Locuiți în afara SUA și Marea Britanie? Vrei să urmărești playoff-urile American NFL Week 16? Puteți debloca și transmite în flux toate jocurile NFL din sezonul de vacanță din acest an folosind un VPN pentru NFL!

cum să urmărești Crăciunul online nfl

Transmiterea playoff-urilor din NFL Week 16 din afara SUA este foarte ușoară - dacă ai un VPN!

O VPN (rețea privată virtuală) vă permite să accesați fluxuri geore restricționate de jocuri NFL care sunt de obicei blocate în afara SUA. Singura cerință pentru streaming de jocuri NFL în acest Crăciun este o VPN rapidă care poate fi transmisă în format HD. Să începem...

Cum să urmăriți online NFL Week 16 Playoffs

  1. Alegeți un furnizor VPN din lista noastră de servicii VPN cele mai bune. Dacă vă grăbiți, vă recomand NordVPN, deoarece are tot ce aveți nevoie pentru a urmări NFL.
  2. Conectați-vă la un server VPN situat în SUA sau Marea Britanie (acest lucru vă va oferi adresa IP a SUA sau a Regatului Unit din care aveți nevoie pentru a transmite fluxul NFL).
  3. Navigați la SkySports UK sau NowTV pentru a plăti accesul temporar la Sky Sports din Marea Britanie. (NowTV vinde treceri de zi, săptămână sau lună către SkySports). Sau accesați rețeaua CBC, FOX, ESPN sau NFL dacă doriți să urmăriți un flux american.
  4. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi o metodă de plată care funcționează, consultați ghidul nostru cu privire la utilizarea unui card de debit virtual. Cu toate acestea, NowTV vinde carduri cadou online - așa că ar trebui să vă puteți înscrie la Sky TV UK fără probleme. Același lucru este valabil și pentru SlingTV (care arată CBC, FOX Sports, NBC pentru jocurile de duminică seară și ESPN) - Un card cadou poate fi achiziționat prin Walmart online și este livrat prin e-mail.!
  5. Acum că aveți un abonament NowTV sau Sling TV, tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți să vă conectați la un server VPN din Marea Britanie sau SUA de fiecare dată când doriți să urmăriți playoff-urile NFL online!

Cum să difuzi playoff-urile NFL în acest Crăciun

Stream NFL pe Sky Sports

Sky Sports UK va prezenta două jocuri de playoff din Săptămâna 16:


  • Luni 24 decembrie: Kansas City Chiefs la Seattle Seahawks (ora 1.10, în direct pe Sky Sports)

  • Marți 25 decembrie: Denver Broncos la Oakland Raiders (ora 1, în direct pe Sky Sports)

Dacă aveți deja un abonament Sky Sports - dar veți fi în afara familiei care vizitează Marea Britanie, sau într-o vacanță de Crăciun - puteți utiliza un VPN pentru a se preface că sunteți în Marea Britanie. De îndată ce vă conectați la un server VPN din Marea Britanie, puteți să vă conectați la contul dvs. Sky Sports obișnuit pentru a viziona jocurile NFL ca și cum v-ați întoarce acasă.

Dacă nu aveți abonament, vă recomandăm NowTV...

Urmăriți NFL online cu NowTV

NowTV vinde acces la Sky Sports Marea Britanie. Mare lucru despre NowTV este că puteți achiziționa fie o zi, o săptămână sau un permis lunar. Asta înseamnă că puteți plăti pentru a urmări doar cele două meciuri din playoff, dacă preferați. Ceea ce este minunat și în cazul NowTV este că este posibil să cumpărați vouchere cadou online. Aceasta înseamnă că puteți obține acces fără a fi nevoie de un card de credit sau de debit înregistrat în Marea Britanie.

NowTV începe la doar 7,99 lire sterline pentru o trecere de o zi. Prețurile pentru un abonament lunar costă un preț rezonabil de 33,99 GBP - acest lucru vă oferă acces la 10 canale. Vestea bună este că este posibil să cumpărați un "Trece lună mobilă" pentru doar 5,99 GBP - acest lucru vă oferă acces la patru canale Sky Sports UK de pe un singur dispozitiv mobil.

Interfață de lună Sky Sky

Urmăriți NFL la Sling TV

Dacă doriți să urmăriți cât mai multe acțiuni NFL, veți avea nevoie de acces la CBS, FOX Sports, ESPN și NBC (pentru jocurile de duminică seară). Cea mai bună modalitate de a urmări toate aceste jocuri este să vă abonați la serviciul de streaming de televiziune SlingTV doar din SUA.

Pasajul albastru de la SlingTV costă 25 de dolari pe lună și oferă acces la o sumă vastă de jocuri de playoff din NFL. Vestea bună este că Walmart vinde vouchere pentru SlingTV online, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ai nicio problemă să plătești un abonament odată ce te conectezi la un server VPN din SUA.

Am deja un abonament valid la TV prin cablu din SUA

Dacă sunteți rezident din SUA și aveți deja o autentificare autentică pentru un abonament la televiziune prin cablu, vă puteți autentifica cu un VPN. Imediat ce plecați din SUA într-o vacanță de Crăciun, geo-restricțiile vă vor opri să nu puteți viziona televizorul de acasă. Vestea bună este că vă puteți conecta la un server VPN din SUA pentru a vă conecta la portalul TV obișnuit!

Abonați-vă la un serviciu VPN, conectați-vă la un server din SUA și accesați site-ul pe care doriți să îl transmiteți în flux - veți putea să vă autentificați folosind acreditările valabile ale TV prin cablu din SUA! Simplu!

Stream NFL Online: Întrebări frecvente

Cum îmi permite un VPN să trăiesc live jocuri NFL?

Un VPN vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară. De îndată ce vă conectați la un server VPN locația dvs. reală (indiferent unde ar putea fi) este ascunsă. Un serviciu VPN vă poate oferi o adresă IP în orice parte a lumii. Conectându-vă la un server din Marea Britanie sau SUA, păreți a fi un rezident real britanic sau american. Asta înseamnă că puteți viziona fluxuri TV care sunt de obicei blocate în afara acestor regiuni!

Care este programul săptămânii 16 NFL Playoffs??

Fanii NFL sunt la dispoziție în acest sezon de vacanță. Iată un program complet al tuturor meciurilor:

Programul NFL

Fanii NFL de pe tot globul pot utiliza un VPN pentru a ocoli cu ușurință restricțiile geo-restricționale și a transmite jocurile în playoff. Spuneți-ne în comentariile de mai jos dacă aveți întrebări despre cum să utilizați un VPN pentru a urmări NFL!

ProPrivacy.com nu condiționează încălcarea dreptului de autor. Deși suntem conștienți de faptul că VPN-urile pot fi folosite pentru a vă răspândi locația într-o altă țară și, astfel, a depăși geo-restricțiile, scopul lor principal este de a vă oferi securitate și confidențialitate online. În primul rând, acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați un VPN.

Credite imagine: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me