Ghidul de confidențialitate Bitcoin final Acesta este ghidul final Confidențialitate Bitcoin. Aflați cum să cumpărați bitcoins în mod anonim și sigur! Cum să petreceți-l fără să vă faceți griji, și altele! Desigur, vă vom arăta cum trebuie cumpărați un VPN în mod anonim, cu toate acestea, același proces poate fi folosit cumpărați aproape orice produs care acceptă în mod anonim Bitcoins. Rețineți, însă, că produsele fizice trebuie livrate pe o adresă fizică și / sau colectate personal. Aceasta este o versiune actualizată a unui ghid pe care l-am publicat inițial pe acest site încă din 2013. De atunci, multe lucruri s-au schimbat. valoarea Bitcoin a tras prin acoperiș, site-uri web de tranzacționare bine cunoscute, cum ar fi Mt. Gox s-au închis și multe altele. În unele locuri, puteți acum chiar cumpărați Bitcoins de la aparate ATM!


Ce este Bitcoin?

Bitcoin este criptomoneda originală. Este o monedă virtuală descentralizată și open-source care operează folosind tehnologia peer-to-peer (P2P) (la fel cum o fac BitTorrent și Skype). Ca și banii tradiționali, puteți schimba Bitcoin cu bunuri sau servicii (cum ar fi un abonament VPN) și puteți să-l schimbați cu alte valute. Spre deosebire de monedele tradiționale, totuși, nu există un „intermediar”, cum ar fi o bancă controlată de stat.

Ce este Bitcoin? (V2)

Ce este Bitcoin? (V2) Ce este Bitcoin? (V2)

Bitcoins-urile sunt generate în schimb folosind un program de calculator gratuit, la o rată previzibilă determinată de cantitatea de putere de procesare dedicată generarii lor. Acest proces este cunoscut sub numele de Bitcoin mining. În teorie, oricine o poate face. Un Bitcoin nu este un lucru fizic; este un algoritm criptografic format dintr-o cheie publică și o cheie privată. Unii vânzători vând note fizice și monede denominate în Bitcoin, dar ceea ce vând cu adevărat este o cheie privată (de obicei protejată de un sigiliu pe care trebuie să-l rupeți) împreună cu o cheie publică pe care o puteți utiliza pentru a verifica echilibrul..

Bitcoin Mining

În practică, mineritul Bitcoin necesită o cantitate mare de putere de procesare - atât încât mineritul nu este practic pentru majoritatea indivizilor. Cu toate acestea, este posibil să vă alăturați unui bazin minier Bitcoin (sau o organizație similară) pentru a ajuta la răspândirea costurilor (și a recompenselor). Costul prohibitiv al mineritului Bitcoin este parțial responsabil pentru nebunia actuală pentru minerirea criptomonedelor alternative, cum ar fi Ethereum, care are un punct de intrare mult mai mic decât mineritul pentru Bitcoins. Mineritul Bitcoin nu este punctul central al acestui articol, dar dacă sunteți interesat de acest subiect, există un articol excelent aici. Ați putea fi, de asemenea, interesat de Ghidul nostru de exploatare Ethereum.

Alte criptocurrențe

Ghidul de confidențialitate Bitcoin finalDe la lansarea Bitcoin în 2009, au fost dezvoltate numeroase criptomonede virtuale. Multe dintre acestea au caracteristici care oferă avantaje distincte față de Bitcoin (inclusiv fiind mai anonimi). Niciuna dintre aceste alternative nu a obținut totuși nimic în apropierea popularității Bitcoin. Acest lucru limitează utilitatea lor reală atunci când doriți să cumpărați lucruri.

Bitcoin și anonimat

Există două părți ale Bitcoin în ceea ce privește anonimatul. Primul lucru de subliniat este faptul că Bitcoin nu este în mod inerent anonim. Cu toate acestea, poate fi făcut astfel (cel puțin într-un grad ridicat). Vă rugăm să rețineți întotdeauna că 100% anonimat nu poate fi niciodată garantat. Elementul central al conceptului Bitcoin este blockchainul. Acesta este practic un registru public care înregistrează tranzacțiile Bitcoin. Tranzacțiile din formularul plătitor X trimite bitcoin-uri Y către beneficiarul Z sunt transmise către rețeaua Bitcoin pentru ca toată lumea să o poată vedea. Astfel, din această perspectivă, Bitcoin este mult mai puțin anonim decât, să zicem, bani vechi vechi. După cum remarcă Sergio Lerner, CEO al companiei argentiniene Certimix, "Confidențialitatea nu este aplicată prin proiectarea protocolului Bitcoin. Dacă reutilizați aceeași adresă de mai multe ori pentru a primi bani de la alți utilizatori, fiecare dintre ei va detecta că ceilalți v-au trimis bani." Este posibil să cumpărați Bitcoins și să dețineți o adresă Bitcoin fără să vă dezvăluiți identitatea reală. Aceasta oferă doar o formă de pseudonimitate. Părțile interesate pot utiliza tehnici avansate de analiză a datelor pentru a căuta tipare pentru a dezanonima utilizatorii. O astfel de analiză extinsă și sofisticată a datelor este întregul model de afaceri al Google și Facebook. Cu toate acestea ... Puteți utiliza tehnici de amestecare Bitcoin pentru a confunda în continuare cine a făcut ce a făcut cu Bitcoins. Prin schimbarea aleatorie a proprietății Bitcoins, aceste tehnici fac dezanonizarea prin analiza datelor foarte greu de realizat. Dacă le cumpărați și le dețineți fără să vă dezvăluiți identitatea și apoi le amestecați în mod corespunzător, Bitcoins își poate permite un nivel ridicat de anonimat atunci când efectuați tranzacții. Discut modalități de amestecare Bitcoins mai târziu în acest ghid. Pentru a înțelege mai pe deplin cum funcționează Bitcoin și blockchain, Ghidul englezesc suprem, de 3500 de cuvinte, simplu pentru blockchain de Mohit Mamoria este o introducere fantastică, așa cum este propriul ghid explicat Blockchain.

Forța de marcat Bitcoin Cash Hard Fork

Ghidul de confidențialitate Bitcoin finalDeoarece nimic nu este niciodată ușor, la 1 august 2017 Bitcoin s-a împărțit în două monede derivate: Bitcoin Classic (BTC sau XBT) și Bitcoin Cash (BCH sau BCC). Această scindare este cunoscută sub numele de furcă hard Bitcoin Cash, iar motivele sunt extrem de tehnice.

BTC Vs. CCB

Dacă aveți Bitcoin în portofel și aveți în posesia cheilor private, acum aveți dreptul să solicitați un număr egal de monede Bitcoin Cash. Astfel, dacă la 1 august 2017 ai avut un portofel cu un Bitcoin în el, mai ai acel Bitcoin și acum poți revendica și o monedă Bitcoin Cash (BCH). Dacă începeți doar cu Bitcoins, atunci va trebui să vă decideți între cumpărarea Bitcoin Classic sau Bitcoin Cash. Câteva puncte de reținut sunt:

 • Bitcoin Classic este mult mai bine stabilit și cu mult mai mulți furnizori îl acceptă ca formă de plată.
 • Majoritatea portofelelor Bitcoin și multe schimburi nu acceptă Bitcoin Cash.
 • Cu toate acestea, Bitcoin Cash permite mai multe tranzacții pe secundă. Aceasta se traduce prin plăți mai rapide și comisioane mai mici.
 • Mai mult de 1.500 de blocuri au fost extinse pe lanțul Bitcoin Cash decât pe cel inițial.
 • Prețul de piață pentru Bitcoin Cash a fluctuat sălbatic în ultima lună, dar, în general, a înregistrat o creștere constantă.

După cum s-a menționat deja, acest articol a fost scris la doar o lună după furculița tare. Va fi interesant să vedem cum se dezvoltă situația. În scopul acestui articol, voi presupune că se folosește Bitcoin (Classic) obișnuit. Cu toate acestea, deși pot exista diferențe mari între monede din punct de vedere al investițiilor (despre care nu sunt calificat să comentez), nu există aproape nicio diferență în modul în care sunt utilizate. Într-adevăr, ele se bazează pe același cod. Ca atare, vă puteți aștepta să vedeți mai multe versiuni Bitcoin Cash ale software-ului Bitcoin existente, deoarece codul de modificare pentru noua monedă este aproape banal ușor.

Portofelul tău anonim Bitcoin

Pentru a face orice cu Bitcoin, ai nevoie de un portofel Bitcoin. Acesta este un software care vă stochează bitcoinul și vă permite să primiți și să trimiteți (adică să plătiți lucruri cu) Bitcoins. La fel ca în majoritatea lucrurilor Bitcoin, există un număr aproape copleșitor de opțiuni disponibile.

Tipuri de portofele Bitcoin

Primul lucru de făcut este să decideți dacă doriți un portofel mobil, web sau desktop. Fiecare sort are propriile sale avantaje și dezavantaje. Principalele tipuri sunt:

 • Portofel pentru desktop - cea mai sigură opțiune, oferindu-vă un control complet asupra portofelului. Înseamnă, de asemenea, că sunteți singurul responsabil de efectuarea copiilor de rezervă și de securizare a portofelului.
 • Portofel mobil - foarte la îndemână, deoarece îl poți transporta în buzunar și îl poți folosi pentru a plăti lucrurile în magazine sau pentru a schimba fonduri în persoană. Dacă vă pierdeți telefonul, spuneți la revedere Bitcoin!
 • Portofel Web - cu siguranță cel mai convenabil tip de portofel, deoarece îl puteți accesa de aproape oriunde. Portofelele web sunt, de asemenea, cel mai puțin sigur tip de portofel, deoarece sunt deținute pe un server de către o terță parte. Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți încredere în site-ul web care găzduiește portofelul pentru a nu se desprinde de banii dvs. În plus, problemele cu serverul sau compania se închid brusc, pot duce la pierderea de bani. Prin urmare, nu ar trebui să folosiți portofele web pure pentru a stoca sume mari de bani.

Portofelele hardware concepute pentru a stoca Bitcoins offline și portofelele fizice (practic un tipar de tipuri de chei private), există și ele. O tactică recomandată este să stocați economii mari cât mai sigur posibil (de preferință offline), păstrând o cantitate mică de Bitcoin într-un portofel bitcoin anonim pentru efectuarea tranzacțiilor.

Opțiuni portofel

act de renunțare!

Eu și BestVPN.com nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru securitatea sau onestitatea niciunui software, site web sau serviciu enumerat în acest ghid. Am încercat să enumăr doar opțiuni populare și de renume, dar nu am de unde să știu dacă o aplicație are un cod rău încorporat în ea sau dacă administratorii unui site web vor decide brusc să se oprească cu economiile tale Bitcoin. Acesta este, de fapt, destul de exact ceea ce s-a întâmplat cu Mt. Gox, care odată a gestionat peste 70% din toate tranzacțiile Bitcoin din întreaga lume. Deci, te rog, fii atent.

Alegerea unui portofel

Alegerea unui portofoliu (n anonim) Bitcoin este o decizie importantă și una pe care ar trebui să o cercetați amănunțit. Nu există niciun fel de portofel Bitcoin perfect - toate au pro și contra. Un loc bun pentru a începe este bitcoin.org, care oferă o listă bună de opțiuni. Indiferent de portofelul pe care îl alegeți, este o idee foarte bună să criptați în siguranță și să faceți copii de rezervă obișnuite ale acestuia.

Intrați în Electrum

Am ales Electrum ca portofel pentru acest ghid. Este gratuit, descentralizat și open-source. Îmi place faptul că îmi oferă un control deplin asupra banilor și taxelor mele. De asemenea, oferă o autentificare cu doi factori (2FA) pentru a preveni furtul Bitcoin-ului meu. Deși codul pentru Electrum este open-source, totuși trebuie să am încredere că dezvoltatorii săi nu actualizează codul cu ceva urât și că rămâne un portofel Bitcoin anonim pe care îl pot folosi. Alternativa ar fi să optezi pentru un portofel precum Armory, care folosește validarea completă a nodurilor (Bitcoin Core) pentru validarea și retransmiterea tranzacțiilor din rețeaua Bitcoin. Bitcoin Core este foarte sigur, dar necesită 145 GB spațiu pe unitatea mea. Dacă aș depozita o cantitate mare de Bitcoin, aș folosi un portofel Bitcoin Core. Totuși, întrucât nu am nevoie decât de o cantitate mică de Bitcoin pentru a cumpăra un serviciu VPN, consider că acest lucru este excesiv.

Portofel Bitcoin

Iată noul meu portofel Bitcoin Electrum. Dacă vă simțiți generos, puteți oricând să îmi trimiteți ceva Bitcoin folosind adresa afișată mai sus! Un dezavantaj major al Electrum este că dezvăluie informații către o terță parte. Utilizează servere centrale care vă pot asocia plățile împreună și vă puteți înregistra adresa IP. Dacă vă deranjează serverul central care conectează plățile împreună (care oricum nu vor fi conectate la IP-ul dvs. real), puteți reduce acest lucru creând un portofel nou de fiecare dată când efectuați o tranzacție. De asemenea, puteți profita de funcționalitatea Tor Electrum pentru a ascunde adresa dvs. IP reală de pe un server central. (Am optat pentru conectarea la un singur server .onion pentru confidențialitate maximă.) Electrum este disponibil pentru Windows, macOS, Linux și Android, dar nu este disponibil ca portofel web. Recenziile pentru versiunea Android a Electrum în Play Store sunt dezamăgitoare, așa că voi rămâne cu versiunea Windows. Dacă aceasta ar fi doar pentru uz personal, aș folosi versiunea Linux. Cu toate acestea, Windows are o audiență mult mai largă în ceea ce privește cei care citesc acest ghid. O bună introducere pentru instalarea și configurarea Electrum pe Windows este disponibilă aici. Un ghid bun pentru începători în utilizarea Electrum este disponibil aici. Când descărcați un portofel de pe internet, asigurați-vă că verificați semnătura digitală.

Cum să cumpărați Bitcoins în mod anonim

Există multe modalități de a cumpăra Bitcoin anonim. Acestea variază în funcție de țara în care vă aflați. Prin urmare, este probabil cel mai bine să căutați online opțiunile disponibile în zona dvs. Cum să cumpărați Bitcoins oferă o listă excelentă de resurse pentru aproape fiecare țară. În mod ideal, doriți să cumpărați Bitcoins cât mai anonim posibil, astfel încât să nu poată fi urmărit de identitatea voastră reală. Pe larg, puteți adopta trei abordări principale. În ordine brută a anonimatului, de la cea mai mică la cea mai mare:

1. Cumpărați apoi Amestecați

Aceasta nu este cea mai anonimă metodă de cumpărare a Bitcoins, dar este cea mai convenabilă. Cu toate acestea, asigură un grad destul de ridicat de anonimat. Folosind această metodă, nu cumpărați Bitcoin în mod anonim deloc. Pur și simplu îl cumpărați de la un schimb automat de Bitcoin cum ar fi CoinBase. Pentru a face Bitcoin-ul mai anonim, îl spălați folosind un serviciu „mixer”. Un serviciu de mixer anonimizează practic Bitcoin-ul tău schimbând-l pentru alte Bitcoin care nu au nicio legătură cu tine. Acest lucru face foarte dificil să urmărești lanțul înapoi la tine. Dificil, dar nu imposibil. Serviciile de spălătorie Bitcoin, desigur, nu sunt gratuite. Aproape toate schimburile automate vă cer să vă dovediți identitatea din lumea reală. În acest caz, este ușor să determinați că ați cumpărat Bitcoin, dar nu ce se întâmplă cu acesta după ce a fost amestecat. Voi analiza amestecul Bitcoin mai târziu în acest ghid. Puteți, de asemenea, să amestecați Bitcoin care a fost cumpărat mai anonim pentru a-și spori anonimatul.

2. Cumpără online de la un vânzător

Site-uri, cum ar fi LocalBitcoins.com sau sala de chat # bitcoin-otc IRC pe Freenode (otc = over-the-counter) vă permit să întâlniți vânzători privați de Bitcoin online. Puteți cumpăra Bitcoin anonim în acest mod, fără a vă înregistra numele real nicăieri. Întrucât vânzătorul este persoană fizică, urmărirea tranzacției este mult mai dificilă decât dacă s-ar face printr-un schimb mare, centralizat, unde totul este înregistrat. bitcoin otc # bitcoin-otc folosește un sistem de feedback destul de implicat. Merită să-ți faci timp să înțelegi acest lucru. Va trebui să eliminați metoda de plată cu vânzătorul. O listă de clienți IRC este aici. Vânzătorii privați pot accepta tot felul de metode de plată - până și inclusiv întâlnirea personală pentru plata în numerar.

3. Mașini bancomate Bitcoin

Există acum multe locuri din lume unde puteți cumpăra Bitcoin prin introducerea de numerar într-o bancomat. Dacă doriți să utilizați un bancomat Bitcoin cât mai anonim posibil, asigurați-vă că alegeți unul care nu necesită nicio formă de validare personală (este în funcție de operatorul ATM).

Cumpărați Bitcoin de la Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

Cumpărați Bitcoin de la Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣 Cumpărați Bitcoin de la Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

Majoritatea bancomatelor Bitcoin sunt amplasate în magazine și în locuri similare. Amintiți-vă că majoritatea dintre acestea au sisteme de securitate CCTV marcate cu cronologie. Părțile interesate ar putea, teoretic, să le folosească pentru a te anonimiza.

Experienta mea

Am folosit LocalBitcoins.com pentru a-mi cumpăra Bitcoin. Este o piață online internațională pentru tranzacționarea personală a Bitcoin. Pentru un anonimat maxim, puteți căuta pe cineva care locuiește în apropiere și să aranjați o întâlnire față în față cu aceștia pentru a cumpăra Bitcoins anonim cu numerar. În mod alternativ, puteți cumpăra online și să plătiți prin transfer bancar sau altă metodă convenită. Opțiunile pentru aceasta includ depozitul bancar, numerar trimis prin poștă și plata cu carduri cadou. Rețineți că numerar, carduri cadou și plăți similare nu sunt acoperite în mod implicit de sistemul de escrow de LocalBitcoins.com. Scorurile de încredere ale cumpărătorului pot ajuta la atenuarea acestei probleme. Cu toate acestea, plățile în numerar și cu cardul cadou sunt încă printre cele mai riscante modalități de a cumpăra Bitcoin în ceea ce privește potențialul de a pierde banii. Prin urmare, recomand cu tărie să faceți doar achiziții mici de Bitcoin în acest fel.

Procesul

Cum să: Cumpărați Bitcoins de pe LocalBitcoins.com

Cum să: Cumpărați Bitcoins de pe LocalBitcoins.com Cum să: Cumpărați Bitcoins de pe LocalBitcoins.com

 1. Înregistrați un cont pe LocalBitcoins.com. Aveți nevoie de o adresă de e-mail validă pentru verificare, dar nu există nimic care să vă împiedice să utilizați un cont de e-mail de unică folosință pentru asta. Rețineți că, dacă utilizați o adresă de e-mail de unică folosință, nu veți primi mesaje și notificări. Cu toate acestea, le puteți accesa direct prin intermediul site-ului web.

 2. În continuare, căutați pentru a găsi un vânzător care să corespundă criteriilor dvs..

  Bitcoins locale Pentru comparație, aici sunt prețurile în USD. Pe 25 octombrie 2017, CoinBase a listat prețul unui Bitcoin la 5.482,36 dolari. După cum vedeți, prețurile enumerate de vânzătorii individuali LocalBitcoins.com sunt semnificativ mai mari decât aceasta. Acesta este prețul vieții private.Bitcoins locale Este tot mai des întâlnit ca vânzătorii să solicite cumpărătorilor să-și dovedească identitatea. Deși sunt sigur că există multe motive foarte bune pentru acest lucru (cum ar fi combaterea fraudei), acest lucru contravine ideii de a cumpăra Bitcoin anonim. Prin urmare, am filtrat rezultatele cu filtrele „SMS not obligatoriu” și „ID not necesare”. Rețineți că, chiar și cu aceste filtre selectate, mulți vânzători au solicitat, de fapt, ID-ul cu litere mici. Alții nu s-ar vinde utilizatorilor VPN sau Tor.

 3. Verifică profilul perspectivei taleComerț Bitcoin Acest vânzător nu este cel mai ieftin disponibil, dar are peste 500 tranzacții cu un scor de feedback de 98% și nu necesită verificare ID. De asemenea, el permite achiziții atunci când utilizați un VPN sau Tor, deși utilizarea Tor nu este recomandată. În scopul acestui ghid, voi plăti prin transfer bancar. Este ușor, dar totuși oferă un grad corect de confidențialitate, deoarece am de-a face cu un vânzător privat individual. În plus, intenționez să spăl Bitcoin după aceea! Am găsit o mulțime de vânzători care acceptă diverse forme de numerar și / sau plata cu cardul magazinului de la cumpărători anonimi. Este demn de remarcat faptul că, în general, cu cât plata este mai anonimă acceptată de un vânzător, cu atât costul pe Bitcoin este mai ridicat și cu atât riscul de a-ți pierde banii. Prețul pentru plata cu codurile Amazon Card a fost de peste două ori cursul de schimb continuu pentru Bitcoin.
 4. Cumpără Bitcoin

  Ghidul de confidențialitate Bitcoin final Monedele solicitate sunt păstrate în escrow (adică temporar de LocalBitcoins.com) până când vânzătorul primește plata. Trebuie să efectuați plata înainte de terminarea ferestrei de plată sau LocalBitcoins.com va anula tranzacția. Acest sistem de escrow este conceput pentru a proteja atât cumpărătorii, cât și vânzătorii. Dacă oricare dintre părțile dintr-o tranzacție raportează o problemă, LocalBitcoins.com va ține cont de Bitcoin până când ambele părți vor fi fericite. Dacă este necesar, va oferi arbitraj. Plata prin transfer bancar nu este foarte anonimă, deoarece vânzătorul va primi un număr de tranzacție bancară. Cu toate acestea, intenționez să anonimizez în continuare achiziția, prin transferul fondurilor către un alt portofel și apoi prin spălarea acestora. După ce ați plătit vânzătorului, există de obicei o scurtă așteptare pentru finalizarea procesului de transfer și confirmarea plății. Odată ce vânzătorul a confirmat plata, Bitcoin este eliberat din escrow și creditat în portofelul LocalBitcoins.com. LocalBitcoins.com creează acest lucru atunci când configurați un cont nou. Bitcoins locale Puteți verifica tranzacțiile din portofelul LocalBitcoins.com. Ca și eBay, LocalBitcoins.com se bazează pe un sistem de reputație. Prin urmare, sunteți de așteptat să lăsați feedback cu privire la vânzător după terminarea tranzacției.

 5. Mutați Bitcoin într-un portofel privat

  Deși nu este strict necesar dacă doriți doar să vă cheltuiți Bitcoin în mod deschis, acest lucru îmbunătățește atât confidențialitatea, cât și securitatea (presupunând că vă păstrați portofelul privat undeva în siguranță). Pentru confidențialitate maximă, ar trebui să creați o nouă adresă de portofel de fiecare dată când transferați fonduri. Acest lucru vă ajută să împiedicați un adversar să lege diferite tranzacții Bitcoin pe care le faceți împreună. Trimiteți Bitcoins

 6. Trimiterea Bitcoin în portofel (sau în orice altă parte, pentru asta) este ușor. Trebuie doar să introduceți adresa portofelului și suma pe care doriți să o trimiteți. Rețineți că transferurile sunt supuse unei taxe de tranzacție de rețea Bitcoin. Trimiterea Bitcoins

 7. După câteva minute, Bitcoin ar trebui să apară în portofelul personal (portofelul nr. 1). Ura! Dacă vă preocupă faptul că părțile interesate ar putea urmări în mod activ tranzacțiile dvs. Bitcoin, acum ar trebui să creați un al doilea portofel nou (portofelul nr. 2) și să vă transferați fondurile în acel.

Nu este greu pentru un adversar să urmărească transferurile de oriunde ai cumpărat monedele în portofelul # 1. De exemplu, LocalBitcoins.com cunoaște adresa portofelului nr. 1. Prin trimiterea monedei de la portofelul nr. 1 la portofelul nr. 2, puteți revendica în mod rezonabil cunoașterea zero sau ceea ce se întâmplă cu fondurile din portofelul nr. 2. Tot ce ai nevoie este o scuză plauzibilă de ce ai transferat banii către o altă persoană. Dacă intenționați să vă amestecați Bitcoin, portofelul # 2 ar trebui creat pe web-ul întunecat Tor Services. Electrum este bun pentru acest lucru, deoarece sprijină Tor. O altă opțiune bună este crearea unui portofel pe site-ul .onion al Blockchain.info. În funcție de modelul de amenințare și de cât de anonim a fost achiziția inițială, puteți începe acum să vă cheltuiți Bitcoin. În mod alternativ, puteți îmbunătăți în continuare anonimatul amestecând Bitcoin înainte de a-l cheltui.

Mixarea Bitcoin

Ideea din spatele mixării Bitcoin este de a confunda urma tranzacțiilor. Acest lucru este important dacă apreciați confidențialitatea, deoarece blockchainul Bitcoin este un registru public care înregistrează toate tranzacțiile. Procesul de amestecare împarte fondurile dvs. în părți mai mici și le amestecă cu părți mici aleatorii din fondurile Bitcoin ale altor persoane. Terminați cu monede complet noi. Acest lucru ajută la ruperea oricărei legături dintre tine și monedele achiziționate. Amestecarea Bitcoin este deosebit de utilă dacă ți-ai achiziționat deschis Bitcoin, ceea ce înseamnă că cineva îți poate urmări cu ușurință tranzacțiile înapoi la identitatea ta reală. Dacă ați făcut deja măsuri pentru a achiziționa Bitcoin în privat, amestecarea ar putea fi prea mare. Cu toate acestea, va ajuta la anonimizarea în continuare a plăților Bitcoin. Merită menționat că amestecarea corectă a Bitcoin vă va ajuta să vă protejăm nu doar acum, dar și dacă instrumentele și tehnicile viitoare pot urmări tranzacțiile istorice Bitcoin.

Blender Bitcoin

Cel mai bun ghid pentru începători în problema complexă a mixării Bitcoin despre care știu este publicat de Bitcoin Blender (dar nu este specific serviciului respectiv). Punctele cheie despre amestecarea Bitcoin sunt rezumate mai jos. Cu toate acestea, vă recomand să citiți documentul Bitcoin Blender, întrucât intră în detalii mult mai multe despre acest subiect extrem de specializat decât ceea ce se află în sfera de aplicare a acestui ghid general.

Mixere Bitcoin

Pentru a amesteca Bitcoin, ai nevoie de un serviciu de mixer Bitcoin (cunoscut și sub numele de tumbler Bitcoin). Metodele DIY de amestecare a bitcoin-urilor există utilizând site-uri web cum ar fi LocalBitcoins.com. Totuși, acest lucru nu este recomandat, întrucât nu înlătură cu adevărat pasul și poate necesita site-uri web de încredere care fac obiectul unor garanții legale pentru informații. Utilizarea CoinJoin poate ajuta la îmbunătățirea anonimatului atunci când amestecați DIY, dar ar trebui să fie luată în considerare numai dacă știți cu adevărat ce faceți când vine vorba de Bitcoin și de analiza blockchain. Mixerele Bitcoin sunt servicii centralizate care mențin rezerve mari de Bitcoin curat. Pentru o taxă de serviciu, acestea vă permit să schimbați Bitcoin pentru Bitcoin curat. Mixerele Bitcoin vin în două arome de bază - mixere Tor și mixere clearweb (internet obișnuit).

Malaxoare Tor

Mixerele Tor există doar pe Tor Hidden Services (numit Web Dark) și sunt, prin urmare, cea mai bună opțiune pentru anonimatul maxim. Dezavantaj, operatorii acestor servicii sunt ei înșiși anonimi. Aceasta înseamnă că nu există nimic care să-i împiedice să dispară cu monedele tale! Pe lângă acestea, mixerele Tor sunt deosebit de vulnerabile la escrocherie (vezi mai jos). Mixerele Tor constituite cu o reputație puternică în cadrul comunității Bitcoin includ:

 • Bitcoin Blender (http://bitblendervrfkzr.onion)
 • Grams Helix (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix)

Când utilizați un mixer Tor, ar trebui să dezactivați întotdeauna JavaScript în browserul Tor. JavaScript Javascript

Mixere Clearweb

Mixerele Clearweb există pe internetul normal. Majoritatea sunt companii înregistrate legal. Aceasta înseamnă că pot fi citate pentru informații despre tranzacții. Cu toate acestea, multe astfel de servicii promit să nu păstreze jurnalele sau informațiile personale. Multe mixere clearweb folosesc CloudFlare. Acest lucru este excelent pentru protejarea site-urilor web împotriva atacurilor de refuz de distribuire (DDoS), dar prezintă riscuri potențiale de confidențialitate. Un astfel de risc este adesea cerința de a activa JavaScript pentru a concura Captchas. Principalul avantaj al mixerelor clearweb este că acestea sunt mult mai puțin susceptibile de a se evita doar cu banii dvs. (deși nimic nu poate fi garantat 100%). Folosirea certificatelor HTTPS obișnuite face, de asemenea, mult mai puțin probabil să deveniți victima unei escrocherie. Desigur, vă puteți conecta la mixere cu clearweb folosind browserul Tor sau un VPN pentru a ascunde adresa dvs. IP de la mixer. Acest lucru va îmbunătăți confidențialitatea, dar nu este la fel de anonim folosind un mixer Tor. Sfaturile emise de LocalBitcoins.com despre pericolele transferului de fonduri Bitcoin peste Tor sunt valabile și aici.

Atenție la Phishing

Internetul este inundat cu link-uri false către site-urile mixerului Bitcoin. Chiar și site-urile populare, cu profil înalt, pot transporta linkuri false de phishing. Cele mai multe site-uri de mixer clearweb folosesc HTTPS. Dacă numele de domeniu arată legitime și site-ul web are un certificat HTTPS valid (căutați un lacăt închis în bara URL), atunci site-ul este aproape sigur autentic. Nu se poate spune același lucru pentru site-urile mixerului Tor, care nu au nume de domeniu clar recunoscute sau care folosesc certificate HTTPS. Într-adevăr, unele site-uri de tip phishing arată foarte convingătoare, astfel încât chiar și utilizatorii familiarizați cu site-ul autentic ar putea fi păcăliți. Din câte știu, legăturile furnizate în acest articol sunt autentice, dar nu îmi asum nici o responsabilitate pentru ele. Același lucru este valabil și pentru încrederea serviciilor, chiar și atunci când acestea sunt autentice. Vă rugăm să faceți propriile cercetări înainte de a avea încredere în orice site cu Bitcoin.

Caracteristici de anonimizare a mixerului Bitcoin

Chiar și atunci când amesteci Bitcoin, un adversar hotărât poate fi capabil să utilizeze tehnici de analiză a blockchain-ului (similar în principiu cu corelația traficului) pentru a urmări urmele Bitcoin. Pentru a combate această amenințare, mixerele oferă adesea unele sau toate următoarele caracteristici de ofuscare:

 • Taxa de serviciu randomizată - deoarece o taxă de serviciu fixă ​​pe blockchain poate furniza un indiciu cu privire la serviciul de mixer utilizat.
 • Întârziere aleatorie - acest lucru face dificilă legarea tranzacțiilor care intră și ies din portofel.
 • Retrageri multiple - acest lucru vă permite să primiți monede mixte folosind mai multe tranzacții și portofele multiple pentru a ascunde tranzacția.

Pentru un anonimat maxim, ar trebui să profitați de toate aceste caracteristici disponibile.

Analiza nuanțelor

Atunci când amesteci Bitcoin, „tenta” este legătura dintre monedele tale vechi și cele noi. 0% taint = nicio conexiune deloc. În trecut, Blockchain.info a oferit un instrument gratuit de „analiză a tainelor” care vă permite să verificați manual dacă există nuanță. Cu toate acestea, acesta a închis acest instrument și, în momentul scrierii, nu există nicio alternativă reală.

Experienta mea

Am ales să folosesc popularul mixer Tor Helix by Grams, care oferă următoarele caracteristici:

 • Taxa de serviciu standard (2,5%)
 • Întârziere personalizabilă (opțional, până la 24 de ore)
 • Retrageri multiple de adrese (opțional)
 • Opțional 2FA (autentificare cu doi factori)

Taxa de serviciu nu este întâmplătoare, dar pot trăi cu asta. Mai important pentru scopul acestui ghid, este faptul că tranzacțiile necesită un minim destul de mic de 0,01 BTC (așa cum a fost, a trebuit să reînchid puțin fondurile din portofel pentru acest pas). Vă puteți înregistra pentru un cont, dar am optat pentru opțiunea Helix Light (amestec rapid).

 1. Creați un portofel Bitcoin nou, către care va fi trimis noul Bitcoin neîncetat mixt. Să numim acest portofel mixer # 3. Voi amesteca fonduri plasate în portofelul # 2 pe care l-am creat mai devreme.
 2. Grams Helix este un mixer Tor și, prin urmare, este disponibil numai prin rețeaua Tor Hidden Services. Astfel, aprind browserul Tor și vizitez (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix).
 3. În fila Helix Light, trebuie doar să introduceți adresele Bitcoin Wallet la care doriți să fie trimise monedele (portofelul mixer # 3, în cazul meu). Puteți trimite monedele trimise până la cinci adrese pentru a vă ajuta să obfusculați tranzacția.spirală
 4. Apoi vi se oferă o adresă portofel Bitcoin pentru a vă trimite monedele „murdare”. Le-am trimis din portofelul nr. 2. Helix LightHelix oferă, de asemenea, o cheie PGP care verifică portofelul pe care l-a creat pentru această tranzacție. Salvați această cheie în cazul în care există probleme și trebuie să demonstrați că tranzacția s-a produs. Pur și simplu, am lipit textul cheii PGP într-un fișier text de pe computerul meu. După ce tranzacția este finalizată cu succes, aceasta poate fi ștearsă în siguranță.
 5. Actualizați pagina web pentru a vedea confirmarea primirii plății (poate fi necesar să așteptați câteva minute pentru aceasta). Puteți crește apoi anonimatul adăugând o întârziere aleatorie (1-6 ore) și / sau trimiteți la mai multe portofele. Ambele opțiuni sunt recomandate.

spirală Actualizați sau marcați și revizitați această pagină web pentru confirmarea finală a tranzacției. Acum ar trebui să vedeți Bitcoin-ul mixt în portofel (portofelul mixer # 3 pentru mine). După ce ați verificat că Bitcoin este în portofel, apăsați butonul „Eliminați Helix” pentru a șterge toate înregistrările din tranzacție de pe serverele Helix. Transferați apoi fondurile din portofelul în care ați primit fondurile mixte, în încă un portofel. Doar ca să fiu sigur. Aș verifica apoi bitcoin-ul mixt, dar în prezent se pare că nu există nicio modalitate de a face acest lucru. Indiferent, Bitcoin ar trebui să fie bine amestecat până acum.

Utilizarea Bitcoin Pentru a cumpăra un VPN în mod anonim

Acum că aveți ceva Bitcoin extrem de anonim, este timpul să-l cheltuiți! Îl puteți utiliza pentru a cumpăra un abonament VPN, dar procesul este similar orice cumpărați. Dacă cumpărați un abonament VPN, rețineți că, deși plata poate fi anonimă, furnizorul VPN va cunoaște întotdeauna adresa dvs. IP reală. Prin urmare, nu sunteți niciodată cu adevărat anonimi. Singura excepție de la această regulă este dacă utilizați VPN prin Tor combinat cu o metodă de plată anonimă, cum ar fi Bitcoin mixat corespunzător. Acest lucru poate permite un anonimat adevărat atunci când utilizați un VPN, deoarece rețeaua Tor ascunde IP-ul dvs. de la furnizorul VPN. Cu toate acestea, AirVPN este singurul serviciu VPN pe care îl cunosc pentru a susține această caracteristică. Rețineți că procesul de plată cu Bitcoin variază considerabil de la furnizor la furnizor. Am ales să folosesc Mullvad pentru acest exemplu.

 1. Înregistrați-vă pentru un cont nou sau conectați-vă la unul existent (consultați recenzia Mullvad pentru mai multe detalii). În pagina Contul meu, selectați fila Bitcoin, alegeți cât doriți să plătiți și atingeți butonul „Cereți informații despre plată”.Mullvad
 2. Mullvad va genera un portofel cu o singură utilizare. Trimiteți banii la adresa dată.Mullvad
 3. După ce plata Bitcoin a primit cel puțin o confirmare, contul dvs. va fi creditat cu timpul achiziționat. se bucura!

Recapitulare a confidențialității Bitcoin

Bitcoin nu este inerent anonim. Departe de ea, de fapt. Cu un anumit efort, însă, poate fi făcut extrem de anonim (nu există un anonimat garantat 100%). În experiența mea, cumpărarea și amestecarea Bitcoins a fost un proces nedureros, dar necesită ceva de lucru. Merită efortul? Doar tu poți decide asta. Pentru informații despre cum să cumpărați un VPN în mod anonim, faceți clic aici.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me