Mutarea în altă țară este captivantă. Mutarea te introduce în experiențe de viață noi și într-o nouă cultură. Este o aventură care așteaptă să se întâmple. Cu toate acestea, după scuturarea decalajului de jet, s-ar putea să rămâneți și cu o oarecare stare de rău în casă. O modalitate naturală de a combate acest lucru este să te duci pe WhatsApp sau Skype să discute cu familia și prietenii. S-ar putea să fii chiar nevoia să te uiți la televizor de acasă.

Din păcate, atunci când te duci să faci acele lucruri, s-ar putea să întâmpini unele probleme. Multe țări blochează aplicații precum WhatsApp și Skype. În plus, este posibil ca posturile de televiziune de la domiciliu să fie restricționate din cauza drepturilor de autor. Din fericire, un VPN îți poate permite să te prefaci că te-ai întors acasă - astfel încât să poți folosi internetul așa cum ai face de obicei.

Ce este un Expat?

Expații care locuiesc în străinătate

Un expatat, scurt pentru expatriați, este o persoană care trăiește într-o altă locație decât cea în care s-au născut. Există zeci de motive pentru care o persoană ar putea alege să devină un expat - de la oportunități de muncă și educație - să se îndrăgostească de un persoană dintr-o altă țară. Oricare ar fi motivul, expatarii se regăsesc într-o casă nouă, cu o nouă cultură și cu un cadru nou.

În timp ce expatii sunt adesea denumiți ca un grup omogen, este important să reținem că fiecare expat este un individ la propriu. Ca atare, nu este neobișnuit ca un expat să caute ceva care să le amintească de țara de origine. Acest „ceva” ar putea fi diferit pentru fiecare individ, deși de cele mai multe ori ajunge să fie un aliment, o tradiție sau chiar o emisiune TV.


Din păcate, să trăiești viața în străinătate ca și cum ai fi acasă nu este întotdeauna ușor. Unul dintre cele mai mari lucruri este tratarea blocurilor de site-uri și a conținutului geore-restricționat. În timp ce alimentele și tradițiile sunt de obicei simple de recreat, accesarea anumitor emisiuni TV și site-uri web este o altă poveste. Din fericire, este posibilă folosirea unui VPN expat.

Un VPN poate permite expatriaților din întreaga lume să deblocheze serviciul de streaming. Cu VPN-ul potrivit, abonații Netflix pot obține acces la versiunea americană a serviciilor, care are alte mii de filme și emisiuni TV decât în ​​orice alte țări ale catalogului Netflix. Puteți obține acces și la alte servicii, de exemplu, puteți viziona BBC iPlayer în afara Regatului Unit și multe altele!

Ce este un VPN pentru expați?

Un VPN expat vă permite să accesați conținut geo-restricționat și site-uri web blocate prin răspândirea locației dvs. Folosind un VPN expat, puteți accesa emisiunile TV din țara dvs. de origine într-un mod sigur și privat. Pe lângă aceasta, un VPN expat vă poate ajuta, de asemenea, să accesați site-uri web cum ar fi WhatsApp și Facebook, care sunt blocate în unele țări.

VPN-ul meu Expat

Într-un sondaj din 2017, aproape 13.000 de expați au fost solicitați să claseze 43 de aspecte asortate ale vieții în străinătate. Acestea includeau țările de top la care se vor deplasa expații. În timp ce SUA și Marea Britanie au scăzut destul de mult din studiul anului 2016, Mexicul, Spania și Columbia au fost în primele zece alegeri din cele 65 de țări enumerate. Din acest motiv, am decis să sfătuim expatriații din următoarele țări: Spania, Mexic, Columbia, SUA și Marea Britanie.

VPN pentru Expats în Spania

În ciuda faptului că Spania este o țară deschisă și democratică, cu legi puternice privind confidențialitatea datelor, guvernul spaniol participă la unele politici intense anti-piraterie care vă limitează opțiunile TV. Mai mult, serviciile de streaming TV restricționează accesul la conținutul altor țări - ceea ce înseamnă că sunteți blocat cu ceea ce Spania are de oferit.

Din fericire, un VPN expat poate rezolva această problemă. Pe lângă accesarea emisiunilor TV la care nu mai puteți accesa, un VPN expat vă va ajuta, de asemenea, să vă protejați amprentele digitale și conexiunile - chiar prin intermediul hotspot-urilor WiFi publice. În plus, dacă doriți să torrent ceva în timp ce reședința în Spania, un VPN expat vă poate ajuta să faceți acest lucru fără a fi compromis de către ISP, guvern sau administrații de rețea locală.

Pentru mai multe informații despre cele mai bune VPN-uri expat pentru Spania, vizitați cele 5 cele mai bune VPN-uri pentru Spania.

VPN pentru Expats în Mexic

Dacă spaniola este o limbă pe care o puteți vorbi, Mexicul are opțiuni de divertisment nesfârșite pentru a vă accesa. Cu toate acestea, dacă sunteți un expat care trăiește în Mexic, s-ar putea să vă fie dificil să țineți pasul cu atributele intense ale telenovelelor mexicane. În plus, Mexic este o țară care oferă opțiuni de bandă largă foarte scumpe. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți un expat care trăiește în Mexic, puteți frecventa hotspot-uri WiFi publice gratuite, spre deosebire de plata pentru propriul serviciu de internet.

În timp ce acest lucru este cu siguranță convenabil, este, de asemenea, periculos. Hotspot-urile WiFi publice sunt locuri ideale pentru ca hackerii să-ți compromită parolele, datele cardului de credit, login-urile și alte informații sensibile: fără să vorbim de supravegherea autorităților mexicane. Pe partea strălucitoare, soluția acestor probleme este simplă: utilizați un VPN expat. Utilizând un VPN expat în Mexic, veți putea să vă protejați activitățile online împotriva supravegherii și a hackerilor, în timp ce accesați emisiunile TV preferate de acasă..

Pentru mai multe informații despre cele mai bune VPN-uri expat pentru Mexic, vizitați cele 5 cele mai bune VPN-uri pentru Mexic.

VPN pentru Expats în Columbia

Columbia

Dacă sunteți un expat care locuiește în străinătate în Columbia, s-ar putea să vă fie dificil să accesați emisiunile TV pe care doriți să le vizionați de acasă. În plus, legile de confidențialitate online din Columbia sunt un pic cam obraznice. Deși nu există pedepse speciale pentru calomnie, defăimare, jurnalism iresponsabil sau on-line de rumormongering, există mai multe cazuri cu profil înalt, cu concluzii contradictorii.

De exemplu, în 2014, Gonzalo Lopez a fost trimis în judecată pentru insultarea unui ofițer public în secțiunea de comentarii a unui ziar online. În ciuda faptului că Lopez a făcut acest lucru în mod anonim, adresa sa IP i-a fost identificată și a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu o amendă de 5.200 de dolari. Deși nu este cazul pentru fiecare cetățean din Columbia, este suficient să vă facă să doriți soluția: un VPN expat.

Utilizând un VPN expat în Columbia, veți putea să vă păstrați datele private și activitățile online în siguranță de privirea indurerată. În plus, puteți accesa conținut geore-restricționat de la serviciile de streaming TV - pretinzând că sunteți într-o țară care are un catalog mai bun.

Pentru mai multe informații despre cele mai bune VPN-uri expat pentru Columbia, vizitați Top 5 VPN-uri pentru Columbia.

VPN pentru Expats în Regatul Unit

Dacă sunteți un expat care locuiește în Marea Britanie, este posibil să nu știți de supravegherea intensă a guvernului care este pusă în aplicare de autoritățile britanice. Pe lângă acordarea permisiunii guvernului de a pirata în calculatoarele cetățenilor săi, Marea Britanie obligă, de asemenea, unele companii să slăbească securitatea produselor criptate, prin încărcarea în spate pe servere. Ce e mai rau? Aceste societăți sunt obligate prin lege să tacă, dacă li se solicită acest lucru (comanda gag).

Utilizând un VPN expat în Marea Britanie, vă exercitați dreptul la confidențialitate și securitate online. Când utilizați VPN-ul potrivit, împiedicați oportunitățile de supraveghere guvernamentală, accesând conținutul restricționat geografic al serviciilor de streaming TV. În plus, folosirea unui VPN expat vă va ajuta să vă feriți de ochii nevăzători ai terților precum hackerii și infractorii cibernetici de pe WiFi-ul public.

Pentru mai multe informații despre cel mai bun VPN de expat pentru Marea Britanie, vizitați cel mai bun ghid VPN al Regatului Unit.

VPN pentru Expats în Statele Unite

Pentru expații care trăiesc în SUA, este necesar un VPN pentru expat. Pentru început, utilizarea unui VPN expat vă va feri de ochii indurerați ai NSA. Mai mult, SUA este membru al alianței de supraveghere Five Eyes. De asemenea, aplică mandate de comandă și comenzi de vârf care obligă firmele să predea toate datele consumatorilor, păstrându-le în secret. În plus, ISP-urilor li se permite să rețină și să vândă consumatorilor obiceiuri de navigare web la nesfârșit, yikes.

Folosind un VPN expat, puteți naviga pe internet într-o setare privată, sigură, în timp ce accesați emisiunile TV preferate din bibliotecile specifice fiecărei țări de pe serviciile de streaming TV. În plus, puteți participa la activitățile P2P fără a vă preocupa de a fi monitorizat.

Acesta este doar începutul. Utilizarea unui VPN expat vă poate ajuta, de asemenea, să vă ocoliți de blocurile puse în aplicare de o școală, proprietar sau loc de muncă. În lumea de astăzi, în special în SUA, există o singură modalitate de a rămâne cu adevărat cât mai privat: folosiți un VPN.

Examen VPN Expat

Există o varietate de lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un VPN expat - de la viteza și securitatea serverelor la numărul de locații oferite. Ca atare, este important să luați în considerare toți factorii înainte de a stabili o singură VPN. La urma urmei, ce folos folosește un VPN pentru a accesa bibliotecile specifice fiecărei țări dacă locațiile serverului lor nu includ țara a cărei bibliotecă vrei să accesezi? Câteva lucruri de căutat includ:

  • Performanță (viteză / scurgeri / etc)
  • Numărul de servere
  • Locații server
  • Politica jurnalelor (nu este preferat niciun jurnal)
  • VPN de țară are sediul în
  • Nivelul de criptare / protocoale oferite
  • Caracteristici suplimentare de securitate

Ghidul expatului: concluzie

Dacă sunteți un expat care locuiește în străinătate, un VPN expat vă poate ajuta să vă simțiți mai acasă într-un loc necunoscut. Mai mult, un VPN expat vă poate ajuta să accesați emisiunile TV preferate de acasă, în timp ce vă protejați confidențialitatea online. Indiferent de țara în care locuiți, practicarea securității și confidențialității online este extrem de importantă.

Un VPN vă va ajuta să vă protejați de supravegherea guvernului și de încercările de hacking WiFi. Pentru a găsi un VPN pentru o anumită locație, vă rugăm să vă uitați aici. Cel mai important, un VPN expat vă poate ajuta să vă exercitați dreptul la internet gratuit.

Credit imagine: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Credit imagine: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Credit imagine: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me