Netflix este disponibil în peste 190 de locații din întreaga lume și fiecare țară are un catalog complet diferit de emisiuni TV și filme. Aceasta înseamnă că unii utilizatori ajung să transmită mai mult conținut - în ciuda achitării acelorași taxe lunare de abonament.

Acest lucru poate părea deprimant la început, dar nu dispera! Schimbând regiunea Netflix, puteți debloca tot acel conținut suplimentar - din contul dvs. Netflix existent. Tot ce ai nevoie este un serviciu online ieftin, cunoscut sub numele de Rețea virtuală virtuală (VPN).

Cum se schimbă regiunea Netflix

Schimbarea regiunii Netflix pentru a debloca mai mult conținut este de fapt extrem de ușoară. Nu trebuie decât să urmați pașii de mai jos:

 1. Selectați un VPN care funcționează cu Netflix.


  Foarte puține VPN-uri funcționează de fapt cu Netflix. Recomandăm ExpressVPN, deoarece oferă utilizatorilor servere rapide în 94 de țări, asistență fantastică pentru clienți și sunt un deblocator Netflix de încredere.

  Pentru câteva alternative, consultați cea mai bună listă VPN netflix.

 2. Abonați-vă la VPN și descărcați software-ul VPN.

 3. Instalați VPN și conectați-vă folosind datele de acreditare.

  Oferim o serie de ghiduri de instalare specifice platformei dacă vă blocați, inclusiv: Windows, Mac, Linux, iOS, Android și Smart TV.

 4. Conectați-vă la un server VPN din țara în care doriți să accesați Netflix.

  Știați? SUA are mai mult conținut decât oriunde altundeva și mulți furnizori vor avea servere specifice rezervate pentru Netflix SUA. Consultați instrumentul Notflix pentru mai multe informații despre dimensiunile catalogului Netflix.

 5. Conectați-vă la contul dvs. Netflix și bucurați-vă de tot conținutul suplimentar!

Nu toate VPN-urile funcționează cu Netflix

Este important să știți că doar o mână plină de furnizori VPN lucrează cu Netflix. Consultați VPN-ul nostru pentru ghidul Netflix pentru o listă a serviciilor garantate pentru a lucra cu Netflix.

Va trebui să mă înscriu pentru un nou cont Netflix?

Nu. Deoarece Netflix operează în toată lumea, nu trebuie să anulați Netflix și să înregistrați un cont în altă parte. Pur și simplu conectați-vă la un server VPN dintr-o țară la care doriți să accesați, iar adresa dvs. IP se va schimba. Această adresă IP este cea care utilizează Netflix pentru a determina ce bibliotecă de conținut vă va servi.

Ghiduri utile Netflix

Cel mai bun VPN pentru Netflix 2020 | TESTAT & VERIFICAT [ZILNIC]

Cum să obțineți SUA Netflix pe Android, iPhone și iPad

Cum să vizionezi American Netflix pe un televizor inteligent

Pot viziona Netflix în străinătate?

Da. Când plecați în vacanță, vă puteți autentifica și urmări Netflix ca de obicei. Dacă țara în care vizitați nu are Netflix sau are un catalog foarte limitat de titluri, puteți utiliza un VPN pentru a vă preface că sunteți din nou acasă. Acest lucru vă va permite să vă conectați la Netflix ca de obicei și să urmăriți toate spectacolele disponibile înapoi acasă. Pur și simplu urmați pasul prezentat mai sus.

De ce Netflix blochează conținutul în regiuni?

O cantitate mare de conținut pe Netflix este achiziționată și licențiată de la producători de conținut terți. Deținătorii de drepturi de autor sunt cei care aplică restricțiile de licențiere, obligând Netflix să nu prezinte anumite emisiuni sau filme în anumite regiuni.

În funcție de locul în care locuiți și de unde călătoriți, este posibil să veți putea accesa catalogul complet la care sunteți obișnuit să vă întoarceți acasă pentru o perioadă limitată. Acest lucru spune Netflix pe site-ul său:

Dacă călătoriți o perioadă lungă de timp sau călătoriți într-o țară din afara Uniunii Europene, puteți observa că opțiunile disponibile se schimbă. Pentru țările din Uniunea Europeană, furnizăm același conținut ca țara de origine pentru o perioadă limitată de timp. Vă vom anunța când s-a încheiat perioada limitată și veți avea acces la emisiunile și filmele TV din țara în care călătoriți. Când se va întâmpla acest lucru, vom fi siguri că vă vom informa.

help.netflix.com/en/node/24853

Desigur, cu o VPN fiabilă, declarația de mai sus devine dezactivată, deoarece puteți accesa tot conținutul de acasă (sau orice bibliotecă mare Netflix la alegerea dvs.) oricând doriți.

Care bibliotecă Netflix este cea mai bună?

În urmă cu doar câțiva ani, răspunsul la această întrebare a fost întotdeauna biblioteca SUA. Cu toate acestea, în ultimii ani, Netflix a cheltuit o mulțime de bani pentru acorduri de licență care i-au permis să-și impulsioneze într-adevăr cataloagele în altă parte.

SUA este încă unul dintre cele mai bune cataloage din lume, iar majoritatea oamenilor tind să deblocheze acest Netflix. Cu toate acestea, după cum puteți vedea în tabelul de mai jos, Canada și Japonia au acum și cataloage masive.

Biblioteca din TitluriDiff cu Netflix USPrice
Statele Unite 5864 0 $ 7,99
Canada 5879 +15 $ = 6,31
Japonia 4982 -882 $ = 5,90
Regatul Unit 5835 -29 $ 7,73
India 5607 -257 $ 7,80
Australia 5434 -430 $ 7,91
Franţa 4156 -1708 $ de 9,39
Germania 4377 -1487 $ de 9,39
Spania 3848 -2016 $ de 9,39
Egipt 1982 -3882 $ 10.30

Un lucru demn de luat în considerare este faptul că, în timp ce primele trei biblioteci Netflix au aproape același număr de titluri, filmele și emisiunile TV schimbă de fapt o sumă corectă de la o țară la alta. Acest lucru înseamnă că, folosind un VPN pentru a trage în jurul acestor cataloage, puteți debloca câteva surprize frumoase! Prețul unui cont Netflix se schimbă, de asemenea, de la o țară la alta.

Utilizatorii Netflix din SUA pot beneficia de o VPN?

Dacă sunteți rezident din SUA - și credeți că îl aveți deja pe toate - mai jos este o listă de emisiuni TV populare pe care le puteți debloca cu o VPN!

ShowCountries este disponibil în
Familist Acest serial animat hilar este disponibil pe Netflix în Canada, Belgia, Olanda, Suedia, Republica Cehă, Franța, Germania, Israel, Italia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Elveția, Grecia, Polonia, Hong Kong, Singapore, Thailanda.
Medic care Această populară ficțiune britanică este disponibilă pe Netflix în Australia, Regatul Unit, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Spania, Suedia, România, Elveția.
Evadare din pușcărie Această emisiune TV cu acțiune rapidă de FOX este disponibilă pe Netflix în Canada, Belgia, Republica Cehă, Germania, Hong Kong, Israel, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Coreea de Sud, Spania, Elveția , Thailanda, Regatul Unit, Franța, Grecia, Ungaria, Suedia.
Fragmentat Acest spectacol TV britanic cult este disponibil doar pe Netflix în Marea Britanie.
Jack Irish Acest thriller plin de acțiuni este disponibil doar pe Netflix Australia.
Sons of Anarchy Acest serial TV thriller este disponibil pe Netflix în Australia, Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Israel, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Thailanda, Regatul Unit.
Titans Acest show de super-erou al universului DC este disponibil pe Netflix în Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Lituania, Mexic, Olanda, Polonia, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Thailanda, Regatul Unit.

Poate o VPN gratuită să deblocheze bibliotecile Netflix?

În 2020, 95% VPN-urilor nu mai deblochează Netflix

În experiența noastră, răspunsul la această întrebare este în mare măsură un nr. Netflix petrece mult timp și blochează adrese IP care aparțin VPN-urilor. Acest lucru face foarte dificil pentru furnizorii VPN să mențină deblocarea Netflix.

Serviciile VPN gratuite nu își pot permite să cheltuiască timpul, banii și eforturile necesare pentru a debloca Netflix și din acest motiv, nu există servicii gratuite despre care știm că sunt capabile să lucreze.

VPN-urile Netflix pe care le recomandăm tuturor să muncească din greu pentru a oferi acces la o gamă largă de cataloage Netflix - fac acest lucru folosind o colecție de metode secrete pentru a opri conectarea Netflix. Furnizarea accesului la Netflix a devenit dificilă și costă acestor VPN-uri mulți bani pentru a oferi acces.

Deblocați Netflix pentru hack-ul gratuit

VPN-urile premium pe care vă recomandăm să le utilizați pentru Netflix oferă toate o garanție de returnare a banilor sau scurte încercări gratuite. Aceasta nu este o soluție permanentă, dar dacă doriți să deblocați Netflix gratuit, este posibil să profitați de acestea pentru a obține acces temporar.

Vă recomandăm să încercați ExpressVPN. Nu numai că este unul dintre serviciile lider pe piață, dar au o garanție de rambursare a sumelor de 30 de zile, care nu poate fi redusă.

Ai grija!

Pentru unele VPN-uri, garanția de returnare a banilor se va aplica numai dacă rămâneți sub o anumită limită de date atunci când utilizați VPN. Deci, asigurați-vă că citiți termenii și condițiile înainte de a vă înscrie la orice serviciu dacă intenționați să profitați de această metodă.

Voi avea probleme pentru a-mi schimba regiunea Netflix

Nu uitați, sunteți un abonat plătitor și un client Netflix apreciat

Nu. Sunteți un abonat plătitor și sunteți un client masiv pentru Netflix. Din acest motiv, Netflix nu-și sancționează niciodată abonații pentru utilizarea VPN. Netflix ar prefera să prezinte toate emisiunile TV și filmele din fiecare țară, însă, datorită restricțiilor de licență impuse de producătorii de conținut terți, nu este în măsură să facă acest lucru.

Netflix trebuie să facă eforturi pentru a opri oamenii să ocolească aceste georestricții și, de aceea, Netflix lucrează din greu pentru a bloca VPN-urile. Cu toate acestea, niciun utilizator nu și-a anulat contul sau a fost amendat pentru utilizarea unui VPN pentru a urmări Netflix. Și, nu este ilegal să deblocați Netflix pentru a viziona mai multe emisiuni, deoarece sunteți un abonat plătitor.

A avea probleme?

Dacă aveți probleme, este posibil ca VPN-ul pe care îl utilizați pur și simplu să nu poată debloca Netflix. Majoritatea VPN-urilor nu deblochează Netflix. Vă recomandăm să vă lipiți la unul dintre furnizorii noștri VPN pentru Netflix.

Dacă v-ați abonat deja la un VPN recomandat, atunci puteți face câteva lucruri pentru a funcționa:

 1. Conectați-vă la un server diferit din aceeași țară.

  VPN-urile pe care le-am recomandat să deblocheze Netflix doar pe anumite servere. Comunicați cu furnizorul pentru a afla exact ce servere deblochează Netflix în prezent.

 2. Deconectați VPN-ul și reconectați-l.

  Actualizarea adresei IP VPN pe serverul în cauză poate rezolva problema.

 3. Contactați serviciul de asistență pentru clienți.

  Echipa de asistență VPN vă va ajuta întotdeauna să vă rezolvați problemele, așa că asigurați-vă că le vorbiți dacă nu puteți rezolva problema dvs..

Dacă ați urmat pașii de mai sus și mai aveți probleme, acoperim câteva depanări mai aprofundate în ghidul nostru de soluționare a problemelor VPN Netflix.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me