Változtattuk meg, hogy mi hogyan értékeljük az áttekintést!
Nemrégiben frissítettük a ProPrivacy.com összes véleményének pontozási folyamatát. Az új pontozási kritériumok részletei itt találhatók


ZoogVPN

 • Árazás

  Tól től $ 1.75
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pontszám
7.8 tízből

összefoglalás

A ZoogVPN egy olyan szolgáltató, amelynek székhelye Görögországban van, amely egy olyan uniós ország, amelynek története az adatmegőrzési irányelvek végrehajtása. Úgy gondolják azonban, hogy ez nem vonatkozik az országban található VPN-szolgáltatásokra vagy nem érinti azokat. A ZoogVPN-t eredetileg „ZoogTV” néven ismerték - ez a szolgáltatás elsősorban a tartalom feloldására szolgál az intelligens DNS segítségével. Manapság a Zoog kibővítette szolgáltatását teljes körű VPN-szolgáltatássá. Válogatott protokollokat kínál, beleértve az OpenVPN-t, és vízálló zéró naplózási politikával rendelkezik. A sebességek szintén meglehetősen gyorsak - ez azt jelenti, hogy ez a VPN jó streaminghez.

Gyors statisztika

 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • igazságszolgáltatás
  Görögország
 • Országok
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  57,35 Mbps

Ár

24 hónap

$ 1.75
havonta

12 hónap

$ 2.99
havonta

1 hónap

$ 7.99
havonta

A ZoogVPN két különféle tervet kínál - ingyenes és fizetett. A fizetett csomag egy teljes funkcionalitású prémium VPN, míg az ingyenes csomagnak számos funkciója hiányzik, és gyenge a titkosítása.

A fizetett ZoogVPN terv több különféle előfizetési időszakban megvásárolható: két év, egy év, hat hónap és havi. A kétéves opció izgalmas kedvezményt kínál, mindössze 29,99 dollárba kerülve. Ez havi 1,25-nek felel meg. Ez kétségtelenül rendkívül olcsó javaslat. Különösen figyelembe véve, hogy állítólag sok streaming szolgáltatás feloldására van szükség.

Furcsa módon az egyéves előfizetés több, mint egy kétéves előfizetés évente 35,88; így teljesen elfelejtheti ezt a tervet.

Egy hónap 6,99 dollárt fog visszatéríteni, míg a hat hónapos terv 19,99 dollárt fog fizetni (havi 3,33 dollárnak felel meg). A kétéves terv összességében alku, tehát ha előfizetést kíván vásárolni, azt javasoljuk, hogy tartsa be ezt.

A ZoogVPN a következő fizetési módokat kínálja: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin és Paymentwall. A ZoogVPN 7 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Tehát, ha bármilyen okból elégedetlen a fizetett tervvel, meggondolhatja magát.

Támogatott fizetési platformok


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Jellemzők

 • 40+ szerver 25+ országban
 • P2P támogatás
 • Nincs napló
 • Korlátlan sávszélesség és használat
 • 5 egyidejű eszköz
 • Felhasználóbarát alkalmazások
 • Killswitch Mac OS X és Windows rendszeren (nincs killswitch iOS vagy android)
 • SOCKS5 proxy
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP és L2TP / IPsec protokollok
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Ingyenes terv (3 szerver, 2 GB letöltési korlátozás, 128 bites titkosítással)
 • Obfuzikáció az Androidon (ZoogShadowing szolgáltatás)

Amint az a fenti listából látható, a Zoog VPN megfelelő módon szerepel a legtöbb fontos beállításnál, amelyekre valószínűleg szüksége lesz.

torrentezés-
Egyidejű kapcsolatok 5
Router támogatás
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Támogatott útválasztók A Vilfo router előre telepítve van a ZoogVPN DD-WRT Tomato-val
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Egy kombináció
Összes kiszolgáló 40
Országok 25

Feloldja a Netflix blokkolását?

A ZoogVPN egy olyan szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint az US Netflix, a BBC iPlayer és az ITV Hub, nagyon elfogadható áron. Noha ez nem a leggyorsabb VPN a piacon, szorosan együttműködik más prémium VPN-ekkel, amelyeket felülvizsgáltunk. Ezért feltétlenül elég gyorsnak kell lennie ahhoz, hogy a legtöbb ember élvezhesse az adatfolyamot pufferolás nélkül.

Ráadásul a ZoogVPN elhagyta az utat, hogy erőteljesen növelje a streaminghez elérhető IP-címek készletét, ami azt jelenti, hogy ennek eredményeként sokkal kevesebb torlódást és gyorsabb sebességet kell kapnia..

Valójában a ZoogVPN biztosította bennünket, hogy sikeresen felszabadítja az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, a kanadai, ausztrál és az indiai Netflix libériákat. Ez a NEtflix opciók rendkívül széles skálája.

Szerezd meg a legjobb Netflix VPN-t

Szerezd meg a legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára

Netflix
iPlayer

Sebesség és teljesítmény

Itt, a ProPrivacy.com webhelyen, naponta háromszor teszteljük a VPN-sebességeket egy kiszolgálóalapú tudományos sebesség-tesztrendszer segítségével. Az Ausztráliában, Hongkongban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található szervereket teszteljük mind a nemzetközi, mind a helyi átlagok és a sorozatfelvételi sebesség szempontjából. Az alábbi grafikonon láthatja ezen tesztek eredményeit a hónap folyamán, 2020 nyarán. Mint láthatja, a VPN kitűnő letöltési sebességű átlagot biztosít, kb. 43 Mb / s, maximális "robbanás" sebesség körülbelül 259 Mb / s. Ezek a rendkívül jó sebességek teszik ezt a VPN-t nagyszerűvé HD videók lejátszásához vagy fájlok letöltéséhez.

ZoogVPN Speed ​​test

IP, DNS szivárgások és WebRTC szivárgások

Az IPLeak.net használatával teszteltük a VPN-et szivárgás szempontjából, és sem Mac, sem Windows esetén nem találtunk semmilyen IP vagy DNS szivárgást. Felfedtünk egy WebRTC szivárgást a Windowson, ami azt jelenti, hogy le kell tiltania a WebRTC-t, vagy használnia kell a WebRTC-t blokkoló kiterjesztést a böngészőben. Összességében ez egy viszonylag csekély probléma (mindaddig, amíg a szivárgást a fenti két módszer egyikével bezárja és ellenőrzi, hogy a szivárgás nem tartósan fennáll-e).

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót
Saját házigazda / Proxied DNS Igen

A ZoogVPN székhelye Görögországban található. A felügyeletet nem gondolják problémának, és általában helyes, ha a VPN-szolgáltató megtalálható. Bár természetesen minden olyan EU-ország számára, amely végrehajtja az adatmegőrzési irányelveket, bizonyos fokú gyanú merülhet fel.

A jó hír az, hogy a ZoogVPN nulla naplót tart - nincsenek használati vagy csatlakozási naplók. Ez azt jelenti, hogy a VPN-nek elméletileg nem kell átadnia sem, még akkor sem, ha a hatóságok kopogtatnak az ajtón.

A ZoogVPN kiváló OpenVPN titkosítást kínál a fizetett tervhez AES 256 bites titkosítással (mind vezérlő, mind adatcsatornákhoz) és HMAC SHA1 (adatcsatorna) / HMAC SHA256 (vezérlő csatorna) segítségével a hitelesítéshez. A Zoog RSA-2048 kézfogást és DHE-2048 PFS-t vagy Perfect Forward Secrecy-t is használ. Ez a magánélet szempontjából nagyon jó szolgáltatássá teszi.

Érdemes megjegyezni, hogy az ingyenes csomagban az OpenVPN egy gyengébb 128 bites titkosítással van védve, amely bár nem szinte olyan erős, ám mégis elég jó ingyen. Ennek ellenére lehetséges, hogy a szabad titkosítás más részei (auth, kézfogás, PFS) szintén gyengébbek; így általában azt tanácsoljuk, hogy ne használjuk az ingyenes verziót a magánélet védelme érdekében.

Sajnos, a Zoog egyik mobil alkalmazásában sem nyújt gyilkos kapcsolót.

Felhasználói tapasztalat

A webhely és a Zoog VPN kliensek rendkívül egyszerűen használhatók. Ezt szem előtt tartva határozottan ajánlom ezt a VPN-t a nem fejlett VPN-kezdőknek.

Ez egy olyan VPN, amely rengeteg csúcsminőségű szolgáltatást nyújt. A felhasználók válthatnak különböző titkosítási protokollokon keresztül. A SOCKS5 proxy elérhetősége minden prémium felhasználó számára előnyt jelent..

Én is nagyon szeretem "Kézi API felbontás" funkció. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az emberek számára, hogy megkerüljék a VPN tűzfalakat olyan országokban, mint az Egyesült Arab Emírségek, Katar, Oroszország, Törökország és Kína. Ez lehetővé teszi számukra a VPN-be való bejelentkezést akkor is, ha a VPN-tartományt az ISP feketelistában veszi fel.

Mac OS X

Ez a VPN valószínűleg legjobban megfelel a Mac felhasználóknak. A Mac kliens teljes körű szolgáltatást nyújt a DNS szivárgásvédelemmel és a kill kapcsolóval. Ezáltal a Zoog tökéletes Mac felhasználók számára, akik P2P-n keresztül szeretnék letölteni a fájlokat. Az OpenVPN és az IKEv2 egyaránt elérhetők az ügyfélen; így ez az egyetlen ZoogVPN kliens, ahol a felhasználók válthatnak a protokollok között. A Mac OS X felhasználói hozzáférést kapnak a "Kézi API felbontás" funkció a VPN-be való bejelentkezéshez azokban az országokban, amelyek tűzfalak a VPN URL-eket.

ablakok

A Windows kliens hozzáférést biztosít a kézi API felbontáshoz és a DNS szivárgás elleni védelemhez. A Windows klienshez egy killswitch tartozik, ami azt jelenti, hogy ezt a VPN-t biztonságosan letöltheti a torzításhoz a P2P-n keresztül. Windows rendszeren a felhasználók választhatnak az OpenVPN UDP és TCP, valamint az IKEv2 közül.

Android

Az Android klienst könnyű használni, és tökéletes a streaming platformok feloldásához vagy a cenzúra megkerüléséhez. Az Android kliens az OpenVPN titkosítást (UDP és TCP) valósítja meg. Nem rendelkezik gyilkos kapcsolóval, de minden bizonnyal elég jó ahhoz, hogy megóvja a legtöbb ember magánéletét otthoni és nyilvános WiFi-n egyaránt. Az Android alkalmazás rendelkezik a ZoogShadowing nevű VPN-megszüntetési funkcióval is. Ez segít a felhasználóknak a tűzfalak és a VPN-blokkok megkerülésében azokban az országokban, ahol az internetszolgáltatók blokkolják a VPN használatát.

iOS

Az iOS kliens alapértelmezés szerint az IKEv2-et valósítja meg. Így bárki, aki csatlakozni akar az OpenVPN-en keresztül, ezt a harmadik fél OpenVPN csatlakozási alkalmazásával kell megtennie. Az IKEv2 azonban egy gyors és biztonságos protokoll, amely tökéletesen megfelel a legtöbb ember feloldó igényeinek. A gyilkos kapcsoló hiánya nem teszi ezt a VPN-t ideálisvá a vízmentes adatvédelem érdekében. A patakok feloldásához azonban ez az iOS VPN jó.

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Pénz-visszafizetési garancia hossza 7
Élő chat
Ingyenes próbaverzió Igen - örökre ingyenes

A ZoogVPN 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatot, online GYIK-ot és egy blogot tartalmaz. Ez mind nagyszerű módja annak, hogy a fogyasztók megoldást találjanak az esetlegesen felmerülő problémákra. Az élő csevegés támogatásakor ez a VPN kiemelkedik; gyors technikai válaszok biztosítása a kérdésekre könnyedén. Az egyik legjobb ügyfélszolgálati csapat, amellyel találkoztam.

Átfogó

A ZoogVPN egy olyan szolgáltatás, amely sok mezőt bejelöl, különös tekintettel az árra. A görögországi székhely nagyon jó az adatvédelem szempontjából, és mivel nulla naplót tart fenn, a VPN-ben megbízható lehet. Ez kiemelkedő, tekintve, hogy a ZoogVPN-t elsősorban azon fogyasztók számára forgalmazzák, akik fel akarják oldani a patakok blokkolását.

A magánélet tiszteletben tartása mellett érdemes megjegyezni, hogy az Android és iOS rendszeren nem működik egy killswitch, ami kissé kiábrándító - de a legtöbb ember számára alig foglalkozik megszakítóval.

Másrészt ennek a VPN-nek van egy gyilkos kapcsolója a Mac OS X és a Windows számára - tehát ez a VPN alkalmas Torrenting használatára asztali gépeken. Ez a VPN rendkívül jól lekerekített Mac és Windows rendszeren egyaránt hihetetlen lehetőségnek számít az ár szempontjából.

Szeretjük, hogy ez a VPN olyan szerverekkel rendelkezik, amelyek a TV-streaming szolgáltatások feloldására szolgálnak, és két évre csupán 29,99 USD áron nem tagadhatjuk, hogy sok hasonló szolgáltatással megtisztítja a padlót. Sőt, teljes szívvel biztosíthatjuk ügyfélszolgálatunkat.

Ha meg akarja próbálni vásárlás előtt, használhatja a ZoogVPN ingyenes verzióját. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a streaming szerverek nem érhetők el ingyen. A jó hír az, hogy kipróbálhatja a VPN-et a Netflix streamingjére a 7 napos pénzvisszafizetési garanciája segítségével! Kiváló VPN, amely valószínűleg nagyszerű választás a nagy népességcsoportok számára.

Látogassa meg a ZoogVPN-t »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me