Playerul media Kodi poate indexa toate fișierele de divertisment pe care le aveți pe computer, creând o bibliotecă centrală care vă oferă o aplicație pentru a accesa toate videoclipurile și muzica. Posibilitatea de a canaliza video streaming pe internet către Kodi vă extinde în continuare opțiunile de divertisment.

Complementele vă oferă acces la toate aceste activități de divertisment suplimentare. Dacă aveți un abonament la un serviciu de divertisment premium, precum NowTV, Netflix sau HBO Now, puteți conecta acele conturi la playerul dvs. Kodi și le puteți accesa acolo. În fiecare caz, veți avea nevoie de un supliment suplimentar pentru a vă juca serviciul de abonament prin Kodi.

Consultați cel mai bun ghid VPN Netflix.

Aveți grijă când căutați suplimente Kodi, pentru că nu toate se joacă după reguli. Companiile mass-media și guvernele se încălzesc foarte mult în acest moment despre Kodi din cauza unor suplimente care fac disponibil materialul cu drepturi de autor gratuit, fără permisiunea proprietarilor acestor videoclipuri.

Astfel, puteți citi că Kodi este ilegal. Totuși, nu este cazul. Ilegalitatea apare din cauza unor suplimente.


ProPrivacy.com nu împiedică încălcarea dreptului de autor. Deși suntem conștienți de faptul că VPN-urile pot fi folosite pentru a vă răspândi locația într-o altă țară și, astfel, a depăși geo-restricțiile, scopul lor principal este de a vă oferi securitate și confidențialitate online. În primul rând, acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați un VPN pe Kodi.

Citiți lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi din decembrie 2017. Dacă nu ați instalat niciodată un supliment, puteți citi instrucțiuni despre această sarcină mai jos în această recenzie..

Contents

Cele mai bune componente Kodi pentru televizorul american

1. USTVNow

USTVNow este un serviciu de abonament care canalizează o serie de posturi TV americane. Acestea includ CBS, NBC, Fox News și ESPN. Dacă aveți deja un abonament USTVNow, trebuie doar să vă conectați atunci când porniți suplimentul. Dacă nu aveți abonament, vă puteți înscrie din suplimentul Kodi. Compania oferă un proces gratuit.

Stream Super Bowl 53 pe CBS cu un VPN!

2. Film Emporium

După cum sugerează și numele său, Film Emporium este o sursă excelentă pentru filme. Cu toate acestea, acest supliment include și o mulțime de fluxuri live, inclusiv stații TV din SUA și Marea Britanie. Acest supliment va găsi în depozitul Dandy Media.

3. SmoothStreams

SmoothStreams oferă peste 50 de canale, inclusiv cele mai importante servicii de streaming sport din SUA. Pe lângă fluxurile live de evenimente sportive, precum jocurile NFL, NBA și MLB, puteți accesa emisiuni de specialitate și toate rețelele TV majore din SUA..

Cele mai bune suplimente Kodi pentru televiziunea britanică

4. iPlayer

BBC este renumit în întreaga lume pentru programarea sa de calitate. Puteți urmări toate canalele BBC pe internet prin intermediul browserului dvs. accesând BBC iPlayer. Acest supliment include iPlayer în Kodi. Kodi iPlayer vă oferă acces la o bibliotecă de videoclipuri la cerere și seturi în box, precum și fluxuri live ale canalelor BBC TV.

5. Turcii din Marea Britanie

Acest complement vă oferă acces la playlist-ul propriu al unui techie. Geniul în cauză locuiește în Marea Britanie, dar este de extracție turcească, astfel încât colecția sa video este în principal provenită din cele două țări. Bibliotecile de videoclipuri sunt atât de bine clasificate încât acest supliment a devenit un succes cu publicul. Obțineți acest add-on din Cerebro TV Repository.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru World TV

6. Televizor Maverick

Obțineți fluxuri în direct de posturi TV și servicii de streaming video din întreaga lume cu acest supliment. Pe lângă aceste fluxuri live, sistemul are o bibliotecă extinsă de videoclipuri, care include filme, documentare și videoclipuri de fitness. Depozitul pentru acest serviciu este disponibil pe site-ul web Maverick TV.

7. StreamHub

StreamHub încorporează Mobdro, care oferă acces la fluxuri TV live din întreaga lume. Aceste canale includ atât servicii TV gratuite, cât și premium, precum canale de franciză sportivă și HBO. Acest sistem are propriul său depozit, care se numește și StreamHub.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV include servicii de streaming de internet din întreaga lume. Biblioteca de canale include servicii de specialitate, precum streaming de evenimente sportive și canale de știri. Site-ul are, de asemenea, o mulțime de canale și emisiuni de filme în multe limbi diferite, așa că, dacă sunteți departe de casă, aveți șanse bune de a găsi divertisment în propria limbă cu acest supliment. Puteți obține Ultra IPTV din depozitul Cazlo.

9. SkyNet

SkyNet este o altă bibliotecă extinsă care oferă acces la fluxurile live de canale TV din întreaga lume. Acest supliment include, de asemenea, acces la videoclipuri de divertisment la cerere care includ filme, emisiuni și documentare. Adăugarea SkyNet este disponibilă din depozitul Maverick TV.

10. cCloud TV

cCloud TV oferă o bibliotecă de divertisment. Un supliment asociat care este încărcat în același depozit se numește cCloud Live TV. Vă oferă acces la fluxurile live de posturi TV din întreaga lume. Obțineți acest supliment din depozitul Cazwall.

11. IPTV final

Această colecție de canale IPTV vă oferă acces la divertisment din întreaga lume. Aceste canale includ atât posturi de televiziune gratuite, cât și premium, într-o mare varietate de limbi. Deși acest supliment vă poate duce la aceste canale de peste mări, nu vă poate evita restricțiile regionale. Puteți instala acest supliment din Super Repository.

Cele mai bune componente Kodi pentru filme

12. BOB Dezlegat

BOB Unleashed, cunoscut și sub denumirea de BOB Unrestricted, oferă acces la o listă lungă de servicii de streaming, dar multe dintre ele necesită un abonament, pe care BOB nu îl poate ocoli. Ca atare, va trebui să vă înscrieți la canale premium pentru a beneficia la maxim de acest complement. BOB Unleashed este disponibil în depozitul Noobs and Nerds.

13. Spector

Specto este o furculiță cu Exodus, despre care puteți citi mai jos. Baza de date a filmelor este o mare atracție și există și videoclipuri de pe canalele Sky TV, deși nu este un flux live al respectivelor posturi. Componenta suplimentară va căuta pe web pentru surse alternative pentru fiecare videoclip înregistrat. Când selectați una, meniul vă va oferi o listă de opțiuni din care puteți alege să urmăriți.

14. Filme Safehouse

Safehouse Movies se bazează pe activitatea sa principală și listează doar filmele (majoritatea celor mai importante suplimente Kodi includ emisiuni și fluxuri TV live). Acest supliment este disponibil din depozitul Dandy Media.

15. Snag Films

Acest supliment este o mare sursă de filme Bollywood. De asemenea, există divertisment fantastic din alte surse diverse, inclusiv filme din Africa și drame din Coreea.

16. SALTE (Stream toate sursele)

"SARURI" înseamnă "flux toate sursele." Ca majoritatea suplimentelor din această categorie de filme, SALTS vă oferă acces și la emisiuni TV și drame populare. Acest supliment este disponibil din depozitul Kodil.

17. F.U.B.A.R.

Biblioteca F.U.B.A.R. are o gamă excelentă, cu categorii, inclusiv divertisment pentru copii și, de asemenea, filme Bollywood. Acesta este un pachet minunat de filme. Complementul este disponibil din depozitul Mucky Duck.

18. Poseidon

Poseidon este una dintre stelele lui Kodi și este salutat ca noul Exod. Puteți obține acest supliment de la mai multe depozite, inclusiv Kodil și Noobs și Nerds.

19. Exodul

Exodul a fost în vârful copacului până la închiderea mecanismului său de la TVAddons.ag. Acum, puteți instala suplimentul Exodus, dar niciunul dintre videoclipurile selectate nu va fi redat. În ciuda faptului că este defunct, Exodus este în continuare distribuit prin Super Repozitor și Kodil.

20. Legământ

Legământul este înlocuitorul oficial pentru Exodus. Cu toate acestea, multe dintre legăturile sale au fost înlăturate de închiderea site-urilor sale de găzduire, ceea ce i-a oferit lui Poseidon marginea în cursa de a înlocui Exodus. Pactul este disponibil de la depozitele Kodil și XvBMC.

Cele mai bune componente Kodi pentru sport

21. Eliberarea

Livrarea este un supliment deosebit de bun pentru junkies-urile de fotbal. Meniul sistemului include o masă a ligii pentru Premier League din Anglia și există o mulțime de aspecte importante din meciurile recente. Alte canale oferă filme și emisiuni legate de sport. Eliberarea nu înseamnă doar sport; oferă, de asemenea, divertisment pentru copii, comedii, documentare și programare sezonieră.

22. Marea crescândă

Rising Tides este o locație bună pentru accesarea evenimentelor sportive live, dar majoritatea sunt disponibile doar cu abonament la canalul de difuzare. Canalele enumerate în acest supliment includ BT Sports, ESPN, Fox Sports și Bein Sports. Puteți obține acest supliment din depozitul Mulla Fabz.

23. Elektra Vault

La fel ca Rising Tides, Elektra Vaults este o bună sursă de acces la fluxurile de evenimente sportive live. Reperele meciurilor recente sunt de asemenea disponibile prin intermediul acestui add-on.

24. VidTime

VidTime oferă acces la fluxuri live de evenimente sportive și este o sursă bună pentru meciurile de hochei, baschet și UFC. Deși suplimentul este specializat în fluxurile live, există și o bibliotecă cu cele mai bune evidențe ale meciului.

25. Repetarea fotbalului

Fotbal Repeat este specializat în fotbal. Acest add-on nu oferă aburi în direct de meciuri, dar are o listă impresionantă de ligi în biblioteca sa, inclusiv Premier League, Liga Campionilor, Bundesliga din Germania și Serie A din Italia.

26. Halow TV live

Halow atrage fanii cu biblioteca sa impresionantă de link-uri către fluxuri live de evenimente sportive, la care oferă acces gratuit. La această completare există mai mult decât doar sport, deși biblioteca include și canale pentru divertisment pentru copii, filme și multe altele. Halow include și canale radio.

27. Mania sportivă

Dacă sunteți fericit să plătiți pentru accesul la divertisment pe Kodi, atunci ar trebui să aruncați o privire la Sports Mania. Acest serviciu de abonament pentru Marea Britanie vă oferă streaming neîntrerupt, deoarece compania a investit foarte mult în capacitatea serverului și în tehnologia de transmisie video.

Cele mai bune suplimente pentru muzică Kodi

28. Bandicoot Vids

Bandicoot Vids este specializat în videoclipuri cu evenimente live. Asta nu înseamnă transmisie de evenimente în timp real așa cum se întâmplă, ci înregistrări de spectacole live, precum piese de teatru și concerte de muzică. Acestea fiind spuse, canalul are și fluxuri live, care includ acoperirea evenimentelor sportive. Acest supliment are și o bibliotecă de filme clasice, deși nu există blockbusters recente.

29. Streams MP3

Acesta este un add-on de streaming de muzică, pe care îl puteți obține din Super Repository. Biblioteca este bine indexată în funcție de gen, ceea ce vă permite să vă alăturați propria listă de redare.

30. BeatZ

BeatZ are o bibliotecă de muzică foarte mare, care vă va fi distrat la nesfârșit. Acest supliment de streaming de muzică provine din propriul depozit, produs de Stream Army.

31. Jucător Rave

Rave Player are o bibliotecă de muzică excelentă, cu o secțiune distinctivă de seturi de DJ și mixuri. Seturile lungi vă oferă un flux de muzică pre-mixat, care va continua ore întregi, fără ca dvs. să fiți nevoit să selectați melodii individuale.

32. Sursa muzicii

Sursa muzicală are o mulțime de divertisment muzical diferit. Complementul oferă acces la o bibliotecă de fișiere muzicale digitale, precum și canale de muzică video. Puteți accesa posturi de radio digitale prin seturi de DJ add-on și stream.

33. TuneIn Radio

TuneIn este o aplicație de muzică digitală populară. Acest supliment adaugă serviciul din Kodi. Aveți nevoie de un cont TuneIn pentru a accesa sistemul prin Kodi. Cu toate acestea, puteți obține un cont gratuit.

Cele mai bune componente Kodi pentru Anime

34. AnimeGo

AnimeGo este o mare sursă de animație japoneză. Complementul oferă acces la filme și serii animate. Sursele AnimeGo oferă viteze de transfer bune.

35. AnimeFTW.tv

Acest supliment de anime are o bibliotecă mai mare decât AnimeGo, așa că dacă ești un mare fan al anime-ului și al manga-ului, este probabil o alegere mai bună pentru tine.

36. KissAnime

KissAnime este câinele de top printre suplimentele de anime Kodi. AnimeGo are 500 de titluri, în timp ce AnimeFTW.tv are 700. KissAnime are peste 6.000. KissAnime este actualizat constant, astfel încât divertismentul contemporan este întotdeauna disponibil, precum și titluri mult mai vechi.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru copii

37. Clovn Clown

Desene animate Clown este disponibil de la Super Repository și Kodil. Acest add-on nu este doar o sursă bună de desene animate, ci are și filme și emisiuni pentru copii pentru a-i ține pe copii să fie lipiți de ecran..

38. Desene animate

CartoonsOn se concentrează pe desene animate pentru copii. Biblioteca include clasice, serii și filme. Acest supliment Kodi este disponibil din depozitul Noobs and Nerds.

39. Nickelodeon și Nickelodeon Jr

Nickelodeon și Nickelodeon Jr sunt foarte populare posturi de televiziune pentru copii. Datorită acestui supliment, aceste două canale TV prin cablu sunt acum disponibile în Kodi.

40. Cartoon HD

Cartoon HD are o bibliotecă excelentă, care include materiale educaționale, împreună cu divertismentul clasic pentru copii. Acest supliment este bine întreținut și nu are link-uri rele. Puteți accesa serviciul prin intermediul depozitului Xunity Talk.

41. Super desene animate Kodi

Super Cartoons Kodi este o ofertă a excelentului Dandy Media și este disponibilă prin depozitul propriu al companiei. Structura de navigare a acestui supliment a fost proiectată pentru a fi ușor de utilizat, astfel încât copiii dvs. să poată controla controalele și să aleagă videoclipuri.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru documentare

42. Documentare Brettus

Dacă preferați videoclipuri de fapt, această bibliotecă de sute de documentare vă va oferi o mulțime de mâncare pentru gândire. Acest complement Kodi este de foarte mult timp, biblioteca sa bine clasificată și legăturile fiabile câștigând o trupă fidelă de adepți.

43. Documentare decadate

Aceasta este o altă mare resursă pentru documentare. Ca în cazul multor suplimente de divertisment, Documentarele Decado utilizează YouTube ca una dintre sursele sale. Astfel, va trebui să aveți suplimentul YouTube instalat pentru a utiliza acest sistem. Acesta și alte suplimente de suport se vor instala automat alături de documentarele Decado. Acest supliment este disponibil de la Super Repository și, de asemenea, de la Kodil.

44. Filme pentru acțiune

Componenta Films For Action oferă acces la o bibliotecă de peste 2.500 de filme și documentare. Sursele acestor filme sunt grupuri de presiune și activiști care doresc să evidențieze o cauză pentru a ajuta la schimbarea lumii. Puteți instala acest anunț din depozitul Kodi implicit.

45. Completa NASA Kodi

NASA produce o mulțime de ieșiri video, atât pentru a explica misiunea sa în public, cât și ca rezultat al explorării și cercetării. O mulțime de videoclipuri sunt disponibile pentru vizualizare de către public prin intermediul acestui add-on Kodi. În plus față de videoclip, suplimentul primește acces la fluxuri live de imagini din satelit. Acest supliment este disponibil în depozitul Kodi implicit.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru canale premium

46. ​​Nemesis Kodi suplimente

Nemesis este un serviciu plătit care utilizează o varietate de surse video, inclusiv torrente, printr-un sistem numit Real-Debrid. Videoclipurile sunt disponibile în format 4K de înaltă calitate și sunt transmise la viteze mari. Conținutul disponibil prin acest supliment include filme, emisiuni, anime, desene animate, cărți audio și materiale pentru adulți. Consultați cel mai bun VPN pentru site-urile de torrent pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN la torrenting.

47. Vader Streams

Vader Streams este un serviciu premium care furnizează canale premium. Acestea includ HBO, Hulu și AMC HD. Evenimentele sportive care necesită de obicei o plată pe vizionare sunt de asemenea incluse în taxa pentru abonamentul suplimentar Vader Streams.

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA este noul nume pentru UFC Finest. Acest add-on pay-per-view oferă lupte UFC în direct și include, de asemenea, o bibliotecă de profiluri de luptă, lupte anterioare, documentare și divertisment legate de UFC. Acest supliment este disponibil prin intermediul depozitului Magic Ares Project.

49. SportAccess

Trebuie să plătiți o taxă de abonament pentru a utiliza acest supliment și compania acceptă doar Bitcoin. Cu toate acestea, această taxă vă va accesa la evenimente live, inclusiv jocuri NBA și NHL, împreună cu meciuri de fotbal din întreaga lume.

50. FilmOn TV

Aceasta este o bibliotecă de filme din Marea Britanie care este livrată prin browsere către abonați: Puteți să o accesați și prin Kodi, grație unui add-on. Trebuie să deschideți un cont cu FilmOn TV pentru a obține suplimentul în flux. Puteți accesa acest supliment prin intermediul depozitului Cazwall.

Cum se instalează suplimentele Kodi

Există trei căi diferite pentru a obține un supliment. Puteți descărca un fișier zip de plugin, sau un fișier zip de depozit sau vă puteți conecta la un depozit de pe web. Pentru a instala fiecare, urmați pașii de mai jos.

Încărcați un supliment cu un fișier zip

Dacă căutarea dvs. pentru un add-on începe o descărcare a fișierului zip, trebuie să instalați fișierul în Kodi. Un singur supliment, care poate instala, de asemenea, programe de sprijin, este conținut într-un fișier cu cuvântul "conecteaza" la începutul numelui. Un depozit conține multe suplimente și numele acestuia va începe cu cuvântul "repertoriu."

Primul pas

Notează directorul în care a fost descărcat fișierul zip.

Pasul doi

Deschideți Kodi și faceți clic pe Add-on-uri în meniul lateral al ecranului principal. Faceți clic pe simbolul casetei deschise din partea stângă sus a ecranului de suplimente pentru a accesa browserul suplimentar.

Accesul browserului Kodi Add-ons

Pasul trei

Click pe Instalați din fermoar. Navigați prin structura de director pentru a selecta fișierul descărcat.

Kodi instalează suplimentul din fișierul zip

Clic O.K.

Dacă fișierul zip este un plugin, acum va instala suplimentul. Dacă este un depozit, va trebui să instalați suplimentul din depozit (vezi mai jos).

Încărcați un supliment de pe o adresă web

Primul pas

Apăsați simbolul cog în partea stângă sus a fluxului principal de Kodi. Acest lucru vă va duce la pagina de setări.

Acces la setările Kodi

Pasul doi

Faceți clic pe butonul Manager de fișiere icoană.

Accesul managerului de fișiere Kodi

Pasul trei

Faceți dublu clic pe Adăugați sursa.

Kodi adaugă sursa

Pasul patru

Faceți clic pe cuvântul relevant în ecranul Adăugare sursă și tastați adresa URL a depozitului. Acest lucru trebuie să înceapă cu "http: //" sau "https: //" și trebuie să aibă o zgură ("/") la sfârșitul adresei.

Kodi adaugă pagina sursă

Clic O.K.

Pasul cinci

Introduceți un nume pentru link și faceți clic pe O.K.

Depozitul Kodi din link-ul configurat

Pasul șase

Apăsați butonul Escape de două ori pentru a reveni la ecranul principal al lui Kodi. Click pe Add-on-uri în meniul lateral.

Elementul de meniu Kodi Add-ons

Faceți clic pe simbolul casetei deschise din stânga sus a meniului.

Pasul Șapte

Selectați Instalați din fișierul zip în Browserul suplimentar. Selectați linkul pe care l-ați configurat în File Manager și apăsați O.K.

Kodi instalează un depozit

Acum trebuie să instalați suplimentul din depozitul pe care tocmai l-ați pus la dispoziție în sistem.

Instalați și adăugați de pe un depozit

Primul pas

În browserul suplimentar, faceți clic pe Instalați din depozit.

Suplimente Kodi Browser se instalează din depozit

Aceasta vă va prezenta o listă cu depozitele disponibile - atât cele care au fost furnizate prin link-uri, cât și cele instalate din fișiere zip.

Pasul doi

Faceți clic pe depozitul care conține suplimentul pe care doriți să îl instalați. Vi se va prezenta o listă de tipuri de suplimente.

Indicele depozitului Kodi

Pasul trei

Parcurgeți lista suplimentelor disponibile. Faceți clic pe cea dorită.

Kodi selectează suplimentul din depozit

Pasul patru

presa Instalare în ecranul detaliilor.

Kodi instalează suplimentul

Majoritatea suplimentelor necesită programe suplimentare; vi se va spune despre acestea în ecranul următor. Click pe O.K a continua.

O serie de mesaje vă vor spune că fiecare element a fost instalat.

Concluzie

Complementele fac Kodi mult mai interesante. Vă pot aduce distracție din întreaga lume. Cu toate acestea, multe canale sunt restricționate, astfel încât numai persoanele din țările în care se bazează fiecare serviciu au voie să le acceseze.

Puteți evita aceste restricții regionale instalând o rețea virtuală virtuală (VPN). VPN vă permite să selectați o locație. După ce o activați, oricine verifică locația dvs. va crede că sunteți în țara pe care ați ales-o. Acest truc vă permite să accesați toate canalele care sunt disponibile numai pentru alte țări. Consultați cel mai bun ghid VPN Kodi pentru mai multe informații despre această tehnologie.

Combinați un VPN cu Kodi pentru a vă extinde orizonturile de divertisment.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me