Un VPN în școală - De ce?

Când copiii merg la școală, li se interzice deseori să acceseze site-urile de socializare pe WiFi-ul școlii. Acest lucru este în principal pentru a le opri digital „trecerea notelor în clasă”. Site-urile de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram și Snapchat, pot distrage extrem de mult atunci când sunt disponibile în școală, dar vor exista întotdeauna unii părinți care preferă copilul lor să poată trimite mesaje..


Unii părinți le place să se înscrie la copil în timpul zilei și nu toți părinții își pot permite să plătească pentru ca copilul lor să aibă date sau un contract de telefon. Pentru acești părinți, serviciile de mesagerie disponibile pe platformele de socializare pot fi o adevărată binecuvântare - dar numai dacă copiii lor pot accesa aceste servicii în timpul zilei.

Poate părea banală pentru majoritatea oamenilor, cu toate acestea, capacitatea de a anunța copilul tău că alergi târziu pentru a le ridica și că nu ar trebui să-și facă griji - sau să le ceri să se întâlnească la magazinul din jurul colțului pentru a economisi timp - este mai important decât ai putea crede. Din cauza economiei simple și a restricțiilor impuse serviciilor și site-urilor web de către administratorii rețelei școlare, unii părinți nu sunt la fel de norocoși în acest sens ca alții.

Din acest motiv, părinții s-ar putea apela la VPN-uri. Cu un VPN, copiii pot ocoli restricțiile de internet puse pe servicii de către școli. Acest lucru permite copilului lor să acceseze site-urile blocate pentru a putea fi contactat cu ușurință în timp ce se află în campus.

VPN în școală

Este legal??

Utilizarea VPN este aproape sigur încruntată de școli și ar putea cu siguranță să-și aterizeze copilul în probleme cu profesorul lor. Acest lucru este mult mai probabil dacă se observă că își abuzează puterea și accesează site-uri restrânse în timp ce se află în spațiile școlare. Școlile blochează rețelele de socializare, site-urile de jocuri, site-urile de streaming, conținutul pentru adulți - și multe alte tipuri de servicii - în așa fel încât copiii să nu se distragă sau să vadă materiale nepotrivite vârstei.

Cu un dispozitiv activat prin VPN, un copil poate evita toate aceste blocuri, ceea ce înseamnă că ar putea face o mulțime de lucruri pe care nu trebuie să le facă în orele de școală. Un copil responsabil ar putea fi suficient de sensibil să folosească VPN-ul pentru a-și trimite părinții înapoi când sunt contactați; cu toate acestea, alți copii pot juca Minecraft (alte jocuri sunt disponibile) în școală - sau să le afișeze videoclipuri prietenilor lor - care duc la detenție și la confiscarea telefonului sau dispozitivului lor.

În ciuda acestui fapt, este adevărat că nu este ilegal să folosești un VPN în majoritatea țărilor. De fapt, există foarte puține țări în care utilizarea VPN este interzisă prin lege și ar putea pune copilul în dificultate. Pe de altă parte, există cu siguranță lucruri pe care copilul dvs. le poate face cu un VPN care i-ar putea pune în dificultate cu legea...

Deblocare conținut restricționat în școli sau colegiu

Multe școli restricționează WiFi-ul și astfel anumite site-uri web sunt blocate pentru elevii lor. Desigur, în școli educația este cel mai important lucru. Cu toate acestea, credem că școlile ar trebui să încurajeze elevii să se relaxeze în timpul pauzelor de studiu sau al perioadei de oprire, iar accesul la serviciile preferate online le va permite să facă acest lucru. Dacă site-urile web sunt restricționate în rețeaua WiFi a școlii, un VPN vă poate ajuta să deblocați următoarele servicii și multe altele!

  • Deblocați Netflix la școală
  • Deblocați SnapChat la școală

Poate un copil să încalce o lege folosind un VPN?

Utilizarea VPN nu este ilegală în majoritatea națiunilor și nu este ilegală utilizarea unei VPN în școală. Cu toate acestea, în funcție de țara în care locuiți, există lucruri pe care un copil le-ar putea face cu o VPN care ar putea fi ilegală. În unele țări, materialele LGBT, conținutul sexual, jocurile de noroc (și alte conținuturi incompatibile din punct de vedere religios) sau conținutul site-ului contencios politic, sunt blocate de ISP-uri în numele guvernului.

Atunci când un copil folosește un VPN, este posibil pentru ei să acceseze nu numai conținut blocat de școală - ci și conținut blocat de ISP-uri și de guvern. Din acest motiv, este posibil ca un copil să poată accesa site-uri web blocate de guvern și acest act (mai degrabă decât să utilizeze un VPN) să-i poată pune în dificultate gravă cu autoritățile.

Copil care folosește VPN

Ce se întâmplă în SUA?

Chiar și în SUA, un copil experimentat în tehnologie poate folosi un proxy pentru a ajunge până la niciun bine. Un copil ar putea folosi un VPN în încercarea de a-și ascunde identitatea, iar acest lucru ar putea permite comportamente abuzive, cum ar fi intimidarea cibernetică. Cu toate acestea, comportamentul pe care îl implică copilul din nou - și nu utilizarea VPN în sine - este ilegal.

Utilizarea VPN în școală este ilegală - Concluzie

Dacă un părinte sau un tutore pot avea încredere în copilul lor să nu abuzeze de VPN în școală, este o modalitate eficientă de a vă ocoli blocurile de site-uri. Lucrul important este ca părintele / tutorele să sublinieze încrederea pe care o acordă copilului lor și să explice că folosirea VPN pentru orice altceva, dar contactarea lor, i-ar putea pune într-o mulțime de probleme, atât la școală, cât și la școală..

La sfârșitul zilei, dacă un copil este prins folosind un VPN în școală, poate duce la confiscarea telefonului lor și poate fi necesar să vorbești cu profesorul copilului tău. Dacă copilul demonstrează că nu este capabil să se ocupe de responsabilitatea de a avea acces la site-urile blocate, probabil va trebui să schimbați parola pe serviciul VPN pentru a opri accesul copilului dumneavoastră. În caz contrar, aceștia pot fi prinși folosind VPN-ul care duce din nou la acțiuni suplimentare ale școlii.

Credite imagine: Imagini de afaceri ale maimuței / Shutterstock.com, thodonal88 / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me