Toată lumea își dorește ca copiii să fie fericiți. Cu toate acestea, în aceste zile poate fi destul de greu pentru părinți să țină pasul cu cerințele televizate ale locului de joacă. Înțelegem cu ce ai de-a face - lista de desene animate populare pare să nu se încheie niciodată!


Desigur, nimeni nu dorește ca copiii lor să rateze, dar nu este întotdeauna ușor să își permită cantitatea mare de canale diferite pentru copii care sunt disponibile în prezent. Din fericire, există un răspuns la rugăciunile dvs., iar acest răspuns este un serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN).

Accesați desene animate online

O rețea virtuală virtuală vă permite să accesați în siguranță opțiuni mai ieftine pentru vizionarea desenelor animate online. Opțiunile mai oficiale din acest ghid vor necesita o taxă de abonament. Cu toate acestea, alte alternative vă vor permite să accesați gratuit milioane de desene animate în siguranță. Oricum, un VPN este biletul dvs. de aur pentru accesarea în siguranță a unor desene animate aproape nelimitate pentru cei mici!

Ce este un VPN?

Un VPN este un serviciu online care face două lucruri. În primul rând, oferă criptare. Acest lucru înseamnă că datele dvs. de navigare pe web (primite și efectuate) sunt sigilate. Rezultatul este confidențialitatea digitală care împiedică pe oricine să știe ce faceți online.

În continuare, un VPN vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară. Acest lucru vă permite să depășiți cenzura locală și blocurile internaționale cunoscute sub denumirea de geo-restricții.

Desene animate Vpn

Cum funcționează un VPN pentru desene animate?

Toți cei care accesează internetul au o adresă IP (Internet Protocol). Acesta este un set de numere care pot fi utilizate pentru a localiza unde vă aflați. Poate fi folosit și pentru a verifica ce accesați online.

Adresa dvs. IP este de asemenea folosită pentru a impune restricții geo-care vă împiedică să accesați fluxurile TV din străinătate. Acest lucru poate fi enervant pentru părinții care doresc să obțină mai multe desene animate pentru copiii lor. Cu toate acestea, cu un VPN pentru desene animate, puteți preface că sunteți într-o altă țară pentru a accesa acele fluxuri blocate.

În plus, în zilele noastre, multe guverne comandă furnizorii de servicii Internet (ISP) să țină înregistrări (păstrarea obligatorie a datelor) a ceea ce fac clienții lor online. În funcție de locul în care locuiți, asta înseamnă că accesarea fluxurilor piratate de conținut video poate duce la o scrisoare care vă solicită să vă opriți și, uneori, chiar o chemare în instanță.

Acest lucru este enervant, deoarece există un număr mare de site-uri web care oferă fluxuri de desene animate gratuite.

Ce VPN pentru desene animate ar trebui să obțin?

Există sute de VPN-uri pe piață. Pentru a urmări desene animate în streaming, vei avea nevoie de unul care să fie rapid. Multe VPN-uri au servere lente, care nu sunt suficient de bune pentru streaming. Acest lucru va avea ca rezultat tamponarea și, fără îndoială, va însemna că copiii tăi se aruncă în mod constant în legătură cu desenele animate care nu se joacă corect.

În plus, multe VPN-uri au o criptare implementată sau depășită prost. Acest lucru înseamnă că nu oferă suficientă confidențialitate și siguranță. VPN-urile pe care le recomandăm au ​​fost selectate pentru că sunt sigure și rapide. În plus, toate au servere localizate în întreaga lume: perfecte pentru accesarea unor desene animate geo-restricționate.

Deblocați în siguranță desenele animate acum!

Cum să urmăriți desene animate online cu un VPN - Ghid de instalare

Accesarea desenelor animate online în siguranță este extrem de ușoară cu un VPN. Urmați acești pași simpli:

 1. Selectați un VPN pentru streaming din lista noastră Pentru vizionarea online a desenelor animate în siguranță, vă recomandăm ExpressVPN, deoarece are cel mai bun serviciu pentru job.
 2. Faceți clic pe site-ul web al VPN-ului ales și abonați-vă. Puteți obține un abonament săptămânal, lunar sau anual. În plus, ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile (ceea ce înseamnă că o puteți testa cu copiii dvs. fără riscuri).
 3. Acum descărcați software-ul pe dispozitivul dvs.. VPN-urile noastre recomandate au software pentru toate dispozitivele dvs. și pot fi utilizate pe mai multe dispozitive în același timp (ExpressVPN permite trei dispozitive, de exemplu).
 4. După ce s-a descărcat și instalat (ceea ce va dura doar câteva minute) sunteți gata conectați-vă la VPN. Selectați o locație în meniul VPN și faceți clic pe Conectare.
 5. Imediat ce VPN se conectează, dumneavoastră par a fi în locația pe care ai selectat-o. Ce este mai mult, toate datele dvs. sunt criptate deci nimeni (nici ISP-ul, nici guvernul dvs.) nu vă pot spune ce faceți online.

Nu uitați: imediat ce VPN-ul este conectat, aveți confidențialitate digitală. Asta înseamnă că vă puteți simți liber să accesați orice site-uri web de desene animate pe care le doriți, fără teamă să fiți urmăriți.

Unde să accesați desene animate ieftin - site-uri oficiale

După ce aveți un VPN, există o mulțime de modalități de a viziona desene animate online, într-o capacitate oficială. Să aruncăm o privire la unele dintre aceste opțiuni:

CBeebies pe BBC iPlayer

BBC are un jucător online care afișează desene animate și programe pentru copii. Aceasta poate fi accesată gratuit dacă vă conectați la un server din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile deblochează BBC iPlayer. Asta pentru că BBC blochează activ VPN-urile. Vestea bună este că VPN-ul nostru cel mai recomandat pentru desene animate - ExpressVPN - deblochează BBC iPlayer (și deci CBeebies).

Doriți să aflați mai multe despre accesarea iPlayer din afara Regatului Unit? Cel mai bun ghid VPN pentru BBC iPlayer este un loc minunat pentru a începe!

Desene animate Iplayer Bbc

Deblocați Netflix-ul american pentru a obține mai multe desene animate

Dacă ai un abonament Netflix și nu locuiești în SUA, atunci îți lipsești o mulțime de opțiuni pentru copii. Nu numai că există mai multe desene animate și spectacole pentru copii în catalogul american Netflix, dar există și multe alte filme pentru copii.

Din păcate, Netflix blochează majoritatea VPN-urilor. Cu toate acestea, cel mai bun VPN pentru deblocarea desenelor animate - ExpressVPN - deblochează SUA Netflix fără probleme.

Pentru mai multe informații despre extinderea bibliotecii Netflix cu un VPN, consultați ghidul nostru Netflix VPN pentru mai multe informații.

Urmăriți Cartoon Network online pe canalele de cablu din SUA

Unul dintre cele mai populare lucruri pe care le fac părinții cu un VPN este accesul la canale TV prin cablu din SUA pentru copiii lor. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu Sling TV. Sling TV este un serviciu ieftin, la cerere, care oferă acces părinților la o varietate uriașă de canale de desene animate. Planul Orange este de doar 20 de dolari pe lună și poate fi achiziționat fără contract lunar.

Sling Tv Vpn Main

Acestea sunt canalele de desene animate pe care le obțineți:

 • Disney Channel, Disney HD și Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Cartoon Network
 • Bumerang
 • Duck TV
 • Sling Kids
 • Baby TV
 • CBeebies

Sling TV este o opțiune fantastică pentru copiii care doresc să urmărească Cartoon Network online. Are cam tot ce vor copiii să urmărească. Sling TV le oferă copiilor posibilitatea de a vedea canalele lui Nickelodeon și de a viziona Disney online. Este o opțiune foarte rezonabilă pentru preț și poate fi testată timp de șapte zile gratuit! Pur și simplu conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs. și înregistrați-vă pentru proba dvs. gratuită.

Un plan Sling TV vă oferă, de asemenea, acces la cantități vaste de conținut TV TV prin cablu din SUA pentru adulți - ceea ce îl face o soluție de televiziune minunată, ieftină.

Cum să accesați desene animate online gratuit

Acum că am acoperit o varietate de opțiuni „legitime”, să aruncăm o privire la unele dintre celelalte beneficii ale existenței unui VPN. Datorită vieții private pe care o oferă un VPN, este posibil ca dvs. și copiii dvs. să urmăriți gratuit desenele animate preferate online. Există multe site-uri online dedicate furnizării de fluxuri piratate de emisiuni TV, filme și - ați ghicit - desene animate.

Deblocați desene animate

Nu cu mult timp în urmă, era mai sigur să urmărești fluxurile ilegale online: nimănui nu-i păsa și toată lumea o făcea. Cu toate acestea, în ultimii cinci ani a fost o presiune din ce în ce mai mare asupra guvernelor pentru a face mai mult în ceea ce privește pirateria. Acest lucru a dus la unele ISP-uri care trimit scrisori de avertizare. Ba mai mult, au existat cazuri de persoane cu internetul tăiat și, chiar mai rău, cu amenzi.

Vestea bună este că combinația de a se preface că se află într-o locație diferită și o criptare puternică, face un VPN de încredere ideal pentru accesarea site-urilor de streaming în privat. Cu un VPN, în cazul în care copiii îți conduc vehicule, poți căuta rapid „uita-te la desene animate online Time Adventure” și găsești un site de streaming care are acel desen animat (sau orice alt tip pe care îl preferă copiii tăi).

Cele mai bune site-uri pentru a viziona desene animate și Anime gratuit

Dacă sunteți interesat să accesați gratuit desene animate folosind VPN-ul dvs., iată câteva exemple de site-uri fantastice care au conținut gata și așteptat:

 1. Desene animate On
 2. Cartoon Filme HQ
 3. ToonJet
 4. Urmăriți desene animate online
 5. Aroma Animei

Acestea sunt doar câteva exemple de site-uri care au desene animate disponibile pentru a putea urmări online în siguranță. Pur și simplu conectați-vă la VPN pentru ca traficul dvs. să fie privat și faceți clic pe link-uri pentru a vă bucura de conținut.

Urmăriți desene animate online cu un VPN - concluzie

În acest articol, am discutat multe metode pentru vizionarea desenelor animate online. Cu un VPN fiabil, părinții se pot preface că sunt într-o țară diferită pentru a accesa mai multe servicii de streaming. De asemenea, pot folosi criptarea de grad militar a VPN pentru a accesa în siguranță site-urile web care au sute de ore de spectacole gratuite pentru copii online.

Pentru desenele animate în streaming, vă recomandăm ExpressVPN, deoarece este extrem de sigur, are servere rapide, are o politică de confidențialitate puternică, deblochează US Netflix și BBC iPlayer și are o evidență dovedită de a oferi confidențialitate utilizatorilor săi. Cu toate acestea, oricare dintre VPN-urile din articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN va face treaba bine, așa că, dacă doriți alte câteva opțiuni, faceți clic aici.

Titlu credit imagine: Dragon Images / Shutterstock.com

Credite imagine: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me