Există o serie de metode diferite pentru a accesa US Netflix pe un televizor inteligent. Dar dacă nu puteți accesa magazinul de aplicații Android de pe televizor, atunci lucrurile pot fi ceva mai dificile. În acest articol, vă vom îndruma în pașii pentru a configura un VPN pentru a viziona US Netflix televizorul dvs. inteligent folosind trei metode diferite.

Pentru a începe cu metodele de mai jos, veți avea nevoie de un Smart TV, un abonament Netflix și un abonament la un serviciu VPN care funcționează cu Netflix.

Cum pot primi Netflix-ul american pe televizorul meu inteligent?

Există trei moduri diferite în care puteți viziona Netflix pe un Smart TV. Pentru a vizualiza pașii fiecărei metode, trebuie doar să faceți clic pe linkurile de mai jos.

 1. Utilizați un router VPN
 2. Utilizați un dispozitiv bazat pe Android - Android TV sau Fire Stick
 3. Partajați conexiunea Windows cu televizorul dvs. inteligent
 4. Utilizați un serviciu inteligent DNS

Cum să urmăriți Netflix pe un Smart TV folosind un router VPN

Utilizarea unui router VPN este probabil cea mai ușoară modalitate de a urmări US Netflix pe televizorul dvs. inteligent. Cele mai multe routere decente în aceste zile pot fi configurate să funcționeze cu aproape orice serviciu VPN. Când conectați televizorul inteligent la router, presupunând că are o aplicație Netflix, este posibil să urmăriți versiunea americană a Netflix.


Unul dintre cele mai personalizabile tipuri de firmware pentru instalarea unui VPN pe un router este DD-WRT și îl vom folosi ca parte a exemplelor noastre de mai jos.

 1. Configurați o conexiune VPN pe routerul dvs. care se conectează la un server VPN din SUA.

  Pe un router DD-WRT, setările PPTP și OpenVPN pot fi găsite la Servicii > VPN.

  Aveți nevoie de un router VPN? Aruncați o privire la pagina noastră de routere VPN. Sau, pentru o privire aprofundată a instalării, consultați modul în care puteți configura o VPN pe un ghid de router DD-WRT.

  Servicii DD-WRT

 2. Conectați Smart TV-ul la routerul din aceeași bandă în care ați configurat conexiunea VPN.

  Vă recomandăm să vă configurați VPN-ul folosind banda de 5GHz, apoi asigurați-vă că orice dispozitive pe care doriți să le efectuați prin intermediul conexiunii VPN (în acest caz, televizorul dvs. inteligent) utilizează și această frecvență.

 3. Deschideți aplicația Netflix de pe Smart TV și conectați-vă.

  Puteți utiliza contul Netflix existent pentru a face acest lucru, nu este necesar să vă înscrieți pentru unul nou. Nu contează dacă contul dvs. nu este înregistrat în SUA, ar trebui să vedeți acum catalogul complet al titlurilor Netflix din SUA. "Noroc" este un bun indiciu că a funcționat.

  Pagina de pornire Netflix

Câteva considerente

Utilizarea unui router VPN pentru a accesa US Netflix pe televizorul dvs. este cu siguranță cea mai convenabilă metodă pe termen lung, dar există încă anumite considerente care trebuie făcute.

Investește într-un router bun

În timp ce aplicațiile VPN sunt adesea ușoare, criptarea datelor poate fi intensificată prin hardware. Routerele mai ieftine nu au puterea de procesare necesară pentru a rula corect o VPN fără probleme, iar dacă conexiunile cad, aceasta ar putea avea calitatea Netflix și, în final, vă va lăsa neprotejat. Achiziționarea unui router bun este costisitoare, dar o investiție fantastică pe termen lung.

Alegeți serviciul VPN potrivit & Server

Într-o lume ideală, accesarea diferitelor biblioteci ale Netflix ar fi la fel de ușor ca conectarea la un VPN și alegerea unui server bazat în țara în care doriți să accesați. Din păcate, Netflix blochează majoritatea conexiunilor VPN în numele partenerilor de licență și unii acceptă doar platforma de streaming de pe anumite servere. Când vine vorba de alegerea VPN-ului potrivit, nu numai că trebuie să vă asigurați că Netflix este acceptat, trebuie să verificați și ce țări sunt disponibile pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Optimizați-vă conexiunea

Din moment ce dispozitivele wireless sunt o mulțime de zeci, este binecunoscut faptul că distanța și obiectele dintre routerul și televizorul dvs. pot afecta stabilitatea conexiunii dvs., dar ceea ce ar trebui să luați în considerare este distanța dintre server și casa dvs. Utilizarea unui server din cealaltă parte a lumii este mult mai probabil să încetinească conexiunea dvs. decât să vă conectați la un server cu sediul în țara în care locuiți. Uneori, trebuie să se facă compromisuri pentru a accesa catalogul de streaming potrivit, dar ar trebui alegeți întotdeauna serverele mai aproape când este posibil.

Tunelarea despărțită & frecvențe diferite

Utilizarea unui router VPN este una dintre cele mai fiabile metode de a accesa bibliotecile internaționale ale Netflix, dar vine cu un dezavantaj - fiecare dispozitiv conectat la router va trebui să facă aceleași compromisuri, precum viteze mai mici și incapacitatea de a accesa conținut local. Din fericire, rutele divizate de tunelare și mai multe benzi vă pot menține celelalte dispozitive funcționând rapid.

Tunelul Split este o caracteristică încorporată în VPN, care vă permite să selectați și să omiteți dispozitivele care sunt dirijate prin serverul VPN. Acest lucru este oferit doar de anumiți furnizori, deci merită întotdeauna să consultați ghidul nostru înainte de a achiziționa un abonament. În mod alternativ, puteți seta întotdeauna VPN-ul pe o frecvență (5 GHz) și conectați dispozitivele la alta (2,4 GHz) pe un router cu mai multe banduri.

Cum să urmăriți Netflix pe televizorul dvs. inteligent cu dispozitive Android TV

Dacă televizorul tău inteligent folosește Android TV sau Amazon Fire TV ca sistem de operare, atunci ai noroc! Aproape fiecare VPN de pe planetă oferă o aplicație Android, iar multe oferă și aplicații Android TV și Amazon Fire TV. Există, de asemenea, unele excelente terțe părți OpenVPN - în special OpenVPN pentru Android. Dacă nu sunteți sigur dacă televizorul dvs. este compatibil, verificați considerentele de mai jos.

Urmați pașii de mai jos pentru a configura o VPN cu televizorul dvs. Android și începeți să urmăriți Netflix.

 1. Instalați aplicația Netflix din Magazinul Google Play.

 2. Instalați o aplicație VPN din Magazinul Google Play.

  Televizoarele Android pot instala și rula orice aplicație VPN pentru Android sau Android TV. Aplicațiile TV Android sunt optimizate mai bine pentru televizoarele inteligente, dar o aplicație Android obișnuită va funcționa și ea.

 3. Utilizați aplicația VPN pentru a vă conecta la un server VPN din SUA.

 4. Apăsați butonul Acasă de pe telecomandă pentru a ieși din aplicația VPN în timp ce aceasta încă funcționează.

 5. Lansați aplicația Netflix și conectați-vă.

  Nu contează dacă contul dvs. nu este înregistrat în SUA, ar trebui să vedeți acum catalogul complet al titlurilor Netflix din SUA.

Emisiunea TV "Parcuri si locuri pentru odihna" este un bun punct de referință pentru a verifica dacă vizionați catalogul american. Toate fiind bine, acum puteți doar să faceți clic pe un titlu pentru al urmări.

Cum să urmărești Netflix pe televizorul tău inteligent cu Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Căutați furnizorul VPN sau pur și simplu căutați „VPN” pentru a răsfoi furnizorii suportați.

  Puteți face acest lucru manual prin caseta de căutare din partea dreaptă sus a ecranului Fire TV sau puteți utiliza căutarea vocală pentru proprietarii de al doilea gen cu o telecomandă Alexa.

  VPN în aplicația tv tv

 2. Instalați și rulați aplicația.

  Aplicația ExpressVPN pe firestick

 3. Conectați-vă la un server VPN din Statele Unite.

  Aplicația ExpressVPN a fost activată

 4. Apăsați butonul Acasă de pe telecomandă pentru a ieși din aplicația VPN în timp ce aceasta încă funcționează.

 5. Lansați aplicația Netflix și conectați-vă.

  Nu contează dacă contul dvs. nu este înregistrat în SUA, ar trebui să vedeți acum catalogul complet al titlurilor Netflix din SUA.

Emisiunea TV "Vârfuri gemene" nu este disponibil pentru noi abonații Netflix din Marea Britanie, așa că considerăm că este util să o căutăm pentru a verifica dacă vizionăm catalogul american. Toate fiind bine, acum puteți doar să faceți clic pe un titlu pentru al urmări.

Câteva considerente

Un mare avantaj al utilizării unui VPN Android pe un VPN de router este faptul că este ușor de activat și dezactivat VPN-ul, după cum este necesar. Dar, există anumite considerente care trebuie făcute dacă alegeți această metodă.

Verificați compatibilitatea

Desigur, Netflix a întrerupt suportul pentru aplicații pentru unele televizoare inteligente mai vechi de acolo. Există o soluție disponibilă pentru unii, dar numai dacă dispozitivul dvs. este certificat Google. Pentru a evita problemele potențiale, asigurați-vă că verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra.

Luați în considerare achiziționarea unui stick Fire TV sau a unui dispozitiv Android TV

În cazul în care televizorul dvs. inteligent nu are un sistem de operare bazat pe Android, este posibil să doriți să luați în considerare achiziționarea unui dispozitiv Android TV sau a unui Amazon TV Stick. Prin simpla conectare a unuia la portul HDMI al televizorului dvs. cu ecran mare, îi veți îmbunătăți funcționalitatea.

Streaming în 4K

Doar o selecție foarte limitată de dispozitive certificate va reda conținut Netflix la rezoluție 4K (dacă aveți planul potrivit și cel puțin 25 Mbit / s lățime de bandă pentru descărcare). Deci, dacă doriți streaming 4K, asigurați-vă că verificați dacă toate dispozitivele dvs. sunt compatibile.

VPN nu este acceptat pe Fire TV

Dacă serviciul dvs. VPN nu este acceptat de Amazon Fire TV Store, puteți încărca orice aplicație VPN Android pe un dispozitiv Fire TV. Vă rugăm să consultați Cel mai bun VPN pentru Fire Stick pentru un ghid complet despre cum să faceți acest lucru.

Urmăriți Netflix pe Smart TV prin partajarea conexiunii VPN Windows sau macOS

Este posibil să partajați o conexiune VPN de pe computerul dvs. Windows sau Mac cu Smart TV. Aceasta este cea mai complicată opțiune de configurat și îi lipsește o anumită eleganță. Dar, dacă nu aveți un router compatibil cu VPN-ul sau hardware-ul Android / Fire TV, acesta este o soluție.

Deoarece metodologia este mult mai aprofundată, i-am dedicat un întreg ghid separat. Consultați ghidul nostru de conexiune VPN pentru mai multe informații despre acest lucru în Windows și MacOS folosind diferite combinații WiFi / Ethernet.

Cum se configurează DNS inteligent pe un televizor inteligent pentru a urmări Netflix

Serviciile Smart DNS pot debloca Netflix-ul american prin rezolvarea întrebărilor DNS ale televizorului dvs. inteligent din Statele Unite.

Specificațiile variază în funcție de modelul și modelul televizorului dvs., dar setările DNS se găsesc, de obicei, îndreptându-vă în meniul „Setări” și navigând în secțiunea „Rețea”. Pe televizoarele Samsung, de exemplu:

 1. Apăsați Meniu pe ecranul dvs. la distanta > Reţea > Starea rețelei > Setări IP > Setări DNS

 2. Selectați „Enter manual”.

 3. Notează setările actuale DNS (doar în caz!)

 4. Introduceți adresa DNS oferită de furnizorul dvs. SmartDNS.

 5. Faceți clic pe OK și reporniți televizorul.

 6. Aprindeți aplicația Netflix.

  Nu contează dacă contul dvs. nu este înregistrat în SUA, ar trebui să vedeți acum catalogul complet al titlurilor Netflix din SUA.

Câteva considerente

Ca și în cazul celorlalte metode discutate în acest ghid, există anumite considerente care trebuie făcute dacă alegeți să utilizați această metodă.

Trebuie să-mi schimb setările regionale ale televizorului?

Nu, Netflix este acum disponibil oriunde pe planetă (cu excepția Chinei, Siriei și Coreei de Nord), deci nu mai este nevoie să schimbați setările regionale ale televizorului dvs. pentru a descărca aplicația.

Este un Smart DNS mai fiabil decât un VPN?

Există un argument că adresele IP ale serverului VPN sunt mai ușor de blocat pentru Netflix decât rezolvatorii DNS folosiți de serviciile Smart DNS. Dar, în realitate, multe astfel de servicii sunt blocate și de Netflix.

Profesionistii

Cel mai mare avantaj al utilizării Smart DNS printr-o VPN este că este posibil să configurați Smart DNS pe aproape orice mașină capabilă de internet. Aceasta include console de jocuri și, da, televizoare inteligente.

Un alt plus este faptul că Smart DNS este mai rapid decât VPN-urile, deoarece nu este utilizată o criptare care utilizează resurse pentru a asigura conexiunea.

Contra

Dacă serviciile dvs. de streaming local nu sunt acceptate de furnizorul dvs. Smart DNS, atunci le puteți găsi blocate atunci când este configurat DNS inteligent. Și nu există nicio cale ușoară de pe un Smart TV de a activa și dezactiva pur și simplu DNS inteligent.

Serviciile inteligente DNS sunt utile numai pentru streamingul de lucruri. Pentru o taxă lunară similară, un VPN vă va permite să transmiteți fluxul Netflix, să vă protejați de supravegherea guvernului curat, să vă protejați de urmărirea site-urilor, să vă păstrați istoricul de navigare în mod privat atunci când utilizați WiFi public, vă va permite să accesați site-uri web cenzurate, să vă permiteți să torrent în siguranță și multe altele.

Ghiduri utile Netflix

Cel mai bun VPN pentru Netflix 2020 | TESTAT & VERIFICAT [ZILNIC]

Deblochează Netflix - Cum să schimbi țara Netflix

Cum să obțineți SUA Netflix pe Android, iPhone și iPad

Având probleme?

Dacă aveți probleme cu oricare dintre metodele de mai sus, ar putea exista o serie de motive. Vă recomandăm să consultați ghidul nostru de soluționare a problemelor VPN Netflix ca prim port de apel, înainte de a contacta echipa de asistență a furnizorului dvs. VPN..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me