să îți pui la îndoială poziția de lucru. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți trece de la ședere în poziție în timp ce faceți acele rapoarte pentru șeful dumneavoastră.

Stația de lucru are o informație încorporată care îți urmărește activitatea și calorii arse pentru zi. Când știe că trebuie să-ți pompezi sângele puțin mai repede, stația ta de lucru va crește cu ocazia. Te vei simți mai bine să stai puțin și corpul tău va aprecia activitatea.

SPINN

Spinn oferă o experiență de cafea cu adevărat unică.Cafeaua Spinn

Face tot ce face barista ta preferată. Acesta macină fasolea și face o varietate de băuturi, inclusiv cafea, espresso și cappuccino. Unitatea poate fi controlată de telefonul smartphone, deoarece este conectată WiFi și are grijă de toate pentru dvs. Are un filtru de apă încorporat și elimină deșeurile altor produse de cafea automate. În plus, poate fi asociat cu Alexa.

O dimineață cu o ceașcă mai rapidă de cafea care are un gust mai bun decât soiul de cafea scump ar putea fi încă una dintre cele mai bune dezvoltări IoT.

Bucurie

Toate amintirile tale prețioase despre familie sunt împrăștiate pe diferite dispozitive? Fotografii de nuntă pe tabletă, fotografii de ziua de naștere a copiilor de pe vechiul telefon și ultimele vacanțe pe laptop? Este o corvoadă la care nu ajungem niciodată.Bucurie

Acum este ușor să-ți organizezi toate amintirile într-un loc care este uimitor din punct de vedere vizual. Albumul foto Joy importă fotografiile și videoclipurile dvs., le face copie de siguranță și apoi le organizează pentru dvs. în spread-uri cu gust, care sunt distractive de vizualizat și de distribuit. Are nostalgia unui album foto cu comoditatea de a partaja social media.

Este viitorul stocării imaginilor pentru sentimental în noi toți.

Droneseed

DroneSeed lucrează cu păduri comerciale pentru a face reîmpădurirea mai rapidă, mai sigură și mai eficientă.DroneSeed

Ei sunt singurul serviciu aprobat de FAA de acest fel. Folosind o echipă de drone, în prezent sunt capabili să pulverizeze păduri pentru speciile invazive și să protejeze vegetația existentă. Din cauza lipsei de muncitori de încredere și a peisajelor periculoase, aceștia lucrează în prezent la tehnologie pentru plantarea în aer a copacilor noi, o realizare care ar putea avea un efect masiv puternic asupra ecosistemelor aflate în nevoie. De asemenea, oferă informații clienților care îi ajută să navigheze în viitorul silviculturii.

GymTrack

Gymtrack oferă proprietarilor sălii de gimnastică date acționabile care le arată exact modul în care membrii își folosesc echipamentul.GymTrack

Aceste date pot fi utilizate pentru a asigura achiziții adecvate de echipamente în viitor și permite înlocuirea mai rapidă a echipamentelor de antrenament subutilizate sau nepopulare. Dispozițiile de gimnastică pot fi îmbunătățite știind care sunt mașinile cele mai populare, ceea ce facilitează reducerea timpului de așteptare. În activitatea de fitness, păstrarea clienților poate fi dificilă. Cu Gymtrack, însă, utilizatorii pot fi siguri că aud ce vor clienții lor. Cu posibilitatea de a personaliza datele raportate, Gymtrack nu va dezamăgi.

Foodini

Foodini este viitorul pe care ni l-am imaginat.Foodini

Permite utilizatorilor să tipărească mâncare reală din ingrediente proaspete. Deși nu este încă disponibil, dispozitivul promite să gestioneze etapele complicate și consumatoare de timp în pregătirea alimentelor, permițând mai multor persoane să facă mesele de casă fără frustrare. În timp ce ideea pare futuristă și aproape mai distractivă decât benefică, există oportunități pentru această tehnologie de a îmbunătăți viața nenumăratelor persoane. Tehnologia ar putea fi utilizată pentru a furniza nutriție vitală în zonele în care nu este disponibilă. În zonele cu foamete extremă, imprimante alimentare precum Foodini ar putea oferi o soluție.

Conceptul de tipărire a mesei tale preferate este mai aproape decât crezi!

Samsara

Căutați o modalitate de a gestiona și evalua cu ușurință flotele de transport? Samsara are tehnologia intuitivă pe care o căutați. Selecția lor de gateway-uri IoT, monitoare de mediu, module de cameră și module de intrare vă permit să vă conectați și să cuceriți.Samsara

Ultima lor poartă de urmărire a flotei are GPS în timp real și conectivitate wireless de mare viteză 4G LTE care vă permite să conectați senzori, video și aplicații cu ușurință. Dispune de un hotspot WiFi integrat pentru productivitate din mers și este certificat FMCSA ELD pentru ore de serviciu.

Aplicația Driver Samsara va funcționa pe orice dispozitiv modern Android sau iOS, făcând configurarea accesibilă și oferind oportunități de conectare pe care competiția nu le poate.

ICON

Cine are nevoie de majordom când poți avea acasă ICON? Dispozitivul se conectează instantaneu la orice casă și îmbunătățește productivitatea și siguranța zilnică pentru familiile de toate dimensiunile.ICON Smarthome

Interfața sa cu ecran tactil poate fi programată pentru a-ți arăta informațiile de care ai nevoie cel mai mult, indiferent dacă este vremea sau programările și angajările familiei viitoare. Se sincronizează cu mai multe calendare, astfel încât nu vei mai rata niciodată o programare.

ICON Home vă permite să vă controlați mediul interior cu ușurință, asigurând confortul permanent. De asemenea, are un senzor de mișcare și poate fi controlat de smartphone pentru o comoditate optimă.

Kittyo

Pisicile pot fi răutăcioase, dar vei putea să ții pasul cu felinele tale crude cu Kittyo. Acest dispozitiv vă permite să urmăriți, să vorbiți, să vă jucați și chiar să vă înregistrați pisica, indiferent dacă sunteți într-o altă cameră, departe la birou sau călătoriți pentru weekend.Kittyo

Așezați dispozitivul în spațiul optim din casa dvs., descărcați aplicația gratuită, conectați-vă la WiFi și sunteți gata să mergeți. Folosește-ți telefonul inteligent pentru a distribui plăcutele pisicii, pentru a înregistra și a împărtăși videoclipuri cu antichitățile nebune ale pisicii tale, pentru a controla un laser pentru a menține pisica ta angajată și multe altele. Nici tu, nici pisica ta nu se vor mai plictisi niciodată.

Nello

Posibilitatea de a comanda orice de oriunde și de a-l livra la ușa din față este convenabilă, dar nu neapărat pentru cei care locuiesc în apartamente. Dacă nu sunteți acasă să zâmbiți în persoana care livrează, vor merge la următoarea livrare. Dacă nu aveți Nello, care funcționează cu unele dintre cele mai populare servicii de livrare de pe planetă.Nello

Folosind smartphone-ul, puteți controla unitatea dvs. de interfon, puteți deschide wireless ușa din față și puteți reveni acasă la pachetele care vă așteaptă la ușă. Dacă vă preocupă furtul, trebuie să adăugați o asigurare opțională. Locuitorii de apartamente pot comanda în sfârșit cu încredere.

Humavox

Humavox schimbă modul în care ne încărcăm dispozitivele în bine, indiferent dacă sunt smartphone-uri, căști sau echipamente medicale. Produsele lor sunt concepute în jurul convingerii că nu ar trebui să rămânem fără baterie, să ne ocupăm de frustrarea încărcării sau să fim limitați prin încărcare datorită abilităților noastre tehnice.Humavox

Platforma lor de încărcare wireless ETERNA utilizează unde de frecvență radio pentru a încărca dispozitivul preferat fără fir. Dar ceea ce face ca Humavox să fie cu adevărat diferit de concurență este faptul că platforma lor nu necesită o plasare precisă pentru taxare.

Procesul de încărcare este mai natural și mai eficient.

Frunze

Viitorul agriculturii este aici.FRUNZE

Cu LEAF, puteți cultiva o varietate de plante, fructe și legume cu tehnologie modernă. LEAF este un recipient în creștere care permite grădinarilor de toate nivelurile de îndemânare să își dezvolte propriile produse fără substanțe chimice dăunătoare sau pesticide și să economisească bani în acest proces. Plantele dvs. vor crește automat cu un control precis al temperaturii și umidității. Elementele nutritive sunt dozate automat și puteți conecta LEAF la o sursă de apă. Există un filtru de carbon care previne mirosurile ciudate, iar telefonul smartphone controlează totul.

Niciodată nu a fost mai ușor să crești mâncare reală și sănătoasă înainte!

Senzor Cue Sport

Sportivii caută întotdeauna modalități de a-și îmbunătăți jocul și, cu senzorul Cue Sport, nu a fost niciodată mai ușor să facă acest lucru.Sportiv Intelligence Cue Sport senzor

Acest senzor ușor și compatibil este compatibil cu căștile, benzile și capacele craniului. Captează date și ajută sportivii să identifice tendințele și îmbunătățirile, astfel încât să poată deveni cea mai bună versiune a lor.

Cue urmărește viteza, distanța, locația loviturii, severitatea loviturilor și multe altele. Este ideal pentru utilizarea în echipă sau individuală și funcționează pentru jucători de fotbal, jucători de hochei și fotbaliști, pentru a numi doar câteva.

Dacă doriți să beneficiați la maxim de timp pe teren, senzorul Cue Sport vă poate ajuta.

Yuktix Platformă IoT

Yuktix schimbă agricultura în India cu proiecte IoT. Instalarea lor a unei stații meteorologice automate și a calității aerului off-grid, bazată pe solar, utilizează 16 senzori pentru a monitoriza o varietate de date care sunt împărtășite instantaneu pentru a înțelege condițiile actuale de creștere și a progresa mai bine.Yuktix

Datele sunt capturate de senzori, transmise către un nor prin dispozitivul Yuktix, apoi sunt afișate în aplicația Yuktix. Senzorii colectează date referitoare la temperatura atmosferică, umiditate, presiune, viteza vântului, temperatura solului și zgomotul ambiental.

Datele vor fi activate pentru ultimele șase ore, ca medie pentru ultimele 24 de ore sau pentru săptămâna trecută. Stația asigură măsurători precise și reprezentare a agriculturii care nu poate fi monitorizată vizual, îmbunătățind calitatea recoltării finale.

Accelerometru wireless

Puteți să vă creați propriul accelerometru wireless cu câteva XBees și câteva alte accesorii în acest tutorial detaliat de Damon Kohler.Accelerometru wireless Damon Kohler

Va trebui să configurați și să actualizați firmware-ul pe XBees pentru a începe și apoi să începeți să conectați toate componentele împreună. După ce ați rulat câteva coduri Python, ar trebui să fiți bine să mergeți.

Veți găsi toate detaliile specifice în acest tutorial, împreună cu câteva sfaturi esențiale care ar putea fi utile dacă vă confruntați cu o problemă sau două. Pentru ce vei folosi accelerometrul tău?

Senzori de echipamente sportive

Când încearcă să câștigi mâna superioară împotriva competiției în arena sportivă, mulți apelează la analiza sportivă.Senzori de echipamente sportive de la Universitatea Illinois

Fiind capabili să urmărească fiecare mișcare a mingii și jucătorii pe care îi fac și să-i analizeze, antrenorii își pot îmbunătăți antrenamentul, iar jucătorii pot îmbunătăți totul. Utilizarea senzorilor în pantofii jucătorilor și mingea de joc câștigă tracțiune. Acești senzori pot urmări mișcarea până la câțiva centimetri și pot caracteriza traiectoria și orientarea.

Există încă mult spațiu de avansare cu senzorii, dar feedbackul și emoția au fost promițătoare. Într-o zi, senzorii din echipament sportiv ar putea fi noul normal.

Proiect ABBIE

ABBIE este un proiect al Institutului Wyss de la Universitatea Harvard, care are ca scop dezvoltarea unui dispozitiv automat pentru detectarea precoce și tratamentul anafilaxiei. În cele mai multe cazuri, anafilaxia poate fi tratată rapid și se pot evita complicații grave sau chiar moartea. Dar dacă o alergie necunoscută lovește sau epinefrină nu este disponibilă, consecințele sunt severe. Proiectul ABBIE are un scop de a dezvolta un dispozitiv care poate fi purtat, care sesizează simptomele anafilaxiei și injectează automat epinefrină, concept care ar putea salva vieți pe tot globul.Proiect ABBIE de Universitatea Harvard

Tehnologia este disponibilă în prezent pentru licențiere și se efectuează cercetări mai aprofundate pentru a înțelege mai bine cum să detectați anafilaxia în primele sale etape.

Modulul antenei direcționale

Modulul antenei direcționale este o antenă orientabilă mecanic, cu capacitate inteligentă de formare a fasciculului. Prototipurile timpurii au fost deja satisfăcătoare, dar există multe îmbunătățiri în lucrări.Modulul antenei direcționale de la Universitatea Northeastern

Modulul poate fi atașat la roboții All Terrain cu componente mecanice care susțin și îndrumă mișcarea fizică. Un driver principal furnizează controale ale parametrilor antenei. Modulul de expansiune va fi compatibil cu transceiver-urile ZigBee, WiFi și Bluetooth. Trebuie menționat că prototipurile timpurii au fost limitate în ceea ce privește ușurința de utilizare și robustetea datorită echipamentului mai puțin decât ideal, dar modelele viitoare arată mai multă promisiune. Antena este de asemenea excelentă în comunicarea sub interferențe, cu până la 50 000 mai mare decât dispozitivele comerciale.

Energie inteligentă în clădiri

Peisajele au fost făcute odată doar din copaci și dealuri rulante, dar acum este mai comun și se așteaptă să vadă peisaje pline de arhitectură.Energie inteligentă în clădiri

Trebuie acceptat faptul că acum clădirile sunt la fel de mult din lumea noastră ca natura și cel mai bun mod de a ne asigura că trăiesc în armonie este de a crea energie inteligentă. Acest experiment a testat eficiența reală a unei clădiri de birouri verzi certificate LEED, cu rezultate surprinzătoare. Clădirile proiectate să fie mai prietenoase cu mediul înconjurător pot utiliza de fapt mai multă energie decât clădirile standard, în funcție de controalele centralizate ale clădirilor. Aflați cum se acumulează datele aici.

Butonul IoT Place-Anywhere Networked

Iată un proiect distractiv care vă va lăsa cu propriul dvs. buton „ușor”.Butonul inteligent Familab

Va trebui să comandați un buton Amazon Dash și să petreceți puțin timp programând. Configurarea presupune descărcarea aplicației Amazon Shopping și accesarea meniului Dash Button. Acest lucru va permite telefonului dvs. să găsească butonul, dar nu selectează nimic pentru a-l cumpăra. Doar asigurați-vă că se conectează la telefon. Apoi, instalați câteva biblioteci cu Python. Puteți ajusta codul după bunul plac. Unii folosesc noul buton ca cronometru sau pentru a aprinde și opri luminile.

Dacă vă puteți gândi și coda, butonul dvs. îl poate face!

Buton inteligent Wi-Fi de 10 USD DIY

Vrei să încerci mâna la un proiect IoT care a fost proiectat cu noii minți?Buton inteligent de bricolaj WiFi prin lucruri IoT simple

Acest buton inteligent WiFi DIY nu necesită codare sau lipire. De asemenea, este incredibil de accesibil. Acest buton inteligent poate trimite o notificare smartphone, SMA, e-mail sau un apel telefonic automat la, ați ghicit, apăsând un buton.

Tutorialul este ușor de urmat și descompune totul în porțiuni digerabile, de la materiale la instrumente până la firmware. Acesta este proiectul IoT perfect pentru un începător. Îți va crește încrederea și vei avea ceva distractiv de arătat pentru eforturile tale.

Noţiune

Deținerea unei locuințe vine cu multă responsabilitate.Noţiune

Dar când nu sunteți întotdeauna acolo pentru a monitoriza starea actuală, cum puteți fi siguri că nimic nu a mers grozav?

Cu Notion, vei ști întotdeauna starea actuală a casei tale. Senzorul face mai mult decât alte sisteme de securitate la domiciliu. În loc să fiți doar anunțați când se deschid ușile, știți dacă o armă este deschisă în timp ce copiii sunt singuri acasă sau dacă o alarmă cu monoxid de carbon se stinge. Aflați mai multe despre o scurgere de apă înainte de producerea excesului de daune sau dacă o cameră devine ciudat de caldă sau rece.

Acest dispozitiv IoT vă va proteja casa și familia de o varietate de catastrofe potențiale.

Scara Hackable

Vrei să adaugi un pic de umor la rutina ta matinală?Scara Hackable de către Initial State

Acest tutorial vă va învăța cum să vă piratați scala de baie pentru a vă încuraja sau a vă ridiculiza pentru că mâncați gogoașa în plus. Acesta este un proiect ideal pentru cei care intră doar în lumea IoT și necesită o tablă de echilibru Wii, un Raspberry Pi și o platformă de analiză a datelor online.

Durează mai puțin de jumătate de oră și îți poți programa scala pentru a spune tot ce vrei prin mesajul text. Vă veți putea anula următoarea întâlnire cu antrenorul personal, datorită noii dvs. scări de baie de vorbire.

Cheile digitale

Spune la revedere de la enervantul jingle-ul cheilor tale și salut la cheile digitale.DigitalKeys

Această tehnologie vă permite să transformați orice ușă sau blocare într-un punct de acces inteligent. Încuietorile inteligente sunt prevăzute cu carduri SIM și modemuri minuscule care vă permit să le deblocați cu smartphone-ul. Vă veți bucura atât de confortul, cât și de factorii de siguranță.

Indiferent dacă alegeți să utilizați cheile digitale pentru casă, muncă sau ambele, puteți fi sigur că nimeni nu are o copie furată a cheii dvs. și că, atâta timp cât aveți smartphone-ul dvs., veți avea întotdeauna acces rapid și ușor la destinația dvs. fără a fi nevoie să luptați o duzină de chei.

bârlog

Ei spun că nu are rost să reinventeze roata, dar în acest caz, Den a făcut lucrurile corecte.bârlog

Au luat un element de uz casnic obișnuit, întrerupătorul de lumină și au reinventat conceptul de iluminare a caselor noastre. Nu numai că puteți controla comutatoarele atunci când nu sunteți acasă prin intermediul smartphone-ului, dar puteți urmări datele conectate la fiecare comutator. Știți cât timp a apărut o lumină, când a fost aprinsă ultima dată și câtă putere utilizează. Puteți seta, de asemenea, luminile pe un cronometru. Veți economisi timp, veți economisi energie și vă veți ușura rutina zilnică cu produsele Den.

Joc de golf

Trebuie să-ți îmbunătățești jocul de golf din weekend? Game Golf este dispozitivul IoT pentru a face acest lucru.Joc de golf

Pur și simplu fixați-o pe îmbrăcăminte și urmăriți rularea datelor. Nu trebuie să folosiți smartphone-ul pentru a vă înregistra statisticile, astfel încât veți salva date și viața telefonului. Dispozitivul înregistrează fiecare fotografie.

Când ați terminat de jucat, puteți vedea fiecare piesă a jocului dvs. dintr-o perspectivă nouă. Puteți împărtăși statisticile dvs. impresionante cu lumea sau le puteți folosi ca ghid de instruire pentru a vă intensifica jocul. De asemenea, poți concura cu prietenii tăi chiar lângă tine sau pe cursuri separate la mii de kilometri distanță.

Acest dispozitiv IoT distractiv vă va bucura de jocul de golf la un nivel nou.

Measurence

Măsurența oferă informații bazate pe date pentru a ajuta locațiile de cărămidă și mortar.Mufă de măsurare

În cinci minute, puteți colecta date. Aflați mai multe despre potențialul noilor locații de vânzare cu amănuntul, urmărind traficul pietonal sau aflați ce tipuri de promoții aduc procentul cel mai mare de walk-in-uri. Stabiliți dacă vremea are un factor în vânzările dvs. sau dacă cele mai aglomerate intervale de timp se potrivesc cu traficul exterior.

Astfel de date exacte nu au fost disponibile în trecut cu acest nivel de comoditate. Adăugând Measurence la compania dvs., puteți vedea ce oportunități vă lipsesc în timp real și puteți crește traficul și profiturile.

Petzi

Cam Pet Treat Treat este o modalitate ușoară și distractivă de a-i anunța pe puii tăi că nu ești niciodată prea departe de ei.Petzi

Dispozitivul este excelent pentru animalele cu anxietate de separare. Utilizați smartphone-ul pentru a vorbi instantaneu cu animalul dvs. de companie prin intermediul unui sunet de înaltă calitate și asigurați-le că veți fi acasă în curând. Dacă se află în mijlocul acelui lucru adorabil pe care îl fac, trageți rapid o poză pentru salvare sau partajare. Dacă nu au provocat nicio distrugere în absența ta, răsplătește-i pentru comportamentul lor cu un tratament de la lansatorul Petzi..

Acest dispozitiv IoT este cel mai bun mod de a face parte din ziua animalului dvs., chiar dacă nu sunteți acolo.

SmartSantander

Avem smartphone-uri, case inteligente, mașini inteligente ... de ce nu un oraș inteligent?SmartSantander

SmartSantander a dezvoltat modelul pentru testarea conceptului. Viziunea proiectului implică 20.000 de senzori care vor testa o varietate de tehnologii în patru locații separate. Fiecare instalație experimentală va permite dezvoltarea de noi aplicații de către utilizatori și posibilitatea de a elimina barierele tehnice și sociale care limitează răspândirea conceptului IoT.

În timp ce majoritatea proiectelor IoT se concentrează pe un singur rezultat, SmartSantander speră să schimbe întregul viitor al IoT, făcând-o mai acceptată și mai așteptată de public..

Proiect securizat pe internet al lucrurilor

Pe măsură ce zilele noastre devin mai mult conduse de tehnologie, mulți se tem că ne vom îndrepta către un punct de rupere.IoT securizat de Universitatea Stanford

Proiectul Secure Internet of Things speră să limiteze amenințările, identificându-le, planificându-le și prevenind-le. Proiectul este un efort comun între Universitatea Stanford, UC Berkeley și Universitatea Michigan. Împreună, aceștia se concentrează pe învățarea cum să integreze fluxuri mari de date noi cu cele existente, cum să păstrezi și să protejezi securitatea utilizatorilor și cum să facă aplicațiile IoT noi accesibile pentru cei cu toate tipurile de tehnologie de utilizare.

În esență, proiectul Secure Internet of Things încearcă să ajungă mai întâi la viitor și să ne asigurăm că este un loc minunat pentru noi toți.

Power-Tag-uri

PowerTags este o platformă IoT end-to-end, concepută pentru a sprijini dispozitivele conectate. Platforma poate gestiona rețele și monitoriza erorile sau amenințările. Utilizează un software robust, un sistem de localizare în timp real, dispozitive sau senzori conectați IoT de la terți și asigură conectivitate web la dispozitive care altfel ar fi fără.Etichete de putere

Prin posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive IoT, angajații pot fi mai eficienți, întreprinderile pot fi mai protejate, iar familiile pot fi mai mult în sincronizare. PowerTags se concentrează asupra industriei de sănătate, unde platforma lor poate ajuta la localizarea pacienților în timpul evenimentelor cu victime în masă sau la păstrarea pacienților în siguranță, care altfel ar rătăci sau dăuna.

Energyly

Ca afacere, plata cheltuielilor dvs. cu energia este doar o altă cheltuială. Dar dacă ați putea reduce acest cost cu până la 30%?Energyly

Energetic spune că puteți utiliza hardware-ul de ultimă generație, analitice ușor de utilizat și o aplicație mobilă. Veți afla ce mașini se încadrează în consumul standard de energie și care consumă profiturile dvs..

După ce știți ce părți ale afacerii dvs. utilizează cea mai mare energie, puteți fi proactiv în economisirea de bani și în creșterea eficienței. Veți avea monitorizare în timp real, urmărirea costurilor energetice și date energetice istorice pentru a vă ajuta să înțelegeți nevoile energetice ale companiei dvs..

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt este soluția IoT pentru companii și proiecte individuale.Bolt IoT

Este o platformă care vă permite să controlați mai multe dispozitive și să colectați date în siguranță și în siguranță, indiferent dacă vă aflați la birou sau de pe tot globul. Veți obține informații prin vizualizare și învățare automată care vă vor ajuta să îmbunătățiți sarcinile de zi cu zi.

Bolt asigură comunicații rapide între dispozitive și norul lor, împreună cu securitatea prin garanții încorporate. Bolt este complet personalizabil, permițându-vă să vă controlați dispozitivele prin intermediul aplicațiilor și permițându-vă să crești rapid numărul de dispozitive pe care le conectezi, fie că este vorba de o duzină sau de milioane.

Ploud.io

Proiectele IoT schimbă totul, inclusiv modul în care familiile își desfășoară activitățile zilnice.Ploud

dib este un dispozitiv inteligent pentru dispozitivele de rețea. Scopul său este de a distra și transmite conținut digital de înaltă definiție pentru o varietate de scopuri. Puteți utiliza asistența personală bazată pe voce pentru casa dvs. sau o puteți folosi pentru conferințe video live, cum ar fi Skype. De asemenea, dispozitivul poate ajuta copiii cu temele, descărcând conținut educațional și conectând mai multe dispozitive de rețea la internet wireless pentru confort. Are tehnologie FLASH sau Reverse CDN, care redistribuie datele prin înțelegerea tiparelor complexe de streaming și navigare.

dib este redefinirea internetului pentru mase.

FarmX

Senzorii FarmX măsoară variabilele de sol, plantă și mediu într-un efort de a economisi apă și de a crește randamentul recoltei.FarmX

Cultivatorii se pot iriga cu încredere prin datele accesate, care asigură stresul recoltelor în timp real. Sistemul poate economisi bani utilizatorilor prin evitarea deșeurilor de apă și îngrășământ și minimizarea costurilor forței de muncă. De asemenea, economisește timp prin câmpurile de monitorizare de la distanță, astfel încât cultivatorii și angajații nu trebuie. Toți acești factori se reunesc pentru a oferi un produs de calitate superioară. Tabloul de bord evidențiază zonele cu probleme și profită la maxim din fiecare sezon de creștere. Aplicația descărcabilă îi ține pe cultivatori în contact constant cu câmpurile lor.

Farmobile

IoT și agricultura sunt două industrii care par lumi separate, dar sunt de fapt perfecte pentru fiecare.Farmobile

Farmobile permite fermierilor să urmărească mai multe utilaje în timp real și să înregistreze mai multe date decât concurența. Văzând activitatea așa cum se întâmplă, indiferent dacă sunt pe teren sau nu, fermierii pot spori eficiența operațională și pot folosi datele istorice ale fermei pentru a se îmbunătăți în fiecare an. De asemenea, fermierii dețin propriile lor înregistrări în domeniul electronic, astfel încât aceștia au dreptul să vândă datele cumpărătorilor terți aprobați.

Acest lucru oferă Farmobile un avantaj cert față de concurența lor, deoarece fermierii pot crea un nou flux de venituri doar făcând ceea ce fac deja.

Semios

Semios este un proiect IoT dezvoltat doar pentru livezi.Semios

Este folosit pentru a gestiona și proteja fiecare copac și fructele sale. O rețea de senzori de monitorizare pentru dăunători, îngheț, boli și necesități de irigare. Spre deosebire de sisteme similare, rețeaua robustă Semios permite dispozitivele aproape oriunde, astfel încât nu este necesar să păstrați în minte planurile de date. Unul dintre cele mai interesante avantaje ale sistemului este capacitatea sa de a monitoriza dezvoltarea dăunătorilor. Aceste date ajută la determinarea cât de mult este eliberată feromona sintetică, împiedicând capacitatea de reproducere a molilor. Acest lucru reduce numărul de dăunători la minimum și reduce numărul de pesticide necesare pentru protejarea livezii.

Hykso

Posibilitățile proiectelor IoT în sport abia încep.Hykso

Hykso este conceput pentru a-i ajuta pe luptători să își maximizeze timpul de antrenament prin aplicația lor, ceea ce permite luptătorilor de instruire să-și poată vizualiza rezultatele în timp real și să-și măsoare progresia, fie zilnic, săptămânal sau lunar. Următoarele de perforare incluse pot urmări mișcarea mâinilor de 1.000 de ori pe secundă. Aceste date colectate oferă informații despre numărul, tipul și viteza loviturilor. Utilizatorii își pot compara viteza, numărul de pumn și intensitatea cu alți luptători pentru a ști unde stau împotriva concurenței.

Oomnitza

Oomnitza permite utilizatorilor să administreze active precum niciun alt software.Oomnitza

Deoarece se integrează cu furnizori terți, puteți continua să utilizați instrumentele actuale. Puteți aduce viața datelor despre active și le puteți gestiona de pe smartphone. Software-ul crește productivitatea și maximizează timpul de funcționare. Tabloul de bord încorporat vă permite să vedeți tiparele și să gestionați mai bine activele cu încredere. Când lucrează cu Oomnitza, angajații IT pot economisi ore de muncă conservată. De asemenea, dispozitivele durează mai mult și costă mai puțin pentru operare.

Companiile pot rula mai repede, să-și extindă marjele și să-și crească veniturile în timp cu Oomnitza.

Flic

Flic a fost conceput pentru a face sarcinile mai ușoare și mai ușoare.Flic

Este compatibil cu mii de dispozitive și poate fi configurat în mai puțin de 10 secunde. De asemenea, durează până la doi ani fără o schimbare a bateriei. Cu un simplu clic pe butonul Flic, puteți declanșa zeci de acțiuni, precum aprinderea și oprirea luminilor, redarea coloanei sonore preferate, apelarea unui serviciu sau găsirea telefonului. Butoanele sunt wireless și rezistente la intemperii, astfel încât pot fi utilizate practic oriunde și mutate atunci când este necesar.

Sunt modalitatea simplă și accesibilă de a face orice casă mai inteligentă și mai eficientă.

Pulsul orașului

CityPulse oferă aplicații inovatoare pentru orașe inteligente.Pulsul orașului

Abordarea lor integrată de Internet of People și Internet of Things le-a oferit un avantaj față de proiecte similare. Prin utilizarea informațiilor colectate, CityPulse permite orașelor să crească eficiența operațională și să partajeze în mod eficient informații cu cetățenii săi și să îmbunătățească serviciile guvernamentale. Calitatea vieții este drastic îmbunătățită pentru cei afectați. CityPulse oferă peste 100 de cazuri Smart City Use pentru a studia și învăța, împreună cu mai multe rapoarte pentru a explora. Proiectul reunește impecabil calculul bazat pe cunoștințe și testarea fiabilității.

Când vine vorba de date inteligente despre oraș, CityPulse s-a gândit la toate.

Recapitularea dispozitivelor și a proiectelor de pe Internet

Internetul se schimbă și se dezvoltă. Internet of Things va fi probabil cea mai mare schimbare pe care generația noastră o va vedea. Mai sus am enumerat câteva proiecte grozave care sperăm că v-au inspirat și educat despre ceea ce ne putem aștepta!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me