Kindle Fire este blocat în magazinul Amazon. Amazon nu lasă consumatorii să cumpere software din magazinul de aplicații Google Play. Această restricție face foarte dificilă introducerea de conținut pe un dispozitiv Kindle (altul decât materialele pe care Amazon le oferă). Din fericire, însă, este posibil să reîncărcați aplicațiile pe un Kindle Fire (există un ghid pentru acest lucru mai târziu în acest articol).

Deși este adevărat că până de curând Amazon nu avea VPN-uri pe magazin - acum are unele (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, ca să numim câteva). Cu toate acestea, dacă vă abonați la un VPN pentru Kindle care nu are software în magazin, puteți utiliza VPN-ul prin instalarea unui software OpenVPN terț pe Kindle. Odată instalat, puteți configura software-ul OpenVPN să funcționeze cu furnizorul VPN ales. Vom explica cum se face mai târziu în acest ghid.

Dacă sunteți îngrijorat că orice dintre acestea sună complicat - relaxați-vă - pentru că nu este. Mai mult, oricare dintre VPN-urile la care vă abonați va avea un ghid de configurare care vă va ajuta cu procesul! Cu toate acestea, dacă vă preocupă acest lucru - puteți comunica întotdeauna cu VPN direct înainte de a cumpăra un abonament pentru a obține o liniște sufletească și să vă asigurați că veți primi tot ajutorul de care aveți nevoie.

ExpressVPN, cel mai bun VPN pentru Kindle, are ghiduri de configurare detaliate și suport de chat live 24/7.

Dacă acesta este un lucru cu care nu doriți să faceți față, vă recomandăm să căutați rapid VPN-ul de care sunteți interesat în magazinul Amazon înainte de a vă confrunta cu abonamentul.


Dacă VPN are software în magazinul Amazon, atunci puteți urma acești pași simpli:

 1. Abonați-vă la VPN-ul dvs. preferat pentru Kindle
 2. Accesați magazinul Amazon și descărcați software-ul VPN
 3. Rulați software-ul și conectați-vă cu datele de acreditare
 4. Conectați-vă la un server VPN și începeți să accesați conținut blocat anterior.

Deschideți ghidul de instalare software VPN pentru Kindle

Pentru a vă ajuta, să aruncăm o privire și asupra modului de configurare a unui VPN folosind OpenVPN terță parte pentru Kindle. Aceasta este mult mai complicată decât metoda anterioară, dar vă permite să utilizați un VPN care nu are software în magazinul de aplicații Amazon. Pur și simplu urmați acești pași în Kindle dvs.:

 1. Trageți bara de notificări Kindle în jos. Selectați Mai Mult urmat de Dispozitiv și porniți "Permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute."
  instalați un VPN pe Kindle Fire
 2. Descărcați ES File Explorer din Amazon Appstore. Această aplicație este gratuită.
 3. Descărcați programul de instalare OpenVPN pe computer.
 4. Conectați Kindle-ul dvs. la PC sau Mac utilizând cablul USB, apoi trageți și plasați instalatorul OpenVPN (icsopenvpn0529.apk) în dosarul Descărcărilor de la Kindle.
 5. Porniți Kindle și utilizați ES Explorer pentru a naviga în folderul Descărcări. Atingeți fișierul .apk și instalați-l.
 6. Înscrieți-vă la un serviciu VPN la Kindle dacă nu ați făcut-o deja.
 7. Apoi configurați software-ul OpenVPN pe Kindle cu fișierele de configurare OpenVPN ale VPN-ului dvs. Aceste fișiere vor fi furnizate de către furnizorul dvs. VPN. Pentru a le introduce pe Kindle-ul dvs., va trebui să le descărcați pe un computer, să le dezarhivați și să le trimiteți prin e-mail. Deschideți e-mailul pe Kindle și descărcați fișierele .ovpn. Acum le puteți importa din folderul de descărcări în software-ul OpenVPN. VPN-ul dvs. va avea un ghid de configurare pentru a vă ajuta cu acest pas!

Reîncărcarea unei aplicații VPN într-un Kindle Fire

Utilizatorii Amazon sunt blocate să acceseze Magazinul Google Play. Acest lucru restricționează sever ceea ce pot accesa pe dispozitivul lor. Cu toate acestea, vestea bună este că poți "sideload" aceste aplicații pe Kindle Fire. Aceasta include aplicații VPN.

Pentru a descărca o aplicație urmați acești pași:

 1. Înainte de a putea reîncărca orice aplicație, trebuie să vă pregătiți Kindle. Pentru început, glisați în jos bara de navigare de sus și faceți clic pe Setări. În meniul Setări căutați Aplicații meniul.
 2. Aprinde Aplicații din surse necunoscute.
 3. Deschideți aplicația Aplicații pentru Android și căutați ES File Explorer, este o aplicație gratuită, astfel încât să o puteți descărca degeaba. Es File Explorer
 4. Rulați ES File Explorer și atingeți tasta Nou butonul din partea de jos pentru a crea un folder nou. Creați un folder numit Aplicații încărcate în rădăcină. Aici veți încărca partea dvs. fișierele .APK.
 5. Descărcați fișierul APK pentru SnapPea (Desktop-to-Android manager) direct de la SnapPea la acest link.
 6. Acum folosiți SnapPea pentru a pune orice alte fișiere APK pe care doriți să le instalați în Aplicații SideLoaded folder pe care l-ați creat anterior.
 7. Puteți deschide fișierele APK cu ajutorul fișierului ES Explorer și le puteți instala ca orice alt fișier. Pentru un ghid complet, uitați-vă aici.

Pentru a instala o aplicație pe care o aveți deja pe un alt dispozitiv Android (pe care ați obținut-o din magazinul Google App, de exemplu) pur și simplu faceți o copie de siguranță a fișierului APK în Kindle. Pentru aceasta, urmați acești pași:

 1. Instalați Backup-ul aplicației & Restaurați pe dispozitivul dvs. Android.
 2. Rulați Backup-ul & Restaurați aplicația și selectați toate aplicațiile pe care doriți să le faceți backup de pe dispozitiv pentru a fi transferate în Kindle Fire. Apăsați butonul Backup din partea de jos.
 3. Fișierele APK vor fi stocate în directorul specificat de App Backup (în cazul nostru, / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, verificați setările aplicației pentru a vedea care este directorul dvs. de stocare). După ce le-ați făcut backup, montați dispozitivul pe computer prin USB și copiați-le.
 4. Acum copiați fișierele în Kindle dvs. (în Aplicații încărcate directorul creat mai devreme)
 5. Ca și până acum, utilizați ES file Explorer pentru a localiza fișierul APK și a instala aplicația.

Consultați VPN-ul nostru pentru articolul despre firestick dacă doriți să știți cum să instalați un VPN pe firestick.

Instalarea unui VPN pe un router

Obținerea unui VPN pentru un router DD-WRT este un mod mult mai ușor de a conecta Kindle-ul dvs. la un server VPN. Un router fulgerat VPN conectează automat toate dispozitivele din casa ta la un server VPN (inclusiv Kindle).

Fiecare dintre furnizorii VPN din cele mai bune 5 VPN-uri ale noastre pentru articolul Kindle are instrucțiuni pe site-ul său web despre cum se instalează VPN-ul pe un router. Gama de routere pentru care se referă fiecare VPN este, de asemenea, listată pe fiecare site. Verificați dacă aveți marcă și tip de router potrivite pentru o companie VPN înainte de a vă înscrie la serviciu.

Pentru a cumpăra un router VPN clipește, vă puteți adresa Flashrouters.com.

ExpressVPN - cel mai bun VPN pentru Kindle - vinde un router pre-fulgerat cu VPN instalat pe site-ul său web. Acesta va proteja toate dispozitivele din casa dvs. cu VPN.

Titlu credit imagine: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me