Finalul sezonului 8 este aici.

Dacă sunteți la fel de încântați ca și noi să transmitem seria finală a epopei fanteziei, acest ghid vă arată cum să urmăriți jocul Game of Thrones sezonul 8, episodul 6 rapid și sigur.

Deblochează Game of Thrones cu un VPN

Derulați în jos pentru a citi ghidul nostru pas cu pas despre cum să urmăriți GoT.

NordVPN oferă fanilor Game of Thrones cu 75% din abonamentul la VPN, pur și simplu făcând clic pe linkul de mai jos și înregistrându-vă.


NordVPN este cel mai bun VPN pentru Game of Thrones, deoarece este ieftin, extrem de privat și rapid pentru streaming.

Cum să Stream GoT Sezonul 8 Episodul 6 online cu un VPN

Ați putea transmite Game of Thrones în mai puțin de 5 minute, trebuie doar să urmați acești pași simpli:

  1. Abonați-vă la un VPN pentru a debloca GoT, vă recomandăm NordVPN - servere ultra-rapide, software user friendly și o reducere excelentă de 75% pentru fanii GoT!
  2. Deschide aplicația VPN și selectează un server VPN, NordVPN are servere dedicate P2P localizate în întreaga lume, faceți clic pe conectare.
  3. Navigați la serviciul de streaming preferat sau site-ul torrent.
  4. Activitatea dvs. VPN este configurată și sunteți gata să urmăriți online Game of Thrones!

De ce am nevoie de un VPN pentru a viziona Game of Thrones online?

Folosind un VPN pentru Game of Thrones, puteți debloca site-urile de streaming și torrentul în siguranță și în siguranță, aceasta deoarece:

  • Deblocați site-urile web care nu sunt disponibile în țara dvs. - Utilizați un VPN pentru a accesa site-urile blocate.
  • Un VPN criptează traficul dvs. de internet - Un VPN oprește furnizorul de servicii de internet să vadă că sunteți în torent.
  • Împiedicați alți utilizatori torrenter să vadă adresa dvs. IP reală - Protejați-vă datele și fiți anonimi atunci când urmăriți sau turnați GoT.

Stream Game of Thrones pe Kodi

Dacă doriți să vizionați GoT finalul sezonului 8 pe o cutie KODI, sunteți în noroc. Rețineți că, dacă alegeți să vizionați GoT prin această opțiune, este piraterie și, din acest motiv, faceți acest lucru pe propriul dvs. risc.

Site-uri de streaming online

Cu GoT pe punctul de a fi premiat, nu poate exista nicio îndoială că numeroase opțiuni pentru vizionarea emisiunii în fluxurile piratate live vor deveni disponibile. Site-uri, cum ar fi; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - SUA (metodă recomandată)

HBO va transmite premiera oficială la nivel mondial a GoT Season Eight, Episodul șase la ora 21:00 EST - 20:00 Central. Noul episod va fi difuzat pe HBO și va fi transmis în direct pe HBO Now și HBO Go.

Puteți transmite fluxul HBO pe Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 și Xbox One, Roku, Apple TV, televizoare inteligente Samsung, iOS, Android și Kodi.

Cu un VPN Android și iPhone utilizatorii pot debloca HBO SUA oriunde!

Sky Atlantic - Marea Britanie

Finalul Regatului Unit din Marea Britanie a programului GoT va fi difuzat luni, 20 mai, pe Sky Atlantic, la 2 AM, iar apoi se va repeta la 8 pm luni seara.

Acum TV - Marea Britanie

Dacă nu sunteți abonat Sky UK, cel mai bun mod de a urmări Game of Thrones S8E6 va fi să achiziționați un pas NowTV. Acum TV vinde zile, săptămâni sau luni trece pe canalele Sky TV. Acest serviciu online este perfect pentru oricine locuiește în afara Regatului Unit care dorește să transmită fluxul GoT pe Sky Atlantic.

Vitrina FOX - Foxtel Australia

Pretinzând că se află în Australia folosind un VPN, este posibil să urmăriți GoT pe FOX Showcase. Foxtel este un serviciu de abonament exclusiv din Australia, care costă 49 ​​USD AU. Poate fi vizualizat pe majoritatea dispozitivelor, inclusiv computerul, Mac, Android, iPhone și iPad.

Cu un VPN iPhone și Android utilizatorii sunt capabili să deblocheze GoT din mers!

Hotstar - India

Dacă doriți să vizionați GoT în India, îl veți putea urmări luni, 20 mai pe Hotstar sau Star World. Pur și simplu conectați-vă la un server VPN din India pentru a debloca emisiunea TV în limba dvs. maternă.

Când este lansat Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6?

Finalul sezonului opt al GoT este programat să aibă premiera în SUA pe 20 mai, 2020.

Telespectatorii din Marea Britanie pot profita de simulcast-ul Sky - ceea ce înseamnă că va avea premiera pe Sky Atlantic exact în același timp în care se difuzează în SUA. Aceasta este de așteptat să fie ora 2 AM în dimineața zilei de luni, 20 mai.

Telespectatorii din Marea Britanie care nu doresc să stea treaz toată noaptea vor putea urmări o transmisie repetată a episodului luni, 20 mai..

Australia va vedea, de asemenea, premiera pe FOX SHOWCASE luni, 20 mai.

Deblochează finalul sezonului 8 GoT - concluzie

Pe 20 mai 2020 Game of Thrones își transmite episodul final pe un număr imens de canale din întreaga lume. Asta înseamnă că există un număr mare de moduri de a urmări un flux de GoT cu un VPN.

În funcție de limba dvs. maternă, este posibil să doriți să transmiteți o versiune diferită de GoT (în spaniolă, franceză, germană sau orice altă limbă). Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați-vă la un server VPN din țara dorită și găsiți un serviciu local sau un flux care arată Game of Thrones.

Cu un VPN vă puteți preface că sunteți oriunde și deblocați orice flux de GoT S8E6!

Credite imagine: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me