Februarie este o lună de dragoste, romantism, prietenie și familie. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților care se întinde după colț, s-ar putea să ai nevoie de niște flick-uri pentru a-l urmări pe celălalt semnificativ.

Din fericire, nu veți fi dezamăgiți de completările de Netflix din februarie 2018. Chiar dacă plănuiești să petreci Ziua Îndrăgostiților cu prietenii și familia în schimb, Netflix mai are ceva de oferit. Cu puțină acțiune, romantism, comedie și aventură în meniu, unde puteți greși cu adevărat?

Titlurile vin în versiunile Netflix din SUA, precum și la nivel global. Dacă vedeți o emisiune enumerată mai jos, care în prezent nu este disponibilă în catalogul dvs. Netflix, nu vă blocați. Prin utilizarea unui VPN, abonații Netflix pot debloca cataloagele Netflix de pe tot globul. Dacă vă aflați în afara SUA, puteți utiliza un VPN pentru a avea acces la catalogul Netflix din SUA, care are mai multe titluri decât versiunea Netflix a oricărei alte țări.

Netflix Marea Britanie

Ella vrăjită - 1 februarie

2004 film de romantism fantezist Ella Enchanted este filmul perfect pentru a urmări Ziua Îndrăgostiților cu celălalt semnificativ. Filmul joacă Anne Hathaway și Hugh Dancy și se bazează pe romanul din 1997, scris de Gail Carson Levine. Filmul este centrat în jurul clasicului Cenusare de basm, cu un pic de răsucire magică.

Acest film este o alegere excelentă pentru cuplurile care preferă flick-urile romantice cu o notă de comedie și aventură. Și mai bine, Ella Enchanted este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-i păstra pe copii distrați într-un weekend rece de februarie sau doar în general!


Când ne-am întâlnit prima dată - 9 februarie

When We First Met este un film de comedie romantică din 2018, cu Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor și Robbie Amell. Acest film original Netflix este perfect pentru o întâlnire de Valentine's night cu iubitul, iubita, soțul, soția, câinele - oricine! Și mai bine: are ceva pentru toată lumea!

Filmul urmărește un bărbat pe nume Noah care se întâlnește cu fata viselor sale, doar pentru a petrece următorii trei ani întrebându-se de ce nu sunt împreună. Când are șansa de a călători în timp pentru a schimba lucrurile, el își dă seama foarte repede că lucrurile nu sunt întotdeauna ușoare ... și uneori; nu trebuie să fie.

Când ne-am întâlnit prima dată | Trailer oficial [HD] | Netflix

Când ne-am întâlnit prima dată | Trailer oficial [HD] | Netflix Când ne-am întâlnit prima dată | Trailer oficial [HD] | Netflix

Irreplaceable You - 16 februarie

Dacă aveți chef de un strigăt bun, filmul Irreplaceable Vi se pare că ar putea fi de interes. Un alt film original Netflix care va fi lansat pe 16 februarie, Irreplaceable You spune povestea a doi colegi de suflet care își găsesc viața prăbușită la anunțarea unui diagnostic de cancer terminal..

Irreplaceable You protagonista actriței de la Oxford, Gugulethu Sophia Mbatha-Raw și a Game of Throne’s Michiel Huisman. Și, în ciuda faptului că a fost lansat la două zile după Ziua Îndrăgostiților, vă puteți bucura de această întâlnire a filmului neplăcut cu persoana iubită - amintiți-vă doar de ciocolata caldă, hârtii de țesut și floricele!

Mute - 23 februarie

Adăugând la colecția sa de filme romance din februarie 2018, Netflix aduce Mute lui Duncan Jones pe masă. Descris ca o „continuare spirituală” a filmului Moon din 2009 al lui Jones, Mute îl prezintă pe Alexander Skarsgård ca Leo Beiler - un barman mut care încearcă să găsească dragostea vieții sale care a dispărut în mod misterios..

Acest film merită cu siguranță vizionat, în special pentru cei care au văzut filmul lui Jones Moon 09. Totuși, nu vă faceți griji: a vedea Luna nu este o cerință. Dacă ai parte de povești de dragoste cu o nuanță de mister, acest film va fi cu siguranță pe calea ta. Asigurați-vă că nu uitați la asta pe 23 februarie!

Mute | Trailer oficial [HD] | Netflix

Mute | Trailer oficial [HD] | Netflix Mute | Trailer oficial [HD] | Netflix

Netflix SUA

American Pie 1 & 2 - 1 februarie

Ce este mai bine pentru Valentine’s Day decât o comedie clasică de sex pentru adolescenți? American Pie 1 & 2 sunt preferatele iconice în rândul adolescenților și adulților, cu primul film lansat în 1999 și al doilea în 2001. În ciuda mai multor secvențe lansate de atunci (care va fi adăugat și la Netflix la 1 februarie), primele două încă mai iau tortul din lume de clasici.

Ambele filme joacă actori și actrițe precum Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan și Seann William Scott. Aceste filme sunt perfecte pentru prieteni sau cupluri care caută mai mult o atingere comică în această zi de Îndrăgostiți, spre deosebire de festivalul obișnuit de pui de pui. Partea cea mai bună este că aceste filme sunt minunate pentru orice gen și majoritatea vârstelor!

The Bachelors - 21 februarie

2017 Film american de comedie-dramă The Bachelors îl joacă pe J. K. Simmons ca văduv care urmează să se mute în toată țara împreună cu fiul său adolescent pentru un nou loc de muncă. În acest proces, ambii bărbați întâlnesc femei care îi ajută să găsească un drum spre fericire. The Bachelors este un film minunat, cu personaje convingătoare și un final care se simte bine.

Destul de interesant, filmul a fost planificat și de regizorul și scenaristul Kurt Voelker, care a avut idei foarte specifice. Voelker a anunțat în 2015 că va regiza filmul de comedie-dramă bazat pe propriul scenariu și că J. K. Simmons îl va interpreta pe văduv. Din fericire, Voelker avea dreptate în alegerea sa de casting - ceva ce ar trebui să vezi cu siguranță pentru tine!

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD

Jeepers Creepers 3 - 24 februarie

Trilogia Jeepers Creepers vine cu o mulțime de întoarceri, în mare parte datorită regizorului Victor Salva, care a fost condamnat pentru abateri sexuale cu un copil în 1988. Salva deoparte, Jeepers Creepers este un film de groază iconic pe care mulți fani de groază îi prețuiesc. Când a fost anunțat Jeepers Creepers 3 în 2006, toată lumea aștepta lansarea cu anticipație.

Din păcate, ei așteptau foarte mult timp, deoarece Jeepers Creepers 3 nu a fost lansat decât 11 ani mai târziu, în 2017. Cel mai rău lucru a fost că filmul a fost lansat doar în anumite teatre și doar pentru o perioadă foarte limitată. Din fericire, Netflix lansează filmul horror pe 24 februarie pentru plăcerea ta de vizionare. Cu toate acestea, nu vă speriați prea mult - filmul a avut multe controverse.

Pe de altă parte, există o singură modalitate de a afla dacă este în conformitate cu așteptările tale!

Originale Netflix: Disponibile la nivel global

Altered Carbon (Sezonul 1) - 2 februarie

Altered Carbon este o serie originală Netflix care a fost lansată pe 2 februarie 2018. Seria se bazează pe un roman din 2002 scris de autorul englez Richard K. Morgan. Dacă în viitor emisiile TV vor stabili 350 de ani: Altered Carbon are loc într-o distopie futuristă în anul 2384.

În rolul principal al lui Joel Kinnaman și James Purefoy, Altered Carbon implică personajul lui Kinnaman care ajută la rezolvarea uciderii personajului lui Purefoy - cu puține opțiuni în materie. Această serie este o modalitate perfectă de a trece timpul în această zi de Îndrăgostiți, cu zece episoade pline de acțiuni pentru a vă menține ocupat.

Remorcă modificată pentru sezonul 1 al carbonului | Rotten Tomatoes TV

Remorcă modificată pentru sezonul 1 al carbonului | Rotten Tomatoes TV Remorcă modificată pentru sezonul 1 al carbonului | Rotten Tomatoes TV

Academia de seră (sezonul 2) - 14 februarie

Cel de-al doilea sezon al Greenhouse Academy va fi lansat la timp pentru Ziua Îndrăgostiților - scuza perfectă pentru a-ți lăsa copiii cu un babysitter în timp ce ieșiți și să vă bucurați de vacanță alături de ceilalți sau prietenii dvs. importanți! Pe de altă parte, această serie este, de asemenea, un mod minunat de a petrece timp cu copiii, fără să te plictisești să dormi.

Greenhouse Academy se bazează pe serialul TV din Israel The Greenhouse. Originalul Netflix a fost adaptat pentru audiențe internaționale, dar prezintă teme similare versiunii israeliene. Seria se învârte în jurul unui grup de copii din casele școlare rivale care descoperă un complot care să distrugă planeta. Desigur, copiii încep propria lor investigație secretă în speranța salvării lumii!

Remorcă oficială a seriei Academiei pentru sezonul 2

Remorcă oficială a seriei Academiei pentru sezonul 2 Remorcă oficială a seriei Academiei pentru sezonul 2

Totul reușește! (Sezonul 1) - 16 februarie

Totul reușește! este un Netflix original, cu teme de vârstă în vârstă și tone de comedie. Serialul este stabilit la mijlocul anilor ’90 și este practic o parodie a culturii adolescenților în perioada respectivă. Serialul urmează să prezinte zece episoade de 30 de minute și să joace actrițe în devenire și actori precum Peyton Kennedy și Jahi Winston.

Această serie nu este perfectă doar pentru copii pentru a se uita la sfârșit de săptămână, ci și pentru părinții care caută să-și amintească de zilele de școală. Avem speranțe mari pentru tot ceea ce reușește! - sperăm că nu vom fi dezamăgiți. Dacă celelalte serii originale ale lui Netflix nu mai sunt, nu vom fi! Asigurați-vă că vă veți ține la curent pentru lansarea sa pe 16 februarie.

Accesați Netflix în întregul său cu un VPN

Probabil că acum știți că Netflix își separă conținutul în funcție de regiunea din care vedeți. Acest lucru poate fi destul de obositor, deoarece uneori s-ar putea să aștepți cu nerăbdare un spectacol care este lansat doar într-o țară în care nu te afli. Cu ghidul nostru de deblocare a conținutului Netflix folosind o VPN, nu este o problemă. Rețineți că nu toate VPN-urile vor debloca Netflix.

Din fericire, Netflix a susținut recent că se străduiește să acorde licențe globale pentru tot conținutul său. Din păcate, cu complexitatea legilor drepturilor de autor, probabil că mai avem mult timp de mers.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me