Unii oameni doresc să își dezactiveze conturile Gmail din cauza problemelor de confidențialitate. În zilele noastre, există mulți furnizori de e-mail siguri. Aceste servicii criptează e-mailurile utilizatorilor. De asemenea, criptează e-mailurile dintre expeditori și receptori. Cu opțiuni de e-mail mai bune disponibile, multe persoane decid să șteargă Gmail o dată pentru totdeauna.


De asemenea, unii doresc să știe cum arhivează e-mailurile, cum să ștergi e-mailurile și cum să descarci o arhivă a întregului cont Gmail înainte de a-l înota cu peștii. Mai jos, am oferit un ghid pas cu pas despre cum puteți șterge definitiv .

Cum să ștergeți definitiv Gmail

1. Accesați contul dvs. Google și conectați-vă.

2. Introduceți adresa de e-mail și parola pentru Gmail.

gmail-my-account2

3. Navigați la pagina „Contul meu” și selectați Preferințele contului.

4. În meniul din stânga, faceți clic pe Ștergeți contul sau serviciile.gmail-preferences

5. Faceți clic pe Ștergere produse.

gmail-delete-cont

gmail-delete-produse

6. Acum vi se va solicita să reintroduceți datele de acreditare. Introduceți-le și conectați-vă.

7. la pictograma pentru contul dvs. Gmail, faceți clic pe pictograma gunoiului.

8. Introduceți o nouă adresă de e-mail principală (fie un cont de e-mail vechi pe care intenționați să îl frecați, fie o nouă adresă de e-mail criptată). Introduceți din nou parola și faceți clic pe REMOVE GMAIL.gmail-coș de gunoi barat

gmail-nou-mail

9. Acum vi se va spune să mergeți să vă verificați e-mailurile la noua adresă de e-mail pe care ați furnizat-o Google. Selectați „Ok, l-am înțeles”.

10. Deschideți mesajul de confirmare a ștergerii Gmail livrat la noul dvs. e-mail. Faceți clic pe linkul de confirmare.

gmail-confirmați-mail

11. Selectați Ștergeți și confirmați.

gmail reconfirmați-delete1

După cum puteți vedea, Google a făcut din dezactivarea Gmail o operațiune cu mai multe niveluri. Este probabil să prelungească, să oprească și să descurajeze utilizatorul să își șteargă contul.

Felicitări, acum ați șters Gmail din Conturile dvs. Google.gmail-succes

Cum să ștergeți definitiv e-mailurile dintr-un cont Gmail

Pentru a șterge permanent e-mailurile de la Gmail, pur și simplu trimiteți-le în folderul dvs. de gunoi și apoi goliți folderul coș de gunoi. Din acel moment, e-mailul este șters de pe contul dvs. și de pe serverele Gmail. Nu uitați, însă, că toate e-mailurile dvs. sunt stocate în Folderul „all mail”.

În realitate (chiar dacă poate părea), nu există alte foldere, dar Toate emailurile. Toate celelalte dosare sunt pur și simplu o vedere secundară a căsuței de e-mail, care este acolo unde se află de fapt toate mailurile.

gmail-toate-mail

Din acest motiv, pentru a șterge e-mailurile din contul Google, întotdeauna trimiteți-le la coșul de alimentare. În caz contrar, vor fi în continuare acolo.

Nu uitați: dacă nu trimiteți un e-mail la coșul de gunoi primar, toate e-mailurile vor rămâne în acel folder.

Cum să descărcați arhiva Gmail

Dacă sunteți sigur că contul dvs. Gmail este o înmormântare digitală, atunci este timpul să luați în considerare descărcarea unei arhive complete cu toate e-mailurile. Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos.

1. Accesați pagina Descărcați datele dvs. de la Gmail. Conectați-vă la contul dvs. Gmail pentru a-l accesa.

gmail-includ arhiva

2. Alegeți ceea ce doriți ca Google să vă furnizeze arhiva dvs. descărcabilă. Pentru a vedea mai multe opțiuni pentru fiecare serviciu Google, selectați săgeata în jos.

gmail-opțiuni

3. După ce ați selectat lucrurile pe care doriți să le păstrați, faceți clic pe Următorul.

4. Selectați un tip de fișier pentru descărcarea dvs..

5. În sfârșit, selectați modul în care doriți să vă fie livrată arhiva.

Nu uitați că melodiile dvs. Google Play Music nu pot fi incluse în arhiva solicitată. Ca atare, va trebui să mergeți la Google Play Music Managerto descărcați muzica manual.

gmail-descărcare-livrare-opțiuni

După ce aveți arhiva dvs. de la Google, puteți continua la contul dvs. Gmail. Dacă nu doriți arhiva de e-mailuri și alte date cu caracter personal, continuați să ștergeți Gmail.

Arhivarea Vs. Ștergerea e-mailurilor

Unii oameni șterg e-mailuri pe măsură ce merg de-a lungul, pentru a nu avea o inbox inghesuită. Problema este că Google șterge mesajele din folderul dvs. de gunoi la fiecare 30 de zile. Asta înseamnă că, în cele din urmă, veți pierde probabil un e-mail important.

Arhivarea e-mailurilor este o modalitate excelentă de a-ți curăța inbox-ul fără a pierde e-mailuri de care ai putea avea nevoie ulterior.

E-mailurile pot fi arhivate prin glisare sau folosire caseta cu săgeata în jos în ea (în bara de sarcini a mesajului). De asemenea, puteți selecta mai multe mesaje în căsuța de e-mail, apoi puteți utiliza caseta cu pictograma săgeată în jos.

gmail-arhiva

Dezactivați contul Gmail: Considerații

Există o serie de lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a dezactiva contul Gmail. În primul rând, dacă ștergeți Gmail, veți pierde accesul complet la el - pentru totdeauna. Asta înseamnă că dacă sunteți abonat la alte site-uri web sau social media folosind acea adresă de e-mail, veți pierde capacitatea de a vă reseta parola. Acest lucru vă poate bloca din unul sau mai multe alte servicii.

Aceasta poate fi o durere gravă. Pentru a recâștiga accesul la dvs., va trebui să furnizați site-ul web dovada că sunteți proprietarul de drept. Aceasta poate fi o problemă serioasă pentru persoanele care folosesc site-urile de socializare sub pseudonim sau pseudonim. Dacă vă gândiți la cine sunteți și nu încărcați nicio fotografie distinctă în aceste conturi, este foarte dificil să demonstrați că contul dvs. este al dvs..

O altă problemă comună este atunci când un cont bancar este înregistrat în contul Gmail. Acest lucru duce la necesitatea de a contacta echipa de servicii pentru clienți a băncii, ceea ce poate însemna un apel cu tarif premium și include timpi de așteptare îndelungate.

Opțiuni furnizor de e-mail criptat

După ce ați dezactivat contul dvs. Gmail, veți avea nevoie de o nouă adresă de e-mail. Având în vedere acest lucru, trebuie să vă dați seama la care dintre furnizorii siguri de e-mail vă veți abona.

În aceste zile, confidențialitatea digitală a devenit ceva pe care cetățenii trebuie să-și caute singuri dacă doresc să se protejeze în mod adecvat. Cu, hackerii și guvernele care urmează toate datele de pe internetul privat, riscurile sunt mari.

Rezultatul acestei realizări a fost o creștere accentuată a utilizării instrumentelor și serviciilor de criptare care ajută oamenii să-și reducă amprenta digitală.

Servicii VPN

Serviciile VPN sunt o parte centrală a revoluției digitale a confidențialității. Cei mai buni furnizori de servicii VPN permit oamenilor să-și mascheze adevărata adresă IP și să deblocheze conținutul cenzurat. În plus, software-ul VPN folosește criptarea de grad militar pentru a asigura traficul web al utilizatorilor. Rezultatul este un nivel mult mai ridicat de confidențialitate și securitate online pentru tine și familia ta.

Furnizori de e-mail criptate

Oamenii caută să lase în urmă giganti tehnologii multinaționale fără scrupule, precum Google. aceștia optează pentru furnizori independenți de e-mail criptat, care promit să ofere un serviciu de e-mail cu adevărat sigur.

Combinația dintre un VPN și un serviciu de e-mail de încredere oferă utilizatorilor o experiență web total diferită. Acest lucru face ca activitățile lor online să fie invizibile forțelor exterioare nedorite.

Pentru cei interesați de utilizarea acestor servicii de criptare de ultimă oră pentru a evita să fiți aminați, vă sugerăm să vă uitați la cele mai bune servicii VPN.

Pentru a vă ajuta în tranziția dvs., iată câteva recomandări pentru obținerea unui cont de e-mail criptat.

Hushmail este un furnizor popular de e-mailuri criptate. Cu un cont Hushmail, e-mailul dvs. este stocat în formă criptată și decriptat cu parola dvs. atunci când vă conectați. În plus, e-mailurile trimise între abonații Hushmail sunt criptate și decriptate fără greș. Când trimiteți prin e-mail un furnizor de e-mail terți (cum ar fi Gmail sau Yahoo), puteți fi de acord cu o întrebare secretă cu contactul dvs. pentru a decripta e-mailul.

VaultletMail este similar cu Hushmail. Criptează automat toate e-mailurile între utilizatorii VaultletMail. În plus, utilizatorii pot trimite e-mailuri în siguranță altor furnizori utilizând sistemul său. Funcționează lăsând orice destinatar să creeze o parolă sigură, pe care o pot folosi apoi pentru a decripta toate e-mailurile viitoare primite dintr-un cont VaultletMail. VaultletMail are, de asemenea, o serie de funcții suplimentare, cum ar fi orele de autodistrugere pentru e-mailuri și prevenirea copierii, citării, tipăririi și redirecționării de e-mailuri.

Ștergeți definitiv Gmail - Avertisment

Unii oameni cred că își pot dezactiva contul de Gmail, apoi se vor alătura din nou Gmail cu același nume de utilizator și aceeași adresă de e-mail. Nu este adevarat.

Când ștergeți Gmail, adresa de e-mail este limitată pentru toată lumea - pentru totdeauna - pentru a împiedica pe cineva să vă poată răspunde.

Astfel, trebuie să actualizați toate conturile de socializare, site-urile web și abonamentele de servicii care sunt înregistrate în contul dvs. Gmail. Nu veți putea primi adresa de e-mail înapoi. Așadar, asigurați-vă că actualizați adresa de e-mail cu fiecare dintre abonamentele una câte una - înainte de a șterge Gmail.

Probleme privind confidențialitatea Gmail

Politica de confidențialitate a Gmail spune că e-mailurile trimise către sau dintr-un cont Gmail nu sunt citite niciodată de o ființă umană (alta decât expeditorul și destinatarul). În plus, Google Inc. susține că e-mailurile procesate de computere sunt folosite doar pentru a bloca spam și pentru a îmbunătăți direcționarea publicității.

Cu toate acestea, mulți oameni consideră că modul în care e-mailurile sunt procesate de Gmail depășește o utilizare acceptabilă. În 2004, 31 de avocați independenți ai vieții private și organizații pentru drepturile omului au solicitat Google să-și suspende serviciul de e-mail din cauza acestor probleme de confidențialitate. Apoi, în 2013, Microsoft a atacat și Google pentru scanarea electronică a e-mailurilor. Microsoft a afirmat că majoritatea consumatorilor nu știu că Google își monitorizează inboxurile pentru a viza reclame.

În același an, Consumer Watchdog a găsit dovezi de litigii în care Google a susținut că utilizatorii Gmail nu au „implicit asigurarea confidențialității emailurilor lor”. Google a răspuns la afirmații spunând că,

"... toți utilizatorii de e-mail trebuie să se aștepte în mod necesar că e-mailurile lor vor fi supuse procesării automate ... Așa cum expeditorul unei scrisori către un coleg de afaceri nu poate fi surprins că asistentul destinatarului deschide scrisoarea, persoanele care folosesc astăzi e-mail-uri web nu pot fiți surprinși dacă comunicațiile lor sunt procesate de către furnizorul ECS [servicii de comunicații electronice] al destinatarului în timpul livrării."

Șterge Gmail: concluzie

Acest articol a oferit un ghid detaliat pentru dezactivarea permanentă a unui cont Gmail. În plus, am explicat cum puteți șterge corect e-mailurile individuale și cum să le arhivați. Am arătat, de asemenea, cum să solicitați datele dvs. de la Google înainte de a le șterge.

Pentru cei care doresc să șteargă Gmail pentru că vor să înceapă să-și protejeze amprenta digitală, am oferit informații despre VPN-uri. VPN-urile sunt cel mai important instrument de securitate pe internet dintre toate. V-am recomandat câteva criptate (pentru a vă alătura pentru a dezactiva Gmail).

Cu toți pașii necesari într-un singur loc, aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe securizarea corectă a datelor dvs. chiar aici. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ștergere fericită!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me