Multe persoane care trăiesc în afara Indiei doresc să poată accesa conținut geore-restricționat. Cel mai simplu mod de a obține o adresă IP indiană este să folosiți un serviciu VPN. Prin obținerea unei adrese IP în India, notificările de restricție dispar în mod magic, iar oamenii pot accesa conținutul desemnat „numai pentru India”. Cu un IP indian, puteți transmite site-uri precum Star Sports (un popular canal de sport indian) și hotstar.


Mai mult, software-ul VPN criptează toate datele utilizatorilor pe măsură ce trec de pe dispozitivele lor pe serverele companiei. Rezultatul este că furnizorii de servicii bancare, guverne, proprietari sau angajatori nu pot spune ce abonați VPN fac online, chiar și site-ul web pe care îl vizitați nu are idee cine sau unde sunteți. Aceasta înseamnă un nivel ridicat de confidențialitate și anonimat în timp ce navighezi pe web.

Obțineți o adresă IP indiană

VPN-urile de mai jos au servere peste tot în lume, astfel încât puteți obține o adresă IP indiană pur și simplu conectându-vă la unul dintre serverele pe care le au în India. Pe lângă faptul că au servere indiene, am ales aceste servicii VPN pentru că pot debloca serviciile de streaming indian, sunt foarte rapide și vă vor păstra computerul în siguranță. Faceți clic pe furnizorii VPN de mai jos pentru a găsi mai multe informații din serviciul lor.

 1. ExpressVPN - 3 servere indiene - Chennai - Mumbai | Servere rapide | 6,67 USD pe lună
 2. IPVanish - 2 servere indiene - Mumbai - New Delhi | Servere rapide | 6,49 USD pe lună
 3. NordVPN - 18+ servere - Chennai - Mumbai | Servere securizate | 3,49 USD pe lună
 4. VPN CyberGhost - 1 server indian - Mumbai | Ușor de utilizat | 2,75 USD pe lună
 5. VyprVPN - 1 server indian - Mumbai | Ușor de utilizat | 4,17 USD pe lună

Obținerea unei adrese IP indiene este foarte ușoară!

În ghidul nostru pas cu pas, vă vom parcurge toți pașii pentru deblocarea site-urilor geore restricționate din India. Cu un serviciu VPN, puteți răspândi ușor adresa dvs. IP în India.

 1. Obțineți un abonament cu unul dintre VPN-urile noastre recomandate pentru India. Pentru obținerea unui IP indian, vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, pentru a vă oferi posibilitatea de a alege, am examinat cinci servicii minunate în total. Toate sunt excelente pentru a obține o adresă IP în India, deci alegerea este în funcție de dvs..
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN de pe site-ul furnizorului ales.
 3. Conectați-vă la un server VPN situat în India.
 4. Navigați pe site-ul indian pe care doriți să-l utilizați.
 5. Relaxați-vă și încântați-vă pentru accesul neîngrădit la cât mai multe site-uri web din India doriți, mulțumită adresei IP a VPN.

Ce trebuie să faceți dacă serverele dvs. VPN indiene sunt lente

V-ați abonat, ați descărcat software-ul și ați selectat protocolul OpenVPN? Atunci este timpul să vă conectați VPN-ul la serverele din India.

ExpressVPN are mai mult de un server VPN indian din care să alegeți. Acest lucru este ideal, deoarece vă oferă o alegere a adreselor IP din India. Ca atare, dacă unul este puțin lent, din anumite motive, te poți conecta întotdeauna la altul din listă. Pentru a vă conecta, alegeți pur și simplu serverul indian care este mai sus în listă (acesta are cel mai mic „ping”, ceea ce înseamnă că este cel mai rapid disponibil în prezent) și faceți clic pe conecta.

După ce a fost stabilită conexiunea cu succes, ați terminat - aveți acum o adresă IP în India!

Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră VPN din India.

Accesați orice site web indian care vă place!

De îndată ce VPN-ul dvs. este instalat, puteți merge și vizita site-uri web restricționate oriunde VPN-ul dvs. are un server. ExpressVPN, de exemplu, are servere în 78 de țări. asta înseamnă că nu numai că vă puteți „răsfăța” locația către adresele IP indiene, ci în oricare dintre cele 78 de locații. Același lucru este valabil și pentru toate celelalte VPN-uri de pe lista noastră, care au, de asemenea, o mulțime de servere punctate pe tot globul.

Toate VPN-urile pe care le-am plasat în acest ghid nu numai că oferă securitate, confidențialitate și anonimat de nivel mondial, ci au servere fantastice în India și în întreaga lume. Perfect pentru a obține o adresă IP în India - sau oriunde altundeva dorești. Rezultatul este că veți putea vizita orice site-uri indiene (sau alte) site-uri dorite.

Pur și simplu conectați-vă la un server din țara pe care doriți să o vizitați și introduceți adresa web pe care doriți să o vizitați în bara de navigare. VPN-ul dvs. vă va oferi aspectul de a fi în țara respectivă, adresa IP și toate.

O amintire politicoasă

Deși este adevărat că multe persoane folosesc VPN-uri pentru a depăși notificările de restricție, trebuie să subliniem că nu putem împiedica în mod special încălcarea legii. Dacă alegeți să accesați materiale protejate de drepturi de autor în India sau în altă parte, faceți acest lucru pe propriul dvs. risc.

Vestea bună este că, cu OpenVPN selectat, datele dvs. de Internet vor fi extrem de sigure și cât mai anonime posibil - ceea ce vă permite să faceți ceea ce doriți pe Internet într-o manieră extrem de sigură.

Considerații pentru obținerea unei adrese IP în India

Există o serie de lucruri care trebuie luate în considerare de către persoanele care doresc să obțină o adresă IP în India. Există peste 800 de servicii VPN de unde alege, iar aici, la ProPrivacy.com, înțelegem că alegerea poate părea un pic descurajantă. În plus, marea majoritate a VPN-urilor sunt lente, oferă opțiuni de securitate slabe și își execută serviciile VPN într-un mod care pune utilizatorii în pericol.

Dacă datele nu sunt gestionate în mod profesionist, criptarea nu este de top și serverele VPN nu sunt de cea mai înaltă calitate, atunci veți plăti pentru un serviciu care vă pune în pericol. Unele VPN au chiar politici de confidențialitate slabe care le permit să vândă datele dvs. către terți - aceasta este o practică extrem de riscantă care vă pune un risc sever!

Din acest motiv, la selectarea serviciilor VPN pentru acest ghid, am luat în considerare toate cele mai importante aspecte de care trebuie să fiți conștienți pentru a obține o adresă IP India..

Totul este îngrijit!

 1. Viteze de conectare. Unele VPN au servere VPN lente teribil. Serverele lente sunt bune pentru foarte puțin și, cu siguranță, nu vă vor permite să vizionați videoclipuri în streaming HD fără lag și enervare tamponantă. VPN-urile noastre recomandate au încercat și testat rețele cu servere VPN remarcabile care asigură viteze excelente de conectare pentru India.
 2. Securitate. Toate VPN-urile pe care le-am selectat folosesc protocoale de criptare de vârf. Toate oferă o gamă largă de protocoale și oferă OpenVPN protocolul nostru preferat aici, la ProPrivacy.com.
 3. Politici de confidențialitate Toate VPN-urile pe care le-am introdus în acest ghid sunt VPN-uri bine abonate și de încredere. Toate au politici de confidențialitate excelente și le pasă puternic de protejarea utilizatorilor lor. Nimeni nu păstrează jurnalele de utilizare vitală care, în teorie, ar putea fi folosite pentru a dezvălui ulterior ce site-uri web ați vizitat. Cu politici de confidențialitate puternice și un istoric de încredere și de încredere, știți că aceste VPN-uri au fost încercate din nou și din nou în timp și vă vor proteja amprenta digitală pe măsură ce vă transmiteți una dintre adresele IP indiene..

Utilizați criptarea OpenVPN

Vă recomandăm cu încredere protocolul de criptare OpenVPN. OpenVPN este un protocol recunoscut standard de criptare VPN al industriei, care vă va păstra în siguranță și privat pe măsură ce vă răspândiți adresa IP în India. Toate serviciile enumerate mai sus folosesc criptare OpenVPN ca standard.

Deoarece streamingul de conținut geo-blocat este încălcat drepturile de autor (motiv pentru care este restricționat geo) trebuie să fii foarte atent. Cu OpenVPN, cu toate acestea, chiar dacă alegeți să vizualizați materiale protejate de drepturi de autor, veți fi sigur.

VPN în India - Concluzie

În acest ghid, am detaliat toți pașii necesari pentru obținerea unei adrese IP indiene. Deși pentru a obține o adresă IP indian vă recomandăm ExpressVPN, celelalte VPN-uri pe care le-am prezentat, de asemenea, au tot ce aveți nevoie pentru a obține o adresă IP în India. Toate VPN-urile sunt sigure, oferă o criptare excelentă, au politici de confidențialitate puternice și au un istoric dovedit pentru a oferi abonaților lor un serviciu de clasă mondială. Așa că mergeți mai departe și alegeți VPN-ul dvs. pentru o adresă IP indiană, cu încredere în siguranță în știința că pur și simplu nu puteți greși.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me