Dacă dețineți un router DD-WRT, puteți instala software-ul VPN direct pe acesta. Nu uitați, nu toate VPN-urile sunt compatibile cu firmware-ul DD-WRT, așa că va trebui să verificați cu producătorul dvs. dacă intenționați să blocați un router cu DD-WRT.

Pentru majoritatea oamenilor, procesul de instalare a firmware-ului DD-WRT este prea tehnic (și poate rezulta "bricking" aceasta). Din acest motiv, majoritatea aleg să achiziționeze un router DD-WRT gata aprins. De fapt, este chiar posibil să cumpărați un router DD-WRT pre-luminat care este preîncărcat cu software-ul VPN-ului dvs. Pentru mai multe informații despre router-urile noastre pre-fulgerate preferate, aruncați o privire la cele mai bune 5 routere ale noastre DD-WRT din 2018.

Dacă dețineți deja un router DD-WRT și doriți să instalați singur software VPN pe dispozitiv - acest ghid este pentru dvs.!

Configurați un VPN pe routerul dvs.

Cea mai bună formă de criptare VPN este OpenVPN. Din acest motiv, acest ghid de configurare se concentrează pe acel protocol recomandat. Vă recomandăm să vă aplicați OpenVPN dacă doriți ca dispozitivele dvs. să fie cele mai sigure.

Pentru a instala un client VPN de vârf de gamă pe un router DD-WRT (cum ar fi ExpressVPN - cel folosit ca exemplu în acest ghid), veți avea nevoie de firmware DD-WRT care să poată rula cele mai recente configurații VPN și acesta are cel puțin 8 MB de memorie flash la bord.


Pentru a verifica dacă routerul dvs. are aceste caracteristici, va trebui să consultați producătorul. În mod alternativ, ați putea solicita Flashrouters.com - pentru că sunt experți în ceea ce privește routerele intermitente.

Dacă routerul dvs. este potrivit, puteți urma pașii din acest ghid pentru a instala VPN pe router. În acest articol, vă vom ghida prin instalarea unei conexiuni OpenVPN pe routerul dvs. (cea mai sigură formă de conexiune VPN cu criptare de grad militar).

 1. Pentru a configura un VPN pe routerul DD-WRT, mai întâi va trebui să descărcați fișierele de configurare OpenVPN. Aceste fișiere vor fi furnizate de VPN-ul dvs., așadar vă rugăm să le contactați pentru fișiere. Nu uitați că VPN-ul dvs. va avea un ghid de configurare ca acesta (care este specific acelui VPN), așa că vă rugăm să le cereți să vadă și ghidul respectiv!
 2. În browserul dvs. web, accesați pagina cu setările routerului (pe majoritatea routerelor DD-WRT adresa implicită este http://192.168.1.1)
 3. Odată intrat în panoul de control pentru routerul DD-WRT, faceți clic pe butonul Servicii tab, urmată de VPN sub-tab.
 4. Apoi, activați tasta Porniți OpenVPN Client opțiune. Aceasta va deschide Panoul de configurare OpenVPN unde veți putea introduce setările.Ghid de configurare DD-WRT

Pentru versiuni de DD-WRT cu Autentificare User Pass

Acest pas depinde de dacă versiunea dvs. de firmware DD-WRT are autentificare User Pass. Dacă urmează acești pași, dacă nu treceți la secțiunea următoare.

 1. Dacă versiunea dvs. de DD-WRT are Autentificare de utilizator, ecranul dvs. ar trebui să placă astfel:Ghid de configurare DD-WRT
 2. Dacă o face, introduceți următoarele setări: puternic>IP / Nume server: veți obține această adresă VPN Nume de utilizator: Veți obține acest nume de utilizator de la VPN-ul dvs. (poate diferi de numele dvs. de conectare VPN) Parola: Vei primi această parolă de la VPN-ul tău (poate diferi de parola de autentificare VPN)

Pentru versiunile de DD-WRT fără autentificarea utilizatorului

Dacă versiunea dvs. de DD-WRT nu are autentificare User Pass, urmați acești pași în schimb:

 1. Căutați Configurare suplimentară caseta de text și introduceți următoarea comandă: auth-user-pass /tmp/auth.txt
 2. IP / Nume server”Este adresa locației serverului VPN la care doriți să vă conectați. Îți poți găsi IP / Nume server și Port în .fișier de configurare ovpn primiți de la VPN. Pentru a face acest lucru: deschideți fișierul .ovpn în orice editor de text. Copie numele grupului de server „la distanță” enumerat în fișierul de configurare și pastă acesta în Adresa / portul serverului câmpul panoului de control OpenVPN de bază. Faceți același lucru pentru port.Ghid de configurare DD-WRT
 3. În panoul de control al routerului DD-WRT, faceți clic pe fila „Servicii”, urmată de sub-fila „VPN”.
 4. Localizați Configurare suplimentară și introduceți detaliile de configurare. Va trebui să le obțineți de la VPN.
  Pentru ExpressVPN arată așa:Ghid de configurare DD-WRT
 5. Uită-te la fișierul de configurare OpenVPN (.ovpn) pe care l-ai obținut de la furnizorul VPN anterior într-un editor de text. Copiați-lipiți textul între ele "auth-tls și /auth-tls" în TLS Auth Key camp. Vedeți exemplul de mai jos pentru a copia datele corecte: Ghid de configurare DD-WRT
 6. Priviți din nou fișierul .ovpn într-un editor de text și copiați textul între ele "CA și /CA" și lipiți-l în Certificatul CA camp. Consultați imaginea de mai jos:Ghid de configurare DD-WRT
 7. Copiați textul între ele "eveniment sigur și / CertificatAcreditat" și lipiți-l în Certificarea clientului public camp. Vedeți exemplul de mai jos pentru a copia datele corecte:Ghid de configurare DD-WRT
 8. Copiați textul între ele "cheie și /cheie" și lipiți-l în Certificarea clientului public camp. Vedeți exemplul de mai jos pentru a copia datele corecte:Ghid de configurare DD-WRT
 9. Click pe salva, apoi faceți clic pe Aplicați setările pentru a porni conexiunea la VPN.
 10. Pentru a verifica starea conexiunii, faceți clic pe stare > OpenVPN. Dacă vedeți formularele goale, ceva nu a fost configurat corect. Probabil va trebui să urmați din nou pașii de mai sus pentru a vă asigura că totul a fost introdus și salvat corect. Odată introdus corect, ar trebui să arate ca imaginea de mai jos: Ghid de configurare DD-WRTGhid de configurare DD-WRT
 11. Dacă aveți nevoie de ajutor cu oricare dintre pașii de mai sus sau dacă ceva nu este clar, contactați VPN-ul dvs. direct. Vor avea un ghid specific VPN ca acesta, cu toate datele de care aveți nevoie. Suportul pentru chat-uri în direct vă va bucura, de asemenea, să vă parcurgeți procesul.

Cum să testați un VPN pe routerul dvs.

Scurgeri DNS spuneți furnizorului dvs. de servicii de internet ce site-uri web vizitați online: strică confidențialitatea oferită de VPN. Aceasta este o problemă uriașă, motiv pentru care ar trebui să vă asigurați întotdeauna că nu primiți scurgeri DNS. Pentru a vă asigura că nu primiți scurgeri DNS pe conexiunea VPN a routerului, urmați pașii următori.

 1. Pe tabloul de bord al routerului, accesați Înființat > Configurare de bază.Ghid de configurare DD-WRT
 2. Sub Setări server adresă rețea (DHCP), introduceți următoarele setări DNS (acestea sunt setările pentru Google DNS - poate fi necesar să utilizați setări DNS diferite, vă rugăm să consultați VPN-ul): DNS static 1: 8.8.8.8 - DNS static 2: 8.8.4.4 - Redirecționarea forțată a DNS: bifează această casetă Ghid de configurare DD-WRT
 3. În partea de jos a paginii, faceți clic pe salva și Aplicați Setări.Ghid de configurare DD-WRT
 4. În partea de sus a paginii, navigați la Servicii > Servicii.Ghid de configurare DD-WRT
 5. Sub Opțiuni suplimentare DNSMasq, introduceți următoarea interfață = tun1 (pentru ExpressVPN). Cu toate acestea, ar trebui să ceri VPN-ului dumneavoastră pentru aceste setări sau să urmați orientările lor specifice.
 6. În partea de jos a paginii, faceți clic pe salva și Aplicați Setări.

Ghid de configurare VPN DD-wRT - Concluzie

Instalarea unui VPN pe un router DD-WRT înseamnă că toate dispozitivele din casa dvs. sunt protejate cu o singură conexiune VPN. Acesta este un mod extrem de eficient și sigur de a configura un VPN. Mai sus am explicat pașii necesari pentru instalarea unui VPN pe un router DD-WRT. În exemplu folosim ExpressVPN. Cu toate acestea, oricare dintre VPN-urile din cele mai bune 5 VPN-uri ale noastre pentru routerele DD-WRT va avea un ghid de configurare specific, așa că vă rugăm să contactați VPN-ul pentru mai multe recomandări precise despre configurarea VPN-ului dvs..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me