Devenirea unui nomad digital este un obiectiv de viață pentru mulți oameni care au crescut în era globalizării.


Dar poate fi complicat logistic.

Odată ce coconul cald al unui birou plin de oameni cu roluri de specialitate dispare în jurul tău, cele mai de bază cerințe pentru a face treaba poate deveni o provocare.

Găsirea unei conexiuni stabile la internet, urmărirea activității și cheltuielilor dvs., cursurile valutare, planificarea zborurilor, cazare și așa mai departe - lucruri la care majoritatea oamenilor trebuie să se gândească doar atunci când pleacă în vacanță, devin treburile zilnice. Și cât de bine le efectuați are un impact direct asupra reușitei dvs. profesionale, a sentimentului de confort și, în final, dacă puteți face stilul de viață nomad digital.

Totuși, nu vă faceți griji, indiferent dacă vă gândiți să faceți comutatorul sau un nomad digital care dorește să vă îmbunătățească jocul, v-am făcut acoperit.

Am cerut 15 veterani digitali veterani să-și împărtășească secretele comerciale cu cele mai bune tehnologii, gadgeturi și locații pentru ca lucrările să fie făcute ca nomad..

Repere din interviurile cu nominalizarea digitală

15 interviuri sunt mult de digerat, așa că consultați acest rezumat al celor mai comune răspunsuri la fiecare întrebare pentru câteva concluzii rapide.

Ce aplicații găsiți cele mai utile pentru a lucra ca un nomad digital?

În această categorie era o mare varietate, care era de așteptat. Dar un lucru în comun între toți nomazii pe care i-am cerut și, probabil, majoritatea călătorilor de orice fel, este să facem poze și să le încărcăm pe internet. Și, desigur, pasul crucial dintre: editare. Există un câștigător clar în această categorie. După cum a spus Dave Dean: "dacă partajați fotografii online de pe un dispozitiv mobil și nu folosiți Snapseed pentru a le edita mai întâi, ar trebui să fii."

O altă problemă comună pentru nomazi pe care am întrebat-o a fost crearea și organizarea textului. Pentru aceasta, cele două instrumente cele mai utilizate par să fie Grammarly și Copist. Prima are o extensie de browser care indică automat greșelile pe măsură ce tastați, în timp ce cea din urmă este excelentă pentru organizarea de texte lungi, cum ar fi un roman, sau cantități mari de note scurte. Asana s-a descurcat de asemenea bine pentru managementul timpului.

Care sunt gadgeturile dvs. de călătorie neprețuite?

Ambalarea cuburilor par neprețuite pentru cei mai mulți nomazi și probabil din motive întemeiate. A avea mai multe lucruri și a purta un rucsac mai mic sunt avantaje incontestabile. Însă ceea ce face ca ambalarea cuburilor să devină fără creier, este că dacă reușiți să luați un rucsac mai mic cu un singur zbor, probabil că ați economisit deja prețul cuburilor pe taxele pentru bagaje..

Smartphone-uri, laptopuri iar diversele lor accesorii sunt de asemenea foarte populare. Scopul acestor dispozitive este versatilitatea și portabilitatea, care sunt avantaje evidente pe drum, iar bateriile externe, adaptoarele de alimentare, routerele și căștile care anulează zgomotul le fac și mai fiabile.

E-cititori sunt, de asemenea, minunate. Mulți oameni romantizează mirosul și atingerea cărților adevărate, însă cititorii serioși preferă probabil accesul la mii de cărți pentru cerințele de bagaje ale unui caiet.

Care este cea mai bună destinație pentru nomazii digitali pe care i-ați vizitat vreodată?

Câștigătorul incontestabil aici este Tailanda. Țara este în fruntea tuturor tipurilor de turism din Asia de Sud-est de zeci de ani și se pare că, în loc să fie distrus de ea sau să devină prea mainstream, a devenit un paradis accesibil pentru o mare varietate de călători. Numazii digitali sau persoanele care doresc să trăiască și să lucreze într-un climat mai cald sunt deosebit de frecvente aici, atrase de trinitatea sfântă a plajelor tropicale, cazare ieftină și internet de mare viteză.

Bali este, de asemenea, foarte popular ca un paradis tropical relativ accesibil. În sfârșit, pentru călătorii care caută un oraș mare mai tradițional occidental, cu prețuri minunate, cultură vibrantă și viață de noapte și un amalgam de oameni din întreaga lume, Berlin este locul de plecare.

Dave Dean de la Prea mulți adaptoare

Laptop Dave Belize 1 1024X518

Dave Dean este șeful geek la Too Many Adapters, site-ul tehnologic pentru călători. Pe drum de peste șase ani, scrie despre călătorii și tehnologie de oriunde, cu un internet pe jumătate decent și o vedere excelentă.

Tech

Este greu să îl restrângeți la doar trei aplicații grozave pentru scriitori și bloggeri nomazi, dar probabil că ar trebui să le includ pe următoarele pe care le folosesc tot timpul:

 • Speedtest: nimic nu strică o zi de lucru precum Wi-Fi-ul neplăcut, așa că folosesc întotdeauna Speedtest pentru a verifica viteza înainte de a merge la o cafenea sau o cameră de intrare la un hotel.
 • LastPass: este practic imposibil să revin și să vă amintiți parole unice, puternice pentru fiecare site și serviciu online pe care îl folosesc, așa că am renunțat să încerc și am început să folosesc acest manager de parole. Am lăsat-o să creeze parole super-puternice, aleatorii cu 16+ caractere, pentru orice și trebuie doar să-mi amintesc parola unică pentru aplicație. Se va completa automat ecranul de conectare pentru aproape orice site sau aplicație automat, se va conecta la Chrome și alte browsere și se va sincroniza pe desktop și mobil.
 • Snapseed: dacă partajați fotografii online de pe un dispozitiv mobil și nu utilizați Snapseed pentru a le edita mai întâi, ar trebui să fiți. Este puternic, dar foarte ușor de utilizat și durează doar câteva secunde pentru a face aproape orice fotografie să fie vizibil mai bună - fără aspectul artificial pe care îl obțineți cu filtrele preambalate, de ex. Instagram. Prinde-l din magazinele App sau Play.

Gadgeturi

 • Router de călătorie Hootoo: acest mic gadget este atât de util. Îl folosesc mai ales pentru a stimula semnalul Wi-Fi când sunt prea departe de cel mai apropiat router (adică în aproape toate camerele de hotel în care stau vreodată) și ca baterie portabilă pentru a-mi menține telefonul pornit în zilele lungi de călătorie. Face mai mult decât atât - îl puteți utiliza pentru a trimite fișiere către și de pe o unitate USB sau pentru a transmite video de pe o unitate USB pe dispozitivele dvs. și costă sub 50 USD pe Amazon. Negociere totală.
 • Adaptor de călătorie Olixar 4-USB: acest mic accesoriu îmi permite să încărc până la patru dispozitive USB dintr-o singură priză de alimentare și este livrat cu adaptoare de fișă cu clipuri care funcționează în 150 de țări din întreaga lume. Dacă călătoresc fără laptop într-o anumită călătorie, acesta este acum singurul încărcător pe care trebuie să-l iau.
 • Căști Shure SE 215 izolatoare de zgomot: Am pierdut și am înlocuit aceste căști de mai multe ori acum, pentru că chiar nu îmi place să fac excursii fără ele. Au sunet extraordinar, au întrerupt majoritatea zgomotului exterior fără cerințele bateriei de anulare activă a zgomotului și se ocupă de orice abuz pe care îl arunc. Aș vrea doar să nu le las în urmă pe avioane!

locaţii

Nevoile mele de la o destinație nomadă digitală se schimbă de-a lungul timpului, așa că nu vă pot oferi un singur loc cel mai bun - nu am găsit niciodată un loc care să aibă tot ce am nevoie vreodată. Pentru comunitate, trai accesibil și mâncare bună, de obicei mă voi îndrepta spre Chiang Mai sau Saigon, sau undeva de genul Playa del Carmen in Mexic. Dacă sunt după unele dintre comoditățile vieții occidentale, fără să cheltuiesc o avere totală, Lisabona este un loc minunat, alături de alte orașe din Portugalia și Spania, cum ar fi Porto, Granada, Madrid, si altii. Totuși sunt destul de flexibil și am constatat că, atât timp cât internetul și puterea sunt fiabile, pot face ca majoritatea locurilor din lume să funcționeze pentru mine, cel puțin pentru o perioadă!

Erin din Never Ending Voyage

Simon și Erin de la Never Ending Voyage

Erin McNeaney și Simon Fairbairn sunt un cuplu nomad digital care a vândut tot ce dețineau și a părăsit Marea Britanie în 2010 pentru a călători în lume pentru totdeauna. Scriu despre călătoriile lor lente în jurul lumii, delicioasele mâncăruri vegetariene pe care le mănâncă și ascensiunile și coborâșurile vieții nomade la Never Ending Voyage. Sunt creatorii aplicației iOS Trail Wallet, care ajută călătorii să rămână fără buget și cartea The Carry-On Traveller, care te învață cum să împachetezi lumina pentru orice călătorie.

Tech

 • Folosesc Extensia browserului gramatical să-mi verific ortografia și gramatica pe postările de pe blog în WordPress și orice am scris online.
 • Copist este uimitor pentru scrierea de cărți și alte proiecte mari de scriere. Vă permite să stocați note, contururi, cercetare și schița propriu-zisă într-un singur loc și să o organizați cu ușurință. Puteți exporta lucrarea finală în mai multe formate, inclusiv .mobi pentru a publica pe Amazon.

Gadgeturi

 • Kindle Paperwhite: Am citit multe și a fi capabil să stochez mii de cărți pe un dispozitiv mai mic decât un volum de hârtie a fost revoluționar pentru mine.
 • Cuburi de ambalare: Acestea ne permit să ne organizăm hainele și să economisim spațiu în bagaje. Acestea sunt unul dintre motivele pentru care putem călători cu normă întreagă cu un singur rucsac de dimensiuni diferite. Am scris mai multe despre modul de utilizare a cuburilor de ambalare aici.
 • iPhone 7: Nu știu cum am călătorit vreodată fără telefon (am făcut-o în primii ani ca nomazi digitali). Îl folosim pentru indicații, ca hotspot WiFi, cameră foto, notebook și multe altele.

Locație

 • Ubud, Bali: Ubud este destinația noastră preferată de nomazi digitali. Este accesibil (am închiriat o casă cu două dormitoare cu piscină privată), este înconjurat de câmpuri frumoase de orez, are mâncare uimitoare (în special pentru vegetarieni), o mulțime de cursuri de yoga, iar WiFi-ul este bun dacă închiriați undeva cu fibră optică.
 • Cape Town, Africa de Sud: Nu este la fel de ieftin ca Asia de Sud-Est, dar este mult mai accesibil decât Europa sau SUA pentru o calitate similară a vieții. Peisajul este spectaculos cu o locație uimitoare între munți și mare. Există atât de multe lucruri de făcut în zonă, inclusiv plaje, drumeții, piețe alimentare, picnicuri, vinării, unități de coastă, vizionare de pinguini, surfing și restaurante incredibile. Dezavantajele sunt cazarea relativ scumpă (Airbnb a fost singura opțiune reală) și WiFi destul de lent (totuși se îmbunătățește).
 • Koh Lanta, Thailanda: Unul dintre cele mai bune locuri pentru a lucra lângă plajă. Este o insulă frumoasă, care nu este prea dezvoltată, dar are toate facilitățile de care ai nevoie, inclusiv un spațiu de cooperare.

Gary de la orice pretutindeni

Gary Arndt de la orice pretutindeni

Gary Arndt este un blogger și fotograf de turism câștigător, care a călătorit prin toată lumea din 2007. Călătoriile sale l-au dus în 190 de țări și teritorii din Traveller’s Century Club și 120 de țări ale Națiunilor Unite. De asemenea, a vizitat peste 335 de site-uri ale Patrimoniului Mondial UNESCO și toate cele 50 de state americane.

Blogul său Totul Oriunde este considerat pe scară largă unul dintre cele mai populare bloguri de călătorie din lume. În 2010 Time Magazine a numit-o unul dintre cele mai bune 25 de bloguri de pe Internet și a obținut o medalie de aur la categoria Blog de călătorii din premiile Asociației Jurnalistilor de Călători din America de Nord (NATJA). Este unul dintre cei mai premiați fotografi de călătorie din acest deceniu. El a fost numit fotograful de turism al anului 2014 SATW, precum și fotograful de turism NATJA din 2013 și 2015. Este singurul fotograf de călătorii care a fost numit fotograf al anului de ambele organizații. El este, de asemenea, câștigător al premiului Lowell Thomas de 3 ori în ilustrația Foto of Travel și un câștigător al premiului 2x Northern Lights în fotografie.

Tech

 • Adobe Lightroom pentru editare foto
 • Google Chrome
 • Microsoft Word

Sincer, folosesc o mulțime de aplicații web, astfel încât numărul de aplicații reale pe care le folosesc scade tot timpul.

Gadgeturi

 • Ale mele iPhone este cel mai important gadget cu care călătoresc. Am început să călătoresc în 2007, înainte ca iPhone-ul să fie lansat și a revoluționat total modul în care călătoresc.
 • Camera mea (Sony a7rii)
 • Laptopul meu (MacBook Pro 15")

locaţii

 • Există un motiv bun pentru care Tailanda a devenit popular. Este ieftin, infrastructura este bună, iar vremea este excelentă. Acestea fiind spuse, cred că s-a făcut și până la moarte.
 • Berlin este, de asemenea, un oraș minunat pentru nomazi digitali, așa cum este Buenos Aires, și multe orașe mai mici din SUA.
 • Pe măsură ce internetul devine mai rapid în întreaga lume, numărul locurilor din care poți lucra se deschide cu adevărat. Să mergi și să lucrezi într-un loc ca. Samoa nu mai este în afara problemei.

Erik din Notes From The Road

Erik Gauger Note din drum

Erik Gauger locuiește în Portland. Blogul său, notesfromtheroad.com, este creat cu o cameră 4x5 de format mare, schițe pictate manual, hărți de acuarelă și note de călătorie.

Tech

Îmi păstrez conștient scrisul în timp ce călătoresc complet organic. Când sunt pe drum, scriu exclusiv în jurnale. Există ceva despre asta care este foarte important pentru mine. În viața noastră de acasă, suntem în fața ecranelor tot timpul. Călătoria ne îndepărtează de asta.

Cu toate acestea, folosesc aplicații în timp ce călătoresc, iar în special sunt trei, care sunt o mare parte din fluxul meu de călătorie.

 • Primul este Ceata lumii. Fog of World este o aplicație pentru hartă care șterge o ceață în timp ce mergeți sau conduceți prin zone. Face o treabă excelentă în a vă documenta unde ați fost și puteți să o utilizați activ în timp ce călătoriți pentru a înțelege ce zone dintr-un oraș ați acoperit, dar este, de asemenea, un istoric minunat.
 • Al doilea este eBird app. Aceasta este o aplicație care vă permite să înregistrați speciile de păsări pe care le-ați văzut oriunde mergeți. Datele sunt încărcate în eBird, unde ornitologii folosesc observațiile pentru cercetarea datelor. Țin constant înregistrări eBird în timpul călătoriei și este una dintre cele mai mari bucurii ale mele în timpul călătoriilor.
 • În cele din urmă, folosesc o aplicație numită FlashCards, ceea ce îmi permite să fac chestii personalizabile pentru mine. Voi face cărți flash pe, de exemplu, toate speciile de fluturi dintr-o regiune. Când sunt într-un avion sau un autobuz, pot deschide aplicația și îmi va oferi o fotografie cu un fluture și cinci răspunsuri la alegere multiplă. Acest lucru vă ajută într-adevăr să vă consolidați abilitățile de identificare pentru o nouă regiune.

Gadgeturi

Când călătoresc, copiez o mulțime de tehnici de reducere a greutății a backpackers, ceea ce înseamnă că păstrez totul la un minim de rezervă. În această abordare, tot ceea ce transportați cu dvs. trebuie să fie consecvent, fiabil și reparabil pe drum.

 • Paleta de acuarelă Mijello Fusion: Folosesc aceeași paletă de acuarelă impermeabilă de ani de zile. Este suficient de mare pentru a păstra un set robust de vopsele și, atunci când îl închid, niciuna din vopseaua umedă nu iese. Îl păstrez în rucsacul meu de fotografie și îl pot scoate la orice cafenea și încep doar să schițez.
 • Pantaloni Quandary Patagonia: Patagonia face o pereche excelentă de pantaloni cu uscare rapidă, care servesc atât de multe funcții diferite în timpul călătoriei. Puteți scăpa mergând la cină în ele, dar și drumeții în ele. Dacă aveți pantaloni foarte buni, multifuncțional, trebuie să împachetați mai puțin.
 • Genti cu glisant Hefty: Aceste pungi cu congelator funcționează mai bine pentru organizarea de unelte decât toate produsele organizatorului comercial. Le folosesc religios pentru a organiza echipamente mici și articole de toaletă. De asemenea, păstrez ceea ce numesc „buzunare” în partea din spate a mașinii. Îi păstrez vreo zece dintre acestea în spatele Jeep-ului, astfel încât oricine explorează sau face drumeții cu mine poate avea un mic kit de supraviețuire pentru ziua respectivă. Este practic o pungă mică pentru congelator, cu o bară de nutriție, un pachet de măsline, un pachet de protecție solară, un pachet de șervețele și un pachet de șervețele umede. Oamenii uită întotdeauna de lucrurile când călătoresc. Am observat că faptul că nu ai un lucru îi poate face pe oameni să se simtă inconfortabil sau să vrea să se întoarcă devreme. Odată ce le dau o cheie, sunt buni de plecat.

locaţii

Internetul este plin de oameni care dezvăluie sfaturi despre cele mai bune locuri vreodată, dar niciodată nu am mai avut gândul acesta și descurajez călătoriile prin recenzie în general. Îmi place să cred că oriunde poate fi cel mai bun loc, este mai mult despre dispoziția și perspectivele tale. Dacă aveți o dispoziție bună, sunteți organizat, motivați și încântați să fiți acolo, acesta este cel mai bun loc. Există anumite locuri care pot fi mai confortabile, dar cred că este important ca un călător să învețe să fie confortabil oriunde. Există acest sens că anumite locuri sunt fierbinți sau în sus și vin și există multe zgomote în jurul acestor locuri și toată lumea merge acolo de câțiva ani. Chiar aș vrea să evit acele locuri și, în schimb, să mă uit pe o hartă și să spun, unde vreau să merg?

Dan de la Piața Uncornered

Dan și Audrey de la Uncornered Market

Daniel Noll și Audrey Scott sunt echipa de povestire a soțului și soției din spatele blogului de călătorii premiat, Uncornered Market. Peste 10 ani și 90 de țări mai târziu, încă merg ... și încă sunt căsătoriți.

Tech

 • Buzunar (pentru a salva articole pentru a citi mai târziu)
 • Evernote
 • Asana

Gadgeturi

 • Ochelari de silicon: somnul este esențial, scăparea de zgomot crucial
 • Cuburi de ambalare: organizarea este cheia
 • Baterie / carcasă iPhone acest: toată lumea este atrasă de ai mei. Un pic voluminos, dar merită total, mai ales dacă iPhoneografia este lucrul tău

locaţii

Aveam să mergem Thailanda - Bangkok / Chiang Mai: internet rapid, cazare la prețuri accesibile, fabulos (& ieftin) mâncare. Sau poate Oaxaca, Mexic din motive similare, inclusiv mâncare uimitoare.

Nora Dunn de la The Professional Hobo

Nora Dunn Professional Hobo

Nora Dunn era un nomad digital înainte să fie chiar un lucru; ai putea chiar să o numești „pionieră" în industrie sau „bunica” blogului de călătorii!

A vândut tot ce deținea (inclusiv o practică aglomerată de planificare financiară) în Canada în 2006 și trăiește în întreaga lume de atunci. Pensează pe popularul site de călătorie Profesional Hobo, care îi învață pe oameni să călătorească cu normă întreagă într-un mod durabil din punct de vedere financiar, iar cărțile sale includ lucrări precum Cum să obțină cazare gratuită în întreaga lume și Lucrul pe drum: Ghidul neconvențional pentru complet -Libertate de timp.

Tech

Nu sunt nicăieri atât de priceput ca tehnologii ca alți bloggeri și nomazi digitali, sunt sigur. Aplicațiile mele de top sunt mai mult legate de călătorie decât bloguri / scriere. Sunt:

 • Portofel de traseu: pentru urmărirea cheltuielilor cu ușurință pe mai multe monede
 • Moneda XE: schimbarea locațiilor / monedelor frecvent poate fi un purtător de urmarire
 • CityMaps: o aplicație de hartă online / offline care utilizează GPS-ul telefonului dvs. (în loc de date / wifi) pentru a urmări locația dvs. - asigurați-vă că șoferii de taxiuri nu vă duc departe de aeroport sau că nu mergeți greșit direcţie

Gadgeturi

În afară de laptopul meu, ceea ce cred că nu se spune:

 • Hoboroll. Sunt un mare fan al instrumentelor creative de ambalare și îmi folosesc Hoboroll-ul în fiecare zi. Este o geantă segmentată pentru a organiza o tonă de lucruri, care apoi se închide și comprimă. Vezi lista mea de ambalare finală pentru nomazi digitali.
 • Smartphone. Nu este doar un telefon; este, de asemenea, o cameră fixă, înregistrator video, hartă, instrument de cercetare, tracker de fitness, tracker tracker și multe altele. Vedeți ce alte produse electronice vă recomand aici.
 • far. Deși nu am nevoie de el tot timpul, atunci când o fac este de neprețuit pentru toate, de la drumeții în sălbăticie până seara / noaptea, până la excursiile de la miezul nopții la baie în locuri în care nu sunt cunoscut

locaţii

Am fost un lup singur de cei mai mulți 11 ani în calitate de nomad digital, de multe ori prefer să trăiesc semi-rural și să primesc cazare gratuită cu ședință de casă, voluntariat etc., în timp ce trăiesc într-un mod mai „local”. Totuși, în ultimul an, m-am găsit într-un cuplu de puncte nomade digitale, mai exact Ubud (Bali) și Chiang Mai (Tailanda). Dintre cele două, aș spune că Chiang Mai este mai bine configurat în ceea ce privește infrastructura / internetul / comunitatea nomadă, dar Ubud primește premiul pentru accesul la natura frumoasă. Ambele au culturi locale minunate, bucătării și un cost de viață ieftin; Chiang Mai vă va oferi câteva alte conforturi creaturii.

Agness și Cez din Etramping

Agness Cez Etramping

Suntem Agness și Cez, cei mai buni prieteni care au decis să ne lăsăm în urmă cu 9-5 ani și să înceapă viața în calitate de nomazi digitali. Am călătorit în întreaga lume și vom continua să facem acest lucru până când nu ne mai putem mișca sau spun că nu putem. Chiar și atunci, probabil vom încerca să ne dăm seama unde putem merge. Mergeți la eTramping pentru a vedea la ce ajungem și cum puteți face acest lucru singur.

Tech

 • Grammarly: Cea mai importantă aplicație pentru comoditatea nomadilor digitali este Grammarly. Probabil pentru că suntem câțiva scriitori și conducem un blog. Cu toții facem greșeli gramaticale. Nu contează cât de mult efort depuneți, există întotdeauna ceva ce îți lipsește sau nu ridici sau poate nici nu știi. Corectează gramatical acest lucru, făcându-ne să știm unde sunt erorile și cum să le remediem. Este ca verificarea ortografică a Microsoft Office, cu excepția gramaticii. Nu este întotdeauna corect, deci trebuie să fii atent la ceea ce schimbi. Mai mult decât atât, o lectură scurtă a conținutului este încă o idee bună, dar în mod sigur, gramatical ușurează procesul.
 • pepo: Pepo este o aplicație care permite conectarea cu călătorii și experții din domeniile lor. Este vorba doar despre sfatul experților și, ca atare, este de neprețuit pentru cineva care dorește să-și câștige viața online. Este locul în care se poate conecta cu adevărat oameni care și-au îndeplinit deja visele de a trăi stiluri de viață nomade digitale și pot răspunde la orice întrebare.
 • A VPN de top: Am locuit în China (amândoi) și cunoaștem sentimentul temut de a încerca să verificăm e-mailurile dvs. prin Gmail, doar pentru a afla că Marele Firewall din China vă împiedică să faceți acest lucru. Există atât de multe alte servicii online de care avem nevoie, pe care nu le-am fi putut accesa fără VPN. De fapt, există chiar zvonuri potrivit cărora Skype este pe cale de a fi blocat. Acesta este ca unul dintre cele mai importante servicii pentru nomazi digitali care doresc să ia legătura cu prietenii și familia înapoi acasă. Există VPN-uri gratuite, dar cele plătite sunt întotdeauna mai bune - mai ales dacă doriți să utilizați servicii de lățime de bandă mai mari, cum ar fi YouTube și Netflix. Un VPN bun este salvatorul de viață.

Gadgeturi

 • Perna de struț: Când zburai la fel de mult ca noi, zborul devine ceva pe care ai tendința să-l temești oarecum și nu excitantul „Sunt un milion de mile deasupra pământului, călătorind cu un milion de mile pe secundă”. Este incomod, iar zborurile pe cursă lungă când dormiți poate fi o problemă. Toată lumea a încercat cel puțin o pernă tipică de călătorie. Problema este că sunt gunoi. Gâtul sfârșește aplecat prea mult, începe să doară și, în cele din urmă, renunți la ideea de a dormi cu totul (dacă nu ești super obosit). Perna de struț oprește acest lucru și chiar are un nume fain.
 • Adaptor de calatorie: Comoditatea nomadului digital nu este mai bună decât aceasta. Acest lucru se datorează faptului că atunci când ai tendința de a merge peste tot ca un nomad digital, ai și tendința de a aduce aparatele electrice împreună cu tine. Adaptorii de călătorie înseamnă că îi vei putea conecta oriunde te-ai afla. Un adaptor bun de călătorie este la fel de important pentru un nomad digital, precum și o șurubelniță este pentru un constructor. Avem tendința să descoperim că un adaptor de călătorie bun este mic, ușor și nu scoate un zgomot enervant. Multe dintre modelele mai ieftine vor bâzâi atunci când le folosești. Acest lucru face să dormi lângă telefonul tău de încărcare, ca și cum ai fi într-o cameră plină de țânțari. Acesta este cu siguranță ceva în care ar trebui să investești și să nu mergi la buget.
 • E-Reader: probabil că recunoști numele Kindle, nu? Cel mai popular produs al mărcii Amazon Behemoth. Ei bine, nu trebuie să fie un Kindle, dar un fel de E-Reader este de obicei o achiziție bună. Pe lângă faptul că puteți citi în timp ce așteptați în locuri (poate o stație de tren sau un aeroport?), Puteți de asemenea să încărcați o parte din informațiile dvs. de lucru pe ea și să citiți un proiect fără eforturi oculare. Acestea sunt perfecte dacă sunteți într-o călătorie de lungă durată și aveți nevoie de ceva care să vă țină preocupat. De exemplu, una dintre primele călătorii cu trenul Cez în China a fost un bilet în picioare de 21 de ore. Pur și simplu nu au mai rămas locuri. Ei bine, un E-Reader s-ar fi potrivit perfect ca un mod de a face această călătorie să meargă puțin mai repede. Sau cel puțin par.

locaţii

Momentan, unul dintre locurile noastre preferate de a trăi ca nomazi digitali a fost China. Este ieftin, convenabil (relativ) și ai acces bun la internet - atât timp cât ai un VPN. China are unele probleme, dar, în general, este probabil unul dintre locurile mai ușoare pentru a trăi și a vă deplasa, atât timp cât aveți viză. Acesta este probabil cel mai dificil lucru pe care îl puteți obține dacă sunteți un independent „pur” nomad digital care funcționează pentru clienții online.

Am învățat de fapt engleza o perioadă acolo, iar acest lucru ne-a acoperit pe fața Visa. Tu
de obicei, poate lucra „part-time” ca profesor și acest lucru va acoperi nevoile de viză și vă lasă suficient timp liber pentru a continua alte proiecte. În plus, în ciuda poluării adeseori raportate, China are - ceea ce credem noi - unele dintre cele mai frumoase obiective turistice și zone pitorești din lume. În plus, în ultimii ani, țara a investit o sumă imensă de bani în infrastructură, ceea ce înseamnă că deplasarea se face doar mai ușoară și mai ușoară.

Dacă sunteți dispus să trăiești undeva ceva mai scump, atunci Taiwan este, de asemenea, un mare pariu. Chiar lângă continent, mai aveți o mulțime de beneficii ale Chinei, cu excepția problemelor vizelor. De asemenea, este relativ ușor să treci doar în Coreea de Sud sau Japonia.

Stefan si Seb de la Nomadicboys

Stephan și Seb Boys Nomadic

Băieții Nomadic sunt cuplul homosexual Stefan (grec) și Sebastien (francez), care s-au întâlnit la Londra în 2009. Și-au părăsit viața și locurile de muncă în 2014 și au călătorit de atunci, muncind cu normă întreagă ca nomazi digitali pe blogul lor de călătorii gay - Nomadic Boys.

Tech

 • Moneda XE: atunci când contul dvs. bancar are sediul în Marea Britanie și aveți clienți care folosesc dolari canadieni / americani sau euro, aveți nevoie de o aplicație care vă ajută să vorbiți cu toții în aceeași limbă. XE este atât de important atunci când trimiteți e-mailuri în sensul căutării ofertelor și, ulterior, la ridicarea facturilor.
 • Skyscanner: aceasta este aplicația noastră pentru a începe cercetarea noastră pentru a verifica și compara toate opțiunile de zbor pentru planificarea noastră. Ne place pentru că include toate liniile aeriene locale / cu cost redus / local, despre care altfel nu ai ști.
 • Instagram: Instagram a devenit mult mai mult decât un simplu canal de socializare. Acum, fiecare client și orice marcă este obsedat de acesta și îl are ca obiectiv al numărului 1 de socializare. Este, de asemenea, acolo unde multe companii ne găsesc, așa că este atât de important să investim timpul potrivit în galeria noastră de Instagram. Este destul de mult "portofoliul" ca influenți.

Gadgeturi

 • Laptop-uri / smartphone-uri: pentru Seb, este orice nu este Apple. Consideră că Apple este diavolul și face un punct de a obține cel mai recent smartphone Samsung. Ștefan este totuși sclav pentru Apple și este mândru că are un MacBook Air și cel mai recent iPhone.
 • Camere foto: Seb are un Sony 6500 pentru videoclipuri. Stefan își folosește iPhone-ul pentru fotografii pe rețelele de socializare, precum și un Panasonic TZ100.
 • Cuburi de ambalare: acestea au devenit atât de importante la ambalare. Este o modalitate excelentă de a vă organiza lucrurile în geantă și de a vă asigura că totul este bine plasat, nimic uitat și ușor accesibil. Puteți cumpăra un set ieftin de pe Amazon și cu siguranță le recomandăm.

Locație

Tailanda! Majoritatea iubesc Chiang Mai, cu care suntem de acord. Cu toate acestea, pentru nomazi digitali gay, Bangkok este mult mai bună. Este foarte ieftin să trăiești acolo, internet uimitor, un hub excelent de transport în Asia și una dintre cele mai bune scene gay din Asia. Ne-am întoarce cu o bătaie de inimă (și cu siguranță o considerăm!)

Charli de la Wanderlusters

Charli de la Wanderlusters

Charli Moore este o pasionată de aventură, care este independentă de locație din 2011. O scriitoare independentă și editoră a blogului de călătorie Wanderlusters, are o încântare pentru nivelul ridicat de adrenalină și untul de arahide crocant. Urmăriți-o pe Instagram pentru a vă hrăni rătăcirea.

Tech

 • Asana. În calitate de freelancer, fac o schimbare continuă între proiecte și de multe ori mă străduiesc să urmăresc listele „de a face”, așa că folosesc o aplicație numită Asana pentru a mă ajuta să rămân la limita termenelor. Practic, m-a ajutat să îmi organizez fluxul de lucru și îmi ajută productivitatea. Nu aș putea trăi fără ea.
 • Cloudflare. Nici nu aș putea trăi fără Cloudflare. Pe scurt, îmi păstrează blogul în siguranță și se încarcă cât mai rapid; ceva ce fiecare blogger știe este vital dacă doriți să vă clasificați bine și să vă păstrați cititorii pe site-ul dvs..
 • TrustedHouseSitters. Fără îndoială, alegerea mea finală este cea pe care o simt că îmi oferă cea mai mare valoare, apartenența mea la cea mai mare platformă de ședințe pentru animale de companie și casă din lume TrustedHousesitters. Am 30 de ani și au trecut ceva timp de când mi-a plăcut foarte mult să stau într-o cazare ieftină. Prin TrustedHousesitters găsesc oportunități de a trăi fără chirii în țări din întreaga lume. Citiți ghidul meu de casă care stă în străinătate pentru a afla mai multe.

Gadgeturi

Aceasta va suna incredibil de plictisitor, dar prima este masca mea de somn. Când am început să călătoresc am descoperit că este dificil să dorm în zboruri și să mă străduiesc să mă relaxez când stau într-un pat nou. Apoi am cumpărat un masca de somn și m-am antrenat să mă asociez cu purtarea măștii cu somnul. Acum pot dormi oriunde, oricând. Este un salvator de viață.

În calitate de blogger, sunt scriitor și fotograf și îmi am camera în mod constant aproape de mână, doar în caz că văd fotografia perfectă. Ale mele Spider Camera toc îmi permite să-mi țin camera atașată de cureaua rucsacului sau rucsacului, astfel încât să pot rămâne fără mâini în timp ce călătoresc și să am camera afară și gata să surprind acțiunea.

O pereche bună de Căști cu anulare a zgomotului este ceva fără care nu pot trăi fără. Având capacitatea de a mă conecta sau a îneca un zgomot deosebit de iritant, poate face diferența între a te bucura de un zbor și a lupta în fiecare minut, dacă este timpul de aer.

locaţii

Deoarece rămân cu chiria liberă când călătoresc prin casă și ședință de animale de companie, am avut norocul să stau într-o serie de destinații în ritmuri de care majoritatea nomazilor digitali ar putea doar să viseze. Ca atare, am o viziune diferită a ceea ce face un mediu de lucru excelent. Sigur, spațiile de colaborare sunt minunate, dar consider că sunt încurajate să mă deconectez și să investesc ceva timp în mine, ceea ce mă ajută să îmi maximizez productivitatea. Pentru mine locuri ca. St Kitts & Nevis, Molokai Hawaii, și Peninsula Coromandel din Noua Zeelandă sunt ideale.

John Michael Eubank

John Michael Eubank

În prezent, în Buenos Aires, Argentina, lucrez de la distanță ca Lead Network Engineer pentru Secom, Inc - un furnizor de telecomunicații din sud-estul Colorado, SUA. Am decis să pornesc un blog despre dezvoltarea personală și viața comunității și călătoriile, scriind o dată pe săptămână în zilele de luni pe parcursul călătoriei din Anul îndepărtat. 12 orașe din întreaga lume + 1 lună în fiecare oraș = 1 an de perspectivă uimitoare.

Tech

 • Mediu: blogul meu este găzduit aici. Este o interfață elegantă pentru scriere care îți iese din cale. Total gratuit. Marea comunitate scrisă. Primesc o mulțime de motivații de la alți scriitori care publică pe Medium precum Benjamin Hardy, Ryan Holiday și de la toți cei care scriu pentru The Mission.
 • Fotografii Google: Fiecare fotografie pe care o fac este agregată automat aici. Când am nevoie de inspirație pentru ce să scriu, pur și simplu îmi deschid fotografiile recente.
 • Pădure: Aceasta este o aplicație care îmi blochează telefonul pentru o anumită perioadă de timp. În calitate de nomad digital, trebuie să-mi echilibrez nevoia de a rămâne conectat cu prietenii și familia cu nevoia de a lucra fără distracții. Am dat deoparte 30 de minute la o oră pentru a scrie, am setat cronometrul în pădure și am libertatea mentală de a ști că telefonul meu nu mă poate distrage până nu termin.

Gadgeturi

 • Cantar de bagaje analogice. Am avut o scară digitală, dar a încetat să funcționeze. Îmi permite să obțin maximum de utilitate din spațiul de bagaje disponibil fără a trebui să plătesc taxe exorbitante de băuturi către companiile aeriene.
 • PowerCube Extins - Realizat de Allocacoc, găsit pe Amazon: un cablu de extensie perfect cu 5 ieșiri, care gestionează ușor cărămizile cu putere uriașă. Salvarea în aeroporturi. Este inclus în diferite stiluri internaționale, nu doar în America de Nord.
 • Google Chromecast. Întotdeauna plăcut să pot arunca o punte de diapozitive pe un ecran pentru afaceri sau un film pentru o noapte de film - și îl folosesc în fiecare dimineață pentru a transmite muzică la televizorul meu.

locaţii

Chiang Mai, Thailanda este un refugiu pentru nomazi digitali. Mâncarea thailandeză este ieftină și delicioasă, chiria este aproximativ o jumătate din echivalentul său din S.U.A. Puteți vizita orice număr de parcuri și temple frumoase în apropiere și există un milion de insule și plaje minunate la un zbor ieftin. Mi-a plăcut să rătăcesc înainte și înapoi între zona mai turistică a orașului vechi și cafenelele copioase și spațiile de lucru din Raionul Nimman. Practic, un loc minunat pentru a întâlni alți nomazi și expați și pentru a conversa, colabora și crea.

Laurence Norah de la Găsirea Universului

Laurence și Jessica Norah de la Finding The Univers

Fost dezvoltator IT și licențiat în informatică, Laurence Norah este astăzi fotograf de călătorie profesionist & blogger care conduce două bloguri cu soția sa Jessica: fotografie & aventură axată Găsirea Universului & cupluri de pisici independente de călătorie pisici. Este cel mai urmat blogger de călătorii pe facebook, cu peste un milion de urmăritori. De asemenea, conduce un curs de fotografie online.

Tech

Mă găsesc folosind Dropbox, Snapseed și Hărți Google cel mai. Dropbox îmi permite să-mi scot documentele de pe orice dispozitiv pe care sunt, le păstrează pe toate în siguranță, și le permite să le împărtășesc cu partenerul meu de blogging (și soția!) Jessica. Snapseed este de neprețuit pentru editare rapidă a fotografiilor din mers. Google Maps, bine, m-aș pierde fără ea.

Gadgeturi

Eu călătoresc mereu cu un cablu de alimentare, A unealtă multifuncțională, și banda adeziva. Nu tocmai tehnologii de înaltă tehnologie, dar în mod invariabil mi se pare că au nevoie de mai multe prizele de alimentare decât sunt disponibile și că pot reveni lucrurile la drum, fie cu multitool-ul meu, fie cu bandă conductă mi-a fost la îndemână în numeroase ocazii.

locaţii

Cea mai bună destinație este probabil Tailanda. Mâncarea este excelentă, oamenii sunt prietenoși, costul vieții este rezonabil, iar internetul rapid este ușor accesibil.

Turtle Michael de la Turtle Travel Travel

Turtle Michael de la Turtle Travel Travel

Michael Turtle a lucrat timp de zece ani ca reporter de televiziune și radio în Australia, înainte de a decide să scape de toate bunurile sale și să călătorească pe lume la nesfârșit. El și-a înființat blogul, Turtle de călătorie a timpului, pentru a spune poveștile oamenilor pe care i-a cunoscut, locurile pe care le-a descoperit și culturile pe care le-a experimentat. Călătorește și scrie de mai bine de șase ani și nu are de gând să se oprească!

Tech

Cred că conceptul de „blogging” s-a schimbat foarte mult în timpul în care l-am făcut și acum este foarte important să fac mai mult decât să scriu. Fotografia este, în mod evident, esențială, dar video și audio sunt, de asemenea, cu adevărat benefice. Din acest motiv, aplicația pe care o folosesc cel mai mult este Adobe Lightroom - și folosesc și eu Photoshop, Premiera și Audiție destul de mult pentru a crea conținut multimedia. Pentru scrierea mea reală, folosesc Copist ca un mod de organizare a tuturor diferitelor mele postări și gânduri pe blog. Și folosesc aplicația de e-mail Google Inbox să-mi țin toată corespondența organizată și să-mi las amintiri pentru mine.

Gadgeturi

Gadgetul meu numărul unu - nu aș putea trăi fără el - este un adaptor de alimentare Am că va lua orice fel de mufă, va intra în orice priză și, de asemenea, are două încărcătoare USB. Este perfect pentru a mă asigura că toate echipamentele mele sunt întotdeauna încărcate. Am și un set de Căști Bluetooth care sunt destul de ieftine (și arătați cam dorky), dar sunt concepute pentru exerciții fizice, astfel încât sunt fantastice pentru tot felul de situații precum drumeții, alergare, dormit sau de lucru. Și am și eu un rucsac minuscul care se pliază la dimensiunea unei cutii de cărți pe care pot să le scot și să le folosesc ca daypack dacă vreau să port doar o sticlă de apă sau un jumper cu mine - și mă scutește de a despachetă orice altceva de la mașina mea zilnică mai mare.

locaţii

Îmi petrec zilele acestea cea mai mare parte a timpului în Asia sau Europa. În Asia, îmi place foarte mult Bangkok ca loc de muncă. Este extrem de bine conectat pentru călătorii, dar are, de asemenea, cazare la prețuri accesibile, birouri bune de partajare și mâncare uimitoare. De asemenea, ajută ca nomazii digitali să treacă mereu prin urmare, există o comunitate vibrantă. Când vine vorba de Europa, există cu siguranță o mulțime de oportunități în Londra pentru rețea și inspirație și merg acolo destul de regulat - dar, evident, nu este ieftin. Pentru orașe mai accesibile și relaxante, m-am bucurat destul de mult de timpul petrecut Tallin și Berlin.

Linda Martin de la Indie Travel Podcast

Linda Martin este o călătoare din New Zealander și cu normă întreagă, care a călătorit în întreaga lume împreună cu soțul ei Craig din februarie 2006. La sfârșitul anului 2006 au început Podcast-ul de călătorie Indie pentru a împărtăși sfaturi și povești despre călătorii independente; de asemenea, gestionează un site web de dezvoltare și găzduire, Performance Foundry.

Tech

Personal, păstrez lucrurile destul de simplu - dacă scriu pe telefon tind să folosesc aplicație implicită pentru note! Poștă și Safari sunt celelalte două aplicații pe care le folosesc cel mai mult pentru blogging. Pe laptopul meu găsesc Copist foarte util pentru organizarea notelor și programez postările direct pe WordPress, mai degrabă decât să parcurg o aplicație. Un sistem de management al timpului este destul de important și noi - îl folosim Wrike.

Gadgeturi

Nu știu ce am făcut fără ai mei Aprinde - este dispozitivul meu de petrecere a timpului liber. Pentru muncă, al meu Stand pentru laptop Roost îmi menține postura sănătoasă în timp ce lucrez. Și pentru podcast-ul nostru, Zoom recorder H2 ne ajută să înregistrăm pe drum.

locaţii

Una dintre țările mele preferate de vizitat în calitate de nomad digital a fost Columbia. Am găsit spații excelente de coworking în ambele Bogota și Medellín - deși trebuie să spun, vremea a fost mult mai bună în Medellín! Mâncarea și cazarea au un preț rezonabil, iar oamenii erau foarte prietenoși în ambele orașe.

Chase Guttman

Chase Guttman

De trei ori primitor și primul american care a câștigat Young Travel Photographer of the Year, o competiție internațională de prestigiu, judecată de curatorii muzeului și redactorii revistelor, Guttman a fost desemnat un fotograf al celor mai bune călătorii din lume de Condé Nast Traveller, Star Rising de Instagram și a câștigat 2017 Premiul Walter Cronkite pentru excelență în poveste și explorare - o onoare la nivel de realizare de-a lungul vieții. Cartea sa recentă, The Handbook of Drone Photography, a fost una dintre primele scrieri pe această temă și a primit aclamări critice din partea publicațiilor precum Travel + Leisure, The Telegraph, Business Insider, The Daily Mail și New York Post, printre altele.

Tech

Roadtrippers pentru a ajuta la planificarea tuturor marilor mele aventuri de fond, Ghid Sky pentru că m-a încurajat să mă revel în cerul nopții și Beautiful Planet HD pentru inspirație de rătăcire și dragoste de culturi din întreaga lume.

Gadgeturi

Cele trei cele mai neprețuite gadgeturi de pe drum sunt ale mele aparat foto, Ale mele trântor, si al meu calculator.

locaţii

San Francisco este unul dintre orașele mele preferate din lume, deoarece se află la o distanță impresionantă de unele dintre cele mai frumoase vederi ale continentului.

Miguel din Travelsauro

Miguel Travelsauro

Bună, sunt Miguel, călător de aventură și iubitor de drumeții. Am călătorit lumea în ultimii cinci ani, încercând mereu să explorez și să călăresc unele dintre cele mai îndepărtate regiuni. Urmărește-mă pe blogul meu Travelsauro și bucură-te de aventuri interesante în locuri precum Papua, Timorul, Himalaya, Africa și Caraibe!

Tech

Eu nu folosesc singure multe aplicații. Cu toate acestea, consider că ulterior, Gramaticly și Google Analytics sunt foarte utile. eu folosesc Mai tarziu pentru Instagram. Face sarcinile de programare și publicare postări și setarea etichetelor foarte ușor. Gramatica este excelentă pentru verificarea textelor mele în limba engleză. Nu sunt un vorbitor anglo, așa că este cu siguranță un lucru indispensabil pentru mine. Google Analytics este o aplicație importantă pentru verificarea traficului, detaliată după țară, limbă, vârstă, articole etc..

Gadgeturi

Laptopul meu este cu siguranță primul, cu siguranță. În caz contrar, menținerea tuturor lucrărilor ar fi dificilă. Locul al doilea merge la al meu Cameră DSLR. Îmi place fotografia, așa că acord foarte multă importanță aspectului meu. Scriu în principal despre drumeții, așa că pe lângă toate informațiile practice, îmi place să arăt oamenilor cum arată traseele, priveliștile din vârfurile munților, văilor etc..

Un alt gadget neprețuit este perechea mea de pantofi de drumeție. Primul lucru pe care îl întreb când ajung undeva este „Care este cel mai înalt munte pe aici?” Îl urc și scriu un articol despre experiență!

locaţii

Încerc mereu să călătoresc pe calea bătută, așa că nu am rămas niciodată prea mult în destinații nomade populare, cum ar fi Chiang Mai sau Bali. Locul meu preferat pentru nomazi digitali ar fi San Pedro de la Laguna în Guatemala. Locul este pur și simplu spectaculos. Este un mic oraș în fața unui lac uriaș înconjurat de vulcani. Vă puteți bucura de răsărituri impresionante și de apus de soare. În plus față de frumusețea sa naturală, este un loc ieftin și, deși conexiunea la internet nu este excelentă, este acceptabilă atâta timp cât nu trebuie să faceți prea multe încărcări. Există o comunitate mică de călători, aventurieri și alți nomazi digitali, așa că este cu adevărat ușor să-ți faci prieteni, să te spui etc..

Jeremy Scott Foster de la Travel Freak

Jeremy Scott Foster de la Travel Freak

Jeremy Scott Foster este un scriitor de călătorii, fotograf și aventurier profesionist. El a călătorit lumea timp de 7 ani, punând întrebările grele și învățând atât despre lume cât și despre el însuși în acest proces.

Blogul său de călătorii de aventură, TravelFREAK, l-a dus în peste 35 de țări de pe șase continente - a călătorit ghețarii din Noua Zeelandă, s-a despărțit până la răsăritul soarelui pe plajele Muntenegrului, a predat engleza în China, a cucerit cea mai mare săritură din lume, a traversat Europa cu trenul și a urcat în marile Piramide din Giza.

Tech

Cele trei aplicații care sunt cele mai importante pentru compania mea sunt în prezent Asana pentru colaborare în echipă, documente Google pentru colaborarea de conținut și Wave Apps pentru facturarea clienților. Acestea fiind spuse, afacerea este în continuă evoluție, astfel încât acestea pot fi modificate în orice secundă!

Gadgeturi

Desigur, nu pot călători nicăieri fără smartphone-ul meu. Folosesc Google Pixel 2 XL (camera este remarcabilă), iar cu T-Mobile, rămân conectat în mai mult de 140 de țări din întreaga lume. Pentru editarea fotografiilor, Wacom Intuos este o parte neprețuită a fluxului meu de lucru. În cele din urmă, nu călătoresc niciodată fără muzică, iar Jaybird X3-ul meu este de departe preferatele mele.

locaţii

Sunt atât de mulți în întreaga lume -București, Chiang Mai, Playa del Carmen...dar cred Medellin, Columbia este de departe cea mai bună. Există o scenă vibrantă de nomazi digitali, mâncare uimitoare și, cel mai important, unele dintre cele mai bune cafele din lume!

Recapitulare tehnică digitală, gadgeturi și locații

Fiecare călător are nevoi și preferințe diferite și fiecare călătorie necesită echipamente diferite și atrage oameni diferiți. Însă există înțelepciune în număr, așa că, dacă doriți să petreceți ceva timp ca nomad sau să luați o vacanță grea de muncă și sunteți încă nehotărâți cu privire la detalii, trebuie doar să descărcați Snapseed, să apucați câteva cuburi de ambalare și să vă îndreptați spre Thailanda. Oh, și nu uitați să aduceți un VPN!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me