Cupa mondială de rugby 2020 se desfășoară în Japonia. Se va desfășura în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie, cu 20 de echipe în concurență. În acest ghid vă arătăm cum să transmiteți cupa mondială a rugby-ului de oriunde în lume.

În multe țări din întreaga lume, Cupa Mondială de Rugby nu este difuzată la TV. Aceasta poate fi o sursă enormă de frustrare. În unele țări, întregul turneu este difuzat exclusiv pe canale plătite. Vestea bună este că există o soluție.

Un VPN vă permite să vă răsfățați adresa IP, astfel încât să păreați să vă aflați într-o altă țară. În consecință, puteți transmite gratuit meciurile Cupei Mondiale de Rugby.

Cum să urmărești Cupa Mondială de Rugby gratuit - de oriunde!

În funcție de locul în care locuiți, va fi imposibil să urmăriți gratuit Cupa Mondială de Rugby fără VPN.

În unele țări, Cupa Mondială de Rugby este disponibilă doar pe canalele de plată pe vizionare. Aceasta înseamnă că va trebui să vă conectați la un server VPN într-o țară în care Cupa Mondială de Rugby se afișează gratuit.


Vestea bună este că Marea Britanie arată Cupa Mondială de Rugby gratuit pe ITV. Și, în orice țară în care nu s-a stabilit o afacere TV - site-ul World Rugby va transmite gratuit jocurile.

Cel mai bun VPN pentru a transmite Cupa Mondială de Rugby

În unele locuri, veți avea nevoie de un VPN pentru a transmite gratuit meciurile Cupei Mondiale de Rugby. Iată VPN-urile noastre de top recomandate pentru streamingul Cupei Mondiale de Rugby:

 1. NordVPN - Marcă mare, cu o valoare foarte bună și un preț bugetar
 2. CyberGhost VPN - VPN de top pe termen lung, cu preț și viteză foarte bune
 3. PrivateVPN - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun
 4. ExpressVPN - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor
 5. IPVanish

Toate VPN-urile de mai sus își au meritele și merită să verificați recenziile individuale pentru fiecare serviciu dacă preferați să faceți cumpărături. Cu toate acestea, când vine vorba de deblocarea Cupei Mondiale de Rugby fără probleme - și la un tarif excepțional de ieftin - nu există cu adevărat nicio opțiune mai bună decât NordVPN.

Cum să configurați un VPN - Ghidul Cupei Mondiale de Rugby

Dacă locuiți undeva care arată Cupa Mondială pe un canal cu plata pe viziune, puteți urma acești pași simpli pentru a accesa Cupa Mondială gratuit:

 1. Faceți clic pe site-ul NordVPN și abonați-vă. NordVPN are servere în peste 60 de țări și vă va permite să transmiteți Cupa Mondială de Rugby în HD, fără griji cu privire la buffering.
 2. Descărcați software-ul VPN de pe site-ul NordVPN (sau orice VPN din acest ghid pe care îl preferați).
 3. Instalați software-ul VPN pe dispozitivele dvs. NordVPN vă permite să instalați și să folosiți software-ul pe 6 dispozitive simultane!
 4. Conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie sau în orice altă țară care arată gratuit Cupa Mondială de Rugby. Dacă doriți să urmăriți Cupa Mondială de Rugby în rezoluție 8K - poate doriți să vă conectați la un server din Japonia pentru a încerca fluxurile de înaltă definiție cu NHK.
 5. După ce VPN-ul este conectat, puteți naviga pe site-ul World Rugby pentru a vă bucura de meciuri!

Cine a transmis drepturi pentru Cupa Mondială de Rugby?

Mai jos puteți vedea o listă a tuturor radiodifuzorilor care au drepturi la Cupa Mondială de Rugby 2020. Dacă doriți să urmăriți gratuit Cupa Mondială de Rugby, pur și simplu consultați lista de mai jos.

Dacă țara dvs. nu are un radiodifuzor oficial - sunteți în noroc! Pentru că puteți viziona cupa mondială gratuit, fără VPN, îndreptându-vă pe site-ul World Rugby.

Cu toate acestea, dacă locuiți în Brazilia, Hong Kong, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia de Sud-Est - sau oriunde altundeva care transmite Cupa Mondială de Rugby pe un canal cu plata pe vedere - puteți utiliza un VPN pentru a se preface fii în afara țării tale. Acest lucru vă va permite să vizionați Cupa Mondială de Rugby pe site-ul World Rugby.

Dacă sunteți un expat britanic sau un rezident din Marea Britanie care este în vacanță, puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta la un server din Anglia pentru a urmări cupa mondială pe un jucător ITV cu comentarii britanice complete..

Teritoriu

Radiodifuzorii Cupei Mondiale de Rugby

Albania

DigitAlb

Australia

Fox Sports

Rețea zece

Belgia

Telenet

Brazilia

ESPN

Canada

TSN

Republica Cehă

Pragosport

Fiji

Fiji TV

Franţa

TF1 Group

Georgia

GPB

Germania

ProSiebenSat.1 Media

Hong Kong

a fi implicat în sporturi

Irlanda

Eir Sport

RTÉ

Japonia

J Sport

NHK

Nippon TV

Kosovo

DigitAlb

America Latina

ESPN

Malaezia

RTM

MENA

a fi implicat în sporturi

Olanda

Ziggo Sport

Noua Zeelanda

TVNZ

Scânteie

Nordic

perma-

Insulele Pacificului

Fiji TV

Polonia

Polsat

Portugalia

TV TV

Rusia

Potrivit TV

România

TVR

Slovacia

Pragosport

Asia de Sud-Est

a fi implicat în sporturi

Africa Sub-Sahariana

SuperSport

Regatul Unit

ITV

S4C

Statele Unite

NBCUniversal

Finala Cupei Mondiale de Rugby

Ei bine, a fost o cupă mondială încântătoare și după 6 săptămâni de rugby fantastic, se apropie de final. Anglia se va confrunta cu Africa de Sud în finala cupei mondiale și ar trebui să fie o finală fantastică. Englezii vor căuta să câștige cel de-al doilea titlu al Cupei Mondiale, dacă sud-africanii vor câștiga, va fi al treilea.

În primul rând, trebuie să menționăm playoff-ul din etapa a treia. Vineri, Noua Zeelandă a dat deoparte Țării Galilor pentru a câștiga bronzul în playoff-ul pe locul trei într-un meci care a terminat 40 - 17. Acest meci nu a marcat doar sfârșitul cupei mondiale pentru Noua Zeelandă și Țara Galilor, dar a fost și ultimul meci. pentru antrenorii principali ai ambelor echipe, Warren Gatland și Steve Hansen.

Mulți fani de rugby nu se așteptau ca Anglia să ajungă în finala cupei mondiale, dar aceștia trec printr-o provocare majoră pentru a-i învinge pe actualii titulari din Noua Zeelandă în meciul lor din semifinale. Willi Heinz a luat o accidentare, în sensul că Ben Spencer îl va înlocui pe banca Angliei. Spencerul neexperimentat are doar patru capace din Anglia și urmează să înceapă un meci în această cupă mondială. În afară de asta, nu există accidente pentru Anglia, iar Jones va numi un 15 de schimb neschimbat pentru a doua oară în doi ani.

Africa de Sud a reușit să se apropie de o echipă curajoasă galeză duminică trecută pentru a ajunge la finala acestei cupe mondiale într-o victorie 19-16. Deși nu ar fi fost ușor de urmărit, personajul prezentat de această echipă din Africa de Sud va fi pozitiv pentru antrenorul principal Rassie Erasmus. Cocoșii de primăvară vor fi sporiți de întoarcerea alergătorului vedetei Cheslin Kolbe, care este probabil să înceapă meciul.

Nu pierdeți niciun minut din finala Cupei Mondiale de Rugby, pur și simplu conectați-vă la un VPN și folosiți unul dintre fluxurile enumerate mai sus.

Cine joacă la Cupa Mondială de Rugby 2020 din Japonia?

În urma unei competiții sfidătoare de calificare în care 90 de țări s-au bătut pentru un loc în a noua finală a Cupei Mondiale de Rugby - au rămas doar 20 de echipe!

Mai jos puteți vedea exact cine va juca la Cupa Mondială de Rugby:

Regiune

Echipă

Africa

Africa de Sud

Africa

Namibia

America de Nord

Statele Unite ale Americii

America de Nord

Canada

Asia

Japonia

Europa

Anglia

Europa

Franţa

Europa

Georgia

Europa

Irlanda

Europa

Italia

Europa

Rusia

Europa

Scoţia

Europa

Țara Galilor

Oceania

Australia

Oceania

Fiji

Oceania

Noua Zeelanda

Oceania

Samoa

Oceania

Tonga

America Latina

Argentina

America Latina

Uruguay

Cine este favoritul pentru a câștiga Cupa Mondială Japonia Rugby?

Noua Zeelandă sunt favoritele pentru câștigarea Cupei Mondiale din acest an, Australia și Anglia urmând a doua și a treia. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă întotdeauna, Cupa Mondială de Rugby este un turneu greu de prevăzut, care va provoca cel puțin câteva supărări și surprize..

Acces la Cupa Mondială de Rugby

Mai jos puteți vedea întregul program al meciurilor din faza grupelor - pentru a putea urmări toate echipele preferate:

POALA A

Irlanda, Scoția, Japonia, Rusia, Samoa

 • Vineri 20 sept. Japonia împotriva Rusiei (Tokyo)
 • Duminică 22 septembrie Irlanda / Scoția (Yokohama)
 • Joi 24 Sep Rusia / Samoa (Kumagaya)
 • Sat 28 Sep Japonia / Irlanda (Shizuoka)
 • Luni 30 Sep Scoția și Samoa (Kobe)
 • Joi 3 Oct Irlanda / Rusia (Kobe)
 • Sâmbătă 5 Oct Japonia / Samoa (Toyota)
 • 9 oct. Scoția împotriva Rusiei (Shizuoka)
 • Sat 12 Oct Irlanda / Samoa (Fukuoka)
 • Duminică 13 Oct Japonia / Scoția (Yokohama)

PISCINA B

Noua Zeelandă, Africa de Sud, Italia, Namibia, Canada

 • Sat 21 Sep Noua Zeelandă împotriva Africii de Sud (Yokohama)
 • Duminică 22 septembrie Italia v Namibia (Osaka)
 • Joi 26 Sept Italia / Canada (Fukuoka)
 • Sâmbătă 28 septembrie Africa de Sud și Namibia (Toyota)
 • 2 oct. Noua Zeelandă contra Canada (Oita)
 • 4 vin. Africa de Sud împotriva Italiei (Shizuoka)
 • Duminică 6 Oct Noua Zeelandă v Namibia (Tokyo)
 • Mar 8 Oct Africa Africa de Sud împotriva Canada (Kobe)
 • Sat 12 Oct Noua Zeelandă / Italia (Toyota)
 • Duminică 13 Oct Namibia / Canada (Kamaishi)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me