Multe persoane folosesc cele mai bune servicii VPN pentru a se proteja împotriva infracțiunilor de executare a drepturilor de autor, dar un pericol peren atunci când face acest lucru este ca conexiunea VPN să scadă, lăsând traficul BitTorrent expus pentru lume..


Unii furnizori de VPN, cum ar fi Accesul la internet privat, Mullvad și VPNArea, (pentru cele mai bune VPN din 2018, consultați recenziile noastre VPN) includ un comutator de ucid pe internet în clienții lor VPN (VPNArea include chiar și un comutator de ucidere per aplicație) și am mai discutat despre alte soluții terțe ale problemei.

Cu toate acestea, există un alt mod mai direct de a derula propriul întrerupător de ucidere (fie global, fie pe aplicație) folosind un firewall.

Utilizarea firewall-ului Windows încorporat

În Windows 7 este destul de ușor să configurați un comutator de ucidere folosind firewallul încorporat.

În Windows 8.x lucrurile sunt mai complicate, deoarece Centrul de rețea și partajare nu vă permite să schimbați tipul rețelei de la Acasă la Public. De asemenea, nu am putut face ca Windows 8.1 să ne afișeze conexiunea OpenVPN în rețeaua și partajarea Centrului.

Prima problemă poate fi rezolvată urmând aceste instrucțiuni și ar trebui să funcționeze bine pentru conexiunile PPTP și L2TP. Cu toate acestea, nu am reușit să rezolvăm a doua, așa că am apelat la Comodo Firewall.

Restul acestui tutorial presupune că utilizați OpenVPN (nu ar trebui să conteze dacă prin intermediul unui client VPN personalizat sau al unuia de bază open source).

Utilizarea firewallului Comodo

Comodo Firewall este un firewall independent de sine stătător, care, spre deosebire de cel de bază Windows, care monitorizează doar conexiunile de intrare, monitorizează, de asemenea, toate conexiunile de ieșire (foarte util pentru blocarea virușilor care au infectat un computer de la „apelare” și software comercial care îi place să „sune acasă” de la verificarea autenticității sale).

Comodo Firewall poate fi descărcat de aici. Pentru ca procesul de mai jos să funcționeze, va trebui să dezactivați Windows Firewall după instalarea Comodo.

1. Stabiliți adresa fizică a VPN-ului dvs.

Cu conexiunea OpenVPN pornită și pornită, Porniți -> tastați „CMD”. Tastați ipconfig / all la promptul de comandă și derulați până când vedeți secțiunea etichetată TAP-Win32 (sau TAP-Windows Adapter). Notă adresa fizică și menține fereastra deschisă pentru referință.

cmd

2. Creați o nouă zonă de rețea.

a) Porniți Comodo Firewall și porniți spre vizualizarea avansată (pictograma din stânga sus) -> Firewall -> Zonele de rețea. Faceți clic pe săgeata mică din partea de jos a ferestrei Comodo și selectați Adăugare -> Zona de rețea nouă

comodo 1

b) Dați-i noii dvs. zone un nume adecvat și faceți clic pe OK.

comodo 2

c) Selectați noua dvs. zonă creată în rețea, Adăugați -> Adresa noua

comodo 3

d) Selectați Tip: Adresă Mac și introduceți Adresa fizică notată la Pasul 1. Faceți clic pe OK.

comodo 4

3. Efectuați un set de reguli

a) Navigați în Comodo către Firewall -> Reguli și faceți clic pe „Adăugați”.

comodo 5

b) Denumiți noul set de reguli și faceți clic pe Adăugare.

comodo 6

c) Selectați următoarele setări:

 • Acțiune: blocare
 • Protocol: IP
 • Direcție: intrare sau ieșire
 • Adresa sursă: orice adresă
 • Adresa de destinație: orice adresă

comodo 7

Faceți clic pe OK.

d) Creați alte două reguli cu următoarele setări:

 • Acțiune: Permiteți
 • Protocol: IP
 • Direcție: Afară
 • Adresa sursă: Zona de rețea / zona dvs.
 • Adresa de destinație: orice adresă

e) Repetați din nou cu următoarele setări:

 • Acțiune: Permiteți
 • Protocol: IP
 • Direcție: În
 • Adresa sursă: orice adresă
 • Adresa de destinație: Zona de rețea / zona de rețea recent creată (în exemplul nostru, zona VPN)

Acum ar trebui să vedeți 3 rânduri în setul dvs. de reguli personalizate - 2 verzi, urmate de 1 roșu (în ordinea prezentată mai jos) - ordinea în care apar aceste reguli este importantă, deoarece este ordinea în care sunt aplicate. Puteți schimba ordinea trăgând regulile cu mouse-ul sau selectând o regulă și folosind „Mutare sus” sau „Mutare jos” din meniu (săgeata din partea de jos).

comodo 8

4. Aplicați regula programelor

a) Navigați la Firewall -> Reguli de aplicare și găsiți aplicația pe care doriți să o forțați să utilizeze VPN (dacă există deja o regulă pentru firewall setată pentru ea), sau „Adăugați” una nouă (faceți clic pe săgeata din partea de jos a ferestrei pentru meniul fly-up).

comodo 9

b) „Navigați” la locația programului pentru a dori (utilizând orice filtru de grupuri de fișiere sau de rulare a proceselor)

c) Faceți clic pe butonul radio „Utilizați Reguli” și selectați Regula VPN. Faceți clic ok. Aici am aplicat Regimul pe Google Chrome, dar poate fi aplicat și la programe precum uTorrent.

5. Testați aplicația pentru a vă asigura că totul funcționează.

Am găsit o reîncărcare a PC-ului.

Comutator global de ucidere

Puteți, în schimb, să păstrați lucrurile simple și să alegeți să setați un comutator „Global”, care va reduce accesul la internet al computerului dvs. atunci când nu este conectat la VPN. Pentru a face acest lucru, navigați la Firewall -> Reguli globale și Adăugați aceleași 3 reguli pe care le-am discutat la Pasul 3 „Realizați un set de reguli”. Acestea pot intra în conflict cu regulile Firewall existente, unele dintre ele putând fi eliminate (poate fi nevoie de un pic de încercare și eroare aici).

Pentru mai multe informații despre a fi sigur online, uitați-vă la cel mai bun vpn al nostru pentru ghidul Windows 10.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me