ZPN

 • Árazás

  Tól től $ 1.99
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
8.5 tízből

összefoglalás

A felhasználó magánéletének és választásának lenyűgöző elkötelezettségével a ZPN szokatlanul magas színvonalú VPN szolgáltatást kínál ingyenesen - és fizetett lehetőségeik még jobb.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  8 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  UAE
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  20

Jellemzők

A ZPN-t a Vostok Soft FZC üzemelteti, és székhelye az Egyesült Arab Emírségekben található - bővebben az alábbiakban. Hozzáférést biztosít 272 VPN szerverhez a világ több mint 20 helyszínén, és a teljes prémium szolgáltatás felhasználóinak akár öt egyidejű kapcsolat is megengedett. A ZPN beépített tűzfalat is működtet minden aktív VPN-kapcsolattal, extra biztonságot és stabilitást biztosítva szolgáltatásuk számára. Például ez lehetővé teszi számukra, hogy aktívan megakadályozzák annak használatát olyan dolgokra, mint például az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások.

Látogasson el a ZPN-re »


Gyorsaságok és teljesítmény

A kapcsolat sebessége a ZPN VPN-jén jóval összehasonlítva a nem védett tesztcsatlakozással: néhány csepp ellenére a sebesség általában meglehetősen magas volt, a megbízhatóság pedig jó. Nem volt gondunk az ingyenes vagy a prémium szerverek közötti böngészés, streaming és letöltés során.

zpn_download
zpn_upload
A grafikonok az egyes helyek / VPN legnagyobb, legkisebb és átlagos sebességét mutatják. További információt az új sebességtesztekről szóló bejegyzésünkben talál.

Mint fentebb említettem, erős DNS-szivárgás-védelem van, és nem volt problémánk az IP-tesztjeinkkel - kivéve, hogy az egyik francia szerver, amelyhez csatlakoztunk, Olaszországban helymeghatározási teszteinkkel elismerték. A ZPN a Google-t használja a DNS-igényeikhez.

Árképzés és tervek

A ZPN négyféle módon használható, és ezek közül kettő teljesen ingyenes:

Először az Android klienst használó mobil eszközön lehetősége van óránként VPN használatára anélkül, hogy regisztrálnia kellene a ZPN-en. Ez két helyre korlátozza Önt és egy óra múlva leválasztja Önt, de nagyon jól elvégzi a munkáját - helyénvaló, hogy Easy Connect néven hívják..

Másodszor, lehetőség van a szolgáltatás ingyenes használatára bármilyen eszközön, feltéve, hogy regisztrálódik a ZPN-en és 10 GB-os havi adatátviteli korlátozást igényel. A sávszélesség szintén korlátozott, de még három helyhez is hozzáférhet, mint az óránkénti Easy Connect opciónál. A peer-to-peer forgalom le van tiltva bármelyik ingyenes szolgáltatás felhasználója számára.

A teljes ZPN szolgáltatást igénylő felhasználók számára két további lehetőség van:

A „mobil” előfizetés lehetővé teszi a szolgáltatás használatát csak egy eszközön, 50 GB-os adatátviteli korlátozással, de az összes 20+ VPN-hely elérhető, és a P2P használatára nincs korlátozás. Ez a legolcsóbb módszer a ZPN megvásárlására, ha egy éves előfizetés mindössze havonta 1,99 dollár.

Végül ott van a teljes prémium előfizetés. Ha ezt rendszeresen havonta vásárolja meg, akkor 5,99 USD fog havonta fizetni, de ez olcsóbb, ha évente fizet. Ráadásul akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és nincs korlátozás az adatátvitelre vagy a sávszélességre.

ZPN áttekintés

Fizetés történhet a BitCoin segítségével, valamint a PayPal vagy hitelkártyával is, lehetőséget nyújtva magas szintű névtelenségre. Lenyűgözően, tekintettel az általuk nyújtott ingyenes szolgáltatás szintjére, teljes elégedettséggel jár a 7 napos pénz-visszatérítési garancia is, amikor a felhasználók beleveszik az árut és előfizetést vásárolnak.

Biztonság és adatvédelem

A ZPN komolyan veszi az átláthatóságot és a felhasználó választását, valamint a biztonságot, és ez tükröződik a protokoll biztosításában. Elutasítva a PPTP-t, mert túl bizonytalan, és L2TP-kapcsolatokat kínálnak, de helyesen fontosak az OpenVPN-en, azzal a lehetőséggel, hogy az SSL-t tetejére hozzák egy extra biztonsági és összetettségréteg érdekében. Sőt, webes felületet biztosítanak a regisztrált felhasználóként igényelt biztonság pontos pontos szintjének részletes kiválasztásához. Ez a BlowFish-128 OpenVPN alapértelmezett beállításától a nagyon erős AES-256 titkosításig terjed. A hash-hitelesítést az SHA1 vagy az MD5 kezelheti, a kézfogás az RSA-2048-ra növekszik. Ez kiváló biztonsági szint, és az SSL opció megkönnyíti az OpenVPN használatának korlátozásainak megkerülését egyes országokban..

Annak ellenére, hogy az Egyesült Arab Emírségekben található - ez a VPN-felhasználók számára ellenséges ország -, a ZPN-re nem vonatkoznak jogi korlátozások, mint az országon kívüli VPN-kiszolgálók üzemeltetőjére. Őszinte és becsületesek az Egyesült Arab Emírségek VPN-jének helyzetéről a blogjukban, és megerősíthetjük, hogy a VPN használatának jogi helyzetéről írtak összhangban állnak más független internetes forrásokkal. Furcsa helyzet, de a ZPN felhasználói számára az az eredmény, hogy nem kellene számolniuk az illetékes kormány beavatkozásától..

A ZPN-nek szintén nagyrészt logless politikája van: az ingyenes felhasználók számára a sávszélesség-naplókat a szolgáltatás korlátozásainak nyomon követése céljából tartják, de a Premium felhasználók számára semmilyen naplót nem tartanak fenn. Ez azt is jelenti, hogy a ZPN számára nincs semmi megosztani a hatóságokkal, ha egy joghatósági szempontból megfelelő jogi kérelmet nyújtanak be.

A fentiek mindegyike a ZPN-t valóban nagyon biztonságos VPN-ként teszi lehetővé, és a felhasználók magas szintű adatvédelemre és névtelenségre számíthatnak.

Egyszerű használat

A ZPN webhely jól néz ki, könnyen navigálható és profi. Az információkat könnyű megtalálni, és a fontos dokumentumok, például az adatvédelmi irányelvek és a használati feltételek, könnyen elérhetőek és könnyen érthetők. A VPN-re vonatkozó bizonyos technikai információkra a főoldalakon hivatkozunk, és miután a felhasználók ingyenesen regisztráltak, láthatják (és ellenőrizhetik) a választott VPN-kapcsolat által használt biztonság pontos szintjét - ez valóban nagyon örvendetes szolgáltatás. A nem prémium kategóriájú felhasználók egyértelmű képet kapnak a fiókja irányítópultján is arról, hogy pontosan mekkora havi limitet használtak fel.

zpnim_homepage_600

A weboldalon található egy rendszeresen frissített blog, amely különféle témákkal kapcsolatos bejegyzéseket tartalmaz. A gyors áttekintés befejezi a VPN használatának körülményeit körülvevő jogi helyzetet Dubaiban, egy speciális ajánlatot a webes fórumok felhasználói számára, valamint néhány útmutatót a VPN gyakorlati felhasználásához..

Támogatás

A ZPN személyes támogatásának egyetlen formája a web alapú jegyek, a weboldalon regisztrált felhasználók számára nyitva áll. Úgy találtuk, hogy a rendszer könnyen használható, és soha nem kellett néhány órát megvárnunk egy udvarias, részletes és hasznos válaszra: Míg kezdetben problémák merültek fel egy harmadik féltől származó OpenVPN kliens titkosítási szintjének támogatásával, a támogatás néhány órán belül azonosítani és kijavítani a problémát. Noha ez funkcionális, jó lenne látni több élő támogatási lehetőséget, és még a fájloknak a jegyekhez történő csatolása is javulás lenne. Kicsit összezavarodtak abban is, hogy a jegy történelem titokzatos módon eltűnik a támogatást folytató beszélgetés közben - szerencsére még mindig sikerült e-mailben válaszolni..

zpnim_support_600

Van egy kis GYIK is a webhelyen, de ez nem sok segítséget nyújt a lehetséges technikai problémák betekintésében. Valamivel jobban segítenek a telepítési útmutatók, amelyek alaposak és részletesek - ezekről alább olvashat. A ZPN csapata aktív a közösségi hálózatokon is, de a látható kétoldalú interakciónak nem sok eleme van - például számos megválaszolatlan kérdést észleltünk a Facebook oldalukon..

VPN szoftver

Feliratkozás

A ZPN webhelye azt állítja, hogy 45 másodpercen belül regisztrálhat, és ez valószínűleg pontos. Meg kell adnia egy felhasználónevet és jelszót, valamint egy e-mail címet, amelyet érvényesíteni kell a fiók aktiválása előtt. A leghosszabb captcha kitöltése az, amely a leghosszabb ideig tartott, bár sokkal inkább ezt kellett volna tennünk, mint hogy robotokkal elöntött VPN szolgáltatást használjunk..

A regisztráció után kap egy szép e-mailt, amelyben elmondja, hogy mit kell tennie, és további segítséget nyújt az induláshoz, amikor átkattint az e-mail cím megerősítéséhez. Nagyszerű látni, hogy egy VPN-szolgáltató segíti az új felhasználókat az első lépés megtételében.

A ZPN Windows VPN kliens

A ZPN-nek tiszta, egyszerű VPN-kliense van a Windows számára: egy okostelefon-alkalmazásra emlékeztető vizuálisan emlékeztető, jól működik, és könnyen használható. A szerver kiválasztása és a csatlakozás egyszerű és nyilvánvaló, és van néhány hatékony lehetőség, amely a bal oldali menüikonon keresztül elérhető.

ZPN áttekintés

A VPN automatikus indításának lehetőségével a Windows mellett a Kill kapcsolóval megóvható a forgalom kiszivárgásának megakadályozása a kapcsolat meghibásodása esetén, valamint a zavaró DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmi lehetőségek célja a szivárgás esetleges megakadályozása. A DNS szivárgás elleni védelem úgy működik, hogy a Windows hálózati adaptert fizikailag átváltja a ZPN DNS szervereire, és az IPv6 szivárgás elleni védelem úgy működik, hogy az IPv6-t teljesen letiltja a VPN-kapcsolaton. Mindkettő kissé „nukleáris” lehetőség, de sokkal megbízhatóbb, mint néhány más finomabb megvalósítás, amelyet látunk.

Az ügyfél a VPN által használt protokoll és port megváltoztatásának lehetőségével is rendelkezik, ami hasznos annak érdekében, hogy megfelelően működjön különböző hálózati körülmények között. Van egy jelölőnégyzet is, amellyel a fentebb említettek szerint be lehet tölteni a konfigurációkat az internetes eszközből, amely hihetetlenül részletességi szintű ellenőrzést tesz lehetővé a VPN-kapcsolat biztonságának pontosságát illetően. Végül az ügyfél lehetőségeit kerekíti egy beállítás az automatikus frissítések engedélyezéséhez vagy letiltásához, valamint egy gomb a frissítések azonnali kereséséhez és telepítéséhez..

Egyéb platformok

A ZPN a Windows, Android és iOS operációs rendszeren kívüli ügyfelek mellett kiváló minőségű telepítési útmutatót kínál a legtöbb platformon. Különösen örülünk annak, hogy útmutatókat tartalmaz a szolgáltatás használatához harmadik féltől származó OpenVPN kliensekkel a Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszereken, valamint a nagymértékben személyre szabott OpenVPN konfigurációs fájlok szilárd támogatását. Ez tovább fokozza a szolgáltatás átláthatóságát, és könnyű belátni, hogy valóban megkapja-e a hirdetéseket.

A ZPN Android App

A Play Áruházból elérhető Android alkalmazás vizuálisan nagyon hasonlít a Windows kliensre, a VPN óránkénti ingyenes verziójának további regisztrációja nélkül. A hasznos lehetőségek között szerepel a TCP vagy az UDP kapcsolatok közötti választás, valamint a csatlakoztatni kívánt port kiválasztása, és van egy akkumulátor-takarékos szolgáltatás is.

zpnim_android_connected_600

Mint a Windows kliensnél, a konfigurációs beállításokat a webes felületről töltheti be. Nagyon jó lenne, ha lehetőség lenne automatikusan elindítani a VPN-t a telefonnal, vagy automatikusan aktiválni a védelmet bizonyos hálózatokban, de az ügyfél még mindig meglehetősen nagy teljesítményű és nagyon egyszerűen használható.

Végső gondolatok

Erős ügyféllel, nagyszerű átláthatósággal, nagy testreszabhatósággal és nagyon segítőkész ügynökökkel a ZPN nagyon jó VPN szolgáltatást kínál nagyon megfizethető áron - nem utolsósorban természetesen teljesen ingyenes. Különösen figyelemre méltó, hogy az ingyenes szolgáltatás használata nem érzi magát úgy, mintha másodosztályú polgár lenne, és mégis van elegendő kínálat, hogy igazolja a prémium előfizetésre való frissítést. A kiváló ingyenes szolgáltatás és a pénz-visszafizetési garancia kombinációja nem indokolja, hogy ne próbálja ki a ZPN-t - kövesse az alábbi linket, és nézze meg, mit gondol.

Látogasson el a ZPN-re »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me