Nu este un secret faptul că Netflix oferă mai multe titluri abonaților din SUA decât omologul lor european. În acest ghid, vă arătăm cum puteți combina conținutul suplimentar al bibliotecilor străine Netflix cu comoditatea de a viziona Netflix oriunde doriți pe telefonul dvs..


Ce vei avea nevoie

Pentru a urma pașii de mai jos, veți avea nevoie de:

 • Un abonament Netflix
 • Un abonament VPN Netflix
 • Un dispozitiv Android sau iOS (telefon sau tabletă)

Cum să accesați aplicația American Netflix pe Android, iPhone și iPad

În ultimul deceniu, obiceiurile de vizionare ale oamenilor s-au schimbat de la șederea în fața televizorului la vizionarea lucrurilor în permanență. Netflix a intuit acest lucru, ceea ce face ca aplicațiile sale Android și iOS să fie ușor de utilizat. Din fericire, accesarea Netflix SUA este la fel de ușoară prin intermediul aplicației - atât timp cât obțineți furnizorul VPN potrivit.

Când vă conectați la un server VPN prietenos Netflix din SUA, conexiunea dvs. este dirijată până în America, ceea ce inevitabil păcălește aplicația să creadă că sunteți în SUA. Pur și simplu urmați-vă pașii de mai jos vă vor permite să vizionați mai multe titluri în aplicația dvs. Netflix. Această metodă va funcționa cu Android, iPhone și iPad. Singura diferență dintre acestea este magazinul din care descărcați aplicația dvs. VPN.

 1. Alegeți un VPN care funcționează cu Netflix din acest articol.

  Vă recomandăm ExpressVPN, deoarece deblochează în mod fiabil platforma și oferă o viteză incredibilă pentru streaming în rezoluție mai mare.

 2. Abonați-vă la VPN și configurați-vă datele de autentificare.

  Dacă nu doriți să faceți acest lucru prin intermediul site-ului web, veți avea o altă șansă după descărcarea aplicației.

 3. Instalați VPN pe dispozitivul dvs. iPhone, iPad sau Android.

  Aplicațiile VPN sunt disponibile atât pe Google Play Store, cât și în Apple App Store.

  Aplicația ExpressVPN în magazinul de aplicații Android

 4. Lansați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. mobil și conectați-vă folosind datele de acreditare.

  Dacă nu v-ați înscris pe site-ul web în timpul pasului 2, vă puteți înscrie direct în aplicație.

  Ecran de logare ExpressVPN

 5. Selectați un server VPN din SUA.

  Acest lucru va funcționa cu alte regiuni Netflix, deci dacă doriți să deblocați conținutul dintr-o altă țară, pur și simplu conectați-vă la un server bazat în țara în care vă conectați.

  Conectat ExpressVPN

  După ce VPN s-a conectat la un server american, veți avea o adresă IP americană. Acest lucru înseamnă pur și simplu că data viitoare când accesați site-ul web Netflix, serverul Netflix va crede că sunteți în SUA și vă va oferi același conținut pe care îl obțin abonații Netflix americani.

 6. Acum puteți parcurge biblioteca din SUA Netflix în aplicația dvs.

  Pentru a verifica dacă totul a funcționat, căutați titluri exclusive pentru Statele Unite, cum ar fi Fraiser sau parcuri și agrement.

  parcuri și rec în aplicația Netflix

VPN-ul meu nu funcționează cu aplicația Netflix?

Am observat persoane de pe forumuri și social media care discută despre cum nu pot accesa Netflix-ul american cu un VPN atunci când folosesc aplicația Netflix. Dacă un VPN deblochează Netflix, atunci ar trebui să poți accesa US Netflix din aplicația mobilă. O soluție simplă este să închideți aplicația Netflix și să comutați la un alt server american înainte de repornirea acesteia. Dacă problema persistă, consultați ghidul nostru de soluționare a problemelor VPN Netflix pentru mai multe informații sau luați în considerare contactul cu furnizorul dvs. prin intermediul paginilor de asistență..

Ghiduri utile Netflix

Bateți blocul VPN Netflix - Sfaturi pentru soluționarea problemelor pentru mesajul de eroare proxy Netflix

Deblocare Netflix - Cum să schimbați țara Netflix

Cum se deblochează Netflix la școală sau la locul de muncă - Un ghid pentru vizionarea Netflix pe WiFi restricționat

Cum functioneazã?

Un VPN este un serviciu online care vă permite să vă prefaceți că vă aflați într-o altă țară, ascunzându-vă locația reală. Când accesați Netflix de acasă - indiferent dacă este vorba de aplicație sau de pe site-ul web - Netflix vă poate spune unde vă aflați din cauza adresei dvs. IP.

Când vă conectați la un server VPN din SUA, traficul dvs. este redirecționat prin intermediul acelui server - ceea ce permite VPN-ului să ascundă adresa IP a casei dvs. Drept urmare, atunci când traficul dvs. ajunge cu Netflix, se pare că a provenit de la serverul VPN în locul casei. Acest lucru păcălește cu succes Netflix și îl face să vă furnizeze catalogul complet Netflix!

Unele VPN furnizează cloaking VPN (servere nefuscate) această caracteristică nu va fi necesară pentru deblocarea bibliotecilor Netflix, precum SUA, în majoritatea locurilor. De fapt, ofuscularea va necesita mai multă putere de procesare și va duce la reducerea traficului dvs. (ceea ce ar putea provoca tamponarea inutilă).

Pe de altă parte, dacă vă aflați în China, va trebui să folosiți obstrucția pentru a ocoli Marele Firewall din China. Astfel, dacă sunteți un cetățean chinez care dorește să deblocheze Netflix, va trebui să vă lipiți de o VPN cu funcție de ofuscare (ExpressVPN, NordVPN sau PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me