gpuShack este o companie dedicată să ajute oamenii obișnuiți să intre în lumea mineritului GPU, în special a mineritului ZCash, Monero și Ethereum. Pentru a face acest lucru, furnizează totul, de la hardware la software și voi acoperi toate acestea în această recenzie. Cu toate acestea, punctele sale de vânzare sunt platformele miniere ale GPU și sistemul lor de operare unic - ethOS. Întrucât ethOS este o firmware fantastică, am făcut în principal o revizuire ethOS. Nu mă înțelegeți greșit, celelalte aspecte ale gpuShack sunt, de asemenea, grozave, dar ethOS este steagul lor, și pe bună dreptate.

gpuShack Produse și prețuri

gpuShack oferă multe articole de vânzare pentru a vă ajuta cu mineritul ZCash, Monero și Ethereum. După cum am menționat, ethOS este punctul său principal de vânzare și pe care mă concentrez în această revizuire. Cu toate acestea, pe lângă acest aspect, vinde și un cadru în aer liber, pachete de pornire, GPU-uri recondiționate și câteva accesorii mai mici.

Pachetele miniere, etosul, GPU-urile recondiționate și accesoriile sunt o valoare excelentă pentru bani și sincer nu am nimic rău de spus despre ele. Deși nu sunt sigur de ce descărcarea digitală ethOS și versiunea SSD sunt aceleași prețuri, așa că, dacă puteți aștepta câteva zile pentru livrare, puteți la fel de bine să primiți un "liber" SSD în timp ce achiziționați etos. Cadrul în aer liber este însă o altă problemă. Deși este o piesă fantastică, cred că este oarecum scump pentru ceea ce este, dar voi acoperi avantajele și contra lui puțin mai târziu.

Prețuri gpuShack și ethOS

Toate achizițiile sunt prevăzute cu o garanție, astfel încât să vă simțiți în siguranță că nu primiți o afacere proastă. Pe lângă acest aspect, gpuShack oferă și o garanție de scădere a prețurilor. În cazul în care găsiți același model și același model pentru un preț mai ieftin, în termen de 30 de zile, veți primi diferența și 5 USD restituiți! Mai mult, rezidenții din SUA beneficiază de transport gratuit. La nivel mondial, acesta poate ajunge până la 50 USD + vamă, așa că asigurați-vă că cizelează unele numere, sau s-ar putea ajunge la plata în exces. Pe lângă toate acestea, acestea oferă o reducere de 25 de dolari dacă plătiți de Bitcoin și puteți chiar tranzacționa în vechile dvs. GPU pentru o reducere!


În general, gpuShack își pune prețul la preț și mă bucur să văd că chiar donează 1-2% din profituri pentru caritate!

Cum se construiește o platformă minieră Ethereum

Nicio configurație a platformei miniere Ethereum nu ar fi completă fără o demonstrație a tuturor acțiunilor. Așadar, bucurați-vă de videoclipul nostru despre cum este să asamblați o platformă minieră folosind cadrul în aer liber gpuShack, să configurați ethOS și apoi să faceți minerit.

Cadrul de exploatare în aer liber Ethereum

Deci, să începem cu ce este. Este un cadru care vă permite să asamblați rapid o platformă minieră. Are un scaun pentru alimentatorul dvs., o montare rapidă și sigură pentru placa de bază și amplasarea pentru GPU-urile dvs. cu spătar pentru a-l opri de la pâlpâire (o situație obișnuită cu platforme de casă). Adevărul este spus, puteți asambla platforma completă în termen de 30 de minute dacă aveți toate componentele. În plus, dacă utilizați ethOS, puteți extrage în doar 60 de minute în plus. În plus, este stivuibil, deci dacă poți crea cu ușurință un turn minier Ethereum / GPU.

Din păcate, după cum vedeți prin prima noastră platformă din imaginea de mai sus, puteți crea cu ușurință ceva similar cu componentele de la orice magazin hardware mediu. Dacă ați face cercetări suplimentare, puteți găsi chiar și elemente foarte asemănătoare și să vă păstrați costurile reduse. Acordat, acest lucru va dura mai mult, dar pentru mine a fost nevoie de aproximativ 4-5 ore. Pe al meu, am adăugat chiar și fani pe spate pentru a ajuta fluxul de aer și, prin urmare, am făcut ca ventilatoarele GPU să funcționeze mai lent și mai liniștit. Acordat, am avut problema standard să am GPU-urile atârnate de legăturile prin cablu.

Cu toate acestea, dacă gpuShack ar face următoarele îmbunătățiri, ar merita prețul cerut de 200 USD.

 • Managementul cablurilor încorporat. Acestea sunt foarte ușor de sursat și implementat, iar cablarea în exces datorată GPU-urilor este întotdeauna o problemă.
 • Locurile de montare a fanilor ar fi minunate. Nu numai ventilatoarele de montare ajută la curgerea aerului, dar dacă aveți răcire cu apă AIO (construită personalizat sau ca R9 Fury), nu ar trebui să vă dați seama de o soluție de montaj.
 • Puțin mai multă adâncime până la cadru, astfel încât să poată găzdui chiar și cele mai mari unități de alimentare
 • Mai multă înălțime, în funcție de alimentatorul dvs., poate fi montat un pic în mod corect un GPU deasupra PSU atunci când utilizați ridicatoare de panglică.

Asistență gpuShack

gpuShack este, evident, o companie mică. Prin urmare, nu ar trebui să surprindă faptul că sprijinul lor este limitat la e-mailuri și Twitter. Totuși, ori de câte ori le-am trimis o problemă, au răspuns întotdeauna în 24-48 de ore, chiar și în weekend! Sprijinul său a fost cunoscut, de ajutor și niciodată apăsător. Atât de mult, încât, de fapt, am învățat o mulțime de informații noi de la ei și am purtat fericit discuția chiar și atunci când afacerea a fost încheiată.

Puteți găsi, de asemenea, echipa gpuShack / ethOS pe o mulțime de comunități miniere, cum ar fi principalul forum Ethereum Mining. Prin urmare, dacă aveți probleme cu ethOS, căutați sfaturi de optimizare sau doriți doar să purtați o discuție generală, atunci vă puteți simți ca acasă în comunitate.

În plus, dacă utilizați ethOS, atunci au un canal IRC la care vă puteți conecta, iar membrii prietenoși de acolo vor încerca să vă ajute, dacă aveți probleme sau doriți câteva sfaturi pentru îmbunătățirea performanța platformei tale.

Cum se instalează ethOS

Înregistrare și descărcare

Înregistrarea cu gpuShack este incredibil de ușoară și funcționează la fel ca orice magazin de comerț electronic. După ce ați achiziționat etosul, veți primi un e-mail cu instrucțiunile de descărcare, și asta este.

Instalare și configurare

După ce ați descărcat etos, va trebui să-l scrieți pe un SSD. Există instrucțiuni clare în KnowledgeBase și, din nou, aceasta a fost finalizată în câteva minute.

Inițial, va trebui să porniți platforma cu o singură GPU montată și conectată la slotul principal x16 cu viteză maximă. Aș recomanda să folosiți un risc PCIe x16 - x16 pentru asta. Odată ce postează și vei intra, vei vedea că începe automat exploatarea.

etos Acasă

Configurați fișierele locale și globale de configurare după cum considerați potrivite și apoi începeți să adăugați GPU-urile unul câte unul, asigurându-vă că îl rulați o perioadă de fiecare dată pentru a vă asigura că funcționează bine. Dacă sunteți curajos sau prost, puteți adăuga toate GPU-urile imediat, dar acest lucru ar putea duce la mai multe probleme de depanare în linie..

Monitorizarea platformei miniere ethereum

După ce ați configurat platforma, va trebui să o monitorizați. Mai ales dacă este în afara locului. Din păcate, spre deosebire de Windows, nu puteți instala Team Viewer pentru a vă monitoriza platforma. Cu toate acestea, există alte două metode disponibile: SSH și monitorizarea site-ului web.

Cu SSH vă puteți conecta direct la platforma dvs. și puteți gestiona toate setările de acolo și puteți efectua comenzi ca și cum l-ați folosi în mod regulat. Instrucțiuni complete pentru configurarea acestei setări sunt disponibile în baza lor de cunoștințe.

Acces SSOS ethOS

De asemenea, vi se va oferi un link care vă permite să vizualizați toate echipamentele online și să monitorizați statisticile lor de bază. Un exemplu excelent este Virosas ', care este un membru de bază al comunității etos.

Etos Monitorizare Online

Optimizarea platformei tale

După ce ai instalat și funcționează platforma, acum este timpul să optimizezi. În timp ce acoper mai multe sfaturi, trucuri și optimizări în ghidul nostru Ethereum Mining, sistemul de operare ethOS are o comandă de overclocking foarte utilă încorporată.

 1. Deschideți o nouă instanță de terminal
 2. Tastați actualizarea pentru a găsi ceasurile de bază și de memorie ale GPU-urilor dvs. Dacă toate GPU-urile dvs. sunt același model, sarcina dvs. va fi mai ușoară, deoarece puteți utiliza comenzile globale pentru a seta variabilele și va trebui să efectuați și mai puține teste de stabilitate..
  De exemplu, RX480-urile noastre au un ceas de bază de 1266 MHz și un ceas de memorie de 2000 MHz.
 3. Mărește-ți ceasul Core cu 10 MHz prin introducerea liniei de mai jos în fișierul tău de configurare (cu numărul MHz înlocuit cu ceea ce este relevant pentru platforma ta):
  globalcore: 1276
 4. În terminalul dvs. executați putconf && ethos-overclock pentru a aplica modificările. Utilizați show miner pentru a urmări rezultatele. Dacă configurarea se desfășoară pentru o perioadă bună, fără probleme de stabilitate sau căldură, treceți la pasul următor
 5. Mărește-ți ceasul de memorie cu 10 MHz, introducând linia de mai jos în fișierul de configurare:
  globalmem: 2010
 6. Din nou, urmăriți stabilitatea. Repetați pașii 3 până la 5, până când sistemul dvs. se blochează.
 7. Dacă vă prăbușiți, resetați la ceasurile originale și urmăriți stabilitatea timp de 24 de ore pentru a vă asigura că nu au apărut erori hardware.
 8. Dacă nu există erori hardware, setați ultimele numere de ceas cu care v-ați bucurat.
 9. În timpul procesului, asigurați-vă că setați și setările globalfan și maxgputemp.

Sistem de operare ethOS vs PiMP

Există, de asemenea, un alt sistem de operare, dedicat mineritului rapid și ușor - PiMP. Aceasta este platforma de instalare instantanee portabilă - înainte de a-ți face gânduri amuzante. PiMP este mai ieftin cu câțiva dolari, dar este conceput ca o platformă minieră cu toate scopurile. În timp ce au, de asemenea, exemple de configurare, deoarece puteți mina orice cu el, poate fi nevoie de ceva mai mult timp și de probleme pentru a configura. Dacă nu plănuiți să extrageți o mare varietate de monede (sau cel puțin să testați), aș recomanda să lipiți cu etos.

Concluzie

mi-a placut

 • Configurare rapidă și ușoară
 • Face ce spune pe cositor
 • Asistență și instrucțiuni de înaltă calitate
 • Instrumente fantastice de monitorizare
 • Bazin minier fără taxă, datorită Alpereum!

Nu eram atât de sigur

 • Cadrul ar putea face cu unele îmbunătățiri care să merite prețul său

uram

 • Nimic

În general, gpuShack este o companie fantastică și nu avem altceva decât laudă pentru ethOS. Dacă vă gândiți să începeți propriul sistem minier sau ferma minieră GPU, nu ar trebui să mergeți fără ea!

Dacă aveți propria recenzie gpuShack, spuneți-ne în comentarii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me