Dacă doriți să știți cum să ștergeți Facebook permanent, sunteți la locul potrivit. Vă arătăm cum puteți șterge Facebook permanent în trei pași simpli.


ștergeți permanent facebook-ul

Deși poate suna destul de simplu, deoarece există atât de multe date, nu este rău să vă asigurați că totul este îngrijit în mod corespunzător.

Cum să ștergi Facebook pentru totdeauna

  1. Pentru a vă șterge contul de Facebook, mergeți mai întâi la; https://www.facebook.com/help/delete_account.
  2. Citiți cu atenție informațiile din fereastră și apoi faceți clic pe 'Sterge contul meu'.

ștergeți contul de facebook

  1. Furnizați-vă identificarea și parola când vi se solicită și faceți clic pe „OK”. Asta e, contul tău de Facebook este șters.

În această etapă, contul dvs. de Facebook a fost șters și nu veți mai putea să vă accesați arhiva sau contul. Mai important, încetați să adăugați la acumularea continuă a bazei de date personale Facebook.

Un lucru pe care merită să-l rețineți este că atunci când ștergeți Facebook, mesajele vechi și conversațiile pe care le-ați avut în timp ce erați membru rămân în căsuțele de e-mail ale altor persoane. Nu veți avea acces la vechile conversații, dar vechile contacte și prieteni.

Puteți obține un cont Facebook înapoi când a fost șters?

Când ștergeți Facebook, acesta a dispărut pentru totdeauna. Nu veți putea să vă răzgândiți mai târziu. Așadar, dacă doriți doar să faceți ca contul dvs. Facebook să dispară temporar, ar trebui să luați în considerare dezactivarea contului dvs. de Facebook. Prin dezactivarea contului dvs., puteți totuși să accesați mesagerul fără un cont Facebook.

Cum să vă descărcați datele de pe Facebook

Când vă ștergeți contul de Facebook, acesta a dispărut pentru totdeauna și nu îl veți mai putea accesa. Din acest motiv, poate doriți mai întâi să descărcați o arhivă a contului dvs. personal de Facebook. Descărcarea datelor înseamnă că o puteți păstra pentru posteritate. Poate chiar îl poți folosi pentru a-ți scrie memoriile!

  1. Pentru a descărca datele de pe Facebook, accesați mai întâi https://www.facebook.com/settings.
  2. Apoi, mergeți în partea de jos a paginii și faceți clic pe Descărcați o copie din datele dvs. de Facebook.

Cum să ștergeți facebook

  1. Faceți clic pe Start My Archive. Pentru a finaliza această etapă, va trebui să furnizați parola dvs. pentru a vă solicita parola.

arhiva facebook

  1. Vei primi un e-mail de la Facebook cu arhiva personală atașată atunci când este gata. Fiți conștienți că ar putea fi nevoie de până la 90 de zile pentru ca acest lucru să fie compilat pentru dvs..

Facebook este în siguranță?

Realitatea este că există o mulțime de lucruri pe care utilizatorii le pot face pentru a-și proteja datele de pe Facebook. Dacă sunteți utilizator Facebook, aceasta ar trebui să fie întotdeauna prima considerație. Dacă utilizați Facebook în mod responsabil, este posibil să aveți un profil care să nu divulge lucruri importante despre dvs. Nu trebuie să spui totul pe Facebook. La sfârșitul zilei, este alegerea ta ca utilizator.

Politica de confidențialitate Facebook

Max Schrems de la Europe v. Facebook, o organizație care combate natura invazivă a Facebook în numele clienților săi, face următorul comentariu:

„Aș verifica în mod frecvent setările mele de confidențialitate, aș transforma totul în„ Numai prietenii ”și aș opri„ Platforma ”. Utilizatorii trebuie să realizeze că nu doar împărtășești cu prietenii tăi, ci le împărtășești mereu cu prietenii și Facebookul tău.”

Ce informații are Facebook despre mine?

Facebook este cunoscut pentru a păstra o mare parte din datele dvs. Facebook. Unele date sunt păstrate chiar și atunci când îl ștergeți. Aceasta poate include:

  • Informații de bază ale contului:
    numele, numele de utilizator, numele de utilizator anterioare, parola, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  • Informații despre conținutul:
    Informații despre conținutul pe care îl creați și îl partajați în timp ce utilizați Facebook. Aceasta include detaliile despre ceea ce împărtășiți și cu cine îl împărtășiți. În plus, Facebook colectează informații despre dvs. din alte încărcări și comentarii ale utilizatorilor (fotografii, de exemplu).
  • Informații despre conexiunile:
    Facebook știe cine sunt contactele dvs. și când le-ați contactat. De asemenea, știe când ați fost cu ei. Ascultarea pasivă se crede chiar că compilează date despre utilizatorii non-Facebook pe care îi întâlniți în viața reală - „Subiectul A” - (bunica dvs., de exemplu).
  • Informatii de plata:
    Dacă finalizați o tranzacție folosind un serviciu Facebook, informațiile dvs. de plată (de exemplu, numărul de card, adresa de facturare etc.) pot fi stocate de Facebook.
  • Link-uri și cookie-uri:
    Facebook folosește cookie-uri pentru a ține o evidență a modului în care utilizatorii interacționează cu toate linkurile care le sunt prezentate. De asemenea, vizează acele legături mai precis prin construirea unui profil detaliat al preferințelor. De asemenea, Facebook păstrează înregistrări ale dispozitivului, sistemului de operare, browserului web și adresei IP utilizate pentru a accesa serviciile lor.

Cum este permis Facebook să folosească datele mele?

Chiar dacă setările de confidențialitate ale Facebook sunt profitate de toate și „prietenii” dvs. nu vă permit decât să vă vadă datele, Facebook încă funcționează fără încetare în culise pentru a colecta informații de la dvs. În plus, Termenii și condițiile sunt astfel încât datele personale și fotografiile pe care oamenii le încarcă pe un cont Facebook nu mai sunt în mod legal proprii.

Asta înseamnă că Facebook ar putea face orice ar vrea cu datele utilizatorului. Facebook poate transmite datele utilizatorilor către terți, ceea ce creează un potențial inimaginabil de vast pentru diseminarea datelor utilizatorilor.

Ce se întâmplă cu datele mele de Facebook?

Apoi se pune întrebarea de unde Facebook stochează datele utilizatorilor. Unde sunt serverele Facebook? Mai important, care sunt legile din țara în care datele respective sunt stocate?

Multă vreme, cibersecuritatea a fost foarte greșit înțeleasă de publicul larg. Confidențialitatea digitală a fost asigurată și oamenii s-au gândit că nimeni nu privește datele pe care le-au creat online. Snowden a ajutat să schimbe asta, iar masele se trezesc.

Concluzie

În acest ghid, vă oferim un pas detaliat detaliat pentru a vă șterge definitiv contul de Facebook. În acest fel, puteți continua cu tăierea cordonului ombilical între dvs. și un serviciu pe care mulți îl văd ca un parazit care invadează confidențialitatea.

Datorită ghidului nostru simplu, vă veți întoarce în curând în marele aer liber. Dacă faceți clic pe „like” se poate estompa în trecutul dvs. și vă puteți bucura să vă umpleți plămânii cu aer curat - în timp ce vă căutați în cartier - pentru un Pokemon ultra-rar, poate.

Adresa dvs. IP permite Facebook să păstreze o bază de date a fiecărei locații de la care v-ați conectat vreodată pe Facebook. Există însă o soluție. O VPN de top vă poate păstra datele în siguranță și private. Pentru o listă cu cele mai bune VPN-uri, consultați lista noastră de servicii VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me