Cum să te ascunzi de ISP-ul tău


Furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) poate afla cu ușurință totul despre activitatea dvs. online dacă nu ești suficient de prudent.

Pentru a rămâne anonim în timp ce navigați online, puteți ascunde cartea de identitate virtuală de ISP.

În acest articol, puteți citi despre instrumente care vă ajută să vă protejați activitatea.

Ce știe ISP-ul meu despre mine?

Furnizorul dvs. de servicii de internet știe tot ce faceți online.

Nu numai că, acestea înregistrează și toate aceste date. Aceste date includ totul de pe site-urile pe care le-ați vizitat, datele transferate, dacă sunteți torent și, probabil, orice altceva vă puteți gândi.

În unele țări, ISP-ul dvs. nu va face nimic cu aceste date, dar acest lucru este foarte rar!

În majoritatea cazurilor, îl vor folosi pentru a-și analiza utilizatorii și pentru a-și vinde datele.

În cazuri mai rele, vă pot vinde guvernului (sau pot fi ordonați să eliberați datele).

În plus, acestea vă pot raporta companiilor pentru activități ilegale, cum ar fi torentarea. Acesta este motivul pentru care recomandăm cititorilor noștri să utilizeze un VPN pentru torrenting, pentru a vă asigura că datele dvs. sunt păstrate în siguranță. Deoarece ISP-ul dvs. nu poate vedea ce faceți online, nu pot vedea ce faceți torentul, ceea ce înseamnă că puteți face show-uri fără să vă faceți griji pentru a fi prins..

Cum să îți ascunzi activitățile de internet de ISP-ul tău

Deci, acum știți ce știa dvs. ISP despre dvs. - literalmente tot ceea ce faceți online.

Este timpul să înveți cum să îți ascunzi activitățile de internet de ISP-ul tău.

Utilizați un VPN

O VPN (rețea virtuală virtuală) furnizează o conexiune de rețea criptată prin rețeaua publică, prin urmare, protejați adresa dvs. IP de ochii indurerați.VPN

Este posibil cea mai sigură modalitate de a vă păstra confidențialitatea și de a naviga online fără a urmări ISP-ul și a vă juca activitatea online.

Sunt servicii VPN gratuite acolo, dar vă rog, rețineți asta s-ar putea să nu merite să-și asume riscul, întrucât veniturile lor nu depind de a vă păstra anonim și sigur pe internet.

in orice caz, Serviciile VPN care necesită plată vă vor păstra în siguranță și în siguranță, întrucât un contract îi leagă să facă asta.

Aici puteți vedea o listă cu cele mai bune servicii vpn pe care le-am ales dintr-o selecție largă pentru a vă oferi cu adevărat cel mai bun dintre toate.

Utilizați un proxy

Un proxy este similar cu un VPN, dar vă va proteja doar traficul de browser de internet.
împuternicire

in orice caz, proxies nu sunt adesea sute la sută sigure de utilizat. Gazda serverului proxy vă poate vedea adresa IP și traficul care trece prin proxy.

Proxy-uri publice, la fel ca VPN-urile gratuite nu sunt în siguranță întrucât oricine le poate rula, acestea sunt lente și nu ai niciun motiv să ai încredere în operatorul care rulează proxy.

În loc de procuri publice, se recomandă utilizarea proxy-urilor private, deoarece acestea sunt mai rapide și mai sigure. Pentru o analiză mai detaliată despre proxie, citiți Ghidul nostru pentru server proxy și aflați mai multe despre diferențele și asemănările dintre proxie și VPN-uri.

Căutați cu Tor

Tor este un alt tip de browser. Funcționează prin dirijarea conexiunii prin mai multe noduri.

Acesta este motivul pentru care se numește Tor - Routerul Onion. Traficul dvs. trece prin mai multe straturi ca într-o ceapă.

Este complet gratuit și va menține activitățile de navigare pe internet în condiții de siguranță și securitate. Multe persoane folosesc împreună un VPN și Tor pentru o mai bună securitate și confidențialitate. dacă doriți să faceți acest lucru, veți avea nevoie de un VPN Tor, deoarece nu toate serviciile funcționează cu Tor.

Din păcate, spre deosebire de VPN, vă va proteja doar activitățile de navigare pe internet. În plus, vă va împiedica grav viteza de internet.

Cum să vă torrent fără să știți ISP

Descărcarea de conținut de pe Internet ar putea părea foarte simplă și inofensivă și, deși uneori este așa, există măsuri de siguranță pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a descărca ceva. Este valabil mai ales pentru conținutul torrent. Torrenting-ul în sine nu este ilegal. Cu toate acestea, există materiale protejate de drepturi de autor, care nu trebuie descărcate fără a plăti.Torrenting anonim

Este posibil să aveți probleme cu descărcarea de conținut protejat de drepturi de autor și pentru a evita că vă puteți păstra în siguranță folosind una dintre metodele și serviciile pentru ascunderea adresei dvs. IP.

Vă rugăm să rețineți că ProPrivacy.com nu acceptă și nu încurajează torentarea ilegală sau activități ilegale online. Încurajăm, în schimb, să descărcați conținut legal gratuit și, dacă vă interesează unde puteți găsi lucruri grozave gratuit, acest articol despre site-urile gratuite pentru torrenturi este o mină de aur pentru dvs..

Cum să te ascunzi de ISP-ul tău: concluzie

Orice ai face pe internet ISP-ul tău și practic oricine o poate vedea. Există lucruri pe care s-ar putea să doriți să le ascundeți, nu pentru că sunt ilegale sau pentru că este ceva deosebit de greșit cu ele, ci pur și simplu nu doriți ca întreaga lume să știe despre asta.Cum să te ascunzi de concluzia ta ISP

Asta e cand servicii de confidențialitate sunt de ajutor. Cea mai sigură alegere este cu siguranță un serviciu VPN comercial, cu toate acestea, în zilele noastre puteți alege dintre alte servicii diferite care vă ajută să rămâneți în siguranță și private pe internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me