Netflix este disponibil aproape peste tot, puteți accesa serviciul lor în peste 190 de țări din întreaga lume. Drept urmare, majoritatea oamenilor se pot conecta la Netflix fără a fi nevoie să facă ceva special.

Din păcate, multe locuri de muncă, școli, universități și colegii blochează Netflix în rețelele lor WiFi. De fapt, deoarece Netflix este un astfel de porumb lățime de bandă, chiar și hotspot-urile WiFi publice încep să restricționeze accesul la Netflix.

Dacă aveți probleme să deblocați Netflix la școală sau lucrați, continuați să citiți pentru a afla cum să îl accesați.

De ce ai nevoie?

Deblocarea Netflix la școală sau la locul de muncă este extrem de ușoară, tot ce ai nevoie este un serviciu online ieftin numit Rețea virtuală virtuală (VPN).


Un VPN este un instrument online care vă permite să sustrageți blocările și restricțiile de internet. Cu un VPN, puteți ocoli cu ușurință blocurile plasate de administratorii de rețea pentru a urmări emisiunile dvs. preferate de Netflix, precum și pentru a putea accesa alte site-uri web.

Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru pentru VPN-uri.

Cum deblochează Netflix la școală sau lucrează cu un VPN

Pentru a urmări Netflix la școală sau pentru a lucra pur și simplu urmați acești pași simpli mai jos:

 1. Alegeți un VPN care funcționează cu Netflix.

  Vă rugăm să rețineți: Multe VPN-uri sunt blocate de Netflix, motiv pentru care este important să rămânem la servicii foarte specifice.

 2. Abonați-vă la serviciul VPN.

  Vă recomandăm să vă înscrieți la ExpressVPN, deoarece acestea sunt rapide, care sunt esențiale pentru streaming în HD, au servere în toată lumea și sunt sigure.

  Există și alte servicii VPN care pot debloca Netflix, aruncați o privire la pagina VPN pentru Netflix pentru o listă cu cele mai bune.

 3. Descărcați software-ul VPN și instalați-l pe dispozitivul dvs..

  Pentru a vă ajuta, avem câteva ghiduri de instalare specifice dispozitivelor disponibile pentru Windows, Mac, Linux, iOS, Android și Fire TV Stick.

 4. Conectați-vă la VPN folosind datele de acreditare.

 5. Conectați-vă la un server VPN fie în țara dvs., fie într-o altă țară care are Netflix.

  Știați? Puteți debloca conținut suplimentar Netflix conectându-vă la un server dintr-o altă țară!

 6. Deschide Netflix și începe difuzarea emisiunilor - în ciuda faptului că este încă într-o locație în care este blocat!

  Având probleme? Consultați ghidul nostru de soluționare a problemelor VPN Netflix pentru remedieri comune.

Nu toate VPN-urile funcționează cu Netflix

Este important să știți că nu toate serviciile VPN deblochează Netflix. De fapt, doar un număr mic de VPN-uri sunt capabile să ocolească interdicția Netflix VPN. Pentru o listă de servicii care se garantează deblocarea Netflix, consultați ghidul nostru VPN Netflix.

Ghiduri utile Netflix

Cum să obțineți SUA Netflix pe Android, iPhone și iPad

Cel mai bun VPN pentru Netflix 2020 | TESTAT & VERIFICAT [ZILNIC]

Bateți blocul VPN Netflix - Sfaturi pentru soluționarea problemelor pentru mesajul de eroare proxy Netflix

Cum deblochează un VPN Netflix la școală sau funcționează WiFi?

Conectarea la o VPN stabilește o conexiune criptată între dvs. și serverul furnizorului. Acest lucru poate fi gândit ca un tunel care îți ascunde activitatea online de administratorii rețelei și vă permite să ocoliți filtrele impuse de firewall-uri, deblocând site-urile web restricționate precum Netflix.

Amintiți-vă, în timp ce orice VPN de renume poate promite confidențialitate de la oricine monitorizează traficul pe internet, numai VPN-uri specifice vor putea depista detecția proxy-ului Netflix, așa că alegeți-vă furnizorul cu înțelepciune.

Pot debloca Netflix la școală sau lucrez gratuit?

Probabil ca nu. Deși există unele servicii VPN gratuite, acestea sunt de obicei restrictive în ceea ce privește viteza de conectare și limitele de descărcare. Acest lucru le face improprii pentru difuzarea emisiunilor pe Netflix. În plus, un număr extrem de limitat de VPN-uri funcționează de fapt cu Netflix, iar majoritatea serviciilor gratuite se încadrează în această categorie.

Dar, acolo unde există voință, există o cale. Dacă doriți să ocoliți restricțiile conexiunii la internet gratuit, unele servicii VPN oferă garanții de returnare a banilor sau încercări gratuite. ExpressVPN, care este unul dintre cele mai bune servicii de pe piață, oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Având probleme?

Furnizorii VPN se află într-un joc constant pentru pisici și mouse cu Netflix, iar serviciile VPN care pot accesa Netflix sunt în continuă evoluție. Dacă vă confruntați cu probleme, încercați unele dintre metodele de mai jos sau consultați ghidul nostru de depanare Netflix VPN pentru remedieri suplimentare.

Conectați-vă la un alt server VPN

Dacă v-ați înscris la unul dintre VPN-urile din acest ghid și nu puteți accesa Netflix, acest lucru se poate întâmpla pentru că trebuie să vă conectați la un server specific.

Netflix blochează în mod regulat adresele IP VPN, motiv pentru care majoritatea VPN-urilor au renunțat să încerce să îl deblocheze. Câțiva furnizori care deblochează doar cataloage specifice. Astfel, va trebui să vă consultați cu VPN-ul dvs. pentru a afla ce server trebuie să utilizați.

Ascundeți-vă traficul VPN

Dacă vă conectați deja la serverul VPN corect pentru Netflix, dar încă întâmpinați probleme, este posibil ca administratorul rețelei dvs. locale să blocheze traficul VPN. Dacă acesta este cazul, vă recomandăm să încercați să utilizați funcția de ofuscare VPNs.

Aceasta este o tehnologie concepută pentru a vă permite să ocoliți aceste tipuri de blocuri de administrator. Dacă continuați să întâmpinați probleme, va merita să contactați asistența furnizorului dvs., deoarece mulți oferă ajutor prin servicii complete de chat și e-mail live. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru pentru ascunderea traficului VPN.

O altă opțiune este să încercați să utilizați un VPN Netflix care oferă Shadowsocks, deoarece se știe că acesta a funcționat pentru unii utilizatori. Shadowsocks este o metodă alternativă de creare a unui tunel pentru un server proxy (proxy HTTP) pe care îl oferă câteva VPN-uri. Este demn de remarcat faptul că Shadowsocks nu este același lucru cu SOCKS5. Singurul VPN Netflix care oferă în prezent Shadowsocks despre care știm este PrivateVPN .

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me