Acest Ghid Kodi vă va arăta cum trebuie flux mai mult, pentru mai ieftin și mai ușor!

În mod normal, este posibil să cheltuiți în jur de o sută de dolari pe lună pentru o grămadă de canale ieftine de care nu vă puteți interesa mai puțin.

Pentru cei care vă interesează, probabil că ați rămas cu ochii pe reclame pentru o treime din timp. Nu este in regula!

Kodi este un program de streaming popular care se poate instala pe aproape fiecare dispozitiv de pe piață. Fie că este vorba de un PC, Mac, dispozitiv Android, Apple TV sau Raspberry Pi, puteți fi sigur că vă puteți bucura de avantajele de streaming ale acestui program.

Indiferent dacă sunteți un guru tehnologic sau sunteți un novice complet când vine vorba de tehnologie, a noastră ghid simplu voi te ajut începeți și transmiteți în streaming în cel mai scurt timp.


Ce este Kodi?

Kodi este un media player datând până în 2002 până când a fost numit pentru prima dată Xbox Media Player sau XBMP pe scurt. După cum sugerează și numele, media player-ul a fost creat pentru consola de jocuri video Xbox din prima generație. Un an mai târziu, cuvintele „media player” au fost aruncate la o parte și redenumite la Xbox Media Center, un nume mai potrivit pentru capabilitățile sale.

Cu toate acestea, centrul media nu va rămâne pe platforma Xbox pentru totdeauna, iar în 2008, programul a fost redenumit XBMC. Acest lucru a fost făcut pentru a elimina numele Xbox, păstrând în continuare o parte din brandurile pe care utilizatorii săi de mult timp le-au cunoscut.

În 2010, echipa XBMC a adăugat un element cheie pe care utilizatorii Kodi s-ar putea să nu-l aprecieze astăzi, dar unul care a contribuit la simplificarea și popularizarea capacităților centrului media. Această avansare este cunoscută sub denumirea de Repositoriu suplimentar. Pe măsură ce complementele utilizatorilor au început să crească în popularitate, nu a existat o sursă de unde să le obținem pe toate. Echipa a creat un depozit oficial în care utilizatorii și-au putut descărca în cele din urmă toate complementele preferate direct de la dezvoltatorii înșiși.

În cele din urmă, în 2014, programul XBMC a fost redenumit Kodi, în urma disputelor legale privind numele și originile sale Xbox. Mulți utilizatori ai școlii vechi folosesc încă numele XBMC în scopuri nostalgice, dar după schimbarea numelui, dezvoltatorii Kodi au început să eficientizeze experiența utilizatorului, ceea ce a permis să devină mai ușor de utilizat și, prin urmare, extrem de popular..

De ce este atât de popular?

Nu cu mult timp în urmă, tot ce ai auzi despre Netflix. Mulți oameni au fost încântați că și-ar putea șterge companiile de cablu și le pot înlocui cu un abonament de 8 dolari pe lună la Netflix. Netflix este totuși răspunsul la visele fiecărui tăietor?

Ceea ce a început odată ca un serviciu fantastic, utilizatorii Netflix s-au plâns în ultima vreme pe multe forumuri și bloguri că selecția nu este ceea ce a fost odată.

Acest lucru se datorează faptului că Netflix a înregistrat numeroase oferte de streaming video cu studiouri atunci când nu știau adevărata valoare și popularitatea streamingului video online. Odată ce Netflix a început să câștige notorietate, studiourile au început să ceară mai mulți bani sau au plecat pentru a-și forma propriile servicii de streaming. Un alt aspect negativ a fost faptul că anumite țări nu au avut acces la anumite filme sau emisiuni în regiunile lor, ceea ce a dus la o comunitate divizată.

"Ar trebui să obțineți Kodi ” este acum un termen foarte popular tocmai din acest motiv. De ce să plătiți pentru un serviciu precum Netflix care nu are toate emisiunile și filmele pe care le doriți? În special în țări precum Canada au aproximativ 55% din conținutul la care Statele Unite au acces. Sigur, puteți evita acest lucru obținând un VPN care funcționează cu Netflix, dar care dorește să plătească pentru a vă abona la Netflix, Amazon Prime, Hulu și HBO Now, doar pentru a avea acces la toate filmele și emisiunile pe care doresc să le vizioneze.?

Kodi oferă utilizatorilor săi aproape fiecare film și emisiune TV creată vreodată sub un acoperiș. De asemenea, oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a transmite în direct sporturi, emisiuni TV în direct și multe alte funcții - toate gratuit.

În timp ce programul este complet gratuit, acesta are pachete pe care le puteți achiziționa contra unei taxe lunare care vă pot îmbunătăți experiența de vizualizare.

Este legal Kodi?

Pe scurt, da!

Aici există zona gri din jurul programului. Kodi în sine este un centru media care le permite utilizatorilor posibilitatea de a instala diferite plugin-uri și plugin-uri. În funcție de suplimentul pe care îl instalați, este posibil să aveți capacitatea de a transmite anumite surse media și de aici este pusă problema legalității.

Kodi, în sine, este 100% complet LEGAL. Problemele cu drepturi de autor sau legalitate încep odată ce utilizați anumite suplimente care vă permit să accesați fluxuri live de sport sau să vizionați filme gratuit. Prin streamingul de conținut pentru care nu ați plătit, puteți încălca legea cu privire la încălcările drepturilor de autor.

În funcție de țara dvs. și de legile acesteia, au existat câteva rapoarte în care utilizatorii au primit o notificare de încălcare a drepturilor de autor de la furnizorul de servicii de internet (ISP) din cauza activităților de streaming. O modalitate de a evita problemele legale este să achiziționați suplimente de abonamente care difuzează anumite pachete de canale aeriene pentru o taxă lunară.

Cu toate acestea, mulți dintre utilizatorii Kodi aleg încă să transmită videoclipurile lor în mod ilegal. Nu împiedică nicio transmisie ilegală; cu toate acestea, vă recomandăm să vă protejați dvs. și conexiunea la internet.

Cum să evitați obținerea unei scrisori de avertizare cu un VPN

Pentru a evita primirea unei scrisori de avertizare de la furnizorii de servicii Internet, mulți utilizatori Kodi au început să utilizeze o rețea virtuală virtuală (VPN) care permite utilizatorului să-și ascundă identitatea și activitățile online.

Există o mulțime de VPN-uri pentru Kodi și este posibil să doriți să consultați cea mai bună listă VPN de Kodi pentru a găsi cea mai relevantă la momentul lecturii, pentru o prezentare rapidă, consultați cele mai recente clasamente.

 1. ExpressVPN - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor
 2. NordVPN - Marcă mare, cu o valoare foarte bună și un preț bugetar
 3. PrivateVPN - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun
 4. CyberGhost VPN - VPN de top pe termen lung, cu preț și viteză foarte bune
 5. IPVanish

Cum se instalează Kodi

Acum vine partea distractivă: instalarea Kodi pe dispozitiv. După cum am menționat în introducere, unul dintre marile avantaje ale software-ului este că acesta este instalabil pe aproape toate dispozitivele de pe piață. Fie că doriți să vă folosiți computerul existent sau dacă aveți un stick Amazon Fire TV sau cineva v-a luat o casetă pentru Android Crăciunul trecut, puteți fi sigur că Kodi va rula impecabil pe dispozitivul dvs..

Este important să rețineți că majoritatea dispozitivelor au sisteme de operare diferite, astfel încât instalarea pe unele platforme poate fi mai ușoară decât pentru altele.

Pentru a face acest proces un pic mai ușor, am creat un ghid pentru fiecare platformă care rulează Kodi. Selectați doar dispozitivul pe care doriți să-l utilizați pentru a viziona toate filmele și emisiunile preferate și vă vom ajuta să începeți.

Pe Windows

Pentru a instala Kodi pe computerul sau tableta Windows, accesați pagina oficială de descărcare Kodi și selectați pictograma Windows. După ce ai selectat pictograma, ar trebui să vezi următoarea imagine:

Instalarea Windows Kodi

Din acest moment, va trebui să urmați doi pași simpli pentru a finaliza instalarea:

 1. Ignorați versiunea Nightly și, în schimb, selectați una dintre opțiunile de lansare. Dacă utilizați un dispozitiv mobil Windows, cum ar fi un telefon mobil sau o tabletă, selectați Windows Store. În caz contrar, dacă utilizați un computer, selectați opțiunea Instalator (32 biți) pentru a începe.
 2. După ce fișierul .exe instalabil a fost descărcat pe computer, faceți dublu clic pentru a deschide programul.
 3. Faceți clic pe butonul Următorul pentru a accesa pagina Acord de licență.
 4. Odată ajuns acolo, puteți alege să citiți acordul și să selectați „Sunt de acord” dacă doriți să continuați cu instalarea.
 5. Următorul ecran vă va cere pur și simplu să instalați suplimentele necesare.
 6. Acum următorul ecran oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege unde ar dori să fie instalat Kodi. Dacă doriți să alegeți o altă locație decât cea implicită, selectați butonul Parcurgere și alegeți noua locație. În caz contrar, apăsați Următorul pentru a continua dacă doriți ca Kodi să fie instalat în locația implicită (utilizatorii noi ar trebui să opteze pentru această opțiune).

Si asta e! Kodi va începe să se instaleze și veți putea instala toate suplimentele preferate pentru a începe noua experiență de streaming. Vă rugăm să vizitați Ghidul nostru Kodi Multimedia Junkies pentru a continua configurarea.

Pe Mac

Pentru a instala Kodi pe computerul dvs. Mac, accesați pagina oficială de descărcare Kodi și selectați pictograma Mac. După ce ai selectat pictograma, ar trebui să vezi următoarea imagine:

Kodi Mac Instalare

Din acest moment, va trebui să urmați doi pași simpli pentru a finaliza instalarea:

 1. Ignorați versiunea Nightly și, în schimb, selectați Installer din categoria Release.
 2. Trageți Kodi în folderul de aplicații pentru a începe procesul de instalare.

Si asta e! Kodi va începe să se instaleze și veți putea instala toate suplimentele preferate pentru a începe noua experiență de streaming.

Pe Linux

Instalarea Kodi pe dispozitivul Linux diferă mult de la modul în care ați instala programul pe un dispozitiv Windows sau Mac.

Kodi 17 Krypton, cea mai nouă versiune a Kodi, este inclusă în depozitul Ubuntu. Prin urmare, instalarea celei mai recente versiuni Kodi ar trebui să fie destul de simplă și ușor de instalat dacă o faceți în Ubuntu sau într-o distro bazată pe Ubuntu.

Vei deschide terminalul folosind Ctrl + Alt + T cu tastatura. În continuare, va trebui să tastați cele patru linii de cod de mai jos:

 1. sudo apt-get install software-properties-common
 2. Depozit de add-apt sudo ppa: team-xbmc / ppa
 3. Actualizare sudo apt-get
 4. sudo apt-get install kodi

Dacă ați respectat cu atenție aceste instrucțiuni pe distro Ubuntu, ar trebui să puteți utiliza Kodi pe dispozitivul Linux.

Pe Amazon Fire TV Stick

Instalarea Kodi pe Amazon Fire TV sau Fire TV Stick ca Amazon rulează un sistem de operare închis numit „Fire OS”.

 1. Accesați Setările pentru Fire Fire / Opțiuni pentru dezvoltatori și activați aplicațiile din surse necunoscute.
 2. Reveniți la ecranul de start și accesați zona de căutare și tastați - ES Explorer - selectați Explorer și instalați-l făcând clic pe butonul „Download”.
 3. Porniți aplicația ES Explorer și introduceți adresa în Download Manager - http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/kodi-17.3-Krypton-armeabi-v7a.apk și redenumiți-o în KODI
 4. Faceți clic pe butonul Descărcare și începeți descărcarea KODI.
 5. După finalizarea descărcării, veți continua pe ecranul de instalare. Faceți clic pe butonul de instalare și permiteți Kodi să se instaleze complet înainte de a continua.
 6. Ieșiți la ecranul de pornire și asigurați-vă că aveți Kodi listat în secțiunea de aplicații. Lansați Kodi și asigurați-vă că funcționează corect.

Pe Zmeura Pi

Instalarea Kodi pe un Raspberry Pi va necesita câteva lucruri înainte de a putea face ca acesta să funcționeze. Unele dintre lucrurile de care aveți nevoie sunt un Raspberry Pi Model B + sau mai târziu, veți avea nevoie de un cablu HDMI, un adaptor de alimentare USB 2A și un card MicroSD (8 GB sau mai mult recomandat pentru o experiență lină).

Dacă Raspberry Pi rulează cu sistemul de operare Raspbian Jessie, puteți instala Kodi cu câteva coduri mici, scurte și vă va ușura viața mult mai ușor. Prin urmare, vă recomandăm să instalați Raspbian Jessie, apoi să continuați cu instalarea Kodi.

După instalarea Raspbian, deschideți fereastra terminalului și introduceți următoarele:

 1. sudo apt-get install kodi
 2. sudo nano / etc / default / kodi
 3. Schimbați setarea ENABLED la 1.
 4. Apăsați ctrl-z pentru a finaliza acest lucru cu o salvare și ieșire pentru toate modificările.

Acum puteți rula Kodi cu un clic de mouse pe desktop, sau deschiderea centrului terminal și introduceți: kodi.

Pe dispozitivele Android

Tutorialul nostru vă va arăta cum puteți instala Kodi pe cutia dvs. Android în mai puțin de 5 minute, astfel încât să vă puteți bucura rapid de toate filmele, emisiunile TV, sporturile în direct și multe alte forme audio. & media video.

Există numeroase cutii Android TV pe piață care au deja Kodi și numeroasele sale suplimente preinstalate. Cu toate acestea, a apărut o eroare la unele platforme de vânzare pentru a elimina aceste dispozitive care sunt preîncărcate cu software-ul. În schimb, utilizatorii pot fi obligați să instaleze Kodi singuri. Totuși, nu vă faceți griji, acest scurt ghid vă va ajuta să începeți rapid.

Care este cea mai bună casetă pentru Android?

Există sute de cutii și dispozitive care sunt vândute cu sistemul de operare Android. Deci, care este cea potrivită pentru tine?

Nu există un răspuns corect sau greșit la această întrebare, deoarece multe casete Android pe care le găsiți pe site-uri precum Amazon, pot rula Kodi și transmite video foarte bine.

Iată o captură de ecran a rezultatelor căutării pe care le veți obține când tastați „caseta Android” pe Amazon:

Cutie multimedia Android

După cum puteți vedea, există aproximativ 12.000 de rezultate pentru acești termeni de căutare, așa că este mai bine să citiți unele dintre recenziile utilizatorilor și să vă luați decizia de acolo..

Cum se instalează Kodi pe orice Android Box

Dacă cutia dvs. de Android nu vine cu Kodi preinstalată, nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece procesul de instalare este extrem de ușor.

 1. Deschideți aplicația Magazin Google Play.
 2. În bara de căutare, introduceți pur și simplu Kodi.
 3. Ce veți dori să faceți este să selectați prima opțiune care este dezvoltată de dezvoltatorii oficiali, Fundația XBMC.
 4. După ce accesați această pagină următoare, trebuie doar să apăsați butonul verde Instalare și veți avea cea mai recentă versiune stabilă de Kodi instalată pe dispozitivul dvs. Android.

Telecomenzi Kodi

De pe un smartphone

Unul dintre lucrurile grozave pe care le fac smartphone-urile este că elimină dezordinea din viața noastră. Vă amintiți calculatorul? Cine mai cumpără aceste lucruri când ai o aplicație pe telefon? În mod similar, smartphone-ul dvs. este acum capabil să înlocuiască telecomanda din casa dvs., așa că spuneți-vă la revedere că trebuie să cumpărați bateriile respective încă o dată.

Cea mai bună aplicație Kodi la distanță pentru Android

Iată câteva noutăți grozave: nu trebuie să căutați nicio aplicație de la distanță de la terți, deoarece dezvoltatorii Kodi au dezvoltat o aplicație oficială de la distanță pentru dispozitivele Android. Doar deschideți Google Play Store și descărcați Kore de la fundația XBMC, și nu de Synced Synapse.

Iată câteva dintre caracteristicile Kore:

 • Controlează Kodi cu ușurință completă
 • Alegeți din mai multe teme care sunt atrăgătoare vizual
 • Vedeți ce se joacă în prezent, precum și orice informație relevantă
 • Descărcați subtitrări pentru a fi afișate pe ecran
 • Trimiteți videoclipuri YouTube pe ecranul dvs. Kodi

Cum se instalează Kore Kodi

Pasul 1: Pregătire

Asigurați-vă că dispozitivul dvs. Kodi rulează în prezent, precum și aplicația Kore de pe telefon.

În continuare, asigurați-vă că atât telefonul, cât și dispozitivul Kodi sunt conectate la aceeași rețea. Această aplicație nu va funcționa ca o telecomandă dacă este conectată la serviciile de date celulare și trebuie conectată la rețeaua Wi-Fi.

Pasul 2: Conectarea Kore și Kodi

După ce deschideți aplicația Kore pentru prima dată, vi se va solicita să adăugați un centru media. Pur și simplu apăsați butonul Următorul și aplicația va începe să caute dispozitivul dvs. Kodi.

Acest proces ar trebui să dureze câteva secunde și ar trebui să fiți întâmpinat cu ecranul „Media center găsit”. Pur și simplu selectați dispozitivul Kodi și treceți la butonul Următorul.

Notă: dacă aveți mai multe dispozitive Kodi, trebuie să faceți acești pași pentru fiecare dispozitiv în parte.

Si asta e! Smartphone-ul dvs. Android este acum capabil să vă controleze dispozitivul Kodi cu o ușurință absolută.

Nu a funcționat?

Dacă smartphone-ul dvs. nu a reușit să se conecteze la dispozitivul dvs. de centru media, poate fi necesar să activați câteva opțiuni pe Kodi pentru ca acesta să recunoască alte programe și dispozitive..

Parcurgeți și selectați fila Setări (pot fi localizate sub zona de sistem în versiunile mai vechi de Kodi), apoi selectați opțiunea Servicii.

Apoi, veți avea opțiunea de a selecta Telecomanda și trebuie să permiteți ambele opțiuni. Dacă conexiunea de la distanță nu a funcționat anterior pentru dvs., este posibil ca setările dvs. Kodi să nu permită altor sisteme să dețină controlul asupra programului dvs. Kodi.

Setări telecomandă

Cea mai bună aplicație Kodi la distanță pentru iOS

Deși platforma iOS nu are aceeași telecomandă Kore de care se bucură platforma Android, iOS are încă o telecomandă Kodi oficială numită Official Kodi Remote de joethefox.

Iată câteva dintre caracteristicile oficiale ale Kodi Remote:

 • Controlează Kodi cu ușurință completă
 • Alegeți din mai multe teme care sunt atrăgătoare vizual
 • Vedeți ce se joacă în prezent, precum și orice informație relevantă

Cum se instalează și se configurează aplicația oficială Kodi Remote pentru Kodi

Pasul 1: Pregătire

Asigurați-vă că dispozitivul dvs. Kodi rulează în prezent, precum și aplicația oficială de la distanță de pe telefon.

În continuare, asigurați-vă că atât telefonul, cât și dispozitivul Kodi sunt conectate la aceeași rețea. Această aplicație nu va funcționa ca o telecomandă dacă este conectată la serviciile de date celulare și trebuie conectată la rețeaua Wi-Fi.

Pasul 2: Conectarea telecomenzii oficiale și Kodi

După ce deschideți aplicația pentru prima dată, veți fi întâmpinat de o pagină goală. Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Adăugare gazdă pentru a începe conectarea celor două dispozitive.

Următorul ecran va solicita multe opțiuni complicate care implică adrese de gazdă și MAC. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji. Pur și simplu apăsați opțiunea; „Găsiți Kodi” și va completa automat aceste informații pentru dvs..

După ce apăsați Salvare, acum ar trebui să puteți utiliza telecomanda.

Nu a funcționat?

La fel ca în ghidul de la distanță pentru Android, este posibil ca instalarea dvs. Kodi să împiedice descoperirea smartphone-ului dvs..

Parcurgeți și selectați fila Setări (pot fi localizate sub zona de sistem în versiunile mai vechi de Kodi), apoi selectați opțiunea Servicii.

Apoi, veți avea opțiunea de a selecta Telecomanda și trebuie să permiteți ambele opțiuni. Dacă conexiunea de la distanță nu a funcționat anterior pentru dvs., este posibil ca setările dvs. Kodi să nu permită altor sisteme să dețină controlul asupra programului dvs. Kodi.

Setări telecomandă

De pe un browser Web

În timp ce majoritatea utilizatorilor Kodi tind să folosească programul pe televizoarele de pe ecranul mare, există momente în care va trebui să îl accesați prin computer. Acest lucru poate însemna orice, de la a permite redarea la programarea unei vizionări viitoare în timp ce vă aflați pe computer pentru a transmite efectiv conținut pe computerul dvs. de pe dispozitivul Kodi.

Poate că aceasta nu este o caracteristică prea populară, dar caracteristicile suplimentare nu doare niciodată.

Cum să controlați Kodi folosind un browser Web

 1. Mergi la Setări
 2. Selectați Setări service
 3. Selectați Control
 4. Selectați Permiteți telecomanda prin HTTP

Notă: Valorile implicite pentru nume de utilizator și port ar trebui să fie „kodi” și „8080”.

Cum să găsiți adresa IP a dispozitivului dvs. Kodi

 1. Mergi la Setări
 2. Selectați Informatie de sistem
 3. Selectați rezumat

Aici veți vedea adresa dvs. IP pe care ar trebui să o scrieți undeva pentru următorul pas.

Conectarea prin browserul dvs. Web

Deschideți browserul și, în bara de adrese, tastați:

http: // Kodi-adresa IP: Port

Desigur, înlocuiți cuvântul „port” cu 8080 și „adresă IP kodi” cu adresa IP pe care ați notat-o ​​în pasul anterior.

Cele mai bune telecomenzi Kodi

Una dintre numeroasele reclamații pe care oamenii le au cu cutiile lor Kodi este că este imposibil să tastați titluri de filme lungi sau de televiziune cu telecomanda. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorul trebuie să deruleze fiecare literă individual, să facă clic pe Enter și apoi să deruleze la literele următoare. Acest lucru este foarte frustrant, dar este o problemă care poate fi rezolvată cu ușurință cu ajutorul celor mai bune telecomenzi kodi disponibile.

Soluția 1: Kodi Remote cu Mini Tastatură

Kodi la distanță

Deși păstrează aceeași dimensiune minimă ca o telecomandă obișnuită, telecomanda FeBite MX3 Pro are, de asemenea, o tastatură fără fir, luminată din spate, a spatelui telecomenzii. Acest lucru face mai ușor să tastați numele filmelor și emisiilor preferate, fără a fi nevoie să luptați cu o telecomandă obișnuită.

Unul dintre avantajele adăugate este faptul că această unitate este dotată cu un mic USB dongle wireless care se poate conecta la dispozitivul Android, Smart TV, HTPC, Windows & Calculatoare Mac și multe alte dispozitive. Nu mai aveți nevoie să programați telecomanda, doar un simplu plug and play pentru aproape 15 USD.

Singurul aspect negativ al acestei unități este faptul că controalele sale de mouse sunt puțin lente și rigide, deci dacă funcția mouse-ului este ceva dorit, atunci următoarea soluție poate funcționa mai bine pentru tine.

Soluția 2: Mini controler pentru tastatură fără fir

Kodi Controller

Dacă preferați ceva cu o dimensiune ceva mai mare decât o telecomandă mică cu care să o tastați, atunci Tastatura de la distanță pentru handheld wireless fără fir REIIE H9 + este opțiunea perfectă pentru dvs..

În timp ce telecomanda FeBite MX3 Pro include o caracteristică limitată a mouse-ului, acest dispozitiv portabil include un touchpad perfect pentru navigarea ca un mouse cu atingerea unei vârfuri de deget.

La fel ca telecomanda FeBite, această tastatură folosește un dongle USB fără fir care folosește tehnologia wireless de 2,4 GHz, astfel încât să puteți sta pe canapea și să nu vă faceți griji pentru cabluri. Trebuie doar să conectați dongle-ul USB la dispozitivul Kodi care are un port USB și îl puteți folosi instantaneu.

Redarea conținutului

Muzică

Înainte de a reda muzică de la Kodi, trebuie să știm mai întâi cum să instalăm muzica în bibliotecă.

Pasul 1

În meniul Acasă, selectați Muzică apoi introduceți secțiunea de fișiere.

Kodi Music Pasul 1

Pasul 2

După ce ați intrat în browser, selectați butonul Adaugă muzică opțiune.

Etapa 2 a muzicii

Pasul 3

După deschiderea ferestrei, selectați Naviga, sau puteți căuta și adăuga manual sursa cu caseta și tastați calea acolo.

Etapa 3 a muzicii

Pasul 4

În această fereastră nouă, alegeți calea în care se află fișierele dvs. de muzică și selectați O.K butonul din dreapta.

Pasul 5

După ce ați apăsat OK, vi se va cere dacă doriți să adăugați sursa dvs. media în bibliotecă, dacă atingeți DA, acesta va încărca toate fișierele muzicale din acel folder, dacă apăsați pe NO, puteți selecta manual fișierele media pe care le puteți doriți să încărcați prin browserul fișierelor muzicale.

Dacă ați nimerit DA, va scana biblioteca dvs. și când va fi finalizată, puteți verifica toate fișierele din biblioteca dvs. Le puteți sorta în Meniu cu secțiunea Categorii (ex. Categorii-->Artist).

După ce ați încărcat muzica, puteți acum să vă ascultați toate melodiile și să le aveți bine organizate într-un singur loc.

Videoclipuri

Unul dintre lucrurile grozave despre Kodi este ușurința sa de utilizare pentru redarea videoclipurilor. În această scurtă defalcare, vă vom parcurge ecranul afișat de Kodi pe ecran, astfel încât să puteți deveni un expert în doar câteva minute.

Pentru a utiliza afișajul de pe ecran pentru a efectua diferite funcții de redare, trebuie doar să apăsați Enter sau M pe tastatură sau butonul OK de pe telecomandă. După ce faceți acest lucru, trebuie să apară următorul afișaj:

Videobar

Mai jos vom posta ce reprezintă numerele și literele corespunzătoare:

1. anterior A. Descărcător de subtitrare (prin supliment)
2. Răscumpărare B. Setări video
3. Redare / Pauză C. Setări audio și subtitrare
4. Oprește-te D. Marcaje
5. Rapid înainte E. Meniul DVD (dacă redați un disc DVD sau ISO)
6. În continuare 7. bara de scrub (atingere / cu clic)

Fotografii

La fel ca în cazul muzicii și videoclipurilor, Kodi vă permite să vizualizați toate imaginile preferate și cele mai memorabile. Puteți vedea acestea de la:

 • Sistemele de partajare a fișierelor computerului
 • HDD extern, Camere cu port USB, chei USB
 • Cititoare de carduri (în funcție de dispozitiv)
 • Telefoane cu cablu USB
 • Fotografii stocate direct pe hard disk-ul dispozitivului Kodi
 • CD / DVD / Blu-ray (în funcție de dispozitiv)

Îmbunătățirea performanței de redare

Experiența dvs. de redare video întâmpină probleme tampon? Dacă sunteți un utilizator Kodi frecvent, șansele sunt că aveți popcornul sau cipurile dvs. configurate și ați fost gata să vizionați un film, doar pentru a experimenta problema clasică de tamponare..

Nu vă faceți griji, totuși. Te-am acoperit în următoarea parte a ghidului nostru.

Ștergeți-vă memoria cache

Ori de câte ori transmiteți videoclipuri folosind Kodi sau orice alt site web pentru această problemă, memoria RAM de pe dispozitiv va salva de obicei câteva secunde din videoclip. Acest lucru este făcut pentru a vă reda video-ul fără probleme în cazul în care se întâmplă să vă deconectați de la internet.

În afara cutiei, Kodi va stoca doar 60 MB de memorie cache. Pentru cei care citesc acest ghid care nu înțeleg această unitate de măsură, înseamnă în esență că Kodi abia va stoca orice memorie cache, deoarece 60 MB este o cantitate minusculă de date video..

Cum să vă goliți memoria cache

Există multe suplimente de program pe care utilizatorii Kodi le vor recomanda, cu toate acestea, vom respecta cele mai utilizate instrumente de întreținere, deoarece funcționează până în zilele noastre..

Pentru a instala Instrumente de întreținere, mai întâi trebuie să adăugați Fusion Repository. Dacă aveți deja instalate pluginuri precum 1Channel și Exodus, atunci șansele sunt că aveți deja Fusion Repository pe sistemul dvs..

După finalizarea acestui lucru, va trebui să urmați aceste instrucțiuni pentru a instala suplimentul:

 1. Din ecranul de pornire Kodi, accesați Programe și selectați A lua mai mult
 2. Parcurgeți lista pentru a găsi Instrument de întreținere și selectați-l
 3. Faceți clic pe butonul Instalare și așteptați notificările de succes

Acum, urmați acești pași simpli pentru a șterge memoria cache, folosind acest supliment:

 1. Din ecranul de pornire Kodi, accesați Programe și selectați Instrument de întreținere
 2. Selectează Mentenanta generala icoană
 3. Selectați Ștergeți memoria cache

Felicitări! Acum v-ați șters memoria cache și ar trebui să vă puteți bucura de mai puțin tamponare.

Kodi Build

Construcțiile Kodi sunt versiuni de Kodi care sunt dezvoltate în comunitate și vin adesea cu teme care îți vor schimba pielea și, de asemenea, vin cu un număr mare de cele mai populare suplimente.

Construcțiile Kodi sunt compilații de suplimente pentru o capacitate de descărcare mai ușoară, astfel încât nu trebuie să descărcați fiecare supliment individual. Deși puteți găsi o construcție care vă place, aceasta nu înseamnă întotdeauna că este la curent cu versiunea actuală Kodi, așa că verificați întotdeauna construcțiile înainte de descărcare și asigurați-vă că sunt compatibile cu versiunea actualizată.

Chiar dacă uneori se află în spatele unei versiuni sau două, ele sunt în continuare extrem de utile pentru experiența dvs. Kodi. Vă recomandăm să preluați o construcție Kodi, deoarece va elimina mult timp din instalarea oaselor goale. Vă recomandăm să verificați această postare de creații kodi pentru cele mai recente informații despre care să alegeți.

Piei Kodi

Kodi are o piele instalată când o descărcați pentru prima dată, numită Confluence și, deși este pielea implicită, este și una dintre cele mai bune de acolo..

Cu toate acestea, dacă tot sunteți interesat să schimbați aspectul implicit al lui Kodi, puteți urma pașii foarte simpli de mai jos:

Deschideți Kodi > Sistem > Setări > Aspect > Skins > A lua mai mult

Aici veți găsi o selecție excelentă de piele din care să alegeți. Haideți să aruncăm o privire la mai multe piele de mai jos și să parcurgem aspectele pozitive și negative, astfel încât să puteți alege cea mai bună piele pentru experiența dvs. Kodi.

1. ReFocus

Refocalizare

ReFocus este una dintre cele mai frumos proiectate, piei bogate disponibile și oferă o mulțime de opțiuni de personalizare. Puteți personaliza totul de la articolele de acasă, asistență tactilă, widgeturi pentru piele, descărcări de opere de artă și multe altele!

2. Aeon Nox

epocă

Aeon Nox este una dintre cele mai populare piele din comunitate și este pe locul doi doar la Confluence, pielea implicită.

Cu aspectul său ușor, rulează bine pe toate dispozitivele compatibile Kodi și nu utilizează multe dintre resursele sistemului.

De asemenea, are un aspect foarte elegant, dar are și o funcție de personalizare ușoară dacă doriți să schimbați aspectul pentru unul care vi se potrivește cel mai bine.

3. Eminența

Eminenţă

Eminence este o piele foarte elegantă și seamănă oarecum cu aspectul Netflix. Eminence este una dintre cele mai simple piele, deoarece nu are o mulțime de opțiuni de personalizare.

Simplitatea sa este atrăgătoare pentru cei cărora nu le pasă să își personalizeze machete și doresc să sară direct la experiența lor de vizionare preferată. Dacă vă bucurați de machete curate și nu aveți grijă de personalizare, Eminence este pielea perfectă pentru dvs. și una pe care vă recomandăm cu mare încredere.

4. Xperience 1080

Xperience

Xperience 1080 este o piele bazată pe panou, care are o lățime completă. Cu aspectul foarte curat și asemănarea cu ecranul X-Box One, este foarte ușor de utilizat și este folosit de mulți din comunitatea Kodi.

Caracteristicile sale includ: personalizarea articolelor de acasă, meniul orizontal, logo-urile de emisiuni TV și alte câteva funcții mici. Dezavantajul major pentru această piele este că oferă un suport tactil foarte parțial.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me