Nu este întotdeauna posibil să instalați software-ul VPN direct pe un Smart TV. Cu toate acestea, dacă Smart TV-ul dvs. poate accesa Google Play Store (Android Smart TVs poate), puteți instala aplicația VPN (pentru furnizorul dvs.) direct pe televizorul dvs. inteligent. Acesta este cel mai bun mod de a vă conecta televizorul inteligent, așa că utilizați această metodă dacă puteți. Vă rugăm să rețineți că nu orice televizor inteligent poate face acest lucru, așa că va trebui să consultați producătorul.


Dacă SmartTV-ul dvs. poate accesa Google play, urmați acești pași:

Dacă aveți un Android TV, atunci puteți urma pașii de mai jos pentru a instala VPN-ul Android TV.

 1. cumpărați un abonament VPN, vă recomandăm cele mai bune 5 VPN-uri pentru Smart TV-uri din partea de jos a acestui articol.
 2. Descărcați software-ul și instalați clientul Android (fișier .APK) pe televizorul inteligent Android.
 3. Conectați-vă folosind datele de acreditare de la momentul abonării.
 4. Rulați aplicația pe Smart TV și conectați-vă la un server.

Asta este: acum te prefaci că ești într-o țară diferită și poți accesa conținut din acea regiune! Confidențialitatea dvs. este de asemenea protejată datorită criptării VPN.

Marea revenire dintre Ruiz și Joshua nu este disponibilă în țara dvs.?

Dacă vă temeți că veți rata cel mai așteptat meci de box din 2020, pur și simplu urmați ghidul ProPrivacy despre cum să urmăriți revanșarea Ruiz vs Joshua cu un VPN și veți putea asista la încercarea lui Anthony Joshua de a revendica WBA (Super ), Titluri IBF, WBO și IBO de la campionul mondial Andy Ruiz în această situație de miza mare.

Conectarea prin intermediul unui computer sau laptop

Majoritatea proprietarilor de televizoare inteligente aleg să-și conecteze televizorul la computer printr-un cablu Ethernet. Acest lucru le permite să partajeze conexiunea de internet a PC-ului lor (mai multe despre acest lucru mai târziu). Acesta este un mod eficient de a utiliza un VPN pentru a debloca conținut restricționat pe un Smart TV. De exemplu, puteți utiliza un VPN pentru a debloca videoclipuri YouTube restricționate în țara dvs. și pentru a debloca serviciile de streaming blocate / restricționate în țara dvs. Orice Smart TV care nu permite instalarea directă a aplicațiilor va trebui să utilizeze această metodă (sau un router VPN).

Partajarea unei conexiuni VPN în Windows

 1. Asigurați-vă că computerul dvs. este conectat la serviciul dvs. VPN. Dacă nu v-ați abonat încă la un VPN, consultați cele mai bune 5 VPN-uri ale noastre pentru Smart TV. Vă recomandăm NordVPN, deoarece are tot ce aveți nevoie pentru a transmite mai mult conținut în HD pe un televizor inteligent.
 2. Conectați SmartTV-ul la PC folosind un cablu Ethernet.
 3. Deschideți Centrul de rețea și partajare pe computer (Start > Panou de control > Network and Sharing Center) și faceți clic pe „Modificați setările adaptorului”.
 4. Găsiți conexiunea VPN. Conexiunile OpenVPN nu sunt etichetate în mod clar, așa că căutați una cu descrierea „TAP-Win32 Adapter V9” (sau similar). Faceți clic dreapta pe ea și selectați „Proprietăți” din meniul derulant.
 5. Selectați fila „Distribuire” și bifați caseta „Permiteți altor utilizatori de rețea să se conecteze prin conexiunea la internet a acestui computer”. Apoi, din meniul derulant alegeți „Conexiune la zonă locală” (dacă aveți mai multe porturi Ethernet pe computer, atunci asigurați-vă că selectați cea la care v-ați conectat SmartTV-ul), apoi faceți clic pe „OK”..
 6. Reporniți SmartTV-ul și computerul și ar trebui să funcționeze corect.

Partajarea unei conexiuni VPN în OSX (PPTP sau L2TP)

Împărtășirea conexiunii dvs. pe OSX este ceva mai complicat dacă doriți să configurați OpenVPN, dar acest tutorial TunnelBlick vă va arăta cum. Vă vom arăta cum să o configurați folosind PPTP sau L2TP și clientul VPN încorporat.

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN și configurați-l conform instrucțiunilor furnizorului. Vă recomandăm NordVPN, deoarece are tot ce aveți nevoie pentru a transmite mai mult conținut în HD pe un televizor inteligent.
 2. Dacă SmartTV este oprit, conectați-l la un port USB de pe Mac utilizând cablul Ethernet și adaptorul.
 3. În OSX deschideți Preferințe de sistem (pictograma Apple din partea dreaptă sus a ecranului) -> Preferințe de sistem) și faceți clic pe „Distribuire”.
 4. a) Trageți în jos meniul „Partajarea conexiunii dvs.” și selectați conexiunea VPN. b) În caseta „Către computere care utilizează”, bifați „USB Ethernet”. c) Verificați „Internet Sharing” și va apărea o casetă pop-up. Faceți clic pe „Start” și (d) „Partajare internet: On” va apărea verde pentru a vă anunța că totul funcționează bine.
 5. Reporniți SmartTV-ul.

Metoda routerului VPN

Unii preferă să utilizeze un VPN care este instalat pe un router aprins. Aceasta înseamnă că toate dispozitivele din casa lor - inclusiv televizorul lor inteligent - sunt asistate de conexiunea VPN. Aceasta este o metodă extrem de ușoară de conectare a unui Smart TV la un serviciu VPN (și la toate celelalte dispozitive din casa ta).

Deși este adevărat că puteți bloca singur un router (dacă acesta este compatibil), acesta este de obicei întreprins doar de oameni care sunt destul de tehnici. Acest lucru se datorează faptului că intermiterea unui router cu firmware DD-WRT (sau orice alt firmware de router terță parte) "cărămidă" dispozitivul (blocați-l făcându-l să nu poată fi folosit).

Dacă aveți un nivel scăzut de cunoștințe tehnice care clipește routerul, probabil nu este pentru dvs. Din fericire, există companii de acolo care oferă routere preplătite și pre-luminate, care permit o configurare simplă de plug-and-play - Flashrouters este un exemplu excelent.

Unele servicii VPN (NordVPN, de exemplu, vând router-uri pre-fulgerate).

Routere pre-fulgerate

Un avantaj semnificativ al utilizării unui router intermitent este faptul că toate dispozitivele dvs. conectate la internet (inclusiv console de jocuri, telefoane iPhone și Android și, desigur, SmartTV), vor beneficia de conectarea la VPN atunci când se conectează prin router..

Majoritatea VPN-urilor pot fi achiziționate în prealabil pe un router de la furnizorii terți Flashrouters. Există două tipuri principale de routere intermitente: DD-WRT și Tomato. DD-WRT este cea mai populară opțiune, deoarece este cel mai personalizabil tip de router intermitent. Vă rugăm să faceți clic pe link-uri pentru a obține informații mai detaliate despre aceste tipuri de routere.

Avantajul utilizării unui router intermitent este că utilizează automat serviciul VPN indiferent de dispozitivul pe care îl conectați la rețeaua WiFi. De asemenea, vă poate ajuta la reducerea numărului de cabluri de rețea pe care le utilizați și să le faceți astfel încât să nu fiți nevoiți să vă jucați cu setările rețelei de computer. De asemenea, nu contează dacă computerul dvs. nu este aproape de SmartTV.

Router DD-WRT

Puteți găsi o listă completă de routere compatibile, pe site-ul DD-WRT, unde puteți găsi informații despre instalarea și configurarea DD-WRT. Și faceți clic pe aceste linkuri pentru ghiduri despre configurarea PPTP și OpenVPN.

Router de tomate

O listă completă de routere compatibile poate fi găsită pe site-ul web al router-ului pentru tomate, au, de asemenea, informații despre instalarea și configurarea Tomato-ului și un ghid pentru configurarea OpenVPN.

5 cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de televizoare inteligente

Credit imaginea titlului: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me