Multe persoane care locuiesc în afara Germaniei sunt extrem de interesate de utilizarea serviciilor și site-urilor germane. Pentru a avea acces la site-urile germane restricționate, aveți nevoie de o adresă IP germană. VPN-urile vă permit să folosiți servere localizate în Germania, aceasta vă va oferi o adresă IP germană.

În plus, software-ul client VPN criptează toate datele pe măsură ce trec de la și de pe servere. Aceasta înseamnă că furnizor de servicii de stat, guvern, proprietar sau angajator nu pot vedea ce site-uri vizitați. Confidențialitate și anonimat în timp ce navigați!

De asemenea, dacă sunteți un rezident german în vacanță, poate doriți să deblocați site-urile web înapoi acasă în Germania. Cu un serviciu VPN fiabil, vă puteți răspândi locația în Germania pentru a debloca toate acele site-uri web restricționate din Germania.

Cel mai bun VPN pentru o adresă IP germană

 1. ExpressVPN - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor
 2. NordVPN - Marcă mare, cu o valoare foarte bună și un preț bugetar
 3. Buffered
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Cum se obține o adresă IP germană

Urmați pașii de mai jos pentru a configura o adresă IP germană:

 1. Abonați-vă la unul dintre VPN-urile din acest ghid. Pentru a obține un IP german, vă recomandăm cu încredere ExpressVPN, dar am pus și alte patru servicii VPN de nivel mondial în acest ghid, care vor face treaba genial.
 2. Descărcați și instalați software-ul client VPN.
 3. Conectați-vă la un server VPN situat în Germania.
 4. Accesați site-ul german pe care doriți să îl accesați.
 5. Stai înapoi și bucură-te de acces nerestricționat la cât mai multe site-uri web germane dorești, datorită adresei IP germane recent achiziționate.

Selectați un VPN și descărcați software-ul clientului

platforme de aplicații expressvpn


Aruncând o privire bună prin VPN-urile noastre recomandate pentru obținerea unui IP german, va trebui să faceți clic pe site-ul furnizorului dvs. preferat..

Acest software este disponibil pentru toate platformele populare, iar cu ExpressVPN aveți voie să îl instalați pe 3 dispozitive diferite. Plata lunară pentru VPN va costa mai mult decât plata anuală. Din acest motiv, dacă aveți fonduri (și intenționați să utilizați VPN-ul dvs. pe tot parcursul anului), este mai bine să plătiți un an la rând.

După abonare, vi se va permite să descărcați software-ul client VPN. Software-ul descarcă întotdeauna foarte rapid și este ușor de instalat, trebuie doar să vă asigurați că alegeți descărcarea corectă pentru platforma dvs..

Asigurați-vă că ați selectat protocolul OpenVPN

La ProPrivacy vă recomandăm criptarea OpenVPN. OpenVPN este un protocol robust de criptare VPN care vă va permite să vă păstrați în siguranță, deci vă rugăm să îl selectați în meniul VPN. Transmiterea unui conținut geo-blocat este ilegală deoarece încalcă drepturile de autor. Cu OpenVPN, cu toate acestea, chiar dacă alegeți să vizualizați materiale protejate de drepturi de autor, veți fi sigur - deși în mod clar nu putem împiedica acest lucru.

De asemenea, dacă aveți probleme în acest stadiu (sau în oricare altul), furnizorul dvs. VPN îl va putea rezolva foarte repede. VPN-urile de clasă mondială din acest ghid au toate echipe fantastice de asistență pentru clienți - așa că contactați-le (sau noi aici, la ProPrivacy.com - suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm).

Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din Germania

expressvpn-german-ip-adresa

În această etapă, veți avea software-ul client deja instalat pe laptop, computer, tabletă sau smartphone. Cu OpenVPN selectat în setări, sunteți gata să faceți VPN în Germania.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați unul dintre serverele germane din lista de server VPN. Asigurați-vă că selectați cea mai rapidă disponibilă. Cel mai rapid este de obicei situat mai sus în listă. Acum că ați localizat serverul dvs. VPN german preferat, faceți clic pe conectați. Aia este! Acum ai o adresă IP germană și poți VPN în Germania să apară ca și cum ai locui acolo - ori de câte ori vrei.

Accesați orice site web german care vă place!

Cu VPN-ul instalat, puteți merge și vizita aproape orice online. Puteți accesa orice site în orice loc pe care VPN-ul dvs. are un server - inclusiv, desigur, Germania! Toate VPN-urile pe care le-am plasat în acest ghid oferă securitate, confidențialitate și cel mai bun anonimat disponibil. Rezultatul este că veți putea vizita orice site-uri germane sau alte site-uri dorite.

Pur și simplu conectați-vă la un server din țara pe care doriți să o vizitați și introduceți adresa web pe care doriți să o vizitați în bara de navigare. VPN-ul dvs. vă va oferi aspectul de a fi în țara respectivă - adresa IP și toate.

Considerații pentru obținerea unei adrese IP germane

Atunci când obțineți o adresă IP germană de peste mări, trebuie să luați în considerare câteva considerații.

Cel mai important lucru de reținut este faptul că multe servicii VPN de pe piață sunt extrem de de încredere și de încredere. În total, există peste 800 de furnizori VPN dintre care să aleagă punctat pe tot globul. Marea majoritate a acestor servicii sunt îngrozitoare - lente și nesigure. De fapt, unele VPN-uri pot adăuga problemele de securitate, mai degrabă decât să le ia!

Cum știu ce VPN să aleg?

 1. În primul rând, pentru a răsfăța adresa dvs. IP în Germania pentru a vizualiza conținut restricționat geo, trebuie să fiți imens securizat. Tristul adevăr este însă că nu toate serviciile VPN oferă criptarea și nivelul serviciilor necesare pentru securitate și confidențialitate.
 2. Atunci când alegeți un VPN pentru obținerea unei adrese IP în Germania, aveți nevoie de servere solide și o politică de confidențialitate solidă. De asemenea, vor dori un VPN cu servere care sunt foarte rapide pentru a viziona conținut HD.
 3. Pentru a vă bucura de o experiență VPN relaxantă și fără griji, aveți nevoie de liniștea de a ști că VPN-ul dvs. ia foarte în serios confidențialitatea și securitatea. De aceea, ar trebui să ofere protocoale de criptare standard pentru industrie, cum ar fi OpenVPN (recomandat) și de asemenea, gestionați-vă datele într-un mod transparent, fiabil și sigur. Rezultatul va fi o experiență de internet fără stres, care vă lasă în siguranță pentru a vizita orice conținut bazat în limba germană de care sunteți interesat.

VPN în Germania - Concluzie

În acest ghid, am explicat cum oricine poate obține cu ușurință o adresă IP germană. Chiar dacă considerăm că cel mai bun serviciu VPN pentru obținerea unei adrese IP în Germania este ExpressVPN, pentru a fi imparțial și pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni, am inclus alte patru servicii VPN excelente.

În timp ce ExpressVPN este numărul unu, toate VPN-urile din ghidul nostru fac o treabă incredibilă de deblocare a site-urilor germane. În plus, toate oferă o perioadă de încercare sau o garanție de întoarcere. Ca atare, nu trebuie să vă fie frică să încercați VPN-ul dvs. preferat, fără riscuri, pentru a vă asigura că deblochează serviciile germane pe care le urmați. Mai mult, toți furnizorii de VPN din acest articol au rețele superbe de servere care oferă o viteză vpn ridicată în întreaga utilizare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me