Apple nu permite aplicațiile BitTorrent din App Store, ceea ce face ca torrenting-urile pe un iPhone sau iPad să fie ceva mai provocatoare decât în ​​alte platforme. Vestea bună este însă că, datorită serviciilor torrent în cloud, este posibilă torentarea pe un dispozitiv iOS.

Ce este un serviciu torrent cloud?

Un serviciu de torrent cloud este ca un prieten care efectuează torentul real pentru tine. Dar, în loc să mergeți înapoi la casa lor pentru a transfera conținutul torentat pe un stick USB atunci când descărcarea este completă, pur și simplu transferați sau transmiteți-l de pe un server de la distanță pe iPhone sau iPad folosind HTTP obișnuit..

Serviciile torrent cloud funcționează de obicei în interiorul browserului dvs., deși este interesant de reținut că Apple permite unele aplicații de torrent cloud în App Store.

Există numeroase servicii cloud, majoritatea funcționând mai mult sau mai puțin în același mod. Acestea includ Bitport.io, put.io și Zbigz, dar există multe altele.

Preturi

Este comun ca serviciile torrent cloud să ofere conturi gratuite, adesea cu o limită de stocare de 1 GB. Acestea pot fi utile, dar primiți ceea ce plătiți. Am descoperit că majoritatea conturilor gratuite au avut ca rezultat viteze de descărcare HTTP, care nu au putut fi folosite.


Planurile plătite încep de obicei de aproximativ 10 USD pe lună pentru 100 GB stocare. Cu toate acestea, acest lucru poate varia dramatic, așa că merită să faceți cumpărături. Planurile plătite invariabil produc viteze de descărcare mult mai bune decât planurile gratuite și sunt de obicei asigurate de HTTPS.

Streaming

În afară de faptul că vor funcționa pe iPhone, un mare avantaj al serviciilor torrent cloud este faptul că pot transmite conținut video către telefonul dvs. astfel încât să nu fie necesar să fie stocate local.

Apple este notoriu spartan atunci când distribuie memorie de stocare pe dispozitivele sale mobile, care nu acceptă, de asemenea, carduri SD externe. Acest lucru face ca această caracteristică de economisire a spațiului să fie un godend pentru utilizatorii iOS.

Cât de torrent pe un iPhone sau iPad

Unele servicii de torrent cloud (inclusiv exemplul nostru put.io) au de fapt o aplicație iOS, dar majoritatea sunt bazate doar pe browser. Întrucât acesta este un ghid generic, ne concentrăm în principal pe modul de utilizare a unui serviciu cloud prin interfața sa web.

 1. Obțineți-vă un cont de torrent cloud. În acest ghid vom folosi put.io, deoarece este foarte tipic acestui tip de serviciu. Am găsit că a funcționat bine și ca și faptul că oferă o aplicație iOS, dar nu am studiat în totalitate piața și, prin urmare, am ales put.io din motive pur ilustrative.

  Pentru ceea ce merită, put.io nu oferă conturi gratuite. Dar oferă o probă de 1 zi a serviciului său premium pentru 0,99 USD, ceea ce am considerat mult mai util în scopuri de evaluare decât orice cont gratuit pe care l-am încercat.

 2. Conectați-vă la un VPN (nu este strict necesar, dar întotdeauna o idee bună).

 3. Accesați un site torrent. Cei mai mulți oameni care citesc acest articol vor avea deja un favorit, dar dacă sunteți nou la a face torent, atunci Google (sau un motor de căutare la alegere) este prietenul dvs..

 4. Căutați conținutul dorit.

  Site-ul 1337x

 5. Găsiți linkul Magnet, apăsați lung pe el și copiați linkul. Unele servicii de cloud torrent vă permit, de asemenea, să inserați fișiere .torrent, dar majoritatea au nevoie de un link Magnet pentru a funcționa.

  descărcați torentul folosind linkul de magnet

 6. În browser-ul dvs. conectați-vă la contul torrent cloud și găsiți câmpul „adăugați un nou torrent” (poate fi numit altceva). Apasare prelungită -> Lipiți linkul Magnet. Vedeți mai jos cum facem acest lucru în put.io.

  put.io nou transfer

  Teoretic, puteți utiliza orice browser. De remarcat, însă, faptul că Firefox pentru iOS a funcționat cel mai bine pentru noi, în condițiile în care Safari și Chrome au aruncat unele erori în timpul procesului de descărcare..

 7. Torrentul va începe descărcarea în contul torrent cloud. Pentru a-l transfera local pe iPad-ul dvs. prin HTTP, apăsați pur și simplu butonul de descărcare asociat.

  lista de fișiere put.io

  Alternativ, este de obicei posibil să transmiteți conținut video direct în fereastra browserului.

  noaptea torentului mort viu

 8. În calitate de proprietar iDevice, probabil sunteți deja conștienți de faptul că gestionarea fișierelor în iOS nu este la fel de simplă ca în alte platforme. Din fericire, Fișiere (aplicația de gestionare a fișierelor încorporată iOS) oferă acces la folderul Descărcare Firefox, unde puteți accesa cu ușurință torentele recent descărcate..

  descărcări care apar în firefox

  Sfat util: VLC pentru mobil este o aplicație 100% gratuită și open source, care va reda aproape orice fișier video pe care îl puteți arunca..

  După cum sa menționat deja, put.io oferă, de asemenea, o aplicație iOS. Acest lucru vă permite să răsfoiți fișierele stocate în contul dvs. put.io, să le transferați local pe iPhone sau iPad sau, în cazul fișierelor de film, să le transmiteți.

  Cu alte cuvinte, înlocuiește nevoia de a efectua pașii 7 & 8 de mai sus în browser. Va trebui totuși să urmați pașii 1-6 de mai sus pentru a reda fișierele în contul dvs..

Cum să vă păstrați iPhone-ul în siguranță atunci când faceți un torent?

Un VPN vă va ajuta să vă păstrați iPhone-ul în siguranță atunci când sunteți în torent. Avantajele folosirii unei VPN sunt următoarele:

 • Ascunde adresa dvs. IP reală de la colegii care altfel pot vedea exact cine sunteți. Acest lucru este îngrijorător în special atunci când considerați că autoritățile de drepturi de autor monitorizează în mod regulat adresele IP ale persoanelor care își torentează proprietatea intelectuală și iau măsuri împotriva lor.
 • Ascunde ce descărcați de la furnizorul de internet (ISP).

Vă rugăm să consultați Cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting pentru o discuție detaliată pe acest subiect.

Torrenting-ul pe un iPhone sau iPad, însă, este diferit, deoarece nu ești torrent direct. Serviciul dvs. torrent Cloud acționează ca un intermediar, ceea ce înseamnă că:

 • Colegii văd adresa IP a serverului torrent cloud, nu IP-ul dvs. real.
 • Transferurile locale sunt probabil ascunse de HTTPS (acest lucru nu este adesea cazul conturilor gratuite, dar este o caracteristică destul de standard pentru majoritatea conturilor premium de cloud torrent).

Așadar, dacă tot ce vrei pentru un VPN este să te protejezi în timp ce te tornezi pe un iPhone, atunci cazul pentru care ai nevoie de VPN este mai puțin apăsător. Însă vă recomandăm să utilizați un VPN deoarece:

 • Un VPN va debloca site-urile de torrent pe care mai trebuie să le vizitați pentru a găsi în primul rând torentele.
 • Un VPN îți va ascunde adresa IP reală de site-urile pe care le vizitezi și cine știe ce înregistrări înregistrează?
 • Un VPN vă va ascunde adresa IP reală de la furnizorul torrentului de cloud (deși probabil va avea detaliile de plată dacă ați achiziționat un plan premium).

Credem că ar trebui să folosești oricum un VPN pe toate dispozitivele tale. Majoritatea serviciilor VPN oferă o aplicație iOS, dar vă rugăm să consultați cele mai bune aplicații VPN pentru iPhone și iOS pentru recomandările noastre de top.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me